Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

 علیرضا قنادان با بیان اینکه سازمان تاکسیرانی ضابط اجرای قانون برای برخورد با مسافربرهای شخصی نیست،اظهارکرد: مطابق قانون، حمل مسافر با خودروی فاقد مجوز جریمه دارد و به عنوان یک کار غیرقانونی شناخته می‌شود.

وی با تأکید براینکه ضابط قانونی برای برخورد با این مورد پلیس راهنمایی و رانندگی است،گفت: طرح‌های برخورد با مسافربرهای شخصی به‌صورت دوره‌ای با همکاری پلیس راهنمایی و رانندگی اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درحال حاضر مذاکراتی با پلیس راهنمایی و رانندگی درحال انجام است تا دور همکاری جدید به خصوص در آستانه ورود به مهرماه آغاز شود همچنین شروع مجدد طرح گشت‌های مشترک کنترل و نظارت پلیس و تاکسیرانی درحال بررسی است. اجرای این طرح‌ها برای ساماندهی تاکسیرانی در تهران است.

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی تهران با بیان اینکه در سال گذشته طرح نصب دوربین در تمام پایانه‌های تاکسیرانی اجرا شد، اظهارکرد: با توجه به اینکه همه پایانه‌های اصلی کد جریمه دارند اگر خودرویی غیرمجاز اقدام به مسافرکشی کند و وارد این محدوده‌ها شود توسط پلیس راهنمایی و رانندگی جریمه خواهد شد. باید بیش از گذشته در این مورد سخت گیری شود.

قنادان با تقسیم پدیده مسافربرهای شخصی به دو دسته جداگانه گفت: دسته اول افرادی هستند که به‌صورت معمولی اقدام به مسافرکشی می‌کنند که در این دسته موضوع فردی است. در دسته دوم، افراد به‌صورت باند و پاتوقی فعالیت می‌کنند. در تهران نقاطی وجود دارد که ۲۰ خودرو به‌صورت باند مسافرکشی می‌کنند و امنیت را به خطر می‌اندازند. این دسته به‌صورت سازمان یافته اقدام به انجام کار غیرقانونی می‌کنند. ممکن است برخی از این افراد ساکن تهران نباشند و از شهرهای اقماری یا دور به تهران آمده باشند.

وی ادامه داد: افرادی هم هستند که از شهرستان‌های دیگر به تهران می‌آیند و حتی مکانی برای خواب ندارند و شب را در ماشین خود به صبح می‌رسانند. به این افراد «ماشین خواب» گفته می‌شود. برخی دیگر از این مسافربرها وارد سامانه‌های اینترنتی می‌شوند و به فعالیت می‌پردازند. 

قنادان با بیان اینکه برخورد با پاتوق‌ها از حیطه وظایف پلیس راهنمایی و رانندگی خارج می‌شود و در این خصوص باید پلیس امنیت و یگان ویژه وارد عمل شوند،اظهار کرد: با توجه به اینکه شرایط اقتصادی به افزایش مسافرکش‌های غیرقانونی دامن می‌زند، اگر در این زمینه مماشات شود این کار غیرقانونی فراگیر خواهد شد.

بنا براعلام شهرنوشت،‌ مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی تهران در مورد آخرین فرآیند واردات تاکسی‌های هیبریدی نیز گفت: درحال حاضر این طرح در کمیسیون‌های تخصصی بررسی شده و همچنان در انتظار مصوبات هستیم که به صحن دولت برود. اگر هیئت دولت واردات خودروهای هیبریدی با کاربری عمومی را مصوب کند این مشکل حل خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: شهرداری تهران تاکسیرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۱۷۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداران در کمین سرقت اطلاعات شخصی و بانکی افراد

علی عباسی‌کسانی رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه گفت : متأسفانه یکی از مواردی که سبب افزایش کلاهبرداری‌های اینترنتی از شهروندان می‌شود ارسال پیامک‌هایی با موضوعات دریافت سهام عدالت، سامانه سنا و آخرین وضعیت پرداخت یارانه است که موجب کلاهبرداری از افراد می‌شود.

رئیس‌پلیس فتا استان کرمانشاه گفت: با توجه به اینکه مردم همواره به دنبال آخرین اخبار از وضعیت سهام عدالت و یارانه هستند و یا در سامانه سنا عضویت دارند کلاهبرداران با ارسال پیامک‌هایی با موضوعات مختلف بدافزار‌هایی را در قالب پیامک اطلاع‌رسانی ارسال می‌کنند.

کسانی تصریح کرد: این بدافزار‌ها دارای لینک‌های آلوده هستند که اطلاعات شخصی افراد را سرقت و یا آنها را به درگاه‌های بانکی جعلی برای دریافت اطلاعات بانکی هدایت می‌کند و در نهایت حساب شخصی افراد را به سرقت می‌برند.

وی ادامه داد: مردم باید به هویت جعلی این پیام‌ها آگاه باشند تا شاهد کاهش سرقت‌ها و کلاهبرداری‌های اینترنتی در استان کرمانشاه باشیم که یکی از موارد مهم دانستن سواد استفاده از گوشی تلفن‌همراه برای انجام امور بانکی است.

رئیس‌پلیس فتا استان کرمانشاه افزود: یکی از راه‌های پیشگیری از کلاهبرداری‌های اینترنتی توجه به سرشماره پیامک ارسالی است که عمده این شماره‌ها شخصی هستند و دوم قرارگرفتن لینک بدافزار در آنها است و نکته سوم هدایت به درگاه‌های پرداخت بانکی است.

کسانی خاطرنشان کرد: در صورتی که فرد پس از بازکردن لینک مربوطه به صفحه پرداخت الکترونیک هدایت شد سریعا باید درگاه جعلی بانکی را ترک کند و یا برای جلوگیری از نفوذ بدافزار به تلفن‌همراه باید اینترنت موبایل خود را قطع کند.

وی اضافه کرد: پلیس فتا استان کرمانشاه به صورت شبانه‌روزی در حال رصد و پایش فضای مجازی است و هکر‌های اینترنتی را شناسایی می‌کند، اما در صورتی که همشهریان کرمانشاهی با چنین موارد کلاهبرداری مواجه شدند و یا اطلاعات شخصی و بانکی آنها به سرقت رفت سریعا آن را به مأموران پلیس فتا استان برای انجام اقدامات لازم گزارش دهند.

رئیس‌پلیس فتا استان کرمانشاه با اشاره به اینکه یکی از راه‌های دیگر کلاهبرداری از حساب بانکی افراد استفاده از اسکیمر است، گفت: مردم هنگام انجام خرید از دست‌فروشان حتما از قرار دادن کارت بانکی خود همراه رمز آن به افراد خودداری کنند تا شاهد کاهش جرائم کلاهبرداری در استان کرمانشاه باشیم .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • عوامل درگیری دسته جمعی در تویسرکان دستگیر شدند
  • رمزهای عبور، گلوگاه‌های امنیت به شمار می‌رود
  • نشست مشترک هیأت دولت با استانداران آغاز شد
  • ترافیک در مسیر بازگشت از شمال/ جوی آرام در دیگر جاده‌های کشور
  • ترافیک بازگشت از شمال در چالوس و هراز ادامه دارد/ جو آرام در تمام جاده‌های کشور
  • کلاهبرداری یک میلیاردی با پیامک جعلی ثنا
  • کلاهبرداران در کمین سرقت اطلاعات شخصی و بانکی افراد
  • دستگاه تهویه همراه خصوصی به بازار عرضه می شود
  • آخرین جزئیات پلیس درباره طرح ترافیک امسال تهران
  • تشکیل کارگروه مشترک پلیس و شهرداری، برای رفع نواقص نقاط پرتصادف تهران