Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیش از ظهر امروز کنفرانس خبری استاندار کرمان با اصحاب رسانه در سالن مرتضوی استانداری کرمان برگزار گردید که هدف از برگزاری این نشست طرح سوال توسط خبرنگاران و پاسخ های استاندار بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  راه آرمان، محمد جواد فدایی استاندار کرمان در پاسخ به پرسش یک خبرنگار مبنی بر انتقال حساب های شرکت های معدنی همچون مس ابراز داشت: انتقال حساب ها یک وظیفه قانونی است و شرکت های معدنی باید حساب های خود را به استانی که معدن در آن واقع شده به جهت افزایش گردش مالی منتقل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: به دنبال انجام این اقدام بانک ها می توانند تسهیلات بیشتری به تولیدکنندگان اختصاص دهند تاکنون هماهنگی های لازم صورت گرفته و بر اساس گزارش های ارائه شده در جلسه شورای معادن استان مانده حساب در سال های اخیر رشد داشته و این فرصت ایجاد شده ادامه پیدا می کند.

استاندار کرمان اذعان داشت: انتقال حساب این شرکت ها به بانک های استان سبب رشد آن ها می شود اما تاکنون رضایت بخش نبوده لذا امیدواریم آنچه قانون گذار پیش بینی کرده است تحقق کامل پیدا کند.

پایین بودن سطح شاخص های مقایسه ای توسعه در شهرستان های کرمان

در ادامه فدایی با پاسخ به چگونگی توسعه در استان و تخصیص اعتبارات در مدیریت استانی عنوان کرد: یکی از نکات مهمی که از ابتدای حضور خود در استانداری مطرح کرده ام تبیین شاخص های مقایسه ای توسعه است که یکی از مبانی برنامه ریزی محسوب می شود.

وی افزود: بر اساس برنامه ریزی که به وزرا ارائه شده شاخص های شهرستان باید به سطح شاخص های استان و شاخص استان به متوسط کشوری برسد.

استاندار کرمان بیان کرد: بسیاری از اعتبارات استانی طبق دستور العمل هایی از مرکز توزیع و یا محدودیت هایی وجود دارد و متاسفانه اختیار کافی در توزیع اعتبارات ندارد.

فدایی یادآور شد: برخی مدیران و یا نمایندگان با تلاش های خود اعتباراتی را جهت برطرف نمودن مشکلات از منابع مختلف تامین می کنند و ما استقبال می کنیم چرا که گامی در راستای بهبود شرایط استان برمی دارند.

معین های اقتصادی در استان اهرم قانونی ندارند

استاندار کرمان در ارتباط با عملکرد معین های اقتصادی در استان گفت: در خصوص معین های اقتصادی نیاز به بازنگری داریم اصل اینکه از برخی ظرفیت های اقتصادی برای توسعه استان استفاده کنیم بسیار خوب است اما نکته از که وجود دارد این است که ما برای این طرح اهرم قانونی نداریم.

وی ادامه داد: برای این امر آیین نامه مشخصی وجود ندارد که حیطه وظایف را مشخص کند و مبنای آن تفاهم نامه است و بستگی به میزان علاقه مدیر و معین های آن ها دارد.

فدایی اذعان کرد: استانداری کرمان برنامه های معین اقتصادی را دنبال می کند و نمی توان با آن ها با موضع قانونی برخورد کرد.

ایجاد پنجره واحد سرمایه گذاری در راستای گسترش فضای کسب و کار

استاندار کرمان در پاسخ به برنامه های استانداری برای گسترش فضای کسب و کار در استان اظهار داشت: این موضوع از اهمیت بالایی برخوردار است و در این زمینه رتبه کشور ما ۱۲۴ است.

وی تصریح کرد: یکی از مواردی که باعث گسترش فضاهای کسب و کار در کشور می شود، ایجاد پنجره واحد سرمایه گذاری است و دریافت مجوز را در کوتاه ترین زمان ممکن می سازد.

فدایی در پاسخ به چرایی مخالفت میراث فرهنگی با اجرایی شدن پروژه ساروج پارس مطرح کرد: پروژه ساروج پارس سرمایه گذار آن در خارج کشور است و مشکلات آن به کارشناسی ها باز می گردد.

استاندار کرمان ادامه داد: این پروژه مجوز احداث دارد، طی جلسات متعددی که با میراث فرهنگی کشور برگزار شد به دلیل اینکه مجوز دقیق و کارشناسی شده ای موجود نمی باشد قابل تغییر است و در برخی نقاط ۲ و برخی دیگر ۳ طبقه وجود دارد که مورد تایید میراث نیست.

ادامه پروژه ساروج پارس با توافق میراث و عوامل اجرایی این طرح

وی تاکید کرد: طرفین اجرای پروژه پذیرفته اند که در فاز دوم این پروژه جبران شود در واقع احداث چنین ساختمانی در کنار بازار تاریخی کرمان قابل قبول نیست و باید ارتفاع آن کاهش یابد تا منظره میدان توحید و بازار تحت الشعاع قرار نگیرد.

فدایی خاطر نشان کرد: خسارات ناشی از این اقدام را می توان با امتیازهایی که به سرمایه گذار داده می شود جبران کرد.

اما و اگرهای خام فروشی معادن استان

استاندار کرمان در خصوص خام فروشی معادن استان عنوان کرد: اشتغال زایی در معادن بسیار است و همین امر سبب تاثیر بر گردش مالی استان دارد.

وی افزود: در ارتباط با خام فروشی باید زنجیره تولید کامل شود و این امر در صنعت فولاد انجام شده است اما باید از نظر کارشناسی بررسی شود که آیا خام فروشی به صرفه است یا خیر؟

در برگزاری انتخابات استانداری مستقل از احزاب عمل خواهد کرد

فدایی در رابطه با برگزاری انتخابات و حواشی آن تصریح کرد: اصول کاری وزارت کشور، برگزاری انتخابات قانونی و مشارکت مردمی است چرا که رای مردم حق الناس است و باید حفظ شود.

استاندار کرمان با اشاره به استفاده از امکانات در جهت انجام وظیفه شرعی و قانونی گفت: با هیچ گروه و حزبی تعارف نداریم و وظایف خود را با قاطعیت انجام دهیم و امیدواریم انتخاباتی سالم برگزار گردد.

فدایی در پاسخ به پرسش خبرنگار راه آرمان مبنی بر عدم کاهش ترافیک شهری به دنبال اجرای برخی تقاطع های غیر هم سطح ابراز داشت: زمانی که بنده سرپرست استانداری کرمان شدم با چندین مروژه نیمه کاره مواجه شدم که هزینه های سنگینی صرف ساخت ان ها شده بود و امکان لغو آن ها وجود نداشت لذا پروژا ها را به اتمام رساندیم.

وی تاکید کرد: در ارتباط با عدم رفع ترافیک کارشناسان مربوط باید پاسخگو باشند و علت را بیان کنند.

پاسخ استاندار به شایعه تعطیلی پروژه پتروشیمی کرمان

استاندار کرمان در واکنش به تعطیلی پروژه های پتروشیمی استان اظهار داشت: این پروژه ها تعطیل نشده اند و در مراحل تامین اعتبار است و بانک پاسارگاد مسئول تامین این اعتبار است.

فدایی بیان کرد: بر اساس آخرین جلسه برگزار شده با دکتر قاسمی مقرر شد هیئت عامل صندوق توسعه با هیئت مدیره پاسارگاد این هزینه را تامین کنند.

وی در خاتمه تاکید کرد: برای احداث پروژه پتروشیمی به ۱۷ هزار میلیارد تومان پول نیاز است.

لازم به ذکر است خبرنگاران برای طرح سوال خود پیش از این با خانه مطبوعات کرمان هماهنگ کرده بودند اما باز هم شاهد سیاسی کاری این ارگان بودیم چرا که بیش از 90 درصد رسانه های گزینش شده هم سو با آن ها بودند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۹۹۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولتیماتوم ۱۸ ماهه برای تعیین‌تکلیف شبکه فاضلاب بندرعباس

استاندار هرمزگان گفت: پروژه ایجاد شبکه فاضلاب در محلاتی هم که فاضلابشان مستقیم به خورها می‌ریزد و در طرح اولیه فاضلاب دیده نشده‌اند با سرعت بیشتری از محل مولد سازی املاک دولت آغاز خواهد شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، مهدی دوستی استاندار هرمزگان ظهر امروز در بازدید از تصفیه‌خانه فاضلاب شهر بندرعباس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: پروژه فاضلاب یکی از نیازهای اساسی شهر بندرعباس است، این پروژه در ابتدای دولت یک بخش توسعه محدود بود کل قراردادهای منعقد شده آن نهایتا 17 میلیارد تومان بود اما الان به بیش از 3 هزار میلیارد تومان قرارداد رسیده که بخشی قابل توجهی نیز پرداخت شده است. 

وی با تاکید بر اینکه پیشرفت پروژه قابل قبول است و 3 فاز از پروژه به پایان رسیده افزود: سه فاز دوم هم آغاز شده و پیشرفت مناسب و مطابق برنامه دارند یک سری مشکلات هم وجود دارد یکی از مسائل ثبت سفارش و مسائل ارزی است که برای تامین آن از تهران پیگیری خواهیم کرد.

استاندار هرمزگان با اشاره به لزوم پوشش کامل شهر بندرعباس در این طرح اظهار داشت: این پروژه بالغ بر 6 هزار میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد این میزان همه فاضلاب بندرعباس را پوشش نمی‌دهد اما مشکل اساسی را حل می‌کند اما لازم است این پوشش به تمام سایر طرح‌ها از جمله نهضت ملی مسکن و مسکن مهر نیز برسد.

وی با تاکید بر اینکه با برنامه‌ریزی صورت گرفته و پیش‌بینی آینده شهر بندرعباس این پروژه 15 سال آینده نیاز شهر را پوشش می‌دهد گفت: برنامه داریم تا سال 1404 این پروژه و بخش‌هایی که آغاز شده به پایان برسد فعلا متناسب با برنامه، پروژه در حال انجام است.

نماینده عالی دولت در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه متوسط پیشرفت کلی پروژه 57 درصد است به غیر از فاز چهارم سایر فازها پیشرفتی بالای 65 درصد دارند اظهار داشت: فاز چهارم به عنوان فاز اصلی چند مسئله دارد در حوزه مهندسی و تامین کالاهای زمان بر دارد که در جلسه مشترکی که برگزار شد تصمیماتی برای تأمین برق این پروژه گرفته شد. 

وی ادامه داد: چون پروژه در انتهای کار قرار دارد باید شبکه انتقال قدرتش دیده شود بر همین مبنا برق مورد نیاز تامین شده شبکه انتقال هم کشیده خواهد شد و با رفع معارض می‌توانیم برق را تا محل پروژه تامین کنیم. 

دوستی با اشاره به سه مسئله مهم فاضلاب بندرعباس شامل ریختن مستقیم فاضلاب از برخی محلات به خورها، فرسودگی خطوط فاضلاب و شکستگی لوله‌ها و افزودن برخی تأسیسات برای رفع آلودگی فاضلاب گفت: بر همین اساس در جلسه مشترک مصوب شد از 130 کیلومتر بافت لوله و شبکه فرسوده در فاز اول 38 کیلومتر به فوریت آغاز شود. 

وی ادامه داد: پروژه ایجاد شبکه فاضلاب در محلاتی هم که فاضلابشان مستقیم به خورها می‌ریزد و در طرح اولیه فاضلاب دیده نشده‌اند با سرعت بیشتری از محل مولد سازی املاک دولت آغاز خواهد شد و تا 18 ماه آینده بخش عمده‌ای از فاضلابی که به خورها ریخته می‌شود جمع‌آوری کنیم و نوسازی لوله‌ها را نیز سرعت ببخشیم. 

استاندار هرمزگان با اشاره به لزوم بر اهمیت ساماندهی فاضلاب شهرک پیامبر اعظم بندرعباس گفت: برای این شهرک تصمیم‌گیری شد شبکه فاضلاب از طریق سرمایه‌گذار با اعتبار 1500 میلیارد تومان ایجاد شود و تا ماه‌های آینده این پروژه نیز شروع شود تا پرونده فاضلاب شهر بندرعباس برای بلند مدت بسته شود. 

وی با اشاره به افتتاح 3 هزار واحد مسکونی طرح نهضت ملی مسکن تا پایان سال و بهره‌برداری از 1500 واحد دیگر در سال 1404 در شهر بندرعباس گفت: با توجه به پروژه 15 هزار واحدی شهر بندرعباس و همچنین برخی شهرک‌های مسکونی و اضافه شدن حجم فاضلاب، افق طرح تصفیه فاضلاب بلند مدت و جامع دیده شده است. 

گفتنی است استاندار هرمزگان با حضور در تصفیه خانه شهر بندرعباس از طرح فاز یک، فاز دو و فاز چهار این پروژه بازدید و به مناسبت روز کارگر از کارگران این مجموعه با اهدای گل تجلیل کرد. 

انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • جلسات محسن رضایی با احزاب و جریان‌های انقلاب
  • انتقاد عضو حزب اعتدال و توسعه از شورای نگهبان
  • اولتیماتوم ۱۸ ماهه برای تعیین‌تکلیف شبکه فاضلاب بندرعباس
  • درخواست عجیب نامزد مستقل انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از جو بایدن
  • بازدید سرزده استاندار البرز از پروژه بزرگراه شمالی کرج
  • پیشرفت ۶۰ درصدی طرح احداث محل های اسکان پرستاران بیمارستان امام حسین (ع)تربت حیدریه
  • وجود ۱۹ هزار واحد مسکونی در حال ساخت در سمنان
  • گلایه استاندار کرمان از بانک‌های خصوصی
  • استان یزد، غرفه برتر نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • تشکیل کمیته امنیت روانی برای برخورد با شایعه سازان و نشردهندگان اکاذیب در فضای مجازی