Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد :معاون فنی عمرانی شهرداری تهران با تأکید بر اینکه ۷۰ میلیارد صرفه‌جویی هم بابت تراشه‌های آسفالت داشتیم گفت: قبلاً این تراشه‌ها دور ریخته می‌شد اما اکنون بازیافت می‌شوند. در مجموع باید بگویم ۱ میلیون تن آسفالت برای نگهداشت شهر داریم که تاکنون سابقه نداشته است.

به گزارش امتداد ،صفا صبوری، معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در نشست خبری که امروز بعد از ظهر در محل این معاونت برگزار شد اظهار کرد: در حوزه شهرداری تهران در ۵۰ سال اخیر نزدیک به ۸۰۰ پل ساخته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما باید رویکردها عوض شود چرا که حتی یکی از این پل‌ها قابلیت این را ندارد که شما به همراه فرزندانتان بر روی آن بایستید و عکس یادگاری بگیرید.

وی افزود: ما بیش از اروپایی‌ها خرج عمرانی می‌کنیم اما نتیجه کار مانند آنها کارایی ندارد. دیگر موقع آن رسیده که نگاهمان را به فعالیت‌های عمرانی شهر عوض کنیم.

صبوری با اشاره به اینکه رویکرد شهرداری تهران در دور جدید در حوزه فنی و عمرانی تغییر کرده است، تصریح کرد: یک دروغی در دو سال اخیر مطرح شده است که می‌گویند شهرداری کار عمرانی نمی‌کند درحالی که هم اکنون ۷۰ پروژه فعال بزرگ عمرانی در شهر داریم و در واقع ما تغییر رویکردی را در حوزه کارهایمان داده‌ایم و به زودی مردم تهران این تغییر رویکرد را لمس خواهند کرد.

معاون فنی عمرانی شهرداری تهران ادامه داد: سه کارخانه آسفالت‌سازی در شهرداری تهران داریم که ظرفیتشان در هر ساعت ۲۵۰ تن است یعنی هر ساعت سه کارخانه می‌توانند ۷۵۰ تن آسفالت تولید کنند و در گذشته شهرداری تهران آسفالت مورد نیاز خود را از بخش خصوصی خریداری می‌کرد و این درحالی است که هم اکنون ۴۰۰ نفر در این سه کارخانه حضور دارند و می‌توانیم از ظرفیت تولیدات این کارخانه به نحو مطلوب استفاده کنیم.

صبوری دیلمی اضافه کرد: اگر این سه کارخانه تنها ۱۰ ساعت کار کنند روزی ۷ هزار و ۵۰۰ تن آسفالت تولید می‌کنند و در ابتدای سال ۹۷ نامه ای به دست ما رسید که در آن نوشته شده بود که بخش خصوصی آسفالت را کمتر از تنی ۵۱۰ هزار تومان نمی‌فروشند و من همان روز به همه معاونتها نامه زدم که آسفالت نخرند.

وی در ارتباط با این موضوع که چرا این نامه نگاری انجام شد، افزود: به این دلیل بود که آسفالت تولید خودمان تنی ۲۹۰ هزار تومان تمام می‌شد و اگر آن روز نامه انجمن آسفالت سازی را قبول می‌کردم امروز باید در این شرایط اقتصادی آسفالت را تنی یک میلیون تومان می‌خریدیم.

معاون شهردار تهران خاطرنشان کرد: روزی که معاون شدم در هر سه کارخانه فقط ۱۰۰ تن قیر وجود داشت اما دستور خرید قیر دادم و گفتم باید سه هزار تن در روز آسفالت پخته شود و آن روز دستور دادم آسفالت تولید و به مناطق به صورت رایگان توزیع شود چون اگر این کار را نمی کردم باید مناطق پول نزول می‌کردند و این تازه اول مشکلات بود.

صبوری دیلمی گفت: از اسفندماه امسال نیز طرح آسفالت ریزی معابر و لکه گیری خیابان‌ها در دستور کار قرار گرفت و این روند همچنان ادامه خواهد داشت و امسال یک میلیون تن آسفالت در معابر شهر تهران ریخته خواهد شد.

وی افزود: آسفالتی که امروز می‌ریزیم به قیمت اول سال ۹۶ یعنی زمانی که دلار سه هزار تومان و قیر تنی ۸ هزار تومان بود، تهیه می‌شود و صرفه‌جویی امسال ما در این یک میلیون تن آسفالت حدود ۲۰۰ میلیارد تومان است.

معاون فنی عمرانی شهرداری تهران تصریح کرد: در گذشته آسفالت‌هایی که می‌ترشیدند در گود آبعلی می‌ریختند و ۴۰ کیلومتر هم پول باربری داده می شد تا این موارد به آنجا منتقل شود. درحالیکه این شن و ماسه جزو اموال کشور محسوب می‌شوند ولی این شیوه و روش عوض شده است و در واقع ما از همین موارد استفاده بهینه می‌کنیم.

صبوری افزود: از سال گذشته دستور دادیم تا این تراشه‌های آسفالت دور ریخته نشود و قرار است بازیافت کنیم. در همین بخش هم ۷۰ میلیارد تومان صرفه جویی کرده ایم.

وی با انتقاد مجدد از اینکه عنوان می شود هیچ پروژه عمرانی در شهر تهران انجام نمی شود گفت: این یک دروغ بزرگ است و این درحالی است که هم اکنون پروژه‌هایی همچون شهید رستگاری، گیشا و … در حال انجام است.

معاون شهردار تهران اضافه کرد: یک دروغ دیگری که عنوان شده است این است که می‌گویند شهرداری از بخش خصوصی آسفالت خریداری نمی‌کند که این هم یک اشتباه است زیرا ما در پروژه‌هایی مثل پروژه یاسینی آسفالت مورد نیاز را از بخش خصوصی تهیه می‌کنیم.

صبوری تصریح کرد: درحال حاضر قیمتی که برای آسفالت تهیه شده توسط شهرداری اخذ شده است ۳۳۰ هزار تومان برای هر تن آسفالت است و این درحالی است که بنا داریم تا پایان سال یک میلیون تن آسفالت در معابر تهران بریزیم که از ابتدای سال جاری تا به امروز ۳۴۰ هزار تن آسفالت در معابر ریخته شده که البته از برنامه پیش بینی شده کمی عقب هستیم ضمن اینکه در ۳۷ هزار نقطه شهر تهران نیز روکش صورت گرفته است.

وی همچنین گفت: چندی قبل اتفاق بدی در پارکینگ پردیس سینمای ملت صورت گرفت در پی آن بررسی‌هایی را برای تأمین پارکینگ در این محدوده انجام دادیم و مشخص شد که زمینی با مساحت قابل قبول زیر پل نیایش وجود دارد که این زمین تبدیل به انباری شده بود و شرایط تبدیل شدن به پارکینگ شدن را داشت و ظرف یک هفته ۱۰ هزار متر پارکینگ ایجاد شد و هم اکنون می توانند ۳۰۰ خودرو در این مکان پارک کنند.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۰۳۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۲۰۰۰ پروژه در شهرداری شیراز فعال است

ایسنا/فارس نشست دیدار مدیریت شهری شیراز و هیئت رئیسه سازمان نظام مهندسی فارس امروز، ۸ اردیبهشت‌ماه در ساختمان سپهبد شهید سلیمانی شهرداری شیراز برگزار شد.

شهردار شیراز در این دیدار اظهار کرد: شهر شیراز و استان فارس در ایام نوروز جزو گردشگر پذیرترین شهر و استان کشور بود که خوشبختانه بدون هیچ حادثه‌ای با وجود بارش شدید باران، سپری شد.

محمدحسن اسدی تصریح کرد: موفقیت‌های کسب شده در شهرداری شیراز حاصل تلاش خانواده ۱۳ هزار نفری این مجموعه، تیم همدل و متخصص مدیریت شهری، شورای اسلامی این کلان‌شهر، دستگاه‌های اجرایی، خدمات‌رسان و نظارتی است و وفاق با نظام مهندسی نیز مرهون این همدلی بین مجموعه‌ای است.

وی در بخش دیگر سخنان خود به مسائلی نظیر کاهش مدت زمان و  فرآیند صدور پروانه ساختمانی سخن گفت و سپس افزود: بیش از ۲ هزار پروژه در شهرداری شیراز فعال است و هیچ پروژه تعطیل و نیمه تعطیلی نداریم.

نایب‌رئیس کمیسیون شهرسازی، معماری و هوشمندسازی شورای اسلامی شهر شیراز نیز در بخشی از این نشست با بیان اینکه اکثر مهندسین شهرداری شیراز در بخش‌های مختلف عضو خانواده بزرگ نظام مهندسی هستند، گفت: نظام مهندسی فارس سرآمد نظام مهندسی‌های سراسر کشور است.

محمود صفایی با بیان اینکه شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی نیز سرآمد و موجب افتخار است، افزود: منافع عمومی سرلوحه کار این نهاد قرار دارد.

وی بیان کرد: نظارت بر تخطی کنندگان مسائل فنی از مهمترین موضوعاتی است که باید برای حفظ قداست مجموعه نظام مهندسی در اولویت قرار گیرد.

قائم مقام شهردار شیراز نیز در ادامه این نشست اظهار کرد: بودجه شهرداری شیراز در سال گذشته و در زمانی که صحبت از تعریف بسته ۵۰ هزار میلیارد تومانی شد، ۲۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بود.

آرش فرج‌زاده با تصریح اینکه در واقع دو برابر کار یکسال، پروژه در شهرداری شیراز تعریف شد، گفت: با همکاری شورای اسلامی شهر شیراز، این مهم محقق و در بهمن‌ماه ۱۴۰۲ تقریبا نیمی از پروژه‌ها افتتاح و عملیات اجرایی نیم دیگر پروژه‌ها آغاز شد و عملا شهرداری شیراز سال گذشته با تعامل دستگاه‌های اجرایی بیش از ۸۰ هزار میلیارد تومان پروژه را به سرانجام رساند و یا عملیات اجرایی آن‌ها را آغاز کرد.

وی با بیان اینکه امسال هم این مهم در حال برنامه‌ریزی است و به زودی اعلام خواهد شد، از تعریف و تدوین برنامه عملیاتی و راهبردی در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۴ توسط شورای اسلامی شهر و شهرداری شیراز سخن گفت و افزود: ۴۴ پروژه کلان در این راستا تعریف شد که بسته محرومیت‌زدایی نیز یکی از مهمترین این پروژه‌هاست.

فرج‌زاده همچنین تسهیل پاسخگویی به مراجعین شهرداری را از مهم‌ترین برنامه‌های تعاملی و مشترک شهرداری و نظام مهندسی عنوان کرد.

معاون معماری و شهرسازی شهرداری شیراز نیز در ادامه این نشست تاکید کرد: پروژه‌های شهرداری شیراز به همت مدیریت مطلوب، فعال است.

مهدی قلندری با اشاره به در خصوص برنامه‌هایی که توسط معاونت متبوع در بازه زمانی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تدوین شده، سخن گفت.

وی همچنین از ارائه آموزش‌های لازم به نیروهای متخصص در ۶ ماهه نخست امسال در رابطه با نرم‌افزار جدید نحوه بررسی نقشه‌های ساخت و تاسیسات خبر داد و گفت: در حال حاضر این مهم به صورت سری انجام می‌شود که با استقرار نرم‌افزار جدید، آموزش به نیروهای متخصص هم در دستور کار قرار خواهد گرفت.

رئیس سازمان نظام مهندسی فارس نیز در این جلسه عملکرد شهرداری شیراز در سال گذشته مبنی بر افتتاح و کلنگ‌زنی بیش از ۸۰ هزار میلیارد تومان پروژه را کاری بسیار سخت و تحسین برانگیز عنوان کرد و گفت: این مهم به زبان کاری ساده اما در عمل بسیار سخت است.

ستار خورشیدی به ارجاع پرونده‌های ساختمانی به سامانه ارجاع و سامانه شفافیت‌ اشاره و تصریح کرد: یکی از ارکان سالم‌ سازی، ایجاد شفافیت است.

وی با بیان اینکه در بحث تفکیک نیز نظارت با نرم افزار و ثبت سیستمی انجام می‌شود، اظهار کرد: برای نخستین بار تمام پرونده‌ها در حال اسکن هستند که ۵۰ درصد آن‌ها انجام شده است.

رئیس سازمان نظام مهندسی فارس تصریح کرد: افتخار سازمان نظامی مهندسی فارس این است که با شهرداری به عنوان یکی از ارکان اصلی در ساخت‌وساز و نظارت، راهکار تعاملی را پیش بگیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اختصاص بودجه ۱۵۱ هزار میلیارد تومانی پروژه‌های عمرانی تهران
  • ۱۲۳ پروژه عمرانی در شهر هچیرود طراحی شده است
  • بیش از ۲۰۰۰ پروژه در شهرداری شیراز فعال است
  • احداث آسفالت بازیافتی تا پایان سال/تولید ۱.۵ میلیون تن آسفالت برای ۱۴۰۳
  • جزئیات اتوبان 5 هزار میلیاردی برای باز کردن گره ترافیک تهران
  • بهره‌برداری از تقاطع غیرمسطح تندگویان در مردادماه امسال
  • کاهش ترافیک بزرگراه آزادگان با بهره‌برداری از ۲ طرح عمرانی
  • صرفه جویی ۸۰۰ هزار متر مکعب آب با انجام اقدامات حفاظتی در بافق و بهاباد 
  • صرفه جویی آب در شهرستان بافق و بهاباد
  • یکصد و هجدهمین پویش امید و افتخار در بزرگراه آزادگان | تغییرات جدید در این بزرگراه مهم