Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-30@00:16:15 GMT

آیپد اپل بازار را در دست گرفت

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۲۲۲۷۱

آیپد اپل بازار را در دست گرفت

گزارش IDC نشان می‌دهد اپل در فصل دوم سال جاری، موفق شد آیپد اپل بیشتری در مقایسه با تبلت‌های دیگر به بازار عرضه و سهم بازار ۳۸.۱ درصدی را ازآنِ خود کند.

به گزارش صدای ایران از زومیت، به‌نظر می‌رسد کوپرتینویی‌ها در فصل دوم سال جاری توانسته‌اند فروش درخورتوجهی برای آیپد رقم بزنند. مؤسسه‌ی IDC ادعا می‌کند با توجه به آمار مربوط به عرضه‌ی آیپد اپل در بازار، کوپرتینویی‌های توانسته‌اند ۳۸.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱ درصد سهم بازار جهانی تبلت را ازآن خود کنند؛ درنتیجه، افزایش سهم بازار آپید اپل در بازارهای جهانی را در سه‌ماهه‌‌ی دوم سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال قبل شاهد هستیم. گفتنی است در‌حالی‌که سایر شرکت‌های تولیدکننده‌ی تبلت در بازارهای جهانی در همین بازه‌ی زمانی با کاهش سهم بازار رو‌به‌رو هستند، اپل وضعیت دیگری را تجربه می‌‌کند.

براساس آمارهای مؤسسه‌ی IDC، با عرضه‌ی ۳۲.۲ میلیون دستگاه تبلت به بازار در فصل دوم سال ۲۰۱۹، شاهد افت ۵ درصدی عرضه‌ی تبلت در بازارهای جهانی هستیم؛ در‌حالی‌که سال گذشته و در همین بازه‌ی زمانی ۳۳.۹ میلیون دستگاه تبلت به بازار عرضه شده بود.

آمارها نشان می‌دهد کوپرتینویی‌ها در فصل دوم ۲۰۱۸ ۱۱.۶ میلیون دستگاه آیپد به بازار عرضه کردند که در بازه‌ی زمانی مشابه در سال ۲۰۱۹، این تعداد به ۱۲.۳ میلیون دستگاه افزایش یافته و از رشد ۶.۱ درصدی سالیانه‌ی عرضه‌ی آیپد اپل به بازارهای جهانی خبر می‌دهد. درحالی‌که سایر تولیدکنندگان تبلت در بازار جهانی با کاهش عرضه‌ی تبلت‌های خود مواجه بوده‌اند، اپل توانسته در فصل دوم ۲۰۱۹ با رشد ۴ درصدی در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، از سهم بازار ۳۴.۱ درصدی تبلت سال ۲۰۱۸ به سهم بازار ۳۸.۱ درصدی وضعیت خود را تغییر دهد. IDC در این باره اعلام کرد:

عرضه‌ی آیپد ایر با کیبورد وصل‌شدنی در فصل دوم ۲۰۱۹ باعث شد آمار عرضه‌ی آیپد در بازارهای جهانی دوبرابر شود. در‌عین‌حال، با توجه به اینکه آیپدهای جدید نتوانستند ازنظر به‌روزرسانی در جایگاهی همانند محصولات سال ۲۰۱۸ قرار بگیرند، عرضه‌ی آیپد با افت ۷.۵ درصدی سالیانه مواجه شد.

آبان‌ سال گذشته، گفته شد اپل آمار فروش محصولات خود را منتشر نخواهد کرد؛ اما اطلاعات آماری مؤسسه‌ی IDC برمبنای گزارش درآمد سه‌ماهه‌ی اپل که از درآمد ۵.۰۸ میلیارد دلاری این فصل برای فروش آیپد خبر می‌داد، میانگین قیمت فروش را ۴۱۳.۰۱ دلار برآورد می‌کند. این در حالی است که میانگین قیمت فروش آیپد اپل در فصل دوم ۲۰۱۸، ۴۰۱.۱۱ دلار بود. مقایسه‌ی میانگین قیمت فروش آیپد اپل در فصل دوم سال‌های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ نشان می‌دهد کاربران به‌دنبال خرید مدل‌های گران‌قیمت‌تر آیپد هستند. تاکنون در سال ۲۰۱۹، آیپد ایر و نسخه‌ی بازطراحی‌شده‌ی آیپد مینی به‌همراه نسخه‌ی استاندارد آیپد ۹.۷ اینچی که از سال ۲۰۱۸ به‌روزرسانی نشده، به بازار عرضه شده‌اند.

افزون‌براین، آمارها از افزایش سهم بازار تبلت سامسونگ نیز خبر می‌دهد. سامسونگ با سهم بازار ۱۵.۲ درصدی و عرضه‌ی ۴.۹ میلیون دستگاه تبلت در فصل دوم سال ۲۰۱۹، در مقام دوم جدول عرضه‌ی تبلت در بازارهای جهانی قرار گرفته است. با وجود آنکه کره‌ای‌ها افت ۳.۱ درصدی سالیانه را در عرضه‌ی تبلت‌های خود در بازار جهانی تجربه کرده‌اند، آمارها افزایش سهم بازار تبلت سامسونگ را نشان می‌دهد. سهم بازار تبلت هواوی نیز در فصل دوم سال ۲۰۱۹ با افت ۶.۵ درصدی عرضه‌ی تبلت، از سهم بازار ۱۰.۵ درصدی به سهم بازار ۱۰.۳ درصدی رسیده است. این شرکت در بازه‌ی زمانی مذکور، تنها ۳.۳ میلیون دستگاه تبلت به بازارهای جهانی عرضه کرده است.

در جایگاه پنجم جدول عرضه‌ی تبلت در بازارهای جهانی، لنوو با سهم بازار ۵.۸ درصدی قرار دارد. لنوو با افت عرضه‌ی ۲۵.۹ درصدی سالیانه، در فصل دوم سال ۲۰۱۹ موفق شد ۷.۵ میلیون دستگاه تبلت به بازار عرضه کند. یکی از شرکت‌هایی که درکنار اپل جزو پنج عرضه‌‌کننده‌ی موفق بازار نامشان به‌چشم می‌خورد، آمازون است که در فصل دوم سال ۲۰۱۹ توانست با رشد سالیانه‌ی ۴۶.۳ درصدی، ۲.۴ میلیون دستگاه تبلت به بازار عرضه کند و سهم بازار خود را از ۴.۸ درصد به ۷.۴ درصد افزایش دهد. گفتنی است مشخص نیست اعداد و ارقام ارائه‌شده‌ی IDC چقدر دقیق باشند؛ چراکه پیش‌تر نیز برآوردهای اشتباه گارتنر و IDC از آمار عرضه‌ی مک به بازار را شاهد بوده‌ایم.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: اپل ایپد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۲۲۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال کاهش عرضه لپ تاپ؛ بازار راکد و متقاضی بلاتکلیف است

محمدرضا فرجی تهرانی اظهار داشت: در صورتی که تخصیص ارز به واردکنندگان لپ تاپ مشروط به فروش ۷۰ درصدی واردات پیشین باشد بازار لپ تاپ در نیمه دوم سال با کمبود کالا روبه‌رو می‌شود، این در حالی است که بازار کنونی نیز راکد است و متقاضیان بلاتکلیف هستند.

به گزارش ایلنا، براساس بخش‌نامه جدید وزارت صمت از این پس واردکنندگان لپ تاپ باید ۷۰ درصد کالای خود را فروخته باشند و این فروش را در سامانه جامع تجارت ثبت کنند و خریدار نیز تیک تایید را بزند تا واردکنندگان بتوانند تایید دوباره برای سفارش واردات کالا بگیرند و تخصیص ارز آن‌ها تایید شود.

محمدرضا فرجی تهرانی، رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران در گفتگو با خبرنگار ایلنا در واکنش به مفاد این بخش‌نامه گفت: در صورت اجرای بخش‌نامه عرضه همه کالا‌هایی که واردات آن‌ها مشمول آن می‌شود در بازار کاهش می‌یابد و تعادل بازار در نیمه دوم سال بر هم می‌خورد، این بخش‌نامه به یکباره و از حدود ۱۰ روز پیش به بازار لپ تاپ ارائه شده در حالی که اجرای آن باید به طور تدریجی صورت بگیرد.

وی افزود: صدور چنین بخش‌نامه‌ای نشانگر این است که مسئولان دولتی بار دیگر بدون مشورت با بخش خصوصی تصمیماتی برای این بخش گرفته‌اند در حالی که براساس قانون بخش دولتی باید در ابلاغ بخش‌نامه‌های اجرایی از بخش خصوصی ذینفع نظرخواهی کند. با این حال هیچ یک از سازمان‌های دولتی تاکنون از نهاد‌های خصوصی ماندن اتاق بازرگانی، اتاق اصناف و اتاق تعاون برای ابلاغ بخش‌نامه‌ها مشورت نگرفته‌اند.

رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران در ادامه از وضعیت کنونی بازار لپ تاپ گفت و اظهار کرد: متقاضیان خرید لپ تاپ هنوز در یک وضعیت بلاتکلیفی به سر می‌برند.

وی درباره تاثیر نوسانات ارزی اخیر بر بازار لپ تاپ خاظرنشان کرد: واردکنندگان لپ تاپ با ارز نیمایی واردات را انجام می‌دهند به همین دلیل نمی‌توانند قیمت خود را از محدوده تعیین‌شده بالاتر ببرند، بنابراین نمی‌توان گفت نوسانات قیمت ارز بازار لپ تاپ را چندان تحت تاثیر قرار داده است. با این حال بازار در رکود عجیبی فرو رفته و به نظر می‌رسد نقدینگی موجود در دست مردم کم است و از قدرت خرید آن‌ها کاسته شده در چنین شرایطی تاثیرات رکود بیشتر از پیامد‌های نوسانات ارزی در بازار مشهود است و در صورتی که این رکود از بین برود قیمت کالا‌ها افزایش پیدا می‌کند.

فرجی تهرانی یادآور شد: در حال حاضر کالا‌های استوک که بخشی از آن از مسیر‌های قاچاق و بخشی دیگر از طریق مزایده‌های سازمانی تامین می‌شوند بازار خوبی دارند و تقاضا برای این دسته از کالا‌ها برقرار است، همچنین کاهش قدرت خرید مردم به افزایش تقاضا برای تعمیرات انجامیده است.

دیگر خبرها

  • نشر پویانما با «نخستینه های چاپ ایران؛ کتاب‌های چاپ سربی دوره اول» در نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳
  • آیپد پرو جدید ۲۰۲۴ اپل را ببینید
  • تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی
  • پیش‌بینی بورس فردا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • دلار و سکه تا کجا کاهش پیدا می کنند؟
  • تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی
  • تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با تکیه بر عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • احتمال کاهش عرضه لپ تاپ؛ بازار راکد و متقاضی بلاتکلیف است
  • روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله