Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- اولین جلسه شورای سیاست‌گذاری گردشگری، با حضور مجامع و تشکل‌های حرفه‌ای گردشگری و به ریاست دکتر علی‌اصغر مونسان معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، عصر امروز شنبه ۱۹ مرداد ۹۸، برگزار شد. تاریخ انتشار: 15:11 - 20 مرداد 1398 - کد خبر: ۵۴۰۹۲۵

به‌گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، در این نشست که معاون گردشگری کشور، مدیران کل این معاونت و رؤسا و مدیران مجامع و تشکل‌های حرفه‌ای گردشگری و فعالان برتر این حوزه حضور داشتند، مهم‌ترین موضوعات مرتبط با صنعت گردشگری و راهکار‌های رونق این صنعت در حضور مونسان مورد بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری در این نشست با اشاره به اهمیت صنعت گردشگری و ضرورت رونق هرچه بیشتر این صنعت گفت: «گردشگری صنعتی است که در ایجاد اشتغال، درآمدزایی و ارزآوری نقش مهمی را ایفا می‌کند؛ از این رو باید بتوانیم با یک سیاست‌گذاری مشخص و اتخاذ تدابیر روشن و مطمئن به رونق هرچه بیشتر این صنعت کمک کنیم.»

وی با اشاره به اهمیت تقویت هماهنگی‌ها بین تشکل‌ها و مجامع حرفه‌ای گردشگری افزود: «هدف از برگزاری این نشست، این است که تشکل‌ها، بخش خصوصی و فعالان حوزه گردشگری در تصمیم‌گیری‌های صنعت حوزه گردشگری ورود پیدا کنند.»

مونسان افزود: «ضمن این‌که هماهنگی‌های لازم در بین تشکل‌ها و فعالان حوزه گردشگری ایجاد شود تا اگر تصمیمی در این خصوص اتخاذ می‌شود از هماهنگی بین تشکل‌ها برخوردار باشد.»

معاون رئیس جمهوری با اشاره به اهمیت هم‌فکری و هماهنگی در حوزه‌های مختلف از جمله حوزه مهم گردشگری یادآور شد: «با تشکیل شورای سیاست‌گذاری گردشگری، قصد داریم تشکل و جمعی را ایجاد کنیم تا تصمیمات مهم حوزه گردشگری در این تشکل جمع‌بندی و اجرایی شود.»

وی افزود: «در همین نشست که نشست اول به‌حساب می‌آید، دبیرخانه تشکل نیز ایجاد می‌شود و در آینده نیز کارگروه‌هایی تشکیل خواهد شد و با ایجاد دبیرخانه، موضوعات مشخص و مسائل به‌صورت دسته‌بندی از جلسات بعدی بررسی خواهد شد.»

رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری در ادامه به موضوع رونق گردشگری در کشور در سال‌های گذشته اشاره کرد و افزود: «خوشبختانه استانداران نگاهشان به گردشگری نگاه ویژه‌ای است. طراز گردشگری در کشور افزایش یافته است و خوشبختانه نگاه‌ها به گردشگری جدی شده است.»

وی خاطر نشان کرد: «باید بتوانیم از این فرصت استفاده کنیم و با کمک هم و با توجه به ظرفیت‌هایی که در تشکل‌ها و فعالان حوزه گردشگری وجود دارد هرچه بیشتر به رونق گردشگری در کشور کمک کنیم.»

در این نشست همچنین، ولی تیموری معاون گردشگری کشور، مدیران مجامع و تشکل‌های حرفه‌ای گردشگری و فعالان برتر این صنعت به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداختند.

در پایان این نشست، سیدجواد موسوی مدیرکل دفتر نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری به‌عنوان دبیر این شورا انتخاب شد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: معاون گردشگری مونسان صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۳۲۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نمایشگاه‌ها عامل مهم رونق اقتصاد است

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان با بیان اینکه رسالت برگزاری نمایشگاه‌ها برای رونق اقتصاد، تسهیل‌گری، شبکه‌سازی و شتاب‌دهندگی است، گفت: با توجه به اهمیت حضور نمایشگاه‌ها، مسئله رویدادها، یعنی نشست‌های B to B یا ارتباطی که ذی‌نفعان با یکدیگر برقرار می‌کنند، اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.

احمدرضا طحانیان با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: دوره‌ای که نمایشگاه تنها برای عرضه و نمایش برگزار می‌شد به پایان رسیده است و در حال حاضر به‌عنوان پل ارتباطی بین تولیدکننده و بازار است.

وی با بیان اینکه رسالت برگزاری نمایشگاه‌ها برای رونق اقتصاد، تسهیل‌گری، شبکه‌سازی و شتاب‌دهندگی است، افزود: با توجه به اهمیت حضور نمایشگاه‌ها، مسئله رویدادها، یعنی نشست‌های B to B ( مخفف Business-to-Business یکی مدل‌های کسب‌وکار است که به آن مدل تجارت به تجارت نیز گفته می‌شود) یا ارتباطی که ذی‌نفعان با یکدیگر برقرار می‌کنند، اهمیت بیشتری پیدا خواهد کرد.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان تصریح کرد: نمایشگاه‌های تخصصی همچون نمایشگاه حمل‌ونقل با هدف گردهمایی اجزای اصلی زنجیره تأمین‌کننده با مخاطبان اصلی و متخصص در زمینه حمل‌ونقل برگزار می‌شود.

طحانیان ضمن ابراز خرسندی برگزاری نمایشگاه‌هایی که مخاطبان متخصص از شهرهای دیگر نیز دارد، ادامه داد: حضور شرکت‌های متخصص در نمایشگاه حمل‌ونقل، نشان دهنده این است که اگر ارتباطات و نشست‌های تخصصی انجام گیرد و کالاهای تولیدی نمایان شود، موازی‌کاری و اضافه‌کاری صورت نخواهد گرفت.

وی با بیان اینکه بسیاری از شرکت‌های اصفهانی در کل کشور و حتی در کالاهای صادراتی شایستگی زیادی دارند، بیان کرد: برگزاری نمایشگاه‌ها و نشست‌های تخصصی با حضور اساتید مختلف اهمیت بسیاری دارد، همچنین موجب می‌شود متخصصان و سرمایه‌گذاران از کلان‌شهرهای دیگر نیز در نمایشگاه‌ها حضور پیدا کنند.

کد خبر 750113

دیگر خبرها

  • نگاه نوآورانه واحدهای تولیدی برای ورود به عرصه رقابت خارجی
  • از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌ فرهنگی
  • ۹۴۰ اثر تاریخی زنجان در فهرست آثار ملی ثبت شده است
  • مهدوی: نامه تشکل ها به رهبری موضوع جدیدی نیست
  • افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز
  • باید موانع از پیش‌روی تولیدگران و فعالان اقتصادی برداشته شود
  • باید موانع را از پیش‌روی تولیدگران و فعالان اقتصادی برداریم
  • ثبت سفارش فروش ۳۸۰ میلیارد صنایع دستی سیستان و بلوچستان
  • نماینده کارگران: وزیر کار به دنبال کنار گذاشتن تشکل‌های کارگری است
  • برگزاری نمایشگاه‌ها عامل مهم رونق اقتصاد است