Web Analytics Made Easy - Statcounter

هادی رجایی نیا روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: کاشی طوس از واحدهایی بود که پس از تشکیل مثلث توسعه اقتصادی تفاهمنامه ای با بانک عامل برای راه‌ اندازی مجدد آن در حضور استاندار خراسان رضوی منعقد شد و تمام ارکان نظام در سطح شهرستان همچون دستگاه قضایی و نماینده مردم در مجلس تلاش‌ های خود را برای راه‌اندازی مجدد این کارخانه انجام دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به راه‌اندازی مجدد این واحد تولیدی طی حدود یک ماه گذشته با اشتغال حدود ۱۶۵ نفر اظهار داشت: این واحد تولیدی هم‌ اکنون با ۹۰ درصد ظرفیت یعنی تولید ۵ هزار و ۵۰۰ مترمربع کاشی در روز به‌ صورت سه نوبته مشغول فعالیت است و ظرفیت کامل آن تولید روزانه ۶ هزار و ۵۰۰ مترمربع کاشی می‌ باشد.

وی تسهیلات را یکی از نیازهای مبرم این واحد تولیدی دانست و گفت: برآورد این مجتمع برای تعویض برخی خطوط فرسوده، نوسازی و راه‌ اندازی خطوط جدید تولیدی مثل کاشی کف حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ میلیارد ریال است.

رجایی نیا افزود: یکی از رویکردهای فرمانداری قوچان توجه به واحدهای صنعتی نیمه فعال یا راکد است که رایزنی‌ ها با مدیران واحدها انجام شده تا اگر انگیزه‌ ای برای فعالیت مجدد آن وجود دارد با تمام توان به آنها کمک شود.

وی با بیان اینکه مجتمع کاشی طوس ظرفیت تولید داخلی، صادراتی و اشتغال‌ زایی مناسب دارد اظهار داشت: مسائل و دلایل تعطیلی این واحد در گذشته به‌ صورت کارشناسی بررسی شد و تقسیم‌ کار بین دستگاه‌ های اجرایی و مدیران کارخانه صورت گرفت.

وی گفت: یکی از دلایل تعطیلی این کارخانه حقوق معوق کارگران بود که موجب گرفتن اجرائیه و توقیف برخی اموال کارخانه شده بود.

فرماندار قوچان با اشاره به برگزاری چندین جلسه با حضور نماینده کارگران افزود: به رغم مطالبات بسیار کارگران و گرفتن اجرائیه برای خارج کردن قسمتی از وسایل، کارگران مساعدت بسیار در این زمینه با نگاه به راه‌ اندازی مجدد آن انجام دادند.

وی اظهار داشت: بخش دیگری از مشکلات مربوط به حوزه فنی و تأمین تسهیلات حمایتی بود که اختصاص تسهیلات منوط به راه‌اندازی مجدد این واحد انجام شد.

وی گفت: توافقی نیز برای پرداخت حقوق کارگران انجام شد که قسمتی از آن در همان ابتدای راه‌ اندازی کارخانه پرداخت شد، قسمتی دیگر قرار بود تا پایان تیر ماه واریز شود که کمی با تأخیر پرداخت شد و مابقی تا پایان شهریور ماه پرداخت خواهد شد.

رجایی نیا افزود: هم‌ اکنون پیگیری‌ ها برای اخذ مهر استاندارد برای تولیدات این واحد در حال انجام است.

کارخانه کاشی طوس قوچان در سال ۷۳ آغاز به کار کرد، این واحد تولیدی در سال ۹۵ به دلیل مشکلات حوزه بازار و رکود صنعت ساختمان تعطیل شد که پس از ۱۸ ماه با ایجاد مثلث اقتصادی در قوچان جان دوباره گرفته و شروع به فعالیت مجدد نمود.

شهرستان قوچان در ۱۳۷ کیلومتری شمال مشهد قرار دارد.

۷۵۰۱/۶۰۵۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایرنا قوچان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۱۹۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند

جلسه رفع موانع تولید استان کرمان با حضورمعاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار و تیم اقتصادی استان با موضوع رفع مشکلات کارخانه واگن‌سازی زرند در محل این کارخانه برگزار شد.
امیر حسن زاده در جمع کارکنان کارخانه گفت: مجموعه‌های تولیدی در استان کرمان برای ما مهم است، بنابراین کارگروه رفع موانع تولید را در کارخانه واگن‌سازی زرند برگزار کردیم تا فضا را به‌شکل میدانی ببینیم و به رفع مشکلات کمک کنیم.

وی افزود: هم‌اکنون فاصله ای که بین عملکرد و فعالیت واگن سازی زرند با دیگر صنایع استان داشتیم کمترشده و با استقرار تعدادی از مدیران واگن‌سازی در استان کرمان که در تهران فعال بودتد، شاهد نزدیک‌تر شدن این مجموعه به فعالیت صنعتی هستیم.

حسن زاده بیان کرد: وقتی تشکیلات یک مجموعه صنعتی مرتبط با کرمان در تهران باشد دیگر در کرمان استان دیده نمی‌شود، زیرا وقتی کاری در کف کارخانه است باید مدیران هم در استان باشند تا امورات پیشرفت داشته باشد. 

معاون استاندار کرمان اظهار کرد: نیاز به خرید واگن در استان وجود دارد اما هنوز فرهنگ خرید واگن از تولیدات داخلی استان جا نیفتاده است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • ۱۰۶۶ ختم قرآن به نیت شهدای قوچان انجام خواهد شد
  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • ایجاد ۳۲۰ فرصت شغلی با راه‌اندازی کارخانه فرآوری مس در خوسف
  • راه اندازی کارخانه فرآوری و بسته‌بندی آبزیان در شهرکرد
  • راه اندازی کارخانه تولید پهپاد در چین | تولید MQ-۹ آمریکایی ۳۰ برابر ارزانتر ! | تصاویر
  • واحد سیار فرآورشی آزادگان جنوبی تعمیر شد
  • همه ارکان دولت درگیر طرح نهضت ملی مسکن/ جهادگران پای کارند
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند
  • میامی برای توسعه به راه اندازی کارخانه های فرآوری نیاز دارد