Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: ۹۰۰ شهرک و ناحیه صنعتی با بیش از ۷۵۰ بهره‌بردار در سال‌های اخیر توسعه پیداکرده و در اقصی نقاط کشور در حال ساخت‌وساز بهره‌برداری است. ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۴ استانها لرستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، محسن صالحی‌نیا ظهر امروز در  همایش روز حمایت از صنایع کوچک که در سالن بانک صادرات برگزار شد، با اشاره به گشایش فن‌بازار منطقه‌ای لرستان اظهار داشت: امروز فن بازار منطقه‌ای لرستان به عنوان چهاردهمین فن بازار از مجموع 19فن بازاری است که در کشور گشایش پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی محورهای ایجاد زیرساخت‌ها و توسعه آن‌ها‌، به‌کارگیری روش‌های نظام‌مند در ارتباط با تأمین تجهیزات، زیرساخت‌ها و مسائل زیست‌محیطی که بتواند فعالیت مناسبی را در چرخه تولید و صنعت ایجاد کند مدنظر قرار داده‌ایم که این دو محور در نهایت منجر به چگونگی فعالیت‌های اقتصادی مبتنی بر فناوری و بهره‌وری در واحدهای تولیدی می‌شود.

665 میلیارد تومان در واحدهای تولیدی شهرک‌های صنعتی استان بوشهر سرمایه‌گذاری شداموال منقول و غیرمنقول شهرداری شهرکرد باید مشخص شود3 هزار قرارداد برای استقرار واحدهای صنعتی و تولیدی در شهرک‌های صنعتی استان مرکزی منعقد شد

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد: بر کسی پوشیده نیست حدود 900شهرک و ناحیه صنعتی با بیش از 750 بهره‌بردار در سال‌های اخیر توسعه پیداکرده و در اقصی نقاط کشور در حال ساخت‌وساز بهره‌برداری است.

وی  بیان کرد: اگر بخواهیم فعالیت‌هایی که برای آینده برنامه‌ریزی کرده‌ایم از استان لرستان ارزیابی داشته باشیم، با توجه به اینکه  جمعیت استان لرستان حدود 2.2 درصد از کل کشور و مساحتی حدود 1.7درصد است که 22 شهرک مصوب دارد که تقریباً معادل 2.2درصد جمعیت است و شهرک‌های در حال واگذاری نیز تقریباً با همین معادل است ولی آنچه قابل‌توجه است و باید بیشتر به آن بپردازیم واحدهای به بهره‌برداری رسیده در شهرک‌های صنعتی است که آن‌ها یک‌چیزی کمتر از یک درصد را به خود اختصاص داده‌اند و مفهومش این است هنوز ظرفیت این را داریم به نسبت جمعیت استان تعداد واحدهای به بهره‌برداری رسیده در شهرک‌های اجراشده است.

صالحی نیا گفت: درمجموع استان‌ها باید بررسی کنیم که چه طرح‌هایی در  حال ساخت‌وساز داریم که نسبتش31درصد است  البته  مساحت‌هایی که در  شهرک‌های استان‌های مختلف متفاوت است اما به نسبت تعداد شاید به‌تنهایی شاخص درستی نباشد.

وی تصریح کرد:در استان لرستان برای طرح‌هایی که می‌خواهد ساخت‌وساز شود و واحدهایی که می‌خواهند به بهره‌برداری برسند و همچنین واحدهایی که به بهره‌برداری رسیده‌اند نیازمند ایجاد طرح‌های توسعه‌ای با نوسازی، اصلاح ساختار، ارتقا سطح فناوری و بسیاری از عوامل دیگر هستیم و این  وضعیت و قابلیت در استان وجود دارد،که این توسعه اتفاق بیفتد.

 

معاون وزیر صنعت، معدن تجارت خاطرنشان کرد: برخی از صنایع بزرگ در استان لرستان شکل‌گرفته که این صنایع از ظرفیت‌ها و قابلیت‌هایی برخورداراند و به گواه آمار پشتیبانی‌کننده و تأمین‌کننده در زنجیره  تأمین بسیاری از این صنایع بزرگ، همین صنایع کوچک‌اند که درست از صنایع کوچک خودشان به‌عنوان تأمین‌کننده یک سری کارگاه‌های نهایی  محسوب می‌شوند ولی بخش قابل‌توجهی از آن‌ها در زنجیره تأمین  نیازمندهای  مواد اولیه، اقلام و تجهیزات کمکی قطعات واحدهای بزرگ است.

وی اظهار داشت: با توجه به قابلیت‌هایی که در استان لرستان وجود دارد باید زمینه کار و فعالیت صنایع کوچک  در این استان بیش از گذشته فراهم شود و افتتاح این فن بازار منطقه‌ای لرستان جهت رسیدن به این فضا کمک کنند.

صالحی نیا با بیان اینکه خوشه صنعتی سنگ و گلیم  از مراحل شناختی و توسعه گذشته و در حال اجراست افزود: بحث عسل و آبزیان نیز در مراحل  مطالعات شناختی و توسعه است که در یک سال آینده به‌مرور شاهد افتتاح و بازگشایی آن‌ها خواهیم بود.

وی عنوان کرد: حدود 8خوشه صنعتی دیگر در استان شناسایی‌شده که توصیه می‌کنم در مدت کوتاهی نسبت به نهایی کردن آن‌ها به‌منظور شروع مطالعات شناختی و توسعه آن‌ها اقدام شود.

معاون وزیر صنعت، معدن تجارت بیان کرد: خوشه‌های سنگ و فرش استان لرستان قابلیت‌های صادراتی بسیار خوبی دارند و همچنین در بحث عسل و آبزیان استان لرستان جز استان‌های برتر کشور است.

وی گفت: امروز تقریباً هیچ کالایی نیست که اگر بخواهد وضعیت اقتصادی ازنظر قیمت تمام‌شده، کیفی سازی، مطلوبیت بازار و مشتری یک حرکت مستمر داشته باشد باید همه کلینیک‌ها و توسعه فناوری از طریق فن بازارها همراهش باشند چراکه در واحدهای کوچک مشترک  سازی و استفاده از فن بازارها اجتناب‌ناپذیر است.

صالحی نیا در رابطه با تأمین نقدینگی و سرمایه در گردش صنایع کوچک نیز تصریح کرد: تأمین نقدینگی بنگاه‌های اقتصادی به روش سنتی است که به‌طور یقین روش‌های جدید تأمین مالی با گستره صنایع زنجیره‌ای تأمین  می‌تواند به لحاظ تنوع تولیدات و ایجاد واحدهای صنعتی مؤثر باشد.

وی تصریح کرد:88هزار واحد صنعتی در کشور داریم که حدود 93دوصد واحدهای کوچک‌اند و 43هزار این واحدها در اقصی نقاط کشور و در شهرک‌های صنعتی استقرار پیداکرده‌اند که امروز این‌همه واحد صنعتی ظرفیت بالای 70درصد دارند. 

معاون وزیر صنعت، معدن تجارت خاطرنشان کرد: زمینه فعالیت‌ها و تولیدات واحدهای تولیدی، نقش این تولیدات در تأمین نیازهای جامعه و اشتغال اجتناب‌ناپذیر است و اگر امروز کشور 40میلیارد دلار صادرات می‌کند این صادرات بخش اعظم  آن از فعالیت‌های این واحدهای تولیدی است که چنانچه بخواهیم بحث نقدینگی این واحدها را از روش‌های مرسوم و عادی پیش ببریم موفق نخواهیم شد.

وی اظهار داشت: جهت تأمین نقدینگی برای سرمایه در گردش ، نوسازی و اصلاح  واحدهای تولیدی و همچنین واحدهایی که  در حال ساخت‌وساز داریم روش‌هایی با ارکان بانک‌ها در حال تدوین و ابلاغ است.

انتهای پیام/ ز

R41450/P/S6,72/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۳۱۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه دستگاه ماشین آتش‌نشانی روز دنیا به شهرک شکوهیه تحویل شد

وحید آشتیانی ضمن اشاره به لزوم ارتقاء ایمنی شهرک‌های صنعتی میزبان صنایع کوچک و بزرگ در قم گفت: شهرک شکوهیه از جمله مناطق مهم صنعتی استان قم به شمار می‌رود که واحد‌های تولیدی متعددی در رسته‌های مختلف را میزبانی می‌کند به همین دلیل این شهرک نیازمند زیرساخت‌های ایمنی با استاندارد‌های بالای جهانی است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان قم افزود: هم اینک شهرک شکوهیه دارای ۲ ایستگاه آتش‌نشانی با هشت دستگاه ماشین بوده و در هر لحظه شبانه‌روز، آماده خدمت‌رسانی به واحد‌های صنعتی است.

آشتیانی عنوان کرد: همچنین با توجه به احتمال بروز حریق‌های سنگین در شهرک شکوهیه، مخازن آب این خودرو‌ها نیز متناسب با موارد صنعتی و دارای گنجایش ۱۱ هزار لیتر آب هستند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان قم با بیان اینکه به روز رسانی و ارتقا کمی و کیفی این ایستگاه‌ها در دستور کار شرکت قرار دارد گفت: ماشین‌های خریداری شده مجهز به مدرن‌ترین و قوی‌ترین پمپ‌های آب‌پاش روز دنیا بوده و تجهیزات مربوط به اطفاء حریق‌های صنعتی شامل مانیتور و فریزر‌های بنزینی در آنها تعبیه شده‌است.

آشتیانی تاکید کرد: وجود این سه دستگاه ماشین آتش نشانی باعث می‌شود اطفا حریق در شهرک صنعتی شکوهیه به‌سرعت انجام پذیرد و از توسعه آتش سوزی بسمت واحد‌های مجاور جلوگیری شود.

استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.

شهرک‌های صنعتی قم به دلایل مختلف همچون داشتن امکانات مناسب برای ایجاد واحد تولیدی، نزدیکی به پایتخت و بازار‌های بزرگ ایران و نیز دسترسی به شاهراه‌های ارتباطی کشور همواره مورد توجه سرمایه‌گذاران و فعالان بخش خصوصی برای فعالیت‌های اقتصادی است و به همین دلیل توسعه زیرساخت‌ها در این شهرک‌ها از اهمیت فراوانی برخوردار است.

شهرک صنعتی شکوهیه قم مهمترین کانون انجام فعالیت‌های صنعتی و تولیدی در این استان است که به دلیل موقعیت جغرافیایی و قرار گرفتن در مرکز و قلب کشور، بسیاری از صنعتگران و سرمایه‌گذاران علاقه‌مند به فعالیت اقتصادی در آن هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • یخساز صنعتی و یخساز قالبی: افزایش بهره وری در صنایع مختلف
  • پشت پرده خرید زمین در شهرک‌های صنعتی؛ به نیت احتکار زمین می‌خرند!
  • سه دستگاه ماشین آتش‌نشانی روز دنیا به شهرک شکوهیه تحویل شد
  • برنامه‌ریزی برای تبدیل شهرک صنعتی سروستان به قطب جدید صنعتی فارس/راه‌اندازی ناحیه صنعتی کوار
  • صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار
  • دریافت مجوز شهرک صنعتی زرند بعد از ۱۷ سال
  • توافق برای ورود ۱۰۰ مگاوات برق برای تامین انرژی واحد‌های تولیدی
  • احداث نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی مشکل کمبود برق را حل می‌کند