Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-28@23:13:26 GMT

چند وقت یکبارمیتوان تن ماهی خورد؟

تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۳۷۳۴۸

تن ماهی یک گونه ماهی است که به طور گسترده میل می‌شود. با این حال، کنسرو تن ماهی معمولی‌ترین منبع جیوه در رژیم غذایی است. ناطقان: جیوه ماده شیمیایی است که اغلب در دماسنج‌ها ترموستات‌ها و سوئیچ‌های چراغ اتومبیل مورد استفاده قرار می‌گیرد و همچنین در تاسیسات صنعتی مانند نیروگاه ها، کارخانه‌های سیمانی و برخی از تولید کنندگان مواد شیمیایی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



هر چند وقت یکبار می‌توان تن ماهی خورد؟

هنگامی که جیوه در محیط زیست رها می‌شود، می‌تواند به یک مسئله بهداشت عمومی تبدیل شود.

باکتری‌های طبیعی جیوه را جذب کرده و آن را به متیل سرم تبدیل می‌کنند و آن را به زنجیره غذایی معرفی می‌کنند. ماهی‌های کوچک متیل مرکوری را مصرف یا جذب می‌کنند و توسط ماهی‌های بزرگتر خورده می‌شوند. با این وجود به جای تجزیه یا حل شدن، جیوه در هر سطح از زنجیره غذایی رشد می‌کند.

ماهی‌های بزرگ مانند ماهی تن می‌توانند غلظت جیوه در بدن خود داشته باشند که ۱۰۰۰۰ برابر بیشتر از زیستگاه‌های اطراف خود است.

جیوه برای انسان بی بو و نامرئی است. با این حال می‌تواند به عنوان یک نوروتوکسین عمل کند و در مغز و سیستم عصبی اختلال ایجاد کند.

قرار گرفتن در معرض جیوه می‌تواند به ویژه برای کودکان کوچک و زنانی که باردار هستند مضر باشد.

در حالت جنینی که مغز کودک ایجاد می‌شود، جیوه می‌تواند باعث ناتوانی در یادگیری و تأخیر در رشد او شود. در نوزادان و جنین ها، دوز‌های زیاد می‌تواند منجر به مشکلات شناختی، فلج مغزی، ناشنوایی و کوری شود.

در بزرگسالان، مسمومیت با جیوه می‌تواند بر باروری و تنظیم فشار خون تأثیر بگذارد.

مسمومیت با جیوه همچنین می‌تواند علائم زیر را ایجاد کند: از دست دادن حافظه، لرزش و بی حسی اندام‌ها

با توجه به این موارد مصرف تن ماهی نباید به طور منظم باشد. FDA توصیه می‌کند که در طول بارداری از مصرف تن ماهی جدا خودداری شود. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: تن ماهی ، رژیم غذایی ، منبع جیوه

منبع: ناطقان

کلیدواژه: تن ماهی رژیم غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۳۷۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای افزایش هوش این پنج ماده غذایی را مصرف کنید

مغز عضوی است که ۲۴ ساعته، حتی زمانی که خواب هستید، مشغول به فعالیت است؛ کل سیستم عصبی را تنظیم می‌کند و سیگنال‌ها و دستورالعمل‌ها را از یک قسمت بدن به قسمت دیگر منتقل می‌کند. بیشتر غذا‌هایی که به تقویت حافظه کمک می‌کنند، حاوی مقادیر زیادی از این موارد هستند: آنتی اکسیدان‌ها، ویتامین B، چربی‌های سالم، اسید‌های چرب امگا.

به گزارش خبرآنلاین، چند مورد از بهترین غذا‌هایی که مغز و حافظه را تقویت می‌کنند و سلامت آن را ارتقا می‌دهند، در ادامه به شما معرفی شده‌اند:

توت‌ها

انواع توت‌های غنی از آنتی اکسیدان مانند توت فرنگی، شاه‌توت و توت سفید، استرس اکسیداتیو را کاهش می‌دهند. مطالعات نشان می‌دهد که آنتی اکسیدان‌های موجود در توت‌ها می‌توانند به: بهبود ارتباط بین سلول‌های مغز، تقویت یادگیری و حافظه با افزایش انعطاف‌پذیری مغز، جلوگیری یا به تأخیر انداختن زوال شناختی کمک کند.

غلات کامل

سطوح بالاتر قند خون با کاهش بازدهی و فعالیت مغز مرتبط است. بر خلاف کربوهیدرات‌های تصفیه شده، غلات کامل دارای شاخص گلیسمی (قند) پایینی هستند و برای همین به آرامی در بدن تجزیه می‌شوند، قند را به تدریج آزاد می‌کنند و به مغز اجازه می‌دهند تا عملکرد مؤثرتری داشته باشد.

برخی از جایگزین‌های سالم غلات کامل که برای تقویت ذهن مفید هستند، عبارتند از: نان جو، بلغور جو دوسر، برنج قهوه‌ای، گندم سیاه، کینوا.

آجیل و دانه‌ها

درست مانند ماهی‌های چرب، آجیل‌ها و دانه‌ها نیز حاوی سطوح بالایی از اسید‌های چرب امگا ۳ و آنتی اکسیدان هستند که آن‌ها را به یکی از بهترین غذا‌ها برای مغز تبدیل می‌کند. این گروه هم‌چنین منبع غنی ویتامین E هستند که از مغز در برابر استرس اکسیداتیو در دوران پیری محافظت می‌کند. مطالعات نشان می‌دهد که مصرف منظم آجیل می‌تواند خطر از دست دادن حافظه مرتبط با افزایش سن را کاهش دهد.

گردو بهترین غذا برای مغز است و سطوح بالاتری از آنتی اکسیدان را نسبت به سایر مغز‌ها و دانه‌ها در خود دارد.

قهوه

کافئین موجود در قهوه به تقویت عملکرد کلی مغز کمک می‌کند. قهوه هم‌چنین منبعی غنی از آنتی اکسیدان است که [با افزایش سن]از سلامت مغز محافظت می‌کند. تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف مادام‌العمر قهوه می‌تواند خطر زوال شناختی و بیماری آلزایمر را کاهش دهد.

با این وجود، در مصرف قهوه زیاده‌روی نکنید، چرا که کافئین می‌تواند چرخه خواب را مختل کند.

پرتقال

پرتقال سرشار از ویتامین C است و در بهبود توانایی‌های شناختی و تقویت سلامت مغز نقش دارد. ویتامین C یک آنتی اکسیدان قوی است که از سلول‌های مغز در برابر آسیب‌های ناشی از بالا رفتن سن محافظت می‌کند. هم‌چنین این ویتامین به پیشگیری از اختلالات روانی مانند افسردگی، اضطراب و اسکیزوفرنی کمک می‌کند. برخی از منابع سرشار از ویتامین C عبارتند از: کیوی، گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای، سیب زمینی، انبه، آناناس.

دیگر خبرها

  • رژیم میوه ۳ روزه ؛ بگیریم یا نه؟
  • منیزیم را چه زمانی از روز مصرف کنیم؟
  • این غذاها را با هم نخورید!
  • این مواد غذایی را با نوشابه نخورید
  • برای تقویت حافظه چی بخوریم بهتر است؟
  • روایتی از حذف قند و عوارضش، جزو پربازدیدترین‌های توییتر شد/ عکس
  • برای افزایش هوش این پنج ماده غذایی را مصرف کنید
  • کدام مواد غذایی را نباید با معده خالی خورد؟
  • ۲۰ دلیل برای این‌که تخم‌مرغ و پنیر را باهم نخورید
  • عوارض مصرف بیش از اندازه برنج سفید