Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@11:02:09 GMT

برگزاری کارگاه مُهرشناسی در میراث مکتوب

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۳۲۱۰۷

برگزاری کارگاه مُهرشناسی در میراث مکتوب

به گزارش خبرگزاری مهر  مُهر و اثر مُهر به عنوان نشان هویت اشخاص در فرهنگ اسلامی جایگاهی ویژه دارد. اسناد و نسخه­‌های خطی را بدون شناخت دقیق اسناد و توانایی خواندن و آشنایی با فرهنگ مهرنویسی و مهرخوانی نمی‌توان به درستی تجزیه و تحلیل کرد. فضای کم و حجم کلمات، انتخاب عبارات و شیوۀ چینش کلمات در مُهرها تابع قوانین و متکی بر مجموعه‌ای از باورها و سنت­‌های کهن فرهنگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل مؤسسۀ پژوهشی میراث مکتوب، این مؤسسه کارگاه آموزشی تخصصی مُهرشناسی را با تدریس عمادالدین شیخ‌الحکمایی برگزار می‌­کند.

هدف از برگزاری این کارگاه، تبیین و بررسی پیشینۀ کاربرد مهر، اصول مهرخوانی و قواعد نگارش آن همراه با تمرین عملی، طرح موضوع مهرشناسی به عنوان یک زمینۀ گسترده پژوهشی، منابع و کاربردهای مختلف مهر و ارایۀ نمونه­‌هایی از موضوع مهرپژوهی است.

زمان برگزاری این کارگاه آموزشی روزهای ‌شنبه و یکشنبه ۲۶ و ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ از ساعت ۱۵ تا ۱۸ و هزینۀ شرکت در آن ۱۵۰ هزار تومان است.

پژوهشگران و علاقه­‌مندان به شرکت در این دوره لازم است فرم ثبت‌نام را تکمیل و به همراه فیش واریزی به ایمیلinfo@mirasmaktoob.ir ارسال نمایند.

شمارۀ تماس روابط عمومی: ۶۶۴۹۰۶۱۲ (داخلی ۱۱۵ و ۱۰۶)

مکان: تهران - خیابان انقلاب - بین خیابان ابوریحان و دانشگاه - شمارۀ ۱۱۸۲ (ساختمان فروردین)- طبقۀ ۲- واحد ۸- مؤسسۀ پژوهشی میراث مکتوب.

شایان ذکر است که به شرکت­‌کنندگان در این دوره، گواهی حضور اعطا می‌شود.

کد خبر 4690195

منبع: مهر

کلیدواژه: میراث فرهنگی نماز مهر نماز کتاب و کتابخوانی ادبیات رایزنی فرهنگی معرفی کتاب روز خبرنگار گردشگری ادبیات جهان ترجمه بازار نشر سازمان میراث فرهنگی و گردشگری حوزه هنری رادیو فرهنگ میراث فرهنگی ادبیات کودک و نوجوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۳۲۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد

مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران از انتشار نخستین فراخوان نیاز پژوهشی این شرکت در سال ۱۴۰۳ خبر داد.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت ملی حفاری ایران، محمدعلی بیگ‌زاده گفت: در سال «جهش تولید با مشارکت مردم» این شرکت در نظر دارد نیاز پژوهشی خود را که با همکاری واحدهای مختلف فنی و عملیاتی شناسایی می‌شوند، در مقاطع مختلف زمانی و براساس نظام پژوهش، فناوری و تجاری‌سازی وزارت نفت، میان دانشگاه‌ها، پارک‌های علم و فناوری و مراکز علمی، فراخوان کند.

وی عنوان نخستین فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳ را «تهیه و تدوین دانش‌ فنی، فناوری طراحی و پیاده‌سازی ثبت نرم‌افزار تخصصی مهندسی و عملیات نمودارگیری سطحی با قابلیت تطبیق با مجموعه‌های نمودارگیری سطحی» بیان کرد و افزود: این پروژه با همکاری متخصصان شاغل در واحدهای فنی و مدیریت خدمات ویژه حفاری شرکت تعریف و نهایی شده است و از طریق طرح پژوهشی اجرا می‌شود.

مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران در ادامه گفت: موضوع این طرح شامل ساخت نرم‌افزار تخصصی مهندسی عملیات نمودارگیری سطحی است که پیش از این نیز یک نوبت فراخوان شده است و اکنون براساس مصوبات نشست‌های کارگروه داوری و با توجه به اصلاحیه‌های انجام‌شده، دومین فراخوان آن منتشر شد.

بیگ‌زاده درباره راه‌های دسترسی و مشاهده فراخوان بیان کرد: این فراخوان در سامانه اجرایی تقاضا و عرضه پژوهش و فناوری (ساتع) به آدرس www.sate.atf.gov.ir و سامانه نظام ایده‌ها و نیازها به آدرس www.nan.ac قابل مشاهده است و پژوهشگران می‌توانند پیشنهاد خود را در قالب فرم پیشنهاد طرح پژوهشی روی سایت به آدرس www.rtd.nioc.ir تهیه و همراه با نامه رسمی از سوی معاونت پژوهشی دانشگاه یا رئیس پارک علم و فناوری مربوطه در سامانه ساتع ارسال کنند.

وی گفت: اطلاعات تکمیلی مربوط به طرح پیش‌گفته روی سامانه قابل دسترس بوده و آخرین مهلت بارگذاری پیشنهادها برای علاقه‌مندان تا پایان اردیبهشت امسال است. شماره‌تلفن‌های ‌ ۰۶۱۳۴۱۴۴۳۵۸ و ۰۶۱۳۴۱۴۴۳۲۰ برای پاسخ‌گویی به پرسش‌ها اختصاص دارد.

دیگر خبرها

  • برگزاری کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در خوی
  • برگزاری دوره تربیت معلم تدبر سوره‌ای قرآن در مشهد
  • کنفرانس فیزیک بنیادی ایران ۱۲ اردیبهشت در قم برگزار می‌شود
  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • برگزاری روانشناسی خودمانی در بهشت مادران
  • برگزاری دوره‌ی آموزش مهارت‌های رسانه‌ای موبایل آوین نو
  • کارگاه آموزش حقوقی برای مشاوران املاک در کردستان برگزار شد
  • همراه اول حامی برگزاری ششمین رویداد ایران اکسپو
  • آتش‌سوزی گسترده یک کارگاه ۲۰۰۰ متری در جنوب تهران
  • ◄ برگزاری دوره آموزش مهمانداری در هواپیمایی سپهران