Web Analytics Made Easy - Statcounter

زهرا نژاد بهرام عضو کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران در گفت‌و‌گو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره عمر مفید ساختمان‌های پایتخت با تاکید به افزایش کیفیت ساخت و ساز ساختمانی در چند سال گذشته گفت: وضعیت ساختمان از لحاظ کیفیت ساخت نسبت به چند سال گذشته و حتی اوایل انقلاب بهتر شده و علت آن نیز تغییر در شیوه ساخت و ساز ساختمان بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران با اشاره به این نکته که بالا رفتن ارزش زمین یکی از دلایل تخریب زود هنگام ساختمان است، افزود: به علت محدود بودن قطعات زمین در پایتخت و بالا رفتن ارزش زمین شاهد هستیم ساختمان‌هایی با عمر ۱۰ سال که هنوز وضعیت خوبی دارند را به عنوان کلنگی خرید و فروش می‌کنند.

بیشتر بخوانید: ماجرای سهم آموزش و پرورش از ساخت و سازها در شهر تهران چیست؟

نژاد بهرام گفت: این اقدام موجب می‌شود برای کسب ارزش افزوده از سوی مالک ساختمان‌های پایتخت با عمر تنها چند سال تخریب شود و جای خود را به ساختمان‌هایی با تراکم بالاتر بدهد.

عضو کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران با اشاره به ایراد در برخی از قوانین و برنامه‌ریزی‌های شهر گفت: در کنار قیمت زمین یکی دیگر از مسائلی که در تخریب زود هنگام ساختمان نقش دارد تغییر در قوانین و طرح‌های توسعه شهری است.

نژادبهرام با تاکید بر این نکته که باید طرح‌های توسعه شهری ثابت بماند، اظهار کرد: شرایط نباید به شکلی پیش رود که با استفاده از تغییرات در برنامه توسعه شهری ساختمان‌ها در حالی که از عمر مفید آن‌ها سالیانی با قی مانده است برای کسب ارزش افزوده بیشتر تخریب و جای خود را به ساختمان‌های چند طبقه بدهند.

عضو کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران با تاکید بر این نکته که باید نظارت‌ها در حوزه ساخت و ساز ساختمان افزایش یابد، گفت: در کنار افزایش کیفیت ساخت و ساز باید مصالح مورد استفاده در ساختمان سازی نیز از مصالح مورد تایید سازمان ملی استاندارد باشد تا عمر مفید ساختمان‌ها افزایش پیدا کند.

نژادبهرام در پاسخ به این سوال که کدام عامل بیشترین سهم را در افزایش تمایل افراد به تخریب ساختمان‌هایی که هنوز از عمر مفید آن‌ها سال‌ها باقی مانده است، گفت: به عقیده من مهمترین دلیل انگیزشی برای تخزیب خانه‌ها افزایش ارزش زمین است که موجب می‌شود تمایل افراد برای تخریب ساختمان بیشتر شود.

عضو کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران در پاسخ به این سوال که عمر مفید ساختمان در پایتخت چند سال است، بیان کرد: اگر از مصالح با کیفیت استفاده شود و ساختمان طبق اصول و قوانین ساخته شود عمر مفید ساختمان را می‌توان تا ۵۰ سال در نظر گرفت.

محدود بودن قطعات زمین در پایتخت و بالا رفتن ارزش زمین‌های موجود موجب شده است مالکان ساختمان‌ها در مناطق ۲۲ گانه برای بهره مندی از ارزش افزوده با تهاتر ساختمان‌هایی که هنوز سال‌ها از عمر آن‌ها باقی مانده است را تخریب کنند و با مازاد تراکم برای کسب منفعت یشتر شروع به ساخت و ساز مجدد کنند.

انتهای پیام/

مهمترین دلیل تخزیب خانه‌ها افزایش ارزش زمین است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری تهران شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۱۰۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی بویراحمد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، علی معتمدی پور با بیان اینکه حفاظت از اراضی کشاورزی به جد در این استان پیگیری می‌شود افزود: حفاظت از عوامل تولید در بخش کشاورزی به ویژه عامل زمین کشاورزی نه فقط برای حمایت از اقتصاد کشاورزی بلکه برای حمایت از کل اقتصاد کشور امری ضروری است. وی از بهره‌برداران بخش کشاورزی استان خواست تا بدون استعلام از مدیریت جهادکشاورزی شهرستان‌ها اقدام به ساخت و ساز در اراضی کشاورزی نکنند تا متحمل هزینه و خسارت نشوند. معتمدی پور افزود: عوامل گشت یگان حفاظت از اراضی کشاورزی و باغی به طور مستمر در حال گشت بوده و تغییر کاربری‌های غیر مجاز را شناسایی و اقدام لازم انجام می‌شود. رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد ضمن قدردانی از فرمانده نیروی انتظامی استان به خاطر امنیت و ثبات موجود در این استان گفت: استان کهگیلویه و بویراحمد یکی از استان‌های امن کشور است و این امر به خاطر تلاش‌های شبانه‌روزی نیرو‌های خدوم ناجا محقق شده است. مدیر جهاد کشاورزی بویراحمد هم گفت: در راستای اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ اراضی کشاورزی و باغی در پنجم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ حدود ۱۳ مورد از ساخت و ساز‌های غیرمجاز در محدوده روستای موردراز شهرستان بویراحمد با حضور، نماینده دادستان، یگان حفاظت امور اراضی جهاد کشاورزی شهرستان و با همکاری نیروی انتظامی، قلع و قمع شد.  جهرم شاکریان ادامه داد: قلع و قمع انجام شده در مساحت۳هزار و ۵۰۰ متر مربع در اراضی کشاورزی بوده که شامل ۹ مورد دیوارکشی غیر مجاز در راستای تبصره ۲ ماده ۱۰ بوده است.

دیگر خبرها

  • تخریب قلعه «هری‌پاتر» در اوکراین (+عکس)
  • پاسخ میراث فرهنگی به ماجرای «سنگلج»
  • افزایش مشارکت مردم در ساخت مسکن با تکیه بر عرضه زمین و پرداخت تسهیلات به آن‌ها
  • بررسی قوانین مشاعات آپارتمان از نظر وکیل ملکی کرج
  • ۷۳ هکتار از اراضی کشاورزی و باغی ساوجبلاغ آزادسازی شد
  • تخریب ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی بویراحمد
  • خسارت بیش از ۲ میلیارد تومانی سیل به زیر ساخت‌های عشایری سربیشه
  • سنگلج در خطر است!
  • با یک میلیارد تومان در کجای تهران می‌توان خانه خرید؟/ جدول قیمت
  • اتفاق ناگوار در انتظار تماشاخانه قدیمی سنگلج/ مسئولان شهرداری کجا هستند؟