Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین پور گفت: سال گذشته ۱۵ هزار تن نهاده هاي دامي از طريق تشكل هاي عشايري بين دامداران عشاير توزيع شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «حسین حسین پور» امروز (19 مرداد) در  جمع خبرنگاران اظهار کرد: هدف از تشکیل اتحادیه شرکت های تعاونی کشاورزی عشایری سامان خراسان جنوبی ، تهیه و توزیع انواع نهاده های دامی عشایر از قبیل جو ، سبوس و کاه در بین تشکل های عشایری استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 


مدیرکل امور عشایر خراسان‌جنوبی با اشاره به دیگر وظایف اتحادیه، افزود: طراحی، تدوین و اجرا طرح ها و پروژه های تولیدی شامل انواع فعالیت های زراعی، دامپروری ، صنایع دستی، انجام عملیات جمع آوری، نگهداری، تبدیل، طبقه بندی، بسته بندی، حمل و نقل و عملیات مربوط به بازاریابی و خرید و فروش محصولات تولیدی اعضا و تامین اعتبارات و تسهیلات مورد نیاز اتحادیه و اعضا از منابع مختلف مالی و اعتباری بخشهای دولتی و غیر دولتی از جمله این وظایف است.

 

حسین پور با بیان اینکه پیگیری و انجام امور مربوط به خدمات بیمه ای و عمومی اعضا و دام آنها  از وظایف اتحادیه شرکتهای تعاونی کشاورزی عشایری است، ادامه داد: پیگیری و ایجاد کارگاه های صنایع دستی عشایری، پرداخت وام یا اعتبار به شرکت های عضو  و کمک به پیشرفت امور شرکت های عضو از طریق کمک های مالی و تخصصی نیز از دیگر وظایف این اتحادیه است.


وی عنوان کرد : اتحادیه عشایری سامان در زمینه تهیه و توزیع انواع کالاهای اساسی مورد نیاز عشایر از جمله آرد و مواد غذایی در بین تشکل های عشایری استان فعالیت دارد و جهت افزایش رفاه و سطح معیشت عشایر خراسان جنوبی خرید و فروش انواع تولیدات عشایری مانند تولیدات لبنی و صنایع دستی را در دستور کار خود دارد و تاکنون اقدامات خوبی در این زمینه انجام داده است.


مدیرکل امور عشایر خراسان‌جنوبی بیان داشت: این اتحادیه در سال 97 اقدام به تهیه و توزیع حدود 15 هزار تن انواع نهاده های دامی عشایر در بین تشکل های استان کرده است که از این میزان حدود 5 هزار تن تولید کنسانتره بوده است.

 

به گفته وی با توجه به توزیع این مقدار علوفه حدودا 60 هزار راس بره جهت تهیه گوشت قرمز توسط عشایر استان پروار و به بازار عرضه شده است که این میزان سهم قابل توجهی از نیاز گوشت قرمز بازار هدف می باشد و گام بزرگی در خودکفایی محسوب می شود .
 

حسین پور  به برنامه های پیش بینی شده اتحادیه عشایری در سال جاری اشاره کرد و گفت: برنامه ریزی و مدیریت در حوزه صنایع دستی عشایر، ذخیره سازی جو برای عشایر، آموزش بهره برداران عشایر و همچنین آموزش ارکان تشکلها، برنامه ریزی جهت برپایی فروشگاه عرضه مستقیم گوشت، راه اندازی واحد پرواربندی دام جهت ترویج کنسانتره و پیگیری و نصب پلاک هویت دام عشایر استان از جمله این برنامه ها است.

پایان پیام/70

منبع: شبستان

کلیدواژه: روز خبرنگار خطبه نماز جمعه خبرنگار خبرگزاری شبستان خبرنگاران نماز جمعه روزنامه خطبه های نماز جمعه شرکت تعاونی کشاورزی نهاده دامی عشایر خراسان جنوبي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۱۱۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵ درصد گوشت قرمز خراسان رضوی توسط عشایر تولید می‌شود

ایسنا/خراسان رضوی مدیر کل امور عشایر خراسان رضوی گفت: با توجه به آمار تولید گوشت قرمز استان توسط جهاد کشاورزی میزان ۱۵ درصد تولید گوشت متعلق به عشایر است.

محمدحسین جعفری در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص تولید گوشت قرمز توسط عشایر خراسان رضوی طی سال گذشته اظهار کرد: تولید گوشت قرمز عشایر استان طی سال ۱۴۰۲ به میزان ۱۲ هزار و ۷۱۸ تن بوده است.

وی افزود: میزان تولید گوشت قرمز توسط عشایر خراسان رضوی نسبت به سال قبل ۱۱۷۲ تن افزایش داشته است.

مدیرکل امور عشایر خراسان رضوی درخصوص اینکه چند درصد تولید گوشت استان با عشایر است، تصریح کرد: با توجه به آمار تولید گوشت قرمز استان توسط جهاد کشاورزی میزان ۱۵ درصد تولید گوشت متعلق به عشایر است.

جعفری همچنین با اشاره به استقبال عشایر استان از طرح تولید قراردادی گوشت قرمز که از سال گذشته آغاز شده است بیان کرد: استقبال عشایر از طرح فوق بسیار زیاد بود، به گونه‌ای که با پیگیری‌های صورت گرفته مقدار ۵۰۰۰ تن جو مدت دار (۶ ماهه) در اسفندماه از شرکت پشتیبانی امور دام اخذ و تعداد ۱۱۰ راس دام عشایر تحت پوشش قرار گرفت. همچنین مقرر شد با توجه به محدویت نهاده و متقاضی زیاد به ازای هر راس ۴۵ کیلو گرم جو اختصاص پیدا کند.

وی درباره میزان تحویل علوفه در قالب طرح تولید قراردادی دام سبک عشایر خراسان رضوی گفت: در قالب طرح تولید قراردادی دام سبک عشایر استان در آذر ماه ۱۴۰۲ مقدار ۹۰۰۰ تن جو ۴ ماهه به سررسید ۱۵ فروردین‌ماه سال جاری بین ۶۸۲ نفر از عشایر توزیع شد. رقم ریالی  این طرح ۹۲۷ میلیارد ریال بوده است. با این میزان نهاده تعداد ۵۰ هزار راس دام عشایر تحت پوشش قرار گرفت که ۲۰ درصد دام طرح، یعنی ۱۰ هزار راس دام را عشایر پروار و مقدار حدود ۲۰۰ تن گوشت روانه باز مصرف شده است. ضمنا در طی سال ۱۴۰۲ مقدار ۴۷ هزار تن انواع علوفه تامین و برای تغذیه و تعلیف دام بین عشایر استان توزیع شده است. 

جعفری ادامه داد: ۸۲۰۰ خانوار عشایر در خراسان رضوی شناسایی شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بارش‌های بهاری در خراسان جنوبی/کویر به دریاچه تبدیل شد + فیلم
  • انسداد برخی مسیر‌های ارتباطی عشایری و تلفات احشام در خوزستان
  • کشف ۵۴ تن نهاده دامی و آرد خارج از شبکه توزیع در شهرستان پلدختر
  • منطقه گردشگری کولیدر بروجرد مهیای توسعه و سرمایه گذاری
  • زیر ساخت‌ بازار فروش عشایر چهارمحال‌ و بختیاری فراهم می‌شود
  • ۱۵ درصد گوشت قرمز خراسان رضوی توسط عشایر تولید می‌شود
  • ۶۳۰ پنل‌خورشیدی بین عشایر ایلام توزیع می‌شود
  • باید از ظرفیت‌های ارزنده جوانان عشایر بیشتر بهره‌مند شویم
  • کوچ بهاره عشایر در خراسان شمالی آغاز شد
  • جامعه عشایری سومین جامعه استان کرمانشاه