Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درشرایطی که کمتر از یک‌سال تا آغاز المپیک ٢٠٢٠ باقی مانده و فدراسیون‌ها شدیدا درگیر آماده‌سازی ورزشکاران برای کسب سهمیه و سپس حضور در توکیو هستند، بدهی‌های مالیاتی به یک مانع بزرگ جلوی پای ورزشی‌ها تبدیل شده است. برخی فدراسیون‌های مهم و پرکار حسابشان به خاطر این بدهی‌های میلیاردی مسدود شده و با مشکلات عدیده‌ای در راه اعزام و حتی گذراندن امور جاری خود مواجه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشتی؛ مالیات ١٥میلیاردی!
علیرضا دبیر دو، سه روز بعد از تحویل‌گرفتن فدراسیون کشتی متوجه یک دردسر بزرگ شد. بدهی ١٦، ١٥میلیاردی این فدراسیون به اداره مالیات باعث مسدودشدن حساب‌های فدراسیون شد تا در روز‌هایی که تیم‌های مختلف رده‌های سنی عازم مسابقات جهانی هستند، دبیر در یک مخمصه عجیب گیر بیفتد. جالب است بدانید که این میزان بدهی تا پایان سال ٩٥ بوده و هنوز مالیات دو، سه سال اخیر محاسبه نشده است.

تکواندو؛ مانع برای کسب سهمیه
فدراسیون مهم و المپیک دیگری که با مشکل مسدودشدن حساب‌های خود به خاطر بدهی مالیاتی مواجه شده، تکواندو است. این رشته هم در مسیر کسب سهمیه قرار دارد و تکواندوکاران در رقابت‌های مختلف بین‌المللی شرکت می‌کنند تا امتیاز رنکینگی خود را بالا ببرند. بدون شک مسدودشدن حساب‌های فدراسیون و فشار برای پرداخت بدهی‌های مالیاتی به دغدغه بزرگی برای پولادگر و همکارانش تبدیل شده است.

فوتبال؛ هم فدراسیون، هم سازمان لیگ
مشکل فدراسیون فوتبال و سازمان امور مالیاتی هم که چندوقتی است بر سر زبان‌ها افتاده، به‌طوری که هم فدراسیون، هم سازمان لیگ با مشکل مسدودشدن حساب‌ها مواجه هستند. این موضوع البته در باشگاه‌های بزرگ لیگ برتر مثل استقلال و پرسپولیس هم سال‌هاست حل نشده و به نظر می‌رسد نیاز به یک عزم جدی دارد تا یک‌بار برای همیشه مسأله بدهی‌های مالیاتی حل‌وفصل شود.
تنیس، تیراندازی، جودو و...

در روز‌های اخیر سونامی بسته‌شدن حساب به خیلی از فدراسیون‌های ورزشی رسیده و این موضوع فقط مختص چند فدراسیون نیست. تنیس، تیراندازی و جودو از دیگر فدراسیون‌هایی هستند که حسابشان به خاطر بدهی مالیاتی مسدود شده و با دردسر‌های عجیبی برای تأمین هزینه‌های روزمره مواجه هستند.

ممنوع‌الخروجی روسای فدراسیون‌ها
جدا از بسته‌شدن حساب فدراسیون‌های مختلف، رئیس و خزانه‌دار فعلی هر فدراسیونی که بدهی مالیاتی دارد، ممنوع‌الخروج و ممنوع‌المعامله هستند، حتی فردی که چندماه بیشتر نیست به‌عنوان رئیس فدراسیون انتخاب شده، باید به خاطر بدهی‌های مالیاتی که مربوط به چند‌سال قبل است، مجازات شود و نمی‌تواند از کشور خارج شود یا معامله‌ای انجام دهد. دادگر، رئیس فدراسیون تیراندازی اخیرا گفته که حتی حساب‌های او هم مسدود شده و زندگی‌اش به خاطر این ماجرا مختل شده است.

ورزش معاف از مالیات یا خیر؟!
سوال اصلی و جدی فدراسیون‌های ورزشی از سازمان امور مالیاتی در روز‌های اخیر و بعد از بسته‌شدن حساب فدراسیون‌ها، این بوده که مگر ورزش معاف از مالیات نیست؟ این‌طور که چندنفر از روسای فدراسیون‌ها ادعا کردند، سازمان مالیات گفته باید فدراسیون‌ها، چون غیردولتی محسوب می‌شوند، باید هر‌سال اظهارنامه پر می‌کردند تا مبلغ مالیاتشان به صفر برسد؛ کاری که اکثر فدراسیون‌ها انجام ندادند. البته در این میان چند فدراسیون مثل فدراسیون شنا به صورت مداوم و مرتب اظهارنامه خود را رد کرده و به گفته رضوانی، رئیس این فدراسیون هم‌اکنون هیچ مشکلی در این زمینه ندارد.

وزارتخانه به دنبال راه‌حل
روسای فدراسیون‌ها در هفته‌های اخیر بعد از دردسر‌های به وجود آمده و بدهی‌های میلیاردی که باعث مسدودشدن حساب‌هایشان شده، به وزارت ورزش مراجعه کردند. مسئولان این وزارتخانه هم قول پیگیری دادند تا بلکه از طریق تعامل بین ٢ وزارتخانه مشکل ورزشی‌ها در سال المپیک حل شود. دیروز ژاله فرامرزیان، معاون مالی و پشتیبانی وزارت ورزش خبر خوبی به فدراسیون‌ها داده و مدعی شده حساب ٧ فدراسیون بسته شده باز خواهند شد؛ اگرچه به نظر می‌رسد این مشکل گریبان فدراسیون‌های بیشتری را گرفته باشد و باید خبر‌های بیشتری در راه باشد.

او در این‌باره گفته است: «فدراسیون‌های ورزشی، چون نهاد‌های عمومی و غیردولتی هستند از زمانی که قانون مالیات جدید ابلاغ شد، مطابق این قانون از سال۹۰ ملزوم به ارایه اظهارنامه مالیاتی بوده‌اند که البته سال گذشته متوجه شدیم هیچ فدراسیونی بعد از گذشت ۵‌سال اظهارنامه مالیاتی پر نکرده و این خود آغاز ایجاد مشکل شد. وزارت ورزش فقط نقش کمک‌کننده به فدراسیون‌ها را دارد. به هرصورت ما تلاش می‌کنیم این موضوع را حل‌وفصل کنیم.»

منبع: روزنامه شهروند

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار ورزشی فدراسیون های ورزشی مالیات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۹۹۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد سازمان دفاع از کودکان از بازداشت کودکان فلسطینی به دست ارتش صهیونیست

رژیم صهیونیستی در کنار طیف گسترده‌ای از جنایاتی که علیه فلسطینیان در غزه انجام می‌دهد، در حال دستگیری گسترده غیرنظامیان است به طوری که اکنون زندان‌های این رژیم ظرفیت لازم برای جا دادن بازداشت شدگان را ندارد. در میان بازداشت شدگان، زنان و کودکان به وفور دیده می‌شوند. 

به گزارش الجزیره، سازمان بین المللی دفاع از کودکان امروز (سه شنبه) از بازداشت بی رویه کودکان توسط ارتش رژیم صهیونیستی انتقاد کرد. 

در بیانیه منتشر شده از سوی این نهاد آمده است: طی ۶ ماه اخیر ارتش اسراییل عملیات نظامی خود را در کرانه باختری به طور شدیدی افزایش داده است. اکنون از هر ۳ کودک بازداشت شده فلسطینی، یکی بازداشت اداری شده است. 

بازداشت اداری به حالتی اطلاق می‌شود که فرد بدون انجام دادن جرم و به دلیل نگرانی‌های امنیتی بازداشت می‌شود که بدون حکم و تفهیم جرم، ممکن است بازداشت وی سال‌ها به طول بیانجامد. در این حالت، فرد نه به دلیل آنچه انجام داده است بلکه به دلیل خطر آنچه ممکن است در آینده انجام دهد، تحت بازداشت قرار می‌گیرد. 

در بیانیه این نهاد آمده است: ما از سال ۲۰۰۸ اقدام به رصد بازداشت اداری کودکان فلسطینی می‌کنیم، اما تاکنون شمار بازداشت شدگان اداری در میان کودکان به این میزان بالا نبوده است. 

اکنون ۶۱ کودک فلسطینی بدون تفهیم اتهام و برگزاری جلسه دادگاه در بازداشت اداری رژیم صهیونیستی هستند. این موضوع اکنون باعث ایجاد فشار روانی بر کودکان و خانواده آنها می‌شود، زیرا هیچ تاریخ مشخصی برای بازگشت این کودکان به آغوش خانواده وجود ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • انتقاد سازمان دفاع از کودکان از بازداشت کودکان فلسطینی به دست ارتش صهیونیست
  • معرفی کامل دبی لند و هر آنچه که باید بدانید!
  • «حذف و اضافه» رمانی درباره همه آنچه در دانشگاه‌ها می‌گذرد
  • تسویه حساب سهم بیمه سلامت با داروخانه ها/وضعیت بدهی یارانه دارو
  • آنچه که باید در مورد ویژگی‌های جدید واتس‌اپ بدانید
  • فال تاروت برای متولدین ماه‌های مختلف امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • آیا پاسپورت برای آیلتس لازم است؟ نکاتی که باید بدانید!
  • واکنش سرپرست دوومیدانی به بدهی‌ها/ بدهکار نباشیم، فدراسیون نیستیم
  • اختصاص اعتبار ۱۵۰۰ میلیاردی برای ترمیم حقوق کارکنان وزارت کشور
  • انواع اتصالات لوله داربستی و نکاتی که باید بدانید