Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@23:54:16 GMT

راه‌اندازی مرکز تحقیقات متالورژی

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۲۷۱۰۴

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان گفت: مرکز تحقیقات متالورژی اخیرا با تجهیزات های‌تک افتتاح شده که تقریبا همه تجهیزات مورد نیاز برای آنالیزهایی که در منطقه نیاز است در این مرکز وجود دارد.

به گزارش ایسنا، علیرضا فیروزفر در نشست خبری، اظهار کرد: جمعیت دانشجویی کشور به تبع هرم سنی جمعیتی کشور در حال کاهش بوده، به طوری که در استان زنجان نیز این کاهش قابل مشاهده است که از جمعیت ۵۶ هزار نفری در استان به یک جمعیت ۴۰ هزار نفری در سال‌جاری داشته‌ایم که این تغییرات در طی یک سال اتفاق افتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: درصد تعلقی که دانشگاه آزاد اسلامی داشته، دستخوش تغییراتی شده است که درصد تعلق دانشگاه آزاد اسلامی حدود ۳۰ درصد بوده که در سال گذشته تغییر یافته است. در حال حاضر از ۴۱ هزار دانشجوی استان نزدیک به ۱۲ هزار نفر به واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی تعلق دارد.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان متشکل از ۴ واحد، ۲ مرکز و ۳ مجموعه سهام به فعالیت خود ادامه می‌دهد. واحدهای زنجان و ابهر از جمله واحدهای بزرگ زنجان هستند و دو مرکز در شهرستان‌های خدابند، هیدج و مراکز ماه‌نشان و طارم وجود دارد.

این مسئول گفت: در استان زنجان نزدیک به ۲۴۰ هکتار زمین برای ارائه خدمات و ۱۸۰ هزار مترمربع فضاهای مختلف مسقف وجود دارد که برای هر دانشجوی فعلی ۱۴ مترمربع فضا وجود دارد. این در حالی است که استاندارد فضا برای هر دانشجو ۱۰ مترمربع است.

فیروزفر اظهار کرد: دو مرکز رشد در شهرستان ابهر و زنجان وجود دارد که در حال خدمات‌دهی به هسته‌های فناور برای رشد و تولید محصول هستند. دانشگاه آزاد اسلامی زنجان دارای ۴ مرکز تحقیقاتی است که سه مورد از این مراکز دارای مجوز است.

وی ادامه داد: زنجان استانی پر از منابع فلزی و معدنی است که مرکز تحقیقات متالوژیک برای ارائه خدمات و جلوگیری از اتلاف وقت و بردن آنالیزها به خارج از استان در حال خدمت‌گذاری است. این مرکز موفق شد در مدت محدود فعالیت خود به چند محصول دست یابد که تولید ورق مورد استفاده در چاقوسازی که وارداتی است، اکنون در دانشگاه آزاد اسلامی زنجان به ثمر رسیده است.

این مسئول در رابطه با حوزه فعالیت‌های دانش‌بنیان نیز خاطرنشان کرد: در چهار حوزه آماده ارائه محصولاتی مانند خودروی آبی و خاکی، تجهیزات هوشمندسازی الکتریکی، کاشت زعفران ایرکالچر و جداسازها در باتری هستیم که ورق‌های سلولزی در باتری‌ها وارداتی است که اکنون به صورت دانش‌بنیان تقریبا به تکنولوژی تولید این محصول دست یافته‌ایم.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۲۷۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در جشنواره سراسری امامت و مهدویت تحت پوشش قرار می‌گیرند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ سیدجواد جعفری، مدیرعامل مؤسسه امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی در نشست منطقه‌ای برنامه‌ریزی چهارمین دوره جشنواره علمی فرهنگی و هنری امامت و مهدویت با تأکید بر نگاه آسمانی به این جشنواره اظهار کرد: کاری که برای اهل‌بیت انجام می‌گیرد باید نگاه آسمانی داشته باشد. تقوا زمینه گشایش، بالندگی و رشد است؛ بنابراین نمی‌شود گفت به دلیل اینکه پول و امکانات نداریم کار فرهنگی انجام ندهیم. اگر کار برای خدا و اهل‌بیت باشد گشایش‌ها و برکات حاصل خواهد شد.

وی افزود: ماه‌های مبارک رجب و شعبان ذاتاً ماه‌های با برکتی بوده به فرمایش مقام معظم رهبری ماه‌های رجب و شعبان بهار معنویت است. صرف‌نظر از عظمت این ماه‌ها، میلاد برگزیدگان الهی نیز در این ماه‌ها قرار گرفته؛ بنابراین ماه رجب و شعبان برای برگزاری جشنواره امامت و مهدویت به‌صورت هوشمندانه انتخاب شده است.

مدیرعامل مؤسسه امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی گفت: میلاد امام زمان چهار پیام دارد. نخست اینکه امام زمان داعیه بوده؛ یعنی دعوت‌کننده به خدا، دوم توجه به امام زمان ایجاد امید به آینده است یعنی باور داشته باشیم که این خورشید روزی طلوع خواهد کرد، سوم باید بدانیم که منتظر و مترصد هستیم و انتظار یعنی حرکت نه سکون و ایستایی و چهارم اینکه این انتظار به عمل ما بستگی دارد.

جعفری عنوان کرد: تاکنون سه دوره از جشنواره امامت و مهدویت به دست با کفایت استادان و کارکنان برگزار شده و در آستانه ورود به چهارمین دوره قرار داریم؛ بنابراین آنچه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در چهارمین دوره این جشنواره از ما انتظار دارد اولاً جامعه هدف این دوره از جشنواره با ۱۵۰ هزار نفر تحت پوشش قرار گرفته و دوم شعار امسال زیارت جامعه کبیره باشد یعنی همه فعالیت‌های جشنواره حول محور و مفاهیم زیارت جامعه کبیره قرار گیرد.

وی تأکید کرد: امسال در کنار شورای سیاست‌گذاری جشنواره‌ها، کمیته‌های تخصصی با حضور علمای حوزه علمیه و استادان گروه معارف تشکیل شود تا مفاهیم زیارت جامعه کبیره را بازآفرینی کنند و به دست شعرا و گروه‌های سرود بسپارند. همچنین از شعرا بخواهیم درباره زیارت جامعه کبیره شعر تولید کرده تا این اشعار تبدیل به نجوای مردم بشود.

جشنواره امامت و مهدویت، شاه‌بیت فعالیت‌های هدفمند فرهنگی دانشگاه آزاد

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی نیز با بیان اینکه سه دوره از جشنواره امامت و مهدویت بر اساس سند تحول و توسعه دانشگاه آزاد با موفقیت پشت سر گذاشته شد،‌ گفت: دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دو اتفاق را به‌عنوان شاه‌بیت فعالیت‌های هدفمند فرهنگی دانشگاه آزاد به‌خوبی تبیین کرده‌اند. جریان امامت و مهدویت و مسئله تقریب مذاهب.

احمد ناطق گلستان بیان کرد: جشنواره امامت و مهدویت همه ساله از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان در اتمسفر فضای فرهنگی در کل کشور توسط دانشگاه آزاد اجرا می‌شود که این کار ویژه و نو در کشور بوده و مورد تحسین داخل و خارج کشور قرار گرفته، پس معلوم می‌شود خلأ جدی در این حوزه داشتیم. در آسیب‌شناسی تربیتی تشیع، رویکرد شادی و سرور اهل‌بیت نگاهی بوده که دانشگاه آزاد در این زمینه داشته است.

وی اضافه کرد: از سوی دیگر تقریب مذاهب را داریم که یکی از حوزه‌های جدی در دانشگاه آزاد بوده که توسط قریب به ۳۰ دفتر تقریب مذاهب در کشور با نگاه تقریبی و وحدتی صورت می‌گیرد و به فرمایش دکتر طهرانچی این دو اتفاق در کنار هم جریان اسلام را به معنای واقعی نشان می‌دهند و یک اتفاق میمون و مبارک است.

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی مطرح کرد: به جشنواره امامت و مهدویت به‌عنوان کار فرهنگی فاخر نگاه کنیم و به آن ملزم باشیم. برکتی که انجام این برنامه‌های فاخر فرهنگی به همراه دارد می‌تواند چشمه‌های ویژه‌ای را برای دانشگاه در زمینه‌های اقتصادی باز کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد شهرکرد
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • آزادی بیان در غرب کذب محض است
  • پوشش ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت
  • ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در جشنواره سراسری امامت و مهدویت تحت پوشش قرار می‌گیرند
  • صد و شصتمین کاغذ خبر ایسکانیوز منتشر شد
  • بابل قهرمان مسابقات بدمینتون منطقه ۳ دانشگاه آزاد شد
  • تلألو اردوی جهادی در روستای «زاری» اسفراین + فیلم و عکس
  • فیلم و عکس | تلألو اردوی جهادی در روستای «زاری» اسفراین
  • ۳ مصدوم بر اثر برخورد ۲ خودرو سواری در آزاد راه قزوین _ زنجان