Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اکبر بالاگر روز شنبه با حضور در خبرگزاری ایرنا مرکز آذربایجان شرقی، برخورداری از  یکهزار و ۲۰۰ کارشناس در بیش از ۶۰ رشته متنوع و مختلف و ۱۷ هیات مدیره گروه های کارشناسی را از ظرفیت های بسیار بالای کانون کارشناسان رسمی دادگستری استان برشمرد که پس از تهران دومین و بزرگترین کانون کشور به حساب می آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اغلب کارشناسان کانون آذربایجان شرقی، افراد متخصص و اعضای هیات علمی دانشگاه ها و موسسات علمی و تحقیقاتی هستند، ارتقای سطح کم و کیفی این مجموعه را از اهداف اصلی و مهم اعلام و اضافه کرد: برای دست یابی به این هدف مهم و ایجاد فرهنگ بهره مندی از کارشناسی در مسایل مختلف بین آحاد مردم و نیز دستگاه های اجرایی به ویژه شهرداری ها به شدت نیازمند همکاری و تعامل با رسانه ها هستیم.

بالاگر اظهار داشت: اینکه تعدادی از سازمان ها و ادارات بدون اطلاع کانون اقدام به استخدام کارشناسان می کنند، از جمله دغدغه ها و چالش های کانون کارشناسان رسمی دادگستری آذربایجان شرقی است که در این زمینه طی رایزنی ها و مذاکراتی که با دستگاه های اجرایی و شهرداری های استان داشته ایم، تلاش شده است این امر از طریق کانون و با ابلاغ رسمی آن به انجام برسد تا علاوه بر نظارت دقیق به نحوه کارشناسی ها، جلوی رانت های احتمالی در این حوزه نیز گرفته شود.

وی یادآوری کرد: چنانچه ابلاغ کارشناسان از سوی کانون صورت بگیرد ضمن اینکه با تخلفات احتمالی در این حوزه به شدت برخورد خواهد شد، کانون کارشناسان دادگستری پاسخگوی تمام تبعات آرای صادر شده نیز خواهد بود.

بالاگر یکی از برنامه های مهم و اصلی کانون کارشناسان رسمی دادگستری استان را ایجاد ساز و کارهای کارشناسی آنلاین بیان کرد که طی آن تمامی مراحل اخذ کارشناس و صدور آرا به صورت سامانه اینترنتی انجام خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه زیرساخت های سامانه مزبور آماده است، اعلام کرد: ظرف ۳ ماه آینده این سامانه راه اندازی می شود و مرحله بعدی اتصال دادگستری کل آذربایجان شرقی به این سامانه می باشد که از سوی ریاست این مجموعه نیز مورد استقبال قرار گرفته است.

رییس کانون کارشناسان رسمی دادگستری آذربایجان شرقی، توجه به آموزش به منظور ارتقای سطح خدمات این مجموعه را از جمله اولویت های محوری کانون برشمرد و گفت: توانمندسازی اعضای کانون همواره در طول سال از جمله برنامه های اصلی است و در این راستا آموزش بدو خدمت با هدف اخلاق مداری و جلوگیری از هر گونه انحراف صورت می گیرد، چون اعتقاد داریم اگر اخلاق در امر کارشناسی مورد غفلت قرار بگیرد خروجی قابل قبول متصور نیست.

بالاگر با بیان اینکه ۸۰ درصد پرونده های منجر به صدور رای در دادگستری ها از طریق ارجاع به کارشناسی ها انجام می شود، افزود: بر همین اساس دقت، صداقت و تخصص همواره باید در سرلوحه فعالیت های کانون کارشناسان رسمی دادگستری باشد.

وی کمبود کارشناس در تعدادی از رشته ها را از مشکلات کانون کارشناسان رسمی دادگستری آذربایجان شرقی بیان و اضافه کرد: در حوزه هایی همچون تصادفات، خط و امضا و آتش نشانی با این مشکل مواجه هستیم که برای آزمون جذب کارشناس طی سالجاری با توجه به محدودیت های موجود، تقاضای جذب نفرات بیشتر در این حوزه ها شده ایم.

بالاگر با بیان اینکه در حال حاضر تعداد ۳۰۰ نفر در ۶۸ رشته مراحل کارآموزی خود را در کانون کارشناسان رسمی دادگستری آذربایجان شرقی سپری می کنند، اظهار داشت: برخی از رشته ها مثل کارشناسی زبان ترکی برای نخستین در سطح کشور در تبریز راه اندازی شده است.

وی شفافیت، درآمدزایی، توجه به مسایل رفاهی و عدالت در ارجاع کار را از اهداف اصلی و مهم کانون کارشناسان رسمی دادگستری آذربایجان شرقی اعلام کرد.

رییس کانون کارشناسان رسمی دادگستری آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه برخورد قاطع با تخلفات جزو اولویت های این مجموعه است، گفت: در این راستا هیچ خط قرمزی برای ما متصور نیست و با هرکس که تخلفی در حوزه کارشناسی انجام دهد، ضمن برخورد به دادگاه معرفی می شود و به هیچ عنوان خطاها را پنهان نمی کنیم.

بالاگر اظهار داشت: بیش از ۵۰ درصد شکایات از کارشناسان رسمی دادگستری واهی است اما در بقیه موارد رسیدگی کامل شده و در صورت اثبات تخلف، با متخلفان برخورد می شود که این برخوردها در قالب توبیخ در پرونده، محرومیت از صلاحیت به مدت  مشخص و محرومیت از کارشناسی دایمی صورت می گیرد.

۳۰۳۸/۵۱۸

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر تحریم ظریف آذربایجان شرقی ارتقای سطح دستگاه های اجرایی شهرداری همکاری و تعامل قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر تحریم ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۱۳۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ترانزیت جاده‌ای کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی بذرپاش در جلسه راهبری کاهش تصادفات رانندگی آذربایجان شرقی با اشاره به بازدید‌های خود از محور‌های ارتباطی استان اظهار کرد: باید هرچه سریعتر برای تکمیل این منابع عظیمی که در پروژه‌ها انبار شده و روز به روز قیمت تمام شده آن بالا می‌رود اقدام کنیم.

وی در پاسخ به خواسته امام جمعه تبریز و استاندار آذربایجان شرقی قول داد رام‌های جدیدی به شبکه ریلی استان اضافه شود.

وی با اشاره به پروژه‌های جاده‌ای ایران با کشور‌های همسایه در قالب پروژه ایران راه ادامه داد: باید تمام تلاش خود را برای کاهش نقاط حادثه خیز و سوانح رانندگی به کار گیریم.

بذرپاش با بیان اینکه برای رفع مشکلات آزادراه تبریز- زنجان دستور لازم داده شده است گفت: شریک کار این آزادراه یکی از بانک‌های کشور است که به خاطر دلایلی اهتمام روکش و بهسازی آن را نداشته و ما نیز بر اساس قانون اختیار ورود و رفع نواقص این مسیر را داریم.

وزیر راه و شهرسازی بر لزوم حضور مدیران بر سر پروژه‌ها تاکید کرد و افزود: حضور بر سر پروژه‌ها بازدارنده است.

استاندار آذربایجان شرقی هم با بیان این‌که در استان مشکل تامین اتوبوس و حمل و نقل عمومی وجود دارد افزود: قبلا در استان یک هزار و ۲۰۰ دستگاه اتوبوس برون شهری داشتیم اما در سه سال گذشته این تعداد به ۴۰۰ دستگاه کاهش یافته است و حمل و نقل جاده‌ای ما وضعیت خوبی ندارد.

 رحمتی اظهار کرد: در شان استان نیست که میزان تلفات درون و برون شهری سالانه هزار نفر باشد ولی این واقعیت تلخی است که اتفاق می‌افتد.

وی با بیان اینکه با افت رام قطار‌های استان نیز روبرو هستیم و باید در کنار ایمنی راه‌ها به آن توجه شود از وزیر راه و شهرسازی خواست تا نسبت به حمل و نقل عمومی و ریلی در تخصیص اتوبوس و رام قطار دستور لازم را صادر کند.

رحمتی با درخواست حداقل ۲ رام قطار برای استان گفت: امروز سه دستور جهادی از وزیر داشتیم برای قطعه ۶ آزادراه تبریز - ارومیه تزریق نقدینگی و اختصاص قیر داشتند و یکی از آرزو‌های دیرینه مردم کمربندی ایلخچی نیز مورد بازدید قرار گرفت و دستورات لازم صادر شد و مقرر شد تا یک باند آن تا تیرماه نکمیل شود.

رئیس سازمان راهداری کشور نیز با اشاره به اعتبار نزدیک به ۱۱ هزار میلیارد ریالی راهداری استان در سال گذشته گفت: تا پایان امسال تلاش می‌شود تا مشکل تمامی نقاط حادثه خیز استان را برطرف کنیم.

 امانی با اشاره به اهمیت جایگاه استان آذربایجان شرقی از جهت قرارگیری در کریدور شمال به جنوب و پایانه‌های مرزی بر لزوم توجه به وضعیت جاده منتهی به پایانه کلاله تاکید کرد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان شرقی در خصوص آزادراه زنجان - تبریز که ۱۹۲.۵ کیلومتر آن در این استان و ۸۵ کیلومتر در استان زنجان است افزود: ۹۷ نفر در سال ۱۴۰۲ در این آزادراه فوت شدند.

علیزاده با اعلام اینکه هیچ عملیات بهسازی به جز راهداری جاری در این آزادراه انجام نشده است گفت: این آزادراه به یک نارضایتی تبدیل شده و کل عملکرد استان را به صفر ضرب کرده است.

علبزاده گفت: در ۱۲ ماهه سال گذشته ۷۲۴ نفر در تصادفات استان فوت شدند که افزایش ۱۰۷ نفری را نسبت به سال ۱۴۰۱ نشان می‌دهد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه مسافت کل راه‌های استان ۱۳ هزار و ۲۹ کیلومتر شامل ۴.۵ درصد از راه‌های کشور است افزود: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۳۸۶ میلیون تردد در محور‌های استان ثبت شد که سه درصد افزایش را نسبت به سال ۱۴۰۱ نشان می‌دهد.

وی با بیان اینکه از کل تردد‌های جاده‌ای استان در سال گذشته ۱۳ درصد مربوط به وسایل نقلیه سنگین و ۸۷ درصد وسایل نقلیه سبک است گفت: ۷۲ درصد تردد‌ها نیز با پلاک‌های بومی و ۱۱ درصد پلاک آذربایجان غربی ثبت شد.

علیزاده با اشاره به اینکه سرعت متوسط تردد خودرو در راه‌های آذربایجان شرقی ۸۵ کیلومتر بر ساعت است گفت: این رقم برای کشور ۷۹ کیلومتر بر ساعت است.

وی اعلام کرد: استان آذربایجان شرقی دارای ۱۰۳ سامانه ثبت تخلف در محور‌های ارتباطی است و ۵۰ دستگاه نیز افزوده می‌شود.

رئیس پلیس راه آذربایجان شرقی از نبود قرارگاه پلیس راه در استان خبر داد و گفت: ۴۵ درصد از تصادفات فوتی استان در ۹ محور سرچم-اردبیل، مراغه-هشترود، اهر-تبریز، شبستر-تسوج، تبریز-صوفیان، مرند-خوی، فرعی- یکانات، جلفا-مرند، قطعه دوم محور جزیره و آزادراه پیامبر اعظم (ص) اتفاق افتاد.

سرهنگ آبراهه با بیان این‌که نخستین دلیل تصادفات استان عدم توجه به جلو است گفت: در این خصوص اعمال قانون برای استفاده از موبایل ۵۵ درصد افزایش یافته است.

رئیس اورژانس آذربایجان شرقی اظهار کرد: زمان رسیدن به بالین مصدوم در جاده‌های استان ۱۳ دقیقه و در کشور ۱۴ دقیقه است و این زمان در سطح کلانشهر تبریز به دلیل کمبود پایگاه‌ها ۱.۵ دقیقه بیشتر است.

جعفری روحی افزود: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۴۷۹ مصدوم با ترومای شدید در استان داشتیم که نشان می‌دهد شدت مصدومیت در تصادفات استان ما بسیار بالا است به طوری که ۳۷۸ مورد از این مصدومان فوت شدند.

دیگر خبرها

  • افزایش ترانزیت جاده‌ای در کشور
  • افزایش ترانزیت جاده‌ای کشور
  • استرس یکی از مهمترین عوامل از بین رفتن آرامش در کانون خانواده است
  • استفاده ۷۸ درصدی از سامانه ارجاع پرونده به کارشناسان
  • استفاده ۷۸ درصدی از سامانه ارجاع پرونده به کارشناسان در کرمانشاه
  • این شهر بحرانی‌ترین کانون فرونشست زمین در کشور
  • برگزاری نخستین نشست کارگروه‌های کارشناسی کانون پرورش فکری
  • ادامه بارش‌ها در مرکز، شرق، جنوب‌شرقی و جنوب کشور/ افزایش دمای هوا در نوار غربی
  • راه‌حل رفع خطاهای کارشناسی در سند تحول و تعالی قوه قضاییه
  • ادامه بارش‌ها در مرکز، شرق، جنوب شرقی و جنوب کشور / دمای هوا در نوار غربی افزایش می‌یابد