Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد؛ هماهنگ‌کننده مقیم سازمان ملل متحد درایران با تشریح چالش‌های پیش روی چندجانبه گرایی گفت: محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه در مناسبت‌های گوناگون بر اهمیت چندجانبه‌گرایی تاکید داشته و از دید من ایشان قهرمان چندجانبه‌گرایی هستند.


«اگوچی دنیلز» هماهنگ‌کننده مقیم سازمان ملل متحد در ایران در گفت‌وگو با ایرنا با اشاره به همکاری‌های ایران و سازمان ملل متحد گفت: همانگونه که دبیرکل سازمان ملل متحد بارها گفته است، متاسفانه چندجانبه‌گرایی با فشار های بسیار زیادی روبه‌رو است به طوری که شاهد افزایش اختلافات، گسترش تغییرات اقلیمی، تعمیق نابرابری و افزایش تنش بر سر تجارت هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه نگرانی، عدم اطمینان و بی‌ثباتی در سراسر جهان وجود دارد، اظهار داشت: اعتماد در داخل و میان ملت‌ها رو به کاهش است. فرضیات مهم معکوس، تلاش‌های مهم تضعیف و نهادهای مهم ناتوان شده‌اند. به نظر می‌رسد هرچه این تهدید جهانی‌تر باشد، ما کمتر قادر به همکاری هستیم.
هماهنگ‌کننده مقیم سازمان ملل متحد در ایران با بیان اینکه رویکرد جهانی برای مقابله و مواجهه با این چالش‌ها ضروری است، گفت: در این موقعیت دشوار، باید الهام‌بخش بازگشت به همکاری‌های بین‌المللی باشیم.
ظریف؛ قهرمان چندجانبه‌گرایی
دنیلز با تاکید بر اینکه ایران یکی از اعضای موسس سازمان ملل متحد بوده است، به سابقه هفت دهه مشارکت و همکاری سازمان ملل با ایران اشاره کرد و افزود:‌ محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه در مناسبت‌های گوناگون بر اهمیت چندجانبه‌گرایی تاکید داشته و از دید من ایشان قهرمان چندجانبه‌گرایی هستند.
وی درباره موضع سازمان ملل متحد در مورد تحریم وزیر امور خارجه ایران خاطرنشان کرد: دبیرکل سازمان ملل متحد خواستار خویشتنداری حداکثری در تمام سطوح است. ما در سازمان ملل متحد اعضا را به گفت‌وگو و همکاری چندجانبه ترغیب می‌کنیم.
هماهنگ‌کننده مقیم سازمان ملل متحد در ایران از رونمایی از کتاب همکاری ایران و سازمان ملل متحد در آینده‌ای نزدیک خبر داد و ابراز داشت: این کتاب مجموعه بی‌مانندی از عکس‌ها و اسناد تاریخی نشانگر وقایع مهم بیش از هفت دهه مشارکت ایران و سازمان ملل متحد با عنوان «تاریخچه تصویری همکاری‌های سازمان ملل متحد و ایران» است.
تحت تاثیر تاریخ شگفت‌انگیز ایران هستم
دنیلز با بیان اینکه حتی قبل از ورود به جمهوری اسلامی ایران، تحت تاثیر تاریخ شگفت‌انگیز این کشور و سهم آن در اعتلای تمدن قرار گرفته بودم، عنوان کرد: این کشور زیبا که در تقاطع تمدن‌ها و فرهنگ‌ها واقع است، به مهمان‌نوازی، مکان‌های تاریخی و خونگرمی مردمش مشهور است.
وی افزود: ایران به عنوان یکی از ۵۱ دولت موسس سازمان ملل متحد، نقش مهمی در برپایی این سازمان داشته و امروزه همچنان از آرمان‌ها و ارزش‌های آن حمایت می‌کند.
هماهنگ‌کننده مقیم سازمان ملل متحد با اشاره به کتاب همکاری ایران و سازمان ملل یادآور شد: این مجموعه منحصربه فرد عکس‌ها و اسناد، شما را از مسیری قابل توجه و چالش‌برانگیز در زمینه همکاری، مشارکت و تعامل ایران با سازمان ملل متحد آگاه می‌سازد. من از همکاری‌های اداره اسناد و تاریخ دیپلماسی دفتر مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت امور خارجه ایران، خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران (ایرنا) و روزنامه اطلاعات با مرکز اطلاعات سازمان ملل متحد در تهران بسیار سپاسگزارم که منجر به انتشار این کتاب ارزشمند شدند.
ایران ششمین کشور میزبان پناهندگان در جهان است
وی درباره نقش سازمان ملل متحد در برهه کنونی در جمهوری اسلامی ایران بیان کرد: سازمان ملل متحد از ایران برای اجرای اهداف مندرج در برنامه ششم توسعه ملی حمایت می‌کند. علاوه بر این سازمان ملل به اجرای تعهدات کشورها به کنوانسیون‌های بین‌المللی، معاهدات، کنفرانس‌ها و اجلاس‌های سران در چارچوب قوانین و مقررات ملی دولت کمک می‌کند.
این دیپلمات سازمان ملل به اولویت‌های دفتر سازمان ملل متحد در ایران اشاره کرد و گفت: در راستای اولویت‌های توسعه در ایران، مذاکرات بین دولت و تیم کشوری سازمان ملل متحد بر فرصت‌ها و چالش‌های توسعه بر چهار زمینه محیط زیست، سلامت، اقتصاد مقاومتی و کنترل مواد مخدر تمرکز دارد. گذشته از این، ما به حمایت از دولت ایران در ارائه کمک به پناهندگان متعهد هستیم زیرا ایران ششمین کشور میزبان پناهندگان در جهان است.
دنیلز با بیان اینکه در حال حاضر تمرکز ما بر کاهش مشکلات اقتصادی بر افراد آسیب‌پذیر است، اظهار داشت: ما در تیم کشوری سازمان ملل متحد در جمهوری اسلامی ایران در کنار مردم ایستاده‌ایم. تلاش‌هایی را مورد تقدیر قرار می‌دهیم که متعهد می‌شوند، برنامه‌ها و طرح‌های ما تداوم یابد تا اطمینان حاصل کنیم که فعالیت‌های انساندوستانه تحت تاثیر قرار نگیرند. برچسب ها: ظریف ، سازمان ملل متحد

منبع: خرداد

کلیدواژه: ظریف سازمان ملل متحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۱۸۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات ارشد اکو

سفیر جمهوری اسلامی ایران در ترکیه با حضور در موسسه آموزشی سازمان همکاری‌های اقتصادی (اکو) با «مهمت آکیف» رئیس این موسسه دیدار و گفتگو کرد.

 به گزارش ایسنا، «محمدحسن حبیب‌اله‌زاده» در این ملاقات با قدردانی از تلاش‌های موسسه آموزشی اکو در چند سال گذشته در جهت گسترش فعالیت‌های موسسه در بین کشورهای عضو اکو، برای مشارکت هر چه بیشتر کشورمان در برنامه‌ها و فعالیت‌های آموزشی اکو ابراز آمادگی کرد.

سفیر کشورمان در آنکارا  همچنین با اشاره به ظرفیت‌های موجود و پیشرفت‌های علمی برجسته درجمهوری اسلامی ایران به ‌ویژه در دهه‌های اخیر در زمینه‌های گوناگون مانند نانوتکنولوژی، کسب مدال‌های متعدد در المپیادهای علمی توسط دانش آموزان و نیز وجود دانشگاه‌های بسیار معتبر به عنوان بستر لازم برای جذب دانشجویان بین‌الملل به ‌ویژه از کشورهای عضو اکو، نسبت تقویت همکاری‌های آموزشی اعلام آمادگی کرد.

وی همچنین آمادگی کشورمان برای بهره‌برداری بهتر از فرصت ریاست دوره‌ای جمهوری اسلامی ایران بر سازمان اکو در سال ۲۰۲۴ برای تقویت همکاری‌های آموزشی را اعلام کرد.

 مهمت آکیف، رئیس موسسه آموزشی اکو نیز در این دیدار با اشاره به اقدامات این موسسه در سال‌های اخیر در راستای توسعه آموزش در کشورهای عضو اکو، تلاش‌های انجام ‌شده برای انطباق فعالیت‌های موسسه با نیازهای کشورهای عضو را برشمرد.

رئیس موسسه آموزشی اکو همچنین با اشاره به برخی تجارب موفق کشورمان در حوزه آموزشهای تخصصی از جمله دانشگاه‌ علمی و کاربردی، خواستار تقویت همکاری‌ها با کشورمان در حوزه امور آموزشی شد.

در این دیدار برخی زمینه های همکاری میان موسسه آموزشی اکو و وزارتخانه های آموزش و پرورش و علوم، تحقیقات و فناوری مورد گفتگو و تبادل نظر قرار گرفت.

به گزارش ایسنا ، موسسه آموزشی اکو یکی از آژانس های تخصصی سازمان همکاری های اقتصادی(اکو) است که بر اساس تصمیم نشست ماه می ۱۹۹۸ شورای وزیران این سازمان تاسیس شد.

هدف اصلی این موسسه، توسعه همکاریهای علمی و آموزشی بین کشورهای عضو، تقویت زیرساخت های آموزشی و پرورشی وکمک به توسعه اقتصادی اجتماعی و دستیابی کشورهای عضو به اهداف آموزشی و دانشگاهی است.

 انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایران و روسیه در حوزه دفاتر اسناد رسمی تفاهم نامه امضا کردند
  • بازسازی غزه ۳۰ سال زمان می‌خواهد
  • جبهه متحد دیپلماسی پارلمانی برای اقدام هماهنگ علیه رژیم صهیونیستی ایجاد شود
  • جنگ اسرائیل علیه غزه ۳۷ میلیون تُن آوار بر جای گذاشته است
  • جنگ اسراییل علیه غزه ۳۷ میلیون تُن آوار بر جای گذاشته است
  • برگزاری نشست «گردشگری بدون مرز در فضای همکاری کشورهای عضو اکو»
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • عملکرد دستگاه‌ها در اجرای اعتبارسنجی هماهنگ بانکی بررسی شد
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات ارشد اکو
  • سازمان ملل: آواربرداری در غزه احتمالاً ۱۴ سال طول می‌کشد