Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دامپزشکی خوزستان درباره دفن قرنطینه یک بیمار در شهرستان کارون گفت: بیماری‌های بسیاری وجود دارد که باید فرد فوت‌ شده در قرنطینه دفن شود اما تاکنون شبکه بهداشت و درمان استان گزارشی از ابتلای این فرد به تب کریمه کنگو نداده است. ۱۹ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۷ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، مصطفی کنار کوهی امروز در نشست با خبرنگاران که برای تکریم روز خبرنگار برگزار شد بابیان اینکه مهم‌ترین بخش اقتصادی کشور دام‌پروری است اظهار داشت: به طور متوسط سالانه 45 میلیون جوجه‌ریزی در کشور انجام می‌شود که اگر به دلیل بیماری و عوامل بهداشتی تولید جوجه مختل شده یا کاهش یابد تاثیر شدیدی در التهاب بازار دارد و اگر همین مرغ دچار آنفولانزای مرغی حاد شود جامعه با مشکل روبه‌رو می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خوزستان در زمینه کشتارگاهی تا 8 سال پیش به صورت سنتی عمل می‌کرد اما با همکاری رسانه‌ها و رایزنی‌های صورت گرفته اکنون سیل تقاضای تاسیس کشتارگاه در خوزستان ایجاد شده است.

مدیرکل دامپزشکی خوزستان ادامه داد: در حال حاضر 2 کشتارگاه بزرگ دام سبک و سنگین در آستانه بهره‌برداری قرار دارد که جزو بزرگ‌ترین کشتارگاه‌های صنعتی کشور به‌شمار می‌روند. این کشتارگاه‌ها یکی در شوش و دیگری در دزفول است که با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی ساخته شدند.

کنار کوهی درباره دفن قرنطینه یک بیمار در شهرستان کارون گفت: بیماری‌های بسیاری وجود دارد که باید فرد فوت‌ شده در قرنطینه دفن شود اما تاکنون شبکه بهداشت و درمان استان گزارشی از ابتلای این فرد به تب کریمه کنگو نداده است.

وی افزود: عامل انتقال cchf یا تب کریمه کنگو کنه است و یک نوع ویروس که در دام می تواند با علایم زودگذر تمام شود اما این بیماری در انسان در صورت درمان حدود 300 میلیون تومان هزینه نیاز دارد.

مدیرکل دامپزشکی خوزستان به اقدامات صورت گرفته برای پیشگیری از بروز بیماری‌ها در سیل اشاره کرد و بیان کرد: با توجه به اینکه هر ساله دو مورد تب کریمه شناسایی می‌شد، امسال به سبب سیل حجم سم‌پاشی ما بسیار زیاد بود و جمعیت انگل‌های خارجی حیوانات بسیار کاهش یافت و درپی آن بروز بیماری در کانون‌های بیماری کمتر دیده می‌شود.

کنار کوهی تصریح کرد: تا جایی که ما اطلاع داریم گزارشی درباره دیده شدن بیماری تب کریمه کنگو اعلام‌ نشده و شبکه بهداشت نیز موردی را مشاهده نکرده است.

ایران از آنفلوانزای فوق حاد پرندگان پاک شد / کشور درگیر بحران‌ تب کریمه کنگو نیستبیماری تب کریمه و کنگو تحت کنترل است5 کشته از ابتدای امسال به دلیل ابتلا به تب کریمه کنگو

وی به شیوع بیماری نیوکاسل در بین واحدهای پرورش طیور کشور اشاره کرد و افزود: بیماری نیوکاسل در مجتمع‌های پرورش طیور کشور در حال خودنمایی است و چند واحد در رامهرمز نیز با آن درگیر شدند که خوشبختانه همه طیور آن‌ها بیمه بود و خسارتی به تولیدکنندگان وارد نشد. طیور بیمار سریعاً منهدم شدند اما به سبب افزایش جوجه‌ریزی 15 درصدی نسبت به سال گذشته همچنان این نگرانی برای سایر مجتمع‌های پرورش طیور وجود دارد.

13 هزار راس دام وارد خوزستان شد اما کسی گوشت ارزان دریافت نکرد

مدیرکل دامپزشکی خوزستان با اشاره به تخلفات صورت گرفته در حوزه توزیع گوشت دام دولتی به مردم گفت: 13 هزار راس دام وارد خوزستان شد اما کسی گوشت ارزان قیمت دریافت نکرد و برخی از افراد گوشت‌های دولتی را با قیمت 85 هزار تومان به پیمانکاران و رستوران‌ها می فروختند.

وی افزود: این تخلفات در زمانی شکل گرفت که دولت درگیر سیل بود و متاسفانه افرادی از وضعیت پیش‌آمده سوءاستفاده کردند.

کنار کوهی تصریح کرد: با توجه به شرایط اقتصادی موجود، تحریم‌های ظالمانه دشمنان و فشارهای وارده به مردم هر کس تخلف اقتصادی انجام می‌دهد باید با اشد مجازات با آن برخورد شود.

مدیرکل دامپزشکی خوزستان خاطرنشان کرد: ارزش دام‌های خوزستان امروز بیش از 17 هزار میلیارد تومان است و برای 150 تا 200 هزار نفر از مردم استان اشتغال ایجاد کرده بنابر این نیاز است توجه بیشتری در راستای بهبود شرایط نگه داشت دام در خوزستان شود.

انتهای پیام/ح

R41468/P/S6,57/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۱۷۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان

   به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان، علیرضا عرب علیدوستی در این باره گفت: با توجه به نزدیکی کرمان به استان سیستان‌ و بلوچستان و مرزهای جنوبی و شرقی، واکسن سرخک ۶ ماهگی به واکسیناسیون روتین(معمول) کودکان اضافه شده  وخانواده‌هایی که فرزند زیر پنج سال دارند و به هر علت واکسن سرخک را دریافت نکرده اند، تزریق آن را به تعویق انداخته‌اند یا حتی از دریافت آن مطمئن نیستند، باید به نزدیک‌ترین مرکز بهداشتی درمانی مراجعه و از واکسیناسیون فرزندشان اطمینان حاصل کنند.

رییس مرکز بهداشت رفسنجان از شهروندان خواست اهمیت واکسیناسیون فرزندان خود را جدی بگیرند و آن را به تعویق نیاندازند؛ همچنین در صورت مواجهه فرد بیمار و مشکوک به سرخک فوری به مرکز خدمات جامع سلامت امام علی(ع) جهت انجام نمونه‌گیری مراجعه کنند.

وی خاطرنشان کرد: سرخک سرایت‌پذیری بالایی دارد و واکسینه نکردن به‌موقع فرزندان، سلامت آنان را به خطر جدی می‌اندازد، بنابراین خانواده‌ها واکسیناسیون فرزندان خود علیه این بیماری را در ۱۲ و ۱۸ ماهگی (واکسن MMR) به تعویق نیاندازید.

سرخک بیماری ویروسی مسری است که از طریق ذرات معلق در هوا و تماس با ترشحات فرد بیمار سرایت می‌کند و علائم این بیماری شامل تب، بثورات پوستی، التهاب، قرمزی پشت گوش، خستگی، ضعف و بی‌حالی نمایان می شود.

 

دیگر خبرها

  • پیشگیری از ابتلا به زوال عقل با خوردن این میوه خوشمزه
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • پلمب یک رستوران متخلف در آستانه اشرفیه
  • توضیحات وزیر بهداشت درمورد رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال
  • این علائم هشداردهنده ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر است
  • نابودی یک تن مواد غذایی غیرقابل مصرف در چناران
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان