Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، محمد ترحمی، مدیرکل دفتر حقوقی و امور مجلس ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور در سومین نشست اعضای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان همدان افزود: اقتصاد مواد مخدر به مثابه یک اقتصاد در سایه، اما بسیار پویا است.

وی تاکید کرد: برای موفقیت در امر مبارزه با قاچاقچیان مواد مخدر باید به بنیان‌های اقتصادی قاچاق ضربه وارد کرد چرا که بزرگترین عامل انگیزش قاچاقچیان به سوداگری مرگ در جامعه انگیزه اقتصادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دفتر حقوقی و امور مجلس ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور با بیان اینکه وضعیت اعتیاد در کشور مطلوب نیست اظهار داشت: هر چند معتاد متجاهر و مناطق آلوده به مواد مخدر نداریم، ولی نباید به این وضعیت خوشبین و دلخوش بود چراکه زیر پوست این آمار مطلوب، معضلات و آسیب‌هایی نهفته است.

ترحمی اضافه کرد: بررسی زندگی معتادان متجاهر و فاقد سرپناه نشان می‌دهد که در برخی از زمان‌ها می‌شد دست این افراد را گرفت و یاری گر آن‌ها بود، ولی به علت بی توجهی به این قشر، جرائمی ناخواسته از معتادان رخ می‌دهد.

او افزود: مصرف مواد صنعتی همچون شیشه در مواردی موجب شده که فرد معتاد به همسر و فرزندان خود آسیب زده و والدین خود را به قتل برساند.

مدیرکل دفتر حقوقی و امور مجلس ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور بیان کرد: اعتیاد همانند اسب «تروا» است که امپریالیسم جهانی آن را در کشور ما رها کرده و ما دلخوش به کنترل آن هستیم در حالیکه روزی سرباز‌ها از داخل آن بیرون آمده و به جوان‌ها آسیب می‌زنند.

ترحمی گفت: امروزه در حالی دسترسی به تریاک محدود شده که دستیابی به روان گردان صنعتی شیشه با ماده تشکیل دهنده «مت آمفتامین» با قدرت توهم زایی قوی، افزایش می‌یابد و افغانستان درصدد تولید شیشه ارزان برای مردم است.

او با بیان اینکه قیمت ماده روان گردان شیشه ارزان شده است، ادامه داد: علت کاهش شدید قیمت شیشه چیست؟ آیا نرخ پیش ساز‌ها کاهش یافته یا افغانستان پیش ساز تولید می‌کند؟ افغانستان برای تولید یک کیلوگرم هروئین به ۲۰ کیلوگرم «انیدرید استیک» نیاز دارد.
مدیرکل دفتر حقوقی و امور مجلس ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور بیان کرد: افغانستان «انیدرید استیک» را از طریق هواپیما‌های نظامی آمریکا از بنادر کشور‌های عربی برای این کشور تانکر تانکر «انیدرید استیک» می‌آوردند.

ترحمی تاکید کرد: آن‌هایی که داعیه حقوق بشر دارند امروز به حقوق بشر توهین و آن را پایمال می‌کنند با این شیوه که اعتیاد که عامل اصلی طلاق، جرایم خشن، همسر آزاری، کودکان کار و کودک آزاری است را ترویج می‌دهند.

مدیرکل دفتر حقوقی و امور مجلس ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور اظهار داشت: اعتیاد به مواد مخدر اولین معضل اجتماعی کشور است و پس از آن پدیده نامبارک طلاق و حاشیه نشینی قرار دارند.

او ادامه داد: نتیجه اعتیاد به موادمخدر، خانمانسوزی، ویرانگری، از بین بردن چهره شهرها، از بین بردن فرهنگ و تمدن و تباهی فرهنگ کار و تلاش است بنابراین همه باید در مقابل دسیسه‌های امپریالیسم جدی‌تر تلاش کنند.

مدیرکل دفتر حقوقی و امور مجلس ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور گفت: دست‌های مافیای مواد مخدر اسم‌ها و روش‌ها را عوض می‌کند؛ با شنیدن اسم «گُل» به انسان حس خوب دست می‌دهد چرا که گل سمبل و نماد مهربانی است بنابراین دشمنان برای رخنه مواد مخدر به دبیرستان‌ها و دانشگاه‌ها این اسم مبارک را جایگزین «بَنگ» کردند.

ترحمی افزود: متادون فقط در صورت تجویز توسط مراکز درمانی دارو تلقی می‌شود و از این رو در صورت کشف متادون، در حالیکه باید پرونده آن در دادگاه انقلاب بررسی شود در تعزیرات حکومتی تحت عنوان عرضه خارج از شبکه پرونده را رسیدگی می‌کنند.

او اضافه کرد: در صورت رسیدگی به این قبیل پرونده‌ها در تعزیرات حکومتی، فرد متخلف به خاطر عرضه خارج از شبکه تنها به پرداخت جریمه نقدی محکوم می‌شود.

مدیرکل دفتر حقوقی و امور مجلس ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور گفت: بر اساس پرتکل، علت حضور نظامی در افغانستان تغییر این کشور از حالت جنگ و خرابی به توسعه یافتگی است و در این راستا ۵۰ برابر کشت مواد مخدر افزایش یافت و الگوی ترانزیت از تریاک به هروئین تبدیل شد.

ترحمی افزود: بزرگترین تولید کننده تریاک در جهان نه تنها کنترل نمی‌شود بلکه با حضور آمریکایی‌ها ۵۰ برابر به تولید موادمخدر در این کشور افزوده شده است.

او گفت: ملت ایران با میدان جنگی روبرو هستند که هدف آن جوان‌ها و مردم ما هستند؛ پس باید برای توفیق در این جنگ با افزایش مداخلات اجتماعی، ارتقای مهارت‌های زندگی، مهارت نه گفتن و مهارت حل مساله توسط جوانان، با اعتیاد مقابله کرد.

انتهای پیام/ا

۱۶۷ هزار میلیارد تومان گردش مالی مواد مخدر در ایران

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مواد مخدر اقتصاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۳۷۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنایع غذایی پس از پتروشیمی بیشترین گردش مالی را در کشور دارد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا.  شقایق حق جوی جوانمرد، در افتتاحیه رویداد «فبین‌فود یا هم‌رسانی نیاز‌ها و ایده‌های نوآورانه صنایع غذایی در آزمایشگاه ساخت سریع»، گفت: دانشگاه‌های کشور بعد از انقلاب اسلامی رشد بسیاری کرده اند و افراد بسیاری نیز از آن فارغ‌التحصیل شده اند که این افراد باید در صنایع کشور مشغول به کار شوند.

حق‌جوی جوانمرد افزود: از سوی دیگر صنعت نیز کار‌های زیاد بر زمین مانده دارد که به سختی اداره می‌شوند و به همین دلیل نوآوری در آن کم دیده می‌شود و این معاونت مسوول اشاعه و ترویج فناوری است.

رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری با بیان اینکه صنایع به سختی به موضوع تحقیق و توسعه توجه دارند، گفت: این رویداد هم رسانی لازم را ایجاد می‌کند تا در کنار نیاز‌های صنایع، نقدینگی موجود در کشور و البته حضور نخبگان، حرکتی در کشور ایجاد شود تا ظرفیت‌های آزمایشگاه‌های ساخت سریع (فب‌لب) برای نوآوری در صنعت غذا فراهم شود.

حق جوی جوانمرد اضافه کرد: چشم انداز ما این است که این رویداد در سال‌های آینده بین المللی شود، زیرا غذا یکی از نمایشگر‌های قدرت و فرهیختگی کشور‌ها به شمار می‌رود.  این در حالی است که کشور ما با وجود غذا‌های فاخر متشکل از هزاران ترکیب شگفت انگیز نتوانسته غذا‌های خود را در کنار میراث و فرهنگ مان به جهان معرفی و صادر کند.

امنیت غذایی در کشور در گروی ایجاد زنجیره فناوری و نوآوری است

شادی بلوریان، دبیر رویداد ملی فبین‌فود نیز با بیان این که این رویداد در سه کلیدواژه نوآوری، غذا و fablab (آزمایشگاه ساخت سریع) دنبال می‌شود، گفت: زمانی می‌توان از امنیت غذایی سخن گفت، که تمام مردم کشور به غذا در هر زمانی دسترسی داشته باشند و این رویداد سعی در هم‌افزایی بیشتر در این زمینه دارد، زیرا کشور‌های قدرتمند با تحدید غذا سعی در استعمار سایر کشور‌ها دارند.

وی ادامه داد: مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی می‌توانند رسیدن به امنیت غذایی را با ایجاد زنجیره فناوری و نوآوری تقویت و تسهیل کنند.

معاون آموزشی و پژوهشی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی بیان کرد: برای اینکه بتوانیم به نوآوری دست پیدا کنیم، فب لب‌ها نقش کلیدی در رسیدن آسان و ارزان به محصولات دارند.

وی ادامه داد: آزمایشگاه ساخت سریع بر مبنای سه محور ساخت و تولید نمونه‌های اولیه، خدمات تخصصی و کنترل کیفی، شرایط ارزیابی و ارائه محصول به بازار را فراهم می‌کند.

بلوریان گفت: پژوهش برای پژوهش مورد نیاز ما نیست، بلکه به دنبال تولید محصولی هستیم تا طرح‌های ارزشمند ارائه شده بتواند مشکلات مسیر حرکتی صنایع را تسهیل کند؛ بر همین اساس فب‌لب‌ها درصورتی موفق هستند که بتوانند نیازی از جامعه را برطرف سازند.

وی افزود: در این مسیر فناورانه، وقتی نیازی از سوی صنعت شناسایی و دریافت شد به محققان و نوآوران ارجاع می‌شود و جهاد دانشگاهی نیز می‌تواند زیرساخت‌های لازم برای این هم افزایی را فراهم کند.

بلوریان در خصوص رویداد فبین فود هم گفت: بعد از رونمایی از پوستر رویداد ملی فبین‌فود توسط معاونت علمی ریاست جمهوری و جهاد دانشگاهی پیش‌رویداد‌هایی با هدف معرفی فب‌لب یا آزمایشگاه ساخت سریع برگزار شد.

وی ادامه داد: اولین پیش‌رویداد آن با حضور صنایع مختلف، دومین پیش‌رویداد با حضور صنایع، نمایندگان دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی و سومین پیش‌رویداد نیز با حضور نمایندگان صنایع، دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی برگزار شد.

بلوریان افزود: بعد از برگزاری پیش‌رویداد‌ها ۱۰۰ نیاز از صنایع دریافت شد و بعد از غربالگری‌ها ۶۰ نیاز انتخاب شده و به اطلاع فناوران و نوآوران رسید، در این مراسم طرح‌های برگزیده معرفی می‌شوند.

در پایان رویداد ملی فبین فود، ۹ تفاهم نامه بین صنایع و افراد نخبه به امضا رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • تعیین‌تکلیف ۱۷۰ خودروی توقیفی ‌مبارزه با مواد مخدر در اصفهان
  • سهم ۱۹ درصدی آموزش عالی از کل بودجه عربستان/ دولت به دانشگاه‌ها آزادی عمل می‌دهد
  • کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد
  • صنایع غذایی پس از پتروشیمی بیشترین گردش مالی را دارد
  • صنایع غذایی پس از پتروشیمی بیشترین گردش مالی را در کشور دارد
  • کشف ۱۲ کیلوگرم هروئین از ۳ خودرو در ارومیه
  • ۱۲ کیلوگرم هروئین در ارومیه کشف شد
  • کشف ۱۲ کیلوگرم هروئین در ارومیه
  • روحیه مبارزه و شجاعت ایران را تمجید می‌کنیم