Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجموعه ای که در ۶ بخش مجزا تنظیم و منتشر شده و در پشت جلد آن آمده است: مباحث این کتاب ریشه در تکنیک ها و متُدهای آموزشی عرفایی مانند «مولانا» دارد و به صورت گسترده در کشورهای صنعتی جهان آموزش داده می شود.

نفوذ و ارتباط با دیگران که در کتاب از آن با عنوان زبان اصلی اِنیه گرام (ENNAGRAM) یاد شده در بخش اول به بررسی کلی و تصویری ۹ تیپ شخصیتی می پردازد که اولین آن عالی یا کمال طلب و آخرین آن آشتی دهنده یا صلح طلب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در توضیح کلمه خارجی انیه گرام نیز در مقدمه قید شده که اِنیه به معنای «عدد ۹» و گرام به معنی جرم، ماهیت و شخصیت است. درباره تاریخچه این پدیده نیز نوشته شده ریشه آن به حدود سال های ۵۰۰ هجری خورشیدی و دوره زندگی عارفانی مانند مولانا می رسد که برای رسیدن به کمال برای خود و آموزش شاگردان از این روش بهره می برده اند.

تیپ شخصیتی شماره ۴ که مولفان آنها را افرادی هنرطلب یا هنری با ویژگی افسرده بودن و هنرمند می دانند و نماد مربوطه به آن را کبوتر عنوان کرده، به طور عمده مربوط به ۳ کشور ایران، ایتالیا و فرانسه است.

افرادی همچون لئوناردو داوینچی، پروفسور محمود حسابی در این تیپ شخصیتی جای دارند.

یکی از تیپ های جالب شخصیتی عنوان شده در کتاب، تیپ شماره ۸ یعنی افراد سلطه جو و قدرت طلب هستند که با نماد کرگدن و دو کشور روسیه و اسراییل شناخته می شوند. شخصیت های معروف و جنگنده ای همچون فرانکلین روزولت، فیدل کاستور، آدولف هیتلر و گورباچوف در این بخش جای گرفته اند.

دومین و سومین بخش کتاب به توضیحات جامع و جمع بندی ویژگی های درباره تیپ های ۹ گانه پرداخته است.

توصیه ای که در این بخش به نوع رفتار با دیگران شده جالب به نظر می رسد. هر تیپ شخصیتی تحت تاثیر مستقیم دست کم ۴ تیپ دیگر قرار دارد و این در حالی است که تیپ اصلی او همان مورد قالب شخصیتی است.

ممکن است با مطالعه بخش اول بلافاصله دریابید که در کدام گروه رفتاری قرار دارید اما کمی که جلو رفتید متوجه تشابه برخی ویژگی های خود و دیگران در سایر تیپ ها نیز می شوید.

شغل های مناسب هر گروه شخصیتی نیز در همین بخش سوم عنوان شده که برای نمونه در اینجا تیپ شخصیتی شماره ۹ شامل افراد «صلح طلب و آشتی دهنده» با ویژگی محوری تنبلی و میانجی، نماد حیوان گاو، کشور مرتبط هندوستان و افرادی مانند والت دیسنی، ملکه الیزابت دوم و آبراهام لینکن را بررسی می کنیم.

افراد این گروه باید همه چیز شغلشان از قبل مشخص باشد و بتوانند با حوصله  و سر فرصت کار انجام دهند. آنان تمایل دارند بیش از فعالیت علمی حرف بزنند. مشاغلی مانند بنگاه معاملات املاک یا مشاوره. در واقع کارهای پرتنش که نیاز به دیگری و فعالیت زیاد جشمی و روحی دارد را دوست ندارند.

حالا اگر موضوع شغل و ارتباط به تیپ شخصیتی را در کنار شرایط اجتماعی، مالی یا تحصیلی و اجبار به انتخاب شغل های نامرتبط با تیپ های شخصیتی هر فرد قرار دهیم متوجه نتایج جالبی خواهیم شد. برای نمونه برای افراد تیپ ۹ یعنی همان جنگ و قدرت طلب ها اگر این قدرت طلبی  با چاشنی مهربانی و عطوفت همراه شود، رهبری و مدیریت سازمانی این تیپ افراد بی نظیر خواهد شد.

در صفحه ۷۲ کتاب، نویسندگان طنازانه اقدام به آوردن فرضیه ای کرده اند که خواندن واکنش هر تیپ شخصیتی به آن خالی از لطف نیست.

فرض کنید فردی در خیابان تصادف کرده و ۹ نفر از هر ۹ تیپ مختلف در زمان سانحه در محل حضور دارند.

واکنش تیپ ۴ یعنی شاخصه مردم سه کشور ایران، فرانسه و ایتالیا از این قرار است که؛ آنان از دیدن خون غش می کنند و پس از چند روز شعر و سروده ای در وصف چشمان ترسان کودکی که از دور به منظره نگاهم کرده می سرایند! این غم را سال ها با خود همراه دارند و دلیل آن را ناعادلانه بودن جهان می دانند.

این در حالی است که تیپ شماره ۱ که نماد مشهور آن «گاندی» است مسئولیت پذیر است و خودش مصدوم یا مصدومان را به مراکز درمانی منتقل می کند، اما تیپ شماره ۶ با ویژگی های اصلی ترسویی و شکاک بودن، نماد خرگوش، کشورهای رومانی، چک و اسلواکی و افرادی مانند وودی آلن و مل گیبسون بی درنگ و همچون شخصیت معروف کارتون گالیور می گوید: من می دونستم امروز اتفاق بدی می افته!

بخش چهارم اِنیه گرام اشاره به چگونگی حرکت هر تیپ شخصیتی به سوی لایه سالم خود دارد.

بد نیست و بهتر است برای مثال این مورد نیز تیپ ۴ که در شمول ما ایرانی ها بیان شده را عنوان کنیم.

افراد این گروه باید بدانند همان طور که در جهان مسایل آزاردهنده زیاد به چشم می خورد،  موارد شادی آور و لذت بخش هم وجود دارد و بخشی از این مسایل طبیعی است. آنها نباید غرق در احساسات منفی و بزرگ کردن مشکلات شوند. این تیپ افراد در ارتباط با گروه شخصیتی ۱ و ۲ هستند یعنی باید مانند یک فرد تیپ یک(کمال طلب) اندکی در چارچوب قوانین قرار بگیرند یا مانند تیپ ۲(امدادرسان) از حالت خود متشکر بودن خارج شده و بر روی نکته های مثبت دیگران تمرکز کنند.

در بخش ۵ کتاب، اصول برقراری ارتباط به شکل موثر با گروه های شخصیتی ۹ گانه پرداخته شده و نوشته اند: ما اغلب به صورتی که دوست داریم با ما برخورد شود با دیگران برخورد می کنیم در صورتی که هر تیپ شخصیتی نیازهای مخصوص به خود را دارد و ما نیز باید با او همان گونه ای که می پسندد رفتار کنیم.

علاوه بر دانستن مهارت هایی مانند مدیریت خشم، افزایش اعتماد به نفس و مهارت نه گفتن باید دانست نحوره گفتار و زبان بدن نیز در تاثیرگذاری کلامی بر دیگران موثر است.

 آزمون تیپ های ۹ گانه در قالب ۱۴۴ سوال بخش آخر کتاب را شامل می شود.

جلد کتاب جوان پسند و جذاب و کل آن در ۱۲۵ صفحه از سوی دو نشر کیان پارس و نقره فام منتشر شده و ۵هزار نسخه تنها در چاپ نهم آن وارد بازار کتاب شده است.

۷۱۴۷/۶۰۲۶/

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر تحریم ظریف اعتماد به نفس خشم شعر مراکز درمانی وودی آلن قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر تحریم ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۰۴۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحمیل ایده یا مشکلات شخصیتی؛ چرا سرمربیان هلندی در فوتبال انگلیس ناکام می‌مانند؟

زمانی فرانک دی بوئر توسط ژوزه مورینیو بدترین سرمربی تاریخ لیگ برتر معرفی شد. اما هموطن‌های دی بوئر نیز عملکرد چندان درخشانی نداشته‌اند. 

طرفداری | طی سالیان اخیر سرمربیان فوتبال هلند عملکرد چندان جالبی در فوتبال انگلیس به ثبت نمی‌رسانند. اتفاقی که باعث شده است لوک ادواردز از تلگراف به بررسی آن بپردازد.

هنگام معرفی رسمی آرنه اسلوت به عنوان سرمربی جدید لیورپول، با توجه به عملکرد متوسط مربیان هلندی در لیگ برتر، تردیدهایی در مورد توانایی او برای تداوم موفقیت‌های یورگن کلوپ به وجود خواهد آمد. اسلوت کار فوق العاده‌ای در فاینورد انجام داده است. تیم او پس از مدت‌ها فصل گذشته اردیویسه را فتح کرد و امسال نیز به قهرمانی جام حذفی دست یافت. او تابستان گذشته به دلایل مشخصی گزینه تاتنهام برای جانشینی آنتونیو کونته بود. مرد هلندی تحسین بسیاری را دریافت می‌کند. با این حال، فاینورد در فصل جاری پشت سر آیندهوون در رتبه دوم قرار می‌گیرد. فصلی که آژاکس به عنوان موفق‌ترین تیم تاریخ لیگ هلند، عملکرد کابوس‌واری داشته است. با بررسی عملکرد سرمربیان هلندی در فوتبال انگلیس، به الگوی مشخصی می‌رسیم.

بهترین عملکرد در بین سرمربیان هلندی لیگ برتر انگلیس:

نام سرمربی تعداد بازی  برد تساوی باخت  نرخ پیروزی
اریک تن هاخ  72 39 12 21 %54
گاس هیدینک  34 18 12 4 %53
لوئیس فن خال  76 39 19 18 %51
رونالد کومان  123 55 27 41 %45
رود گولیت  104 51 26 37 %39
مارتین یول  202 75 51 76 %37
رنه مئولیستین 13 3 1 9 %23
دیک ادووکات  17 3 6 8 %18

 حتی آن مربیانی که تا حدودی موفق بوده‌اند، دوران طولانی‌مدتی در لیگ برتر نداشته‌اند. تنها مارتین یول، سرمربی سابق تاتنهام و فولام، توانسته بیش از ۲۰۰ بازی در لیگ برتر را تجربه کند. در واقع، تاریخ به ما نشان می‌دهد با وجود موفقیت بازیکنان سرشناس هلند در فوتبال انگلیس، سرمربیان این کشور در لیگ برتر با مشکل مواجه می‌شوند. همه آن‌ها شخصیت‌های متفاوت با نقاط قوت و ضعف مخصوص خودشان را داشتند. برخی حداقل در ابتدا تاثیر مثبتی روی تیمشان اعمال کردند، اما گاس هیدینک، لوئیس فن خال، رونالد کومان، دیک ادووکات، رود گولیت و البته اریک تن هاخ، همگی در اندازه‌های مختلف، نتوانستند موفقیت‌های قبلی خود را تکرار کنند. 

فقط تن هاخ نیست که با وجود دست و پا کردن نامی بزرگ برای خود در آژاکس، در پیاده‌سازی ایده‌هایش در منچستریونایتد به مشکل برخورده است. فصل اول او در اولدترافورد با کسب سهمیه لیگ قهرمانان و قهرمانی در لیگ کاپ همراه شد، او در فصل دوم برای دومین بار متوالی به فینال اف‌ای کاپ رسیده اما در این لحظه برای حفظ شغلش می‌جنگد. اگرچه برخی انتقادات از عملکرد او می‌تواند اغراق‌آمیز باشد. با توجه به جایگاهی که آرنه اسلوت قرار است در آن قدم بگذارد، آیا عملکردی مشابه برای او در لیورپول مورد قبول قرار می‌گیرد؟ بعید به نظر می‌رسد تنها یک جام لیگ کاپ طی دو سال ابتدایی با توجه به دستاوردهای کلوپ و کیفیت تیمی که به ارث خواهد برد، به عنوان موفقیت تلقی شود.

منصفانه نگاه کنیم با وجود این که اریک تن هاخ در فینال جام حذفی با برنده سریالی به اسم پپ گواردیولا مواجه خواهد شد، او شانس کسب دومین جام دورانش در اولدترافورد را دارد. طی دوران 11 ساله پسافرگوسن، تنها ژوزه مورینیو در منچستریونایتد موفق‌تر عمل کرده است. آرنه اسلوت در چنین محیطی گام می‌گذارد. با ذکر این نکته که تن هاخ نسبت به او در لیگ هلند موفق‌تر عمل کرده است .مربیان هلندی با وجود موفقیت‌های کوتاه‌مدت نمی‌توانند عملکردشان را ادامه دهند. لوئیس فن خال در منچستریونایتد جام برد. گولیت با چلسی اف‌ای کاپ را فتح کرد و با نیوکاسل نیز به فینال رسید. کومان با ساوتهمپتون ششم شد.

شخصیت رک هلندی منجر به تنش می‌شود

اینکه چرا مربیان هلندی در لیگ برتر انگلیس موفق نبوده‌اند، عجیب به نظر می‌رسد، چرا که در نگاه اول آن‌ها شاید تطابق بیشتری با فرهنگ انگلیس داشته باشند. با توجه به فراوانی انگلیسی‌زبانان در هلند، مشکل زبان کمتر وجود دارد و هیچ یک از مربیان ذکر شده در بالا برای برقراری ارتباط با بازیکنان به مترجم نیاز نداشتند. با این حال، صراحت لهجه هلندی‌ها شاید با برخی از بازیکنان سازگار نباشد. آن‌ها در صحبت‌های خود بسیار رک و صریح هستند. هنگامی که این موضوع را با رویکرد سنتی و سختگیرانه در سبک مربیگری ترکیب کنید، منجر به ایجاد تنش خواهد شد. 

بازیکنان نیوکاسل که برای گولیت بازی می‌کردند، می‌گویند تکبر و نداشتن مهارت‌های مدیریت بازیکنان توسط گولیت، عامل شکست او در سنت جیمز پارک بود، نه تاکتیک‌ها یا دانش فوتبالی او. هرچه کمتر در مورد دوره کوتاه و فاجعه‌بار فرانک دی‌بوئر در کریستال‌پالاس صحبت شود، بهتر است. اما به عنوان یک نکته کلی، شاید دلیل ماندگاری کوتاه‌مدت مربیان هلندی در لیگ برتر این باشد که بازیکنان با تبدیل همکاری سرمربی هلندی از ماه به سال، دیگر نمی‌توانند با او ادامه دهند. همچنین حس شوخ‌طبعی در هلند با انگلستان بسیار متفاوت است. این ممکن است موضوعی به نظر کوچک برسد، اما در رختکن و تمرینات، شوخ‌طبعی برای روحیه تیمی مهم است.

تصور اینکه هر یک از مربیان یاد شده برای کاهش تنش با بازیکنان و کارکنان خود، شوخی و خنده‌ای داشته باشند، دشوار است. آیا ممکن است شما محیطی را ایجاد کنید که برای پرورش بازیکنان این لیگ بیش از حد دشوار و طاقت‌فرسا باشد؟ شاید این موضوع به نحوه مربیگری فوتبال در هلند مربوط باشد. برای کشوری با تنها 17.7 میلیون جمعیت، هلند همیشه در زمینه کیفیت بازیکنانی که پرورش می‌دهد، فراتر از حد انتظار ظاهر شده است. بخش زیادی از این موفقیت به خاطر نحوه پرورش بازیکنان از سن کم و تمرکز بر توانایی فنی به جای قدرت بدنی و آمادگی جسمانی است. روش‌های تمرینی برای بازیکنان بزرگسال نیز مشابه است. همه بازیکنان از اینکه به آن‌ها گفته شود کجا بایستند، کجا پاس بدهند، کجا با جزئیات ریز بدوند، لذت نمی‌برند.

تفاوت ظریف اما اساسی بین تحمیل ایده‌ها و انتقال آن‌ها وجود دارد. هلندی‌ها تمایل دارند باور کنند که راه آن‌ها تنها راه است؛ این که یک راه درست برای بازی وجود دارد و آن راه، ایده‌های آن‌هاست که بر مبنای فوتبال مدرن پایه‌گذاری شده است. منصفانه اگر بگوییم، با توجه به میراث یوهان کرایف و آژاکس و تاثیر ماندگار آن‌ها بر نحوه بازی، مربیان هلندی نیز به درستی به این موضوع اشاره می‌کنند .احتمالا و با وجود این که یک دیدگاه جسورانه محسوب می‌شود، بازیکنان لیگ برتر انگلیس نمی‌توانند با رویکرد سرمربیان هلندی کنار بیایند. 

موضوع دیگری به اسم مردانگی و غرور مردانه هم وجود دارد. سارینا ویگمن، سرمربی هلندی تیم ملی زنان انگلیس، موفق‌ترین سرمربی فوتبال سه‌شیرها است. او در سال ۲۰۲۲ قهرمان یورو شد و در سال ۲۰۲۳ به فینال جام جهانی رسید. رویکرد او بسیار کلی‌نگرتر است. او از بازیکنانش مراقبت می‌کند، روابط شخصی قوی‌ای می‌سازد، به شخصیت بازیکن به اندازه‌ی فوتبال اهمیت می‌دهد. او به جای دیکته کردن، آموزش می‌دهد. بازیکنان انگلیس او را دوست دارند. شاید آرنه اسلوت بهتر است به جای تحمیل ایده‌هایش، با فراهم کردن آزادی عمل، خلاف سیاست هموطنانش، در لیگ برتر موفق شود. گاهی اوقات، چیزی فراتر از دانش فوتبال منجر به موفقیت می‌شود.

 

به قلم لوک ادواردز برای تلگراف

از دست ندهید ????????????????????????

جای خسرو حیدری بودم پیشنهاد منچسترسیتی را قبول می‌کردم! مرد هزار چهره؛ یورگن کلوپ مشاور مالی شد (فیلم) خوشحالی باورنکردنی جیمی کرگر در دیوار زرد! (فیلم) لیونل مسی در شکل‌وشمایلی که هرگز ندیده‌اید! (عکس)

دیگر خبرها

  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • نمایشگاه کتاب؛ بهترین فرصت برای ارتباط‌ فرهنگ‌های بومی
  • ببینید | ادعای تکان‌دهنده میرسلیم درباره ترفند افراد صادق خلخالی برای ریختن داخل خانه‌ها؛ پرت کردن مواد مخدر!
  • پاسخگویی به مسائل شرعی فرصتی برای ارتباط مردم با روحانیت است
  • دانشگاهها در راستای رفع مشکلات توسعه ای مازندران پای کار بیایند
  • ایمیل‌ها کدام ویژگی‌های شخصیتی را افشا می‌کنند؟
  • بازیگر سینما و پیشنهاد کتابی مرموز
  • انتشار کتابی از عدنان غُریفی در اولین سالگرد درگذشتش
  • تحمیل ایده یا مشکلات شخصیتی؛ چرا سرمربیان هلندی در فوتبال انگلیس ناکام می‌مانند؟
  • لزوم مطالبه گری دانشگاه‌ها از دستگاه‌ها و نهاد‌های اجرایی مازندران