Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست استانداری گیلان گفت: سالانه ۲.۵ میلیون تن محصول کشاورزی ازجمله محصولات استراتژیک مثل برنج و چای در گیلان تولید می‌شود. ۱۷ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۳ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، ارسلان زارع صبح امروز در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان گیلان در رشت اظهار داشت: از مهم‌ترین راهکارهای مدیریت وضع اقتصادی کنونی کشور پیروی از منویات مقام معظم رهبری و تدابیر دولت کنونی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست استانداری گیلان با بیان اینکه مردم گیلان در تمام ادوار به‌ویژه در گام دوم انقلاب حامی نظام هستند گفت: گیلان ظرفیت ویژه اقتصادی در حوزه‌های مختلف ازجمله بنادر انزلی، آستارا و کاسپین دارد که سهم زیادی در صادرات و واردات در شرایط تحریم دارند.

وی با بیان اینکه در گیلان سالانه 2.5 میلیون تن انواع محصولات کشاورزی که عمده آنها محصولات استراتژیک مانند برنج و چای هستند تولید می‌شود تصریح کرد: با تلاش مسئولان استان گیلان نرخ بیکاری امسال کاهش یافت و بایستی با توجه به ظرفیت‌های این استان زمینه ایجاد اشتغال بیشتر را فراهم کنیم.

تشکل های جدید کشاورزی ایجاد می شود90 هزار چاه کشاورزی در سطح کشور به سامانه کنترل هوشمند مجهز شدندرقم تخصیص داده شده برای امهال وام‌های کشاورزی استان کرمان کافی نیست

زارع با اشاره به اینکه ستاد اقتصاد مقاومتی گیلان در سال گذشته فعال بود افزود: حاصل این جلسات بازگشت 300 واحد راکد و نیمه فعال به چرخه تولید استان بود و پروژه‌های مهم زیربنایی استان مانند تکمیل ساخت راه‌آهن رشت انزلی به آستارا و 8 کیلومتر باقیمانده آزاد راه استان و ساماندهی پسماند موجب توسعه اقتصادی گیلان می‌شوند.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری‌های تابعه استانداری گیلان نیز در این جلسه گفت: حدود 60 میلیارد تومان برای برون رفت از وضعیت بحرانی پسماند گیلان اختصاص داده شد که برای ساماندهی این وضعیت به مبالغ بیشتری نیاز داریم.

سید پویا شهشهانی با اشاره به اختصاص مبلغ 314 میلیارد تومانی در سفر رئیس جمهور به گیلان برای ساماندهی وضعیت پسماند استان عنوان کرد: در حال حاضر 2 هزار و 200 تن زباله روزانه در گیلان تولید می‌شود اما برنامه‌ریزی‌های مسئولان برای 2 هزار 400 تن در سال‌های آینده است.

انتهای پیام/ش

R7877/P/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۹۷۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرانی میوه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌هاست

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، محمدعلی نیک‌بخت در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران، گفت: برخی کارهای بر زمین مانده مانند تامین مواد اولیه و مشکل کمبود شکر را حل کردیم.

بیشتر بخوانید: قیمت انواع میوه و سبزی سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

وی ادامه داد: متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سامانه مربوطه نیازشان به شکر را تامین کنند.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به عملکرد بانک مرکزی در حوزه تخصیص ارز کالاهای اساسی در سال گذشته، گفت: سال ۱۴۰۲ بهترین سال برای تامین ارز کالاهای اساسی بود. ۱۳ میلیارد دلار ارز ترجیحی به نهاده‌های دامی و خوراکی‌های بخش کشاورزی تخصیص یافت.

نیک‌بخت با اشاره به شیوه وزارت جهاد کشاورزی برای ساماندهی بازار کالاهای اساسی، گفت: تامین از طریق تولید داخل را دنبال می‌کنیم به همین دلیل سیاست حداکثرسازی و یکنواختی تولید محصولات کشاورزی را دنبال می‌کنیم تا نوسانات کمی و قیمتی به حداقل برسد. همزمانی عید نوروز و ماه رمضان فشار زیادی برای تامین مایحتاج مردم ایجاد کرد، اما با برنامه‌ریزی و هماهنگی‌های انجام شده با کشاورزان، عرضه محصول به بازار و قیمت‌ها را کنترل کردیم.

وی ادامه داد: وقتی عرضه به اندازه کافی انجام شود قیمت متعادل می‌شود. تک تک محصولات در بخش‌های تولید، عرضه و نظارت را دنبال می‌کنیم. مازاد نیاز کشور را بدون محدودیت صادر می‌کنیم.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به خرید تضمینی در سال ۱۴۰۳ گفت: پیوند بین صنعت، بازرگان و تجارت با بخش تولید و کشاورزی را طبق تجربه سال گذشته ادامه می‌دهیم. صنایع غذایی به عنوان بخشی از زنجیره که مسوولیت فرآوری محصولات خام مواد کشاورزی را بر عهده دارد، مورد توجه جهاد کشاورزی است. این صنایع به خدمت تولیدکنندگان درآید. به عنوان مثال انواع میوه، سبزی‌جات و سیفی‌جات امکان فرآوری، عرضه به بازار داخل و صادرات را دارد.

نیک‌بخت ادامه داد: به صورت مرتب با صاحبان صنایع کشاورزی جلسه داریم و آنان را تشویق به خرید محصولات مازاد کشاورزان می‌کنیم تا این هدف‌گذاری انجام شود. برای محصولاتی چون برنج، چای و دانه‌های روغنی در تلاشیم دولت خرید تضمینی را انجام ندهد، بلکه بازرگانان وارد کننده یا کارخانجات تولید کننده را وارد به انجام این کار کنیم. به عنوان مثال اعلام کردیم ۷۰ هزار تن دانه روغنی را بازرگانان و وارد کنندگان روغن یا دانه‌های روغنی از کشاورزان خریداری کنند.

وی با اشاره به نوسانات قیمتی بازار میوه، گفت: هیچ کمبودی در هیچ بخش بازار میوه و تره بار وجود ندارد. گرانی‌های جاری ناشی از کمبود کالا نیست، بلکه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌های مسوول است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229149 برچسب‌ها میوه و تره بار

دیگر خبرها

  • خبر وزیر کشاورزی درباره شکر؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد
  • مشکل کمبود شکر حل شد؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود
  • گرانی میوه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌هاست
  • حمل بیش از ۲۸۰ هزار تن گندم از خوزستان به سراسر کشور
  • مدیرکل اقتصادی استانداری، از سرمایه‌گذاری ۱۰ هزار میلیارد ریالی چین در بخش کشاورزی مازندران خبر داد
  • کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان
  • بالغ‌بر ۵۰ درصد چاه‌های عمیق جوین متقاضی مجهز شدن به پنل‌های خورشیدی هستند
  • صادرات بیش از ۱۰۵ هزار تن کالا از گمرکات گیلان