Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-05@22:00:26 GMT

آمار ازدواج هر ساله ۹ درصد کاهش داشته است

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۱۴۷۸۷

به گزارش خبرنگار ایلنا، در راستای برنامه‌های هفته ازدواج و نظر به برگزاری جلسه خیرین ازدواج با حضور محمدمهدی تندگویان معاون ساماندهی اومور جوانان، تقی رستم‌وندی معاون اجتماعی وزیر کشور صبح امروز شنبه  ۱۹مرداد در وزارت کشور و جوانان برگزار شد.

 رستم‌وندی در نشست صمیمانه با خیرین ازدواج بیان کرد: ازدواج در جامعه ایرانی نیازمند یک تحلیل راهبردی است همچنین در راستای امر ازدواج باید به وضعیت اجتماعی کشور هم توجه داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی چهار دهه که از انقلاب اسلامی می‌گذرد به رغم موفقیت‌هایی که کشور ما با مشکلات و چالش‌های بزرگی مواجه شده توانسته همچنان پایدار باشد. کشورما با چالش‌هایی مواجه بوده است که مشابه آن در کشورهای دیگر موجب فروپاشی اقتصادی و سیاسی آنها شده است‌.  

وی ادامه داد: یک پرسش در میان تحلیل‌گران جهان در خصوص ایران وجود داد که علت پایداری ایران با وجود این همه مشکل چیست؟ اما به دلیل اینکه آنها از عمق و ریشه‌های ایرانی بی اطلاع هستند نمی‌توانند به  پاسخ آن دست یابند. من چهار تحلیل در زمینه پایداری ایران دارم؛  اولین راز پایداری جامعه ایرانی در زمره خانواده قرار دارد. خانواده به عنوان دژ مستحکم و ستون فقرات جامعه ایرانی محسوب می‌شود. بسیاری از جامعه شناسان جهان به پایدار بودن خانواده‌های ایرانی تاکید دارند. 

او افزود: ما از میانه دهه هفتاد شمسی رشد شتابان طلاق را در کشور داشتیم اما طی دو ساله اخیر از شتاب طلاق کاسته شده که شاهد یک نوع هوشیاری و بیداری نسبت به پیامدهای طلاق در جامعه هستیم. به  رغم اینکه بعضی‌ها با استناد به آمار طلاق می‌خواهند بگویند که جامعه و خانواده‌های ایرانی در راستای فروپاشی است در حالی که اتفاقا آمارها به ما نشان می‌دهد چنین چیزی صحت ندارد. هر چند که خانواده در جامعه ایرانی دچار تغییراتی شده اما اهمیت زیادی دارد و همچنان پایدار است. 

معاون اجتماعی وزیر کشور گفت: محور دوم پایداری جامعه ایرانی دیانت مردم جامعه ماست. در هنه آمارها می‌بینیم که بیش ۹۵ درصد از پرسش دهندگان اعتقاد به خداوند، معاد و اهل بیت را مورد اهمیت قرار داده‌اند. عامل سوم پایداری جامعه ایرانی ملیت ما است‌. ایرانیان از دو سه هزار سال پیش حتی به دلیل تکثر در قومیت با هم اتحاد داشتند که این اتحاد به سادگی قابل گسست نیست.  عامل چهارم و پایانی بحث انقلاب اسلامی است‌. انقلاب اسلامی یک تحول در تاریخ ، نگرش و سبک زندگی جامعه ایرانی به وجودآورده که  برای استمرار آن حاضریم خون بدهیم. این چهار محور مورد تحلیل قرار گرفته موجب شده ایرام پایدار باشد.

رستموندی اضافه کرد: جامعه ما در چهل سال اخیر از یک جامعه روستایی به جامعه شهری و جوان رسیده است. ما در دهه شصت یک انفجار موالید جوان داشتیم و آمار آنها به ۱۸.۵ میلیون نفر می‌رسید، که همین نسل جوان در دهه هشتاد و نود از ما شغل و امکانات خواستند. از قضا در این چهل دهه این جامعه شهری به یک جامعه باسواد و آموزش دیده نیز  دست یافت.  در واقع از انقلاب تا کنون جامعه جوانی که تحصیلات آموزش عالی دارند ۱۲۰ برابر شده است. همین امر توقعات جامعه را بالا برده که مسیولین می‌بایست به آن پاسخ بدهند.  ما هم در وزارت کشور از طرح ک ایده مجمع ملی خیرین ازداج حمایت می.کنیم.

معاون اجتماعی وزارت کشور در پایان اظهار داشت: متاسفانه در ۵، ۶ سال اخیر شاخص ازدواج کاهش پیدا کرده، به تعبیر دیگر هر ساله ۹ درصد از آمار ازدواج کاهش داشته است. اگر هر استان هزار نفر در هر سال را اضافه کند می‌توانیم این کاهش آمار را جبران کنیم. به نظرم شما میتوانید با تامل بر این اقدام، کارهای موثری برای کاهش ازدواج انجام دهید.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ازدواج جامعه خانواده شاخص وزارت کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۱۴۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور

دکتر حسام‌الدین علامه با بیان اینکه آمار و ارقام حاکی از این است که ۱۵ تا ۳۴ درصد دیابتی‌ها در مدت‌زمان بیماری، به زخم‌های مزمن دچار می‌شوند، افزود: حدود ۱۵ درصد افراد دیابتی به زخم پا دچار می‌شوند و ۱۵ درصد این افراد نیز درجاتی از قطع پا را تجربه می‌کنند.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه زخم‌های مزمن ۳ دسته «عمده» و یک دسته «نادرتر» دارند، اظهار کرد: زخم‌های دیابتی در صدر دسته «عمده» قرار می‌گیرند؛ زخم‌های دیابتی، زخمی است که در صورت کنترل نشدن دیابت در افراد مبتلا به این بیماری در گذر زمان، ابتدا «نوروپاتی» و سپس زخم ایجاد می‌شود. اگر افراد مبتلا به دیابت از پای خود به خوبی مراقبت نکنند، در وهله نخست به «نوروپاتی» یعنی کاهش حس محیطی پا و در وهله دوم به زخم پای دیابتی مبتلا می‌شوند.

وی با بیان اینکه زخم‌های عروقی دومین عامل ابتلا به زخم‌های مزمن هستند، اظهار کرد: زخم‌های عروقی به ۲ دسته «ایسکمیک» (شریانی) و «وریدی» تقسیم می‌شوند. بررسی‌ها بیانگر این است که دیابت یکی از عوامل اصلی ایجادکننده زخم‌های شریانی است. همچنین زخم‌های وریدی به دلایل نارسایی‌های عروق وریدی مانند «واریس» ایجاد می‌شود. چاقی، نارسایی‌های قلبی‌عروقی و برخی از سرطان‌ها که در سیستم «لنف ادم» اختلال ایجاد می‌کنند نیز سبب ابتلا به زخم‌های مزمن وریدی می‌شوند.

علامه با بیان اینکه سومین عاملی که منجر به زخم‌های مزمن می‌شود، زخم‌های «فشاری» یا «بستر» هستند؛ افزود: طبیعی است که تعداد سالمندان یک جامعه با افزایش شاخص امید زندگی زیاد می‌شود. در چنین شرایطی، انتظار داریم بیماری‌هایی که منجر به استراحت مطلق سالمندان می‌شود به ویژه در سالمندانی که سکته کرده‌اند و دارای اختلالات حرکتی هستند و یکجانشین شده‌اند، منجر به زخم بستر یا فشاری شود. همچنین افرادی که دارای معلولیت هستند و به ناچار در یک وضعیت خاص قرار می‌گیرند، اغلب دچار زخم مزمن می‌شوند.

مدیر کلینیک دیابت، زخم و ترمیم بافت سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران درباره زخم‌های مزمن «نادر» نیز گفت: برخی از سرطان‌ها منجر به زخم‌های مزمن می‌شوند که این زخم‌ها جزو موارد نادر زخم‌های مزمن هستند. همچنین برخی از بیماری‌های صعب‌العلاج می‌توانند زخم مزمن ایجاد کنند.

وی با بیان اینکه برآورد‌ها بیانگر این است که حدود ۰.۸ تا ۱.۵ درصد از افراد جامعه به زخم‌های مزمن دچار می‌شوند، خاطرنشان کرد: آمار و ارقام حاکی از این است که ۱۵ تا ۳۴ درصد از دیابتی‌ها در مدت‌زمان بیماری، به زخم‌های مزمن دچار می‌شوند. در حال حاضر، ۷ میلیون دیابتی در کشور زندگی می‌کنند؛ با توجه به جمعیت ۸۵ میلیون نفری کشور و احتمال ابتلای ۱۵ تا ۳۴ درصدی دیابتی‌ها به زخم پای دیابتی باید گفت به شرط در نظر گرفتن دیابت اثبات شده در حداقل ۷ میلیون نفر از جمعیت کشور، آنگاه حدود ۵۰ درصد از این افراد به «نوروپاتی» مبتلا می‌شوند.

مدیر کلینیک دیابت، زخم و ترمیم بافت سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران ادامه داد: نوروپاتی منجر به بی‌حسی ناحیه پا می‌شود؛ در نتیجه افراد مبتلا به دیابت نه تنها متوجه تروما و آسیب‌های وارده به پا نمی‌شوند، بلکه فرایند درمان بیماری به دلیل مشکلات حسی و خون‌رسانی نامناسب کاهش می‌یابد.

وی درباره قطع عضو زخم پای دیابتی نیز، گفت: حدود ۱۵ درصد از افراد دیابتی به زخم پا دچار می‌شوند و ۱۵ درصد از این افراد نیز درجاتی از قطع پا را تجربه می‌کنند. درجات قطع عضو زخم پای دیابتی شامل قطع یک بند انگشت تا قطع کامل پا می‌شود. با توجه به جمعیت افراد دیابتی کشور و آمار و ارقام مربوط به قطع عضو زخم پای دیابتی می‌توان گفت، حدود ۲۰۰۰ نفر در کشور به صورت سالانه درجاتی از قطع عضو پا را تجربه می‌کنند.

دیگر خبرها

  • این استان رکورد دار آمار حیوان گزیدگی در کشور
  • اردبیل بالاترین آمار حیوان گزیدگی در کشور را دارد
  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • عشق شیدا سرمربی سپاهان را شیعه کرد!
  • تورم ترکیه به ۷۰ درصد افزایش یافت
  • کاهش کم سابقه نرخ زاد و ولد در آلمان
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/ آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • نگاهی به تغییرات جدید در جامعه ژاپن با محوریت خانواده‌های ژاپنی
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در ایران / آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها