Web Analytics Made Easy - Statcounter

چندیست که زمزمه هایی در فضای سیاسی و انتخاباتی کشور به گوش می رسد که حاکی از ائتلاف ها و دیدارهای انتخاباتی مختلف است. یکی از این موارد اشاره به احتمال همکاری «محمود احمدی نژاد» با «محمدباقر قالیباف» دو رقیب سنتی سابق برای انتخابات  مجلس یازدهم دارد، خبری که در ابتدا خیلی جدی گرفته نمی شد، اما با انتشار خبر دیدار و حتی منتشر شدن عکس هایی که مساله را تائید می کرد، به موضوع داغ فضای سیاسی کشور تبدیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «تابناک»، ابتدای هفته جاری خبری در رسانه ها و شبکه های اجتماعی منتشر شد که فضای سیاسی کشور را تا چند روز متاثر کرد. خبر مربوط به دیدار «محمدباقر قالیباف» شهردار سابق تهران و کاندیدای دو دوره انتخابات ریاست جمهوری با «محمود احمدی نژاد»ی بود که همیشه قالیباف را به عنوان یک رقیب جدی و باالقوه مقابل خود می دید و حتی در دوران دولت های نهم و دهم سعی می کرد سنگ های زیادی مقابل پای او در شهرداری بیاندازد، مبادا اقدامات قالیباف بتواند فضای انتخاباتی را برای او مهیا سازد.

با همه این وجود هر دوی این دو نفر یعنی قالیباف و احمدی نژاد اکنون مسئولیت اجرایی ندارند و تنها با حکم رهبر انقلاب به عنوان عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام مشغول به کار هستند. پس از انتشار خبر این دو چهره سیاسی تحلیل ها و گمانه زنی های مختلف پیرامون چرایی انجام چنین دیداری آنهم در آستانه انتخابات مجلس انجام شد که برخی شائبه همکاری این دو برای انتخابات اسفند را تقویت می کرد.

بلافاصله پس از انتشار خبر دیدار قالیباف با احمدی نژاد توسط یک چهره نزدیک به جبهه پایداری و تلاش او برای سیاسی جلوه دادن این دیدار و حتی بکارگیری عباراتی نظیر اینکه نتیجه امیدبخشی از این جلسه حاصل شده، «محسن پیرهادی » دبیرکل جمعیت پیشرفت و عدالت و از چهره‌های نزدیک به قالیباف به توئیت یکی از چهره‌های رسانه‌ای نزدیک به جبهه پایداری درباره دیدار محمدباقر قالیباف و محمود احمدی‌نژاد واکنش نشان داد.

پیرهادی در توئیتی کنایه‌آمیز نوشت: ‏«خبر دیدار آقایان قالیباف و احمدی نژاد مربوط به اواخر فروردین است. گویا آقای احمدی نژاد چند جلسه مجمع نیامده بودند، آقای قالیباف پیگیری کردند و متوجه شدند ایشان بیمارند و با جمعی از دوستان به عیادت ایشان رفتند. ‏یادمان باشد همه چیز در دنیا سیاست بازی، انتخابات و حاشیه نیست. همین.»

 واکنش‌ها به دیدار جنجالی قالیباف و احمدی‌نژاد به همین‌جا ختم نشد. یکی از نزدیکان رئیس‌جمهور سابق که نامی از او برده نشده بود، در مصاحبه ای با یکی از خبرگزاری ها، دیدار این دو چهره را تائید کرد و گفت: «آقای قالیباف به منزل آقای احمدی‎نژاد رفتند و با ایشان ملاقات کردند.» او البته بر خلاف محسن پیرهادی، اعلام کرد که علت این دیدار، بیماری احمدی‌نژاد نبوده است، «دلیلش را نمی‎دانم، اما این که علت این ملاقات، بیماری آقای احمدی‌نژاد اعلام شده، صحت ندارد».

این منبع آگاه تاکید کرد که «اصل این جلسه که اعلام شده‎ است، خبر کذبی نیست و صحت دارد، اما خبرها درباره محتوای جلسه کذب است».

تاکید این چهره نزدیک به احمدی‌نژاد، بر اینکه دیدار قالیباف با احمدی‌نژاد عیادت نبوده است، دوباره با واکنش دبیرکل جمعیت پیشرفت و عدالت که نزدیک ترین حزب به قالیباف است، مواجه شد. او گفت که دیدار قالیباف، یک احوال‌پرسی ساده و عیادت از احمدی‌نژاد بوده است. او که خود در این دیدار حضور نداشته است، گفت: «تا جایی که می‌دانم، جمعی از مدیران بوده‌اند، اما گویا سایر عیادت کنندگان همراهشان هم از اعضای مجمع نبوده‌اند». او با هم اصرار داشت که این دیدار «با اهداف سیاسی و انتخاباتی برگزار نشده و تمام گمانه زنی‌ها در این زمینه غلط است».

حالا یک فعال سیاسی اصولگرا در گفت و گو با «تابناک» جزئیات جدیدی از این دیدار ارائه کرده است. «پرویز سروری» که در زمان عضویتش در شورای شهر تهران از چهره های نزدیک به شهردار سابق پایتخت بود، «انتخاباتی بودن دیدار وی و احمدی نژاد را رد کرد.»

این فعال سیاسی اصولگرا همچنین درباره خبر منتشر شده مبنی بر دیدار محمود احمدی‌نژاد و قالیباف طی روزهای اخیر اظهار کرد: طبق اطلاعاتی که بنده در اختیار دارم این دیدار در فروردین ماه انجام شده است و عکس منتشر شده در این راستا برای ۴ ماه پیش است.

وی افزود: آقای قالیباف در طی چند هفته اخیر هیچ گونه دیداری با محمود احمدی‌نژاد نداشته است. این چهره سیاسی اصولگرا تصریح کرد: دیدار صورت گرفته در فروردین ماه تنها جنبه دید و بازدید داشته است.

سروری خاطرنشان کرد: برخلاف اخبار منتشر شده از سوی برخی از رسانه‌ها این دیدار نه تنها انتخاباتی نبوده، بلکه تنها در قالب یک دید و بازدید ساده صورت گرفته است.

وی تاکید کرد: در این دیدار آنطور که بنده سوال کردم تنها مطالب روزمره در قالب دید و بازدید معمولی صورت گرفته شده و هیچ گونه اطهارنظری درباره انتخابات و فضای سیاسی کشور مطرح نشده است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: دیدار محمدباقر قالیباف محمود احمدی نژاد دیدار قالیباف و احمدی نژاد جزئیات جدید بحث انتخاباتی 4 ماه پیش فضای سیاسی محسن پیرهادی حاشیه های دیدار وحید یامین پور ایران ایرتور مناسک حج سروش رفیعی دیوان محاسبات کراسنویارسک آزادراه تهران شمال روز خبرنگار ینس استولتنبرگ حوزه های انتخابیه بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۹۹۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد شدیدالحن از حکم اعدام توماج | کسانی عمدا حیثیت نظام را بر باد می‌دهند؟

اینکه خواننده‌ای با خواندن اشعاری، هرچند مخالف نظام، به اعدام محکوم شود، با چه منطقی سازگار است؟ منطق حقوقی یا اجتماعی یا سیاسی یا امنیتی؟ شاید هیچ‌کدام.

گاه گفته می‌شود که «منطق حقوقی» مستقل است و استقلال قاضی از همین رو است؛ اما نقد «پوزیتیویسم حقوقی» جایی برای این ادعا باقی نگذاشته است. قاضی نیز مانند همگان درگیر زندگی اجتماعی و تجربه سیاسی است و فارغ از آن نمی‌تواند حکم دهد.

دکتر کیومرث اشتریان در روزنامه شرق نوشت: از همین رو است که مقولاتی مانند عوام‌زدگی، شهری‌زدگی، غرب‌زدگی یا شرق‌زدگی برای یک قاضی نیز صادق است. اینکه یک قاضی باید از کارشناس فنی استفاده کند تا حکمش روا باشد، از همین رو است؛ کارشناس فنی هم محدود به حوزه ساختمان یا امور امنیتی نیست. کارشناس هنری، سیاسی، اجتماعی و بین‌المللی هم از آن جمله است که کمتر به آن توجه می‌شود.

حکم اعدام، خود مشمول همین حکم است. فراموش نکرده‌ایم که سال‌ها پیش حکم اعدام دکتر هاشم آغاجری صادر شد و فضای بین‌المللی را بر ضد ایران برآشفت. چهره‌ای خشن و بی‌تمدن از کشور آفریدند که قرار است یک استاد دانشگاه را به‌ دلیل سخنرانی اعدام کنند. در همان زمان تصور کسانی بر این بود که این صرفا یک تهدید است و او اعدام نخواهد شد؛ و چنین هم شد؛ اما تنها چیزی که برای ایران باقی ماند، چهره‌ای بسیار مخدوش بود.

برخی «دست‌اندرکاران بیرونی» قوه قضائیه بی‌توجه به ابعاد ملی و بین‌المللی چنین احکامی می‌خواهند؛ مثلا به تصور خود بازدارندگی ایجاد کنند یا چهره‌ای انقلابی از خود نشان دهند درحالی‌که آن‌گاه که در مرحله تجدیدنظر چنین احکامی نقض شود، دیگر اعتبار و اقتداری باقی نمی‌ماند و ما می‌مانیم و حیثیتی که بر باد رفته و تبلیغاتی جهانی که به خاطر هیچ و پوچ شکل گرفته است.

درباره پرونده مورد بحث این روزها، برخی از اشعار این «رَپِر» همان محتوایی را دارد که برخی از «خودی‌ها»، خون در دل و پا در گِل، بیان می‌کنند. انتظار دارید همه به یک زبان به نقد اجتماعی-سیاسی بپردازند؟ ظرفیت خود را بالا ببرید؛ بخشی از اصلاح و مبارزه با فساد را به نقدهای تند و تیز جوانان بسپارید؛ حتما ضرر نمی‌کنید و آنان نیز اگر برخورد درست ببینند، شاید زبان خود را اصلاح کنند. حتی اگر زبان خود را اصلاح نکنند، باز هم باید تحمل کنید.

همین‌جا بگویم که من هیچ‌گونه علاقه‌مندی به برخی از رویه‌ها و افکار این نسل معترض ندارم و فاش می‌گویم که آنان نیز به دلیل بی‌تدبیری‌های ما دقیقا مانند خود ما سطحی و خودمحور و دیکتاتور هستند. خجل از ننگ بضاعتیم؛ چون دقیقا «کپی» برابر با اصل خود ما هستند. هیچ تسامحی در بیان ندارند و فقط باید با آنان همدست و هم‌داستان باشیم تا مقبول درگاه‌شان باشیم. برای آنان بسیاری از شخصیت‌های سیاسی درد و رنج‌کشیده که قدم در راه عدالت‌طلبی و آزادی گذاشته‌اند و رنج زندان و تلخی حرمان کشیده‌اند، یکسان‌اند. از منظر آنان همه بر خطایند. تنها خود را بر حق می‌دانند.

درباره توماج صالحی اگر اکنون زیر تیغ نبود، نظرات خود را شفاف‌تر ابراز می‌کردم که حتما خوشایند او نبود؛ اما همه اینها به آن معنا نیست که موافق اعدام آنان باشیم. آزادی چنین هنرمندانی می‌تواند به بهبود درک ما از وضعیت جامعه کمک کند و زخم عمیق مردم را از فساد بازنماید؛ آتشی نهان است اندرین تیغ آبدار. آزادی یادگرفتنی و تمرین‌کردنی است. در درجه نخست این خودِ نظام است که باید درک و تعهد به آزادی را پیشه کند.

وقتی چنین نباشیم، اعتراض نسل جوان بر ما رنگ طغیان و جلوه عصیان به خود می‌گیرد. مسابقه‌ای که در میان برخی مسئولان کشور برای بی‌حیثیت‌کردن چهره ایران در جهان پدید آمده‌، حقیقتا شگفت‌آور است. گویی این افراد از محیط بسته خویش بیرون نیامده‌اند تا ببینند که یک حکم بدوی اعدام که به خیال خود برای «بازدارندگی» صادر می‌کنند و معمولا در تجدیدنظر نقض می‌شود، چه بلایی بر سر چهره ایران در داخل و خارج می‌آورد.

البته نه چنین است، بلکه محتمل است که برخی به عمد چنین کنند تا پیوندهای حیثیتی جمهوری اسلامی را با مردمان و با جهانیان بگسلند تا در محیطی کاملا گسسته از جهان به تحصیل منافع و تحکیم مواضع خویش بپردازند. نتیجه سخن با رئیس محترم قوه قضائیه است که جز او کسی مسئولیت رسمی در این زمینه ندارد تا به چنین وضعیتی رسیدگی کند. گویی همواره دستانی آلوده در برابر چشم همگان در پی آلوده‌کردن تعمدی چهره ایران در جهان بوده است. شاید از این‌رو مرکز رسانه قوه قضائیه اعلام کرده است که این حکم بدوی و قابل فرجام‌خواهی در دیوان عالی کشور است. از سوی دیگر، سخن با دستگاه‌های فرهنگی نیز هست که با هزینه‌های بسیار فعالیت‌های برون‌مرزی دارند و بازتابی از چهره ایران در جهان نشان نمی‌دهند و در برابر چنین فضای آلوده‌ای از طرف «خودی‌ها» سکوت مطلق کرده‌اند.

دیگر خبرها

  • جلسات قالیباف و رقبایش با منتخبان مجلس دوازدهم به روایت فرید موسوی /فعلا خبری از مرامنامه و مانیفست نیست
  • خواسته امروز آزادگان جهان، محو رژیم صهیونیستی از صحنه روزگار است
  • انتقاد شدیدالحن از حکم اعدام توماج | کسانی عمدا حیثیت نظام را بر باد می‌دهند؟
  • شگرد جالب محمود احمدی نژاد برای دست ندادن با زنان
  • در ۸ سال دولت احمدی‌نژاد، قیمت نان ۳۲ برابر شد!
  • هوش مصنوعی گرایش سیاسی افراد را از چهره‌شان می‌خواند
  • مومنی، اقتصاددان: در هشت سال دولت احمدی نژاد، قیمت نان 32 برابر شد!
  • ۵ رقیب قالیباف در کرسی ریاست مجلس /تندروها به صف شدند /وزیر احمدی نژاد هم هست
  • هوش مصنوعی جهت‌گیری سیاسی افراد را از روی چهره تشخیص می‌دهد
  • احمدی نژاد می‌گفت مشکل ما خود رهبری است!