Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهروز طهماسب کاظمی در گفتگو با خبرنگار مهر، از احتمال ایجاد رشته های جدید علوم پزشکی و جذب دانشجو در دانشگاه آزاد در سال های آینده خبر داد و اظهار داشت: با سیاست و حمایت های وزارت بهداشت در حوزه سلامت، نقش هایی ذیل سند آمایش سرزمینی به دانشگاه آزاد محول شده؛ به این ترتیب که قرار است با جذب دانشجو در رشته هایی که تاکنون مجوز جدب دانشجو در آن را نداشتیم، متناسب با سیاست های کشور، وظیفه تربیت نیروی انسانی را عهده دار شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول تمشیت امور مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد افزود: ایجاد یک رشته جدید در دانشگاه و یا افزایش ظرفیت، منوط به بررسی های دقیق و تصمیم گیری وزارت بهداشت است؛ چرا که هر صندلی برای رشته های پزشکی، ۳ تا ۵ میلیارد تومان هزینه دارد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر از مجموع  ۱۰۵ رشته موجود علوم پزشکی، دانشگاه آزاد فقط در ۲۳ رشته دانشجو می پذیرد، ادامه داد: ظرفیت پذیرش در رشته های پزشکی دانشگاه آزاد، چندان قابل توجه نیست و حدودا ۸۰۰ صندلی در رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی برای پذیرش دانشجویان وجود دارد. لذا ظرفیت پذیرش امسال ما در رشته های علوم پزشکی، بدون تغییر، همانند سال گذشته است.  

طهماسب کاظمی با اشاره به اینکه بیشترین ظرفیت در حوزه پزشکی، مربوط به رشته پرستاری است، افزود: با وجود ظرفیت محدود، دانشگاه آزاد اما  ۴۰ درصد پرستاران کشور را تربیت می کند. از طرفی نیز با استناد به آمارها، در بعضی سال ها، کف رتبه قبولی پزشکی در دانشگاه آزاد، از کف قبولی در دانشگاه های دولتی، بالاتر بوده است.

وی در ادامه از صدور مجوز وزارت بهداشت برای جذب دانشجو در رشته رزیدنت داخلی خبر داد و گفت: امسال نخستین بار، علوم پزشکی دانشگاه آزاد، در رشته رزیدنت داخلی دانشجو می پذیرد.

طهماسب کاظمی همچنین به راه اندازی و افتتاح ۳ بیمارستان دانشگاه آزاد در سال گذشته اشاره کرد و افزود: وزارت بهداشت به واحدهای آموزشی و درمانی دانشگاه آزاد اجازه استفاده از نیروهای طرحی را نداده است، با این وجود اما وزیر بهداشت پیگیر این موضوع است و امیدواریم از مهرماه، این اجازه داده شود تا از نیروی طرحی دانشگاه، در بیمارستان ها و واحدهای درمانی خود استفاده کنیم.  

مسئول تمشیت امور مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد همچنین درباره اشتباهی که سال گذشته در پذیرش دانشجویان رشته های پزشکی رخ داد و برنامه این دانشگاه برای جلوگیری از تکرار آن، گفت: پارسال در اثر محدودیتی که شورای سنجش و پذیرش، در تکمیل ظرفیت ایجاد کرده بود، واحدها تلقی درستی از بخشنامه نداشتند و در نهایت، یک خطای سیستمی در دانشگاه آزاد رخ داد.

وی افزود: امسال در راستای دریافت اطلاعات، امنیت اطلاعات، پردازش و اعلام نتایج، کاملا با سازمان سنجش و نیز شورای سنجش و پذیرش، هماهنگ هستیم و داوطلبان هیچ نگرانی از این بابت نداشته باشند.

کد خبر 4690223 مهتاب چابوک

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد سند آمایش سرزمینی دانشگاه آزاد اسلامی کنکور 98 وزارت علوم تحقیقات و فناوری سازمان سنجش دانشگاه های علوم پزشکی منصور غلامی وزارت بهداشت انتخاب رشته آموزش پزشکی مرکز سنجش آموزش پزشکی محمد مهدی طهرانچی مصاحبه دکتری دانشگاه تهران شورای عالی انقلاب فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۳۸۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین: این صدای آمریکاست! | چند دانشجو بازداشت شده‌ اند؟

همشهری آنلاین: شاید برای «لیندا توماس-گرینفیلد»، نماینده و سفیر اصلی آمریکا در سازمان ملل دو روز گذشته یکی از سخت‌ترین روزهای کاری‌اش در همه چند دهه گذشته بوده است. گرینفیلد ۷۱ ساله به عنوان یک دیپلمات کهنه کار آمریکایی، روز جمعه متن سخنرانی خود را برای دانشجویان دانشگاه ورمونت آماده کرده بود تا در سالن اصلی آمفی تئاتر دانشگاه ورمونت روبروی ده‌ها خبرنگار و عکاس ارائه دهد، اما ناگهان به او پیام رسید که دانشگاه مراسم سخنرانی‌اش را لغو کرده و در حال حاضر دانشگاه ورمونت پذیرای او برای سخنرانی نیست. خبر بدی برای سفیر آمریکا در سازمان ملل بود، اما او چاره‌ای جز پذیرش شرایط نداشت. در همان لحظات «سورش گاریملا»؛ رئیس دانشگاه ورمونت، در حساب کاربری این دانشگاه در فضای مجازی اعلام کرد: «با کمال تأسف می گویم که سخنران برنامه ریزی شده خانم سفیر لیندا توماس-گرینفیلد، در دانشگاه لغو شده است.» وبگاه هیل هم نقل قولی از برخی حساب‌های کاربری دانشجویان دانشگاه ورمونت را منتشر کرد که در آن سفیر آمریکا را جنایتکار جنگی جنگ غزه عنوان کرده بودند.

لغو سخنرانی سفیر آمریکا در دانشگاه ورمونت به دلیل ادامه اعتراضات پرحرارت دانشجویان این دانشگاه در حمایت از فلسطین صورت گرفت. اعتراضاتی که دور جدید آن اکنون وارد هفته سوم شده و ابعاد آن هرروز گسترده تر می شود. حدود ۱۲۰۰ کیلومتر آن طرف تر از دانشگاه ورمونت، بخشی از اساتید و اعضای هیئت علمی در دانشگاه اموری نیز با تهیه یک نامه بلندبالا خواستار استعفای رئیس دانشگاه شدند. رئیسی که به پلیس مجوز ورود به دانشگاه و بازداشت دانشجویان را داده بود. خشمی که در دانشگاه ورمونت سخنرانی سفیر آمریکا را لغو کرد، اکنون در دانشگاه اموری خواستار استعفای رئیس دانشگاه است. خشمی که ناشی از برخورد خشونت بار و بازداشت‌هایی است که پلیس آمریکا در سه هفته گذشته علیه دانشجویان و اساتید معترض داشته است. فهرست بلندبالایی از بازداشت دانشجویان و حتی اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های آمریکا در دست است که نشان می‌دهد حمایت از فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا بسیار پرهزینه است.

چند نفر تاکنون بازداشت شده‌اند؟

آمار و گزارش‌های تائید شده از منابع رسمی آمریکا مانند روزنامه واشنگتن پست آمار قابل توجهی از بازداشت‌ها در دانشگاه‌ها را نشان می‌دهد:

2300 نفر: آمار کل بازداشت‌های صورت گرفته در تظاهرات حامیان فلسطین در محوطه دانشگاه های مختلف آمریکا تا روز شنبه

۱۵۰ مرکز: آمار کل کالج‌ها و دانشگاه‌های درگیر اعتراضات

۸۰ مرکز: تعداد مراکز آموزشی محل درگیری، خشونت و یورش پلیس با استفاده از گاز اشک آور و انجام بازداشت

۲۸ کلاس لغو شده: توقف فعالیت ۲۸ کلاس درس در دانشگاه‌های مختلف بدلیل بازداشت گسترده دانشجویان

۴۴ دانشگاه: آمار کل دانشگاه‌های آمریکا دارای دانشجوی بازداشتی

۳۲۵ بازداشت: بیشترین میزان بازداشت صورت گرفته علیه دانشجویان در یک روز

۱۰۰ بازداشت به بالا: حداقل ۷ دانشگاه هرکدام دارای آمار بازداشتی بیش از ۱۰۰ نفر

۵۰تا۱۰۰ بازداشت: حداقل ۷ دانشگاه هرکدام دارای آمار بازداشتی بین ۵۰تا ۱۰۰نفر

تا ۵۰ بازداشت: حداقل ۳۰ دانشگاه هر کدام دارای آمار بازداشت تا ۵۰ نفر

بیشتر بخوانید:

مجسمه جرج واشنگتن دانشگاه هاروارد بعد از اعتراضات! چند دانشجو در آمریکا بازداشت شده‌اند؟ ۷ دانشگاه‌ دارای بیشترین بازداشت‌ها

در عین حال چند دانشگاه آمریکا هستند که دارای بیشترین آمار بازداشتی از میان دانشجویان معترض هستند و آمار بازداشتی‌ در این دانشگاه‌ها همگی بیش از ۱۰۰ نفر است.

۲۲۰ بازداشت: در دانشگاه کلمبیا در نیویورک

۲۰۰ بازداشت: در دانشگاه کالیفرنیا در لس آنجلس

۱۷۳ بازداشت: در کالج شهری نیویورک

۱۳۶ بازداشت: در دانشگاه تگزاس

۱۲۰ بازداشت: در دانشگاه نیویورک

۱۱۸ بازداشت: در کالج امرسون در بوستون

۱۰۰ بازداشت: در دانشگاه واشنگتن در سنت لوئی

جغرافیای بازداشت‌ها:

۱۱۰۰ بازداشت: در دانشگاه‌‎های شمال شرق / دانشگاه کلمبیا، دانشگاه هاروارد، دانشگاه نیویورک، کالج شهر نیویورک، کالج امرسون، دانشگاه پرینستون، دانشگاه نورث ایسترن، دانشگاه فوردهام،

۵۰۰ بازداشت: در دانشگاه‌های غرب / دانشگاه کالیفرنیا، دانشگاه کالیفرنیای جنوبی، دانشگاه یوتا، دانشگاه پلی تکنیک ایالتی کالیفرنیا، دانشگاه ایالتی آریزونا،

۳۰۰ بازداشت: در دانشگاه‌های جنوب / دانشگاه تگزاس در آستین، دانشگاه تگزاس در دالاس، دانشگاه اموری، دانشگاه تولان، دانشگاه جورجیا، دانشگاه فلوریدا جنوبی،

۲۰۰ بازداشت: در دانشگاه‌‍‌های غرب میانه / دانشگاه ویسکانسین در مدیسون، دانشگاه شیکاگو، دانشگاه نورث وسترن، دانشگاه واشنگتن در سنت لوئیس، دانشگاه ایندیانا

کد خبر 849470 برچسب‌ها فلسطین سازمان ملل

دیگر خبرها

  • نگران آینده پزشکی ایران هستم/ بحران پرستاری سراغ پزشکی خواهد آمد
  • پذیرش ۵۳ درصدی دانشجو در مقطع دکتری به روش استادمحور
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین: این صدای آمریکاست! | چند دانشجو بازداشت شده‌ اند؟
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • مقیمی: پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • بیش از ۱۲ هزار پزشک امروز با هم رقابت کردند/ ظرفیت پذیرش آزمون دستیاری ۱۲ درصد افزایش می یابد
  • ظرفیت پذیرش در آزمون دستیاری افزایش یافت