Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی سعیدی رئیس آموزش و پرورش منطقه تبادکان در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ، با اشاره به اینکه تبادکان سرزمین بالقوه استعدادهاست، گفت: بزرگ‌ترین و مهم‌ترین مشکل ما در آموزش و پرورش منطقه تبادکان به عنوان پهن پیکرترین منطقه آموزشی کشور، کمبود فضای آموزشی، امکانات و تجهیزات است، ما از لحاظ منابع انسانی بسیار غنی و سرشار هستیم و محرومیت این منطقه آموزشی ریشه در امکانات و فضا دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او تصریح کرد: آموزش و پرورش تبادکان، به عنوان بزرگترین آموزش و پرورش کشور در حاشیه شهر مشهد، دانش آموزانی مستعد دارد که نیازمند حمایت هستند.

رئیس آموزش و پرورش منطقه تبادکان گفت: ۱۳۱ هزار دانش آموز در سال تحصیلی ۹۷-۹۸ تحصیل کردند که پیش بینی ما برای سال تحصیلی جدید بالغ بر ۱۴۱هزار دانش آموز است. از سال ۹۳تا کنون ۴۰هزار دانش آموز به منطقه تبادکان اضافه شده است.

سعیدی افزود: جمعیت دانش‌آموزی تبادکان از جمعیت دانش‌آموزی استان سمنان نیز بیشتر است.

او تصریح کرد: دانش آموزان این منطقه که دانش آموزانی مستعد هستند و امسال حائز رتبه‌های برتر استانی و کشوری شدند، نیازمند حمایت خیرین هستند.۳۳درصد رتبه‌های برتر استانی در اختیار تبادکان است. با تمام مشکلات و کمبود‌ها یک سوم مقام‌های استانی و کشوری در رشته‌های علمی، فرهنگی و ورزشی در دست دانش‌آموزان منطقه تبادکان است.

رئیس آموزش و پرورش منطقه تبادکان گفت:  آموزش و پرورش تبادکان به مدد استعداد‌های بی‌نظیر دانش‌آموزان می‌تواند در سطح کشور بدرخشد البته اگر به این منطقه توجه کنیم و بستر‌های شکوفایی استعداد‌ها را فراهم کنیم.

سعیدی همچنین به پروژ‌های در دست احداث در منطقه تبادکان اشاره کرد و افزود: پروژه‌های تبادکان، پروژه‌های خوبی است، اما موج جمعیت در حاشیه شهر مشهد زیاد است و به همین جهت هنوز کمبود فضای آموزشی داریم.

او با بیان اینکه منطقه تبادکان برای خروج از بحران، به ۸۰۰کلاس درس دیگر نیاز دارد، تصریح کرد: از سال گذشته تا کنون عملیات اجرایی ۱۶پروژه آموزشی به میزان ۶۲کلاس درس شروع شده است و در همین مدت زمان ۱۱پروژه با ۷۰کلاس درس افتتاح کردیم. در حال حاضر ۱۱۹کلاس درس داریم.

رئیس آموزش و پرورش منطقه تبادکان با تاکید بر اینکه بیش از ۹۰درصد مدارس حاشیه شهر مشهد دونوبته است در حالی که استاندارد کشور ۲۰درصد می‌باشد، گفت: منطقه تبادکان نیازمند توجه ملی است.

سعیدی ادامه داد: ما در منطقه تبادکان ۲۸هنرستان داریم که هیچکدام استاندارد نیست در حالیکه برای توسعه رشته‌ ها مهارت‌آموزی نیاز است.   او تصریح کرد: ما در منطقه تبادکان ۲۸هنرستان داریم که هیچکدام استاندارد نیست در حالیکه برای توسعه رشته‌های مهارت‌آموزی نیازمند استانداردسازی هنرستان‌ها هستیم.

رئیس آموزش و پرورش منطقه تبادکان  گفت: ۸۲۱ واحد آموزشی داریم و قید محرومیت در منطقه تبادکان، محرومیت در امکانات، فضا و امکانات است.

سعیدی با اشاره به سرانه استاندارد جهانی که به ازای هر دانش‌آموز ۸ و نیم متر است، تصریح کرد: سرانه استاندارد جهانی در کشور ۵و نیم متر و در خراسان رضوی ۴و نیم متر است، اما در منطقه تبادکان سرانه فضای آموزشی به ازای هر دانش آموز ۲متر است که متاسفانه در حاشیه شهر مشهد این سرانه به ۱و نیم متر می‌رسد.

انتهای پیام//ف. ح
تبادکان سرزمین بالقوه استعدادهاست

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش تبادکان اخبار دانش آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۲۲۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند درصد مدارس استان سمنان تخریبی است؟

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان آمار مدارس تخریبی این استان را اعلام کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، سید جمال وزیری محبوب عصر امروز در نشست مدیران و معاونان آموزش و پرورش استان سمنان در سالن جلسات این اداره کل اظهار داشت: بر اساس آمارهای موجود بین 33 تا 35 درصد مجموع مدارس استان سمنان تخریبی است.

وی با اشاره به اهمیت نوسازی مدارس تخریبی استان سمنان تصریح کرد: در حال حاضر مهم‌ترین چالش فعلی این‌مجموعه مدارس و فضاهای آموزشی تخریبی و فرسوده در غرب استان سمنان است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان با اشاره به برنامه‌ریزی صورت گرفته برای شناسایی و اولویت‌بندی نوسازی مدارس این استان عنوان کرد: بیش‌تر عمده مدارس تخریبی استان سمنان مربوط به حاشیه شهرها است.

وزیری محبوب با بیان اینکه در سال گذشته، مبلغ اعتبارات ویژه بهسازی فضاهای آموزشی استان سمنان حدود 2 هزار میلیارد ریال بوده است تصریح کرد: میزان اعتبارات این بخش امسال به 10 هزار میلیارد ریال رسیده است.

وی با اشاره به سفر وزیر آموزش و پرورش به استان سمنان در حاشیه حضور رئیس‌جمهور در این استان خاطرنشان کرد:‌ در جریان این سفر، مشکلات و دغدغه‌های موجود در حوزه آموزش و پرورش به مسئولان مربوطه، ارائه و در آینده‌ای نزدیک با مساعدت لازم، برخی از این مسائل، رفع و حل خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان با اشاره به اینکه بیش از 375 هزار میلیارد تومان اعتبارات از محل اجرای مولدسازی اموال و دارایی‌های مازاد آموزش و پرورش استان سمنان جذب شده است گفت: در تلاشیم تا نهضت مدرسه‌سازی را با کمک دولت، مجمع خیران در استان راه‌اندازی و محقق سازیم.

وزیری محبوب به آخرین وضعیت نیروی انسانی در نظام تعلیم و تربیت استان سمنان اشاره و بیان کرد: در سال تحصیلی آینده با استخدام جدید و تأمین نیروی انسانی، مشکلی در بحث ساماندهی نیروها نخواهیم داشت، اما سازماندهی نیروی انسانی در آموزش و پرورش و فرایند پروژه مهر تابستان امسال انجام می‌شود.

وی  ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره 124 شهید فرهنگی و 622 شهید دانش‌آموز و شهید استاد مرتضی مطهری، در توصیف جایگاه معلم اظهار داشت: واژه معلم، ماندگارترین واژه در هستی و نام معلم قرین با علم‌آموزی است.

مدیرکل آموزش و پرورش سمنان به درپیش بودن روز و هفته گرامیداشت مقام معلم اشاره و با تأکید بر این‌که معلم باید دانش‌آموزان خود را بر مبنای استعدادهای ذاتی به شکوفایی برساند افزود: مدرسه، دالان دانشگاه نیست؛ بلکه محلی برای کارآفرینی است و کار معلم در واقع تحویل دادن انسان توانمند به جامعه است

وزیری محبوب تصریح کرد: معتقدیم نجات یک دانش‌آموز در مسیر رشد طبیعی خود نجات یک جامعه است و از نگاه ما هر دانش‌آموزی که در مدرسه شکوفا می‌شود تحول‌گر یک جهان خواهد بود.

وی نقش معلم در جامعه را به‌عنوان یک تسهیل‌گر دانست و افزود: معلم تنها نقش یاددهی را ندارد و سیاست اصلی آموزش و پرورش هم آموزش علم نافع و رساندن فرد به بلوغ شخصیتی است.

وزیری یادآور شد: کار معلم این است که انگیزه را در وجود دانش‌آموزان بی‌انگیزه، شعله‌ور کند و علاوه بر نیاز  علمی به نیازهای اخلاقی و معنوی آن‌ها توجه ویژه داشته باشد.

وی هم‌چنین با اشاره به عملکرد و اقدامات اجرایی آموزش و پرورش استان در یک‌سال اخیر، حفظ آرامش، گسترش هم‌دلی و هم‌افزایی بین کارکنان و انسجام درون‌سازمانی را مهم‌ترین دستاورد این‌مجموعه، عنوان کرد و اظهار داشت: احساس رضایت معلم برای حضور در سر کلاس ازجمله موضوعاتی است که در نتیجه آرامش و هم‌دلی بین کارکنان این حوزه به دست آمده است.

انتهای پیام/363/.

دیگر خبرها

  • ۳۶۰۰ معلم در اصفهان استخدام می‌شود/تخلیه ۴۲ مدرسه به دلیل فرونشست
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • چند درصد مدارس استان سمنان تخریبی است؟
  • معلمان معمار آینده نظام هستند
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات