Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ وحید قبادی دانا رئیس سازمان بهزیستی، در تشریح برنامه سازمان بهزیستی که عنوان شده بود، این سازمان بیشتر بر مراکز ماده ۱۵ و معتادان خود معرف تمرکز خواهد کرد، گفت: تمرکز سازمان بهزیستی بر معتادان ماده ۱۵ به این معنا نیست که معتادان ماده شانزده یا متجاهر از دستور کار سازمان بهزیستی خارج خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما همچنان مسئول جلسات کمیسیون ماده ۱۶ هستیم و مجری برنامه‌های مربوطه سازمان بهزیستی است. سازمان بهزیستی هم مسئول کمیسیون ماده ۱۶ و هم مسئول کمیسیون پیشگیری و فرهنگی ستاد است.

رییس سازمان بهزیستی گفت: هم‌ اکنون ۱۰۰ هزار معتاد متجاهر را در مراکز ماده ۱۶ تحت پوشش داریم. اما بحث ما این است که سایر دستگاه‌ها نیز باید به ستاد مبارزه با موادمخدر و سازمان بهزیستی یاری برسانند و خوشبختانه این مسئولیت را پذیرفته‌اند. از جمله این سازمان‌ها، سازمان زندان‌ها، سازمان بسیج، نیروی انتظامی و سپاه و ارتش هستند.

قبادی دانا در ارتباط با این همکاری اذعان کرد: اسامی این‌نهادها و نکات مربوط به همکاری آنان در برنامه ششم درج شده است. بنابراین این سازمان‌ها می‌توانند حضور پیدا کنند و حضور آنها در این برنامه محرز شده است. چگونگی عملکرد این نهادها طبق قانون مصوب اخیر به عهده دانشگاه علوم پزشکی مربوطه خواهد بود و نظارت بر رفتار آنها هم بر عهده دانشگاه است.

وی افزود: کماکان مراکز ما، چه مراکز سرپائی و چه مراکز اقامتی، فعالیت خود را ادامه خواهند داد و ان‌شالله الگوی مراکز جامع بازتوانی و ترک اعتیاد سازمان بهزیستی نیز اعلام شده است و به زودی اجرائی خواهد شد.

رئیس سازمان بهزیستی، همچنین در تشریح چگونگی کارکرد سامانه فرزندخواندگی بیان کرد: بهره برداری از سامانه ملی فرزندخواندگی را طی ماه‌های آینده به سرانجام خواهیم رساند. انتظار برای اعلام رونمائی سامانه فرزندخواندگی خیلی طول نخواهد کشید و راه اندازی سامانه خبر خوشی در تسریع و تسهیل اخذ فرزندخوانده در سراسر کشور است.

وی در این باره افزود: آمارهای ما نشان‌گر آن است که کودکان بی‌سرپرست یا بدسرپرست، چنانچه در بستر خانواده‌ای مناسب رشد پیدا کنند و تربیت شوند، نتیجه‌ای بسیار مطلوب‌تر، هم برای کودک و هم برای جامعه خواهد داشت، تا آنکه این کودکان، در مراکز شبه خانواده یا مراکز سابق پرورش پیدا کنند.

قبادی‌دانا در ارتباط با چشم‌انداز سازمان بهزیستی برای آینده کودکان بدسرپرست یا بی‌سرپرست گفت: مسیر سازمان بهزیستی در جهت آن است که پروسه فرزندخواندگی هم تقویت شود و هم تسریع و هم تسهیل بشود. برای تحقق این هدف یک سامانه ملی طراحی شده است که اجرای آن بزودی آغاز می‌شود.

رئیس سازمان بهزیستی ضمن تاکید بر اینکه آزمایشات پیشینیِ الگوی سامانه فرزندخواندگی موفقیت برنامه را تضمین می‌کند، خاطر نشان کرد: بزودی آغاز به کار سامانه فرزندخواندگی اعلام خواهد شد، کمااینکه این سامانه و الگوی اجرائی آن پیش‌تر در یکی از استان‌ها اجرا شده است. خوشبینی ما براساس موفقیت‌های طرح پایلوت این سامانه در مدل آزمایشی آن است. بنابر اجرای پایلوت در آن استان، ما نقاط ضعف این طرح را برطرف کرده‌ایم.

برچسب ها: رویداد24 ، سازمان بهزیستی ، قبادی دانا ، فرزندخواندگی ، تسریع در فرزندخواندگی ، کودکان بی سرپرست سرگرمی

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 سازمان بهزیستی قبادی دانا فرزندخواندگی کودکان بی سرپرست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۳۸۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کودکان را از آغوش محروم نکنید/ رابطه بغل کردن با سلامت جسم و روان

بغل کردن از رایج‌ترین انواع ارتباط غیرکلامی‌ و یکی از اعمالی است که می‌تواند منتقل‌کننده بسیاری از احساسات مثبت به خصوص عشق باشد. این کار بر رشد کودکان بسیار موثر است و می‌تواند به سیر بهتر آن کمک کند. بیشتر والدین معتقدند که باید در مرحله اول، نیازهای رایج و سطحی‌تر کودکان مثل غذا، خانه، آموزش و... برطرف شود. با اینکه یکی از اساسی‌ترین خواسته‌های کودک، احساس امنیت، راحتی و محبت است که معمولا بغل کردن بهترین راه برای انتقال آن‌هاست.

در آغوش گرفتن کودکان برای انتقال حس عشق تنها یکی از مزایای این کار است. محققان‌، این موضوع را در ابعاد جسمانی و روانی هم بررسی کرده‌اند که در ادامه مطلب به نتایج آن‌ها می‌پردازیم.

فواید جسمانی

در تحقیقات علمی اثبات شده است که یک آغوش ساده می‌تواند منجر به انواعی از هورمون‌هایی شود که بر ایجاد احساسات مثبت در کودکان بسیار اثر پررنگی دارند. یکی از این هورمون‌ها، اکسی توسین است. این هورمون از هیپوتالاموس مغز ترشح شده و در خون جریان می‌یابد. یکی از ویژگی‌های اکسی توسین، خاصیت ضدالتهابی است که به دنبال آن، استرس و اضطراب کاهش پیدا می‌کند و احساس آرامش و امنیت بیشتر می‌شود. طبق مطالعات گوناگون، بغل کردن و فرآیند ترشح اکسی توسین بسیار سریع و در لحظه اتفاق می‌افتد.  علاوه بر اکسی توسین، ترشح هورمون‌های رشد هم افزایش پیدا می‌کنند. طبق این استدلال علمی، در آغوش گرفتن کودک به معنای حقیقی باعث رشد آن‌ها می‌شود.

از جمله هورمون‌های دیگری که با بغل کردن‌ ترشح می‌شود، می‌توان به دوپامین اشاره کرد. این هورمون، باعث ایجاد شادی، لذت و رضایت می‌شود. ترشح دوپامین از طریق تماس فیزیکی در کودکان، باعث می‌شود فرزندتان بیش از پیش متوجه میزان علاقه شما به خود شود و اعتماد به نفسش بالاتر برود. در آغوش گرفتن کودکان باعث ترشح هورمون کورتیزول می‌شود و به آن‌ها کمک می‌کند تا میزان اضطراب را کاهش دهند. این کار حتی موجب ترشح نوعی مسکن به نام اندروفین می‌شود که احساس شادی را در کودک به وجود می‌آورد.  نیروی بغل کردن به حدی زیاد است که سیستم ایمنی را تقویت کرده و تعداد گلبول‌های سفید که وظیفه مبارزه با عوامل بیماری‌زای خارجی هستند را افزایش می‌دهد. هورمون دیگری که توسط آغوش ترشح می‌شود، سرتونین است که به کیفیت خواب کودک کمک می‌کند.

فواید روانی

تا اینجا فواید و آثار جسمانی بغل کردن را بررسی کردیم و در این بخش  نگاهی به اثرات آن بر جوانب روانی می‌پردازیم. کودکان هنگامی که در آغوش گرفته می‌شوند، احساس عزت نفس و اعتماد به نفسشان به میزان قابل توجهی افزایش می‌یابد، احساس قدرت می‌کنند و می‌توانند حس امنیت بیشتری را در خود پیدا کنند. طبق تحقیقات علمی، کودکانی که به اندازه نیازشان بغل می‌شوند، کمتر درگیر اختلالاتی همچون افسردگی و انزوا دچار خواهند شد.

یکی دیگر از نتایج قابل ذکر در آغوش گرفتن، جلوگیری از بروز رفتارهای نامناسب و مخرب است؛ به این صورت که کودکان با بغل کردن و در آغوش کشیده شدن، شناخت بیشتری نسبت به خود و احساساتشان پیدا می‌کنند و بهتر می‌توانند آن‌ها را شناسایی و بیان کنند. اگر یکی از دغدغه‌های تربیتی‌تان، داشتن فرزندی اجتماعی‌ با مهارت‌های ارتباطی زیاد است، آغوشتان را از او دریغ نکنید. بغل کردن، کودک را به فردی تبدیل می‌کند که موقعیت‌ها اجتماعی را بهتر درک می‌کند و می‌تواند با گستره بیشتری از اطرافیانش در ارتباط باشد.

منبع: Daddy simply

ترجمه: تکتم شریفی نژاد تحریریه جوان قدس

دیگر خبرها

  • آیا کودکستان‌های کشور رتبه بندی می‌شوند؟
  • فیلم| بازگشت پیکر شهید دفاع مقدس پس از ۳۷ سال انتظار به آغوش خانواده
  • بهره مندی ۱۷ هزار نفر از خدمات مشاوره مراکز بهزیستی در گلستان
  • کودکان را از آغوش محروم نکنید/ رابطه بغل کردن با سلامت جسم و روان
  • فرآیند صدور گواهی پایان کار ساختمان تسریع شد
  • قزوین پایلوت ملی صدور «نسخه اجتماعی» شد
  • تسهیل واگذاری کودکان در شیرخوارگاه مشهد به خانواده‌های متقاضی
  • واگذاری ۶۴۵ اشتراک رایگان گاز در استان چهارمحال‌وبختیاری
  • بهزیستی پیگیر تنبیه در مرکز نگهداری از کودکان بی‌سرپرست کرج است
  • تسریع روند راه‌اندازی سامانه راهبردی ناوگان آتش‌نشانی تبریز