Web Analytics Made Easy - Statcounter

ثروت خانواده والتون ۳۹ میلیارد دلار از ژوئن ۲۰۱۸ افزایش یافته و به ۱۹۱ میلیارد دلار رسیده است. این خانواده در رتبه بندی ۲۰۱۸ ثروتمندترین خانواده دنیا شناخته شد. ۲۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۵ اقتصادی اقتصاد جهان نظرات - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از بلومبرگ،  70 هزار دلار در دقیقه ، 4 میلیون دلار در ساعت و 100 میلیون دلار در روز ارقامی است که خانواده والتون، مالک شرکت والمارت از زمان رتبه بندی ثروتمندترین خانواده‌های دنیا در سال گذشته به دست آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 از زمانی که شما شروع به خواندن این مقاله کرده‌اید، ثروت آنها 23 هزار دلار افزایش یافته است. میراث سم والتون، موسس والمارت به ثروتی عظیم در مقیاسی بی سابقه تبدیل شده است.

 ثروت خانواده والتون 39 میلیارد دلار نسبت به رتبه بندی ژوئن 2018 افزایش یافته و به 191 میلیارد دلار رسیده است.  این خانواده در رتبه بندی 2018  ثروتمندترین خانواده دنیا شناخته شدند.

 سایر خانواده های آمریکایی با اختلاف کمی پس از آن ها قرار دارند. خانواده مارس، مالک بزرگترین شرکت خصوصی آبنبات در جهان، 37 میلیارد دلار به ثروت خود اضافه کردند و آن را به 127 میلیارد دلار رساندند.  خانواده کخ فعال در صنعت نفت، تجارت و کارآفرینی هم 125 میلیارد دلار ثروت دارد.

 در حال حاضر 25 خانواده ثروتمند آمریکایی تقریباً 1.4 میلیون دلار از ثروت آن را در دست دارند که 24 درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است. از نظر برخی منتقدان این ارقام نشان می دهد رژیم سرمایه داری باید اصلاح شود. نا برابری تبدیل به یک مسئله سیاسی مهم از پاریس گرفته تا سیاتل و هنگ‌کنگ شده است. ولی چگونه باید فاصله بین ثروتمندان و فقرا را کاهش داد؟

 نکته قابل توجه در رده بندی امسال، حضور خانواده سلطنتی عربستان سعودی است. ثروت خاندان سعودی به 100 میلیارد دلار رسیده است. شرکت بزرگ نفتی آرامکوی عربستان ، محور اقتصاد این کشور، سودآورترین شرکت جهان است.

 سایر ثروتمندان جهان عبارتند از خانواده فرروی ایتالیا که مالک برندهای نوتلا و تیک تاک است. در هند هم ثروت خانواده امبانی 7 میلیارد دلار افزایش یافته و به 50 میلیارد دلار رسیده است.

 در کل، 25 خانواده ثروتمند دنیا نسبت به سال گذشته 250 میلیارد دلار ثروت بیشتری دارند.

 ولی همواره ثروتمندترین ها ثروتمندتر نمی شوند. خانواده کواندت به خاطر سال بدی که بازار بی ام و داشت، 8 رتبه سقوط کرد و خانواده های داسالت،دانکن وهرست از رده بندی خارج شده اند.

 ربکا گوچ، محقق موسسه کمپدن ولث  گفت:« نگهداری ثروت در طولانی مدت چالش‌برانگیز است. تجارت هایی که به صورت خانوادگی اداره می شوند به راحتی بالا و پایین می روند. متنوع نبودن  سرمایه گذاری  خانواده و مسائل مربوط به تغییر نسل ها بر سود این  خانواده ها تاثیر می گذارد».

 والمارت از نظر درآمد بزرگترین خرده فروش دنیاست و فروش آن به 514 میلیارد دلار از بیش از 11 هزار فروشگاه در سراسر دنیا می رسد.

روسیه در ثروت اندوزی از عربستان سعودی پیشی می‌گیرد

 انتهای پیام/20

R7586/P/S7,78,79,85/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اقتصاد بین‌الملل

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اقتصاد بین الملل اقتصاد بین الملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۳۹۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، محمدرضا شمس اردکانی خاطرنشان کرد: ما از نظر علمی و عملی جایگاه خوب و رتبه ممتاز و بین المللی قابل قبولی در حوزه گیاهان دارویی کسب کرده ایم.

وی با بیان اینکه سابقه استفاده از گیاهان دارویی و طب سنتی در این حوزه چند هزار ساله است، افزود: پس از تشکیل دانشکده‌های طب سنتی در سال ۱۳۸۶ با توفیق بسیار خوب و شتاب مناسبی در حوزه تولید علم در دنیا خودمان را نشان دادیم و از دو سال پیش (۲۰۲۲) تاکنون توانستیم رتبه چهارم دنیا را کسب کنیم که این موفقیت بسیار ویژه ای است.

شمس اردکانی تصریح کرد: ستاد اقتصاد دانش بنیان گیاهان دارویی و طب سنتی در حوزه معاونت علمی ریاست جمهوری تلاش و عزم جدی دارد که در پازل ایران قوی بتواند موضوع و سر فصل بسیار مهم در حوزه طب سنتی و گیاهان دارویی داشته باشد.

دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان گیاهان دارویی در ادامه بیان کرد: در این راستا ما شرکت های دانش بنیان خوبی داریم که در حوزه تولید و فرآوری و استخراج فعالیت می کنند و ستاد نیز از آنها حمایت خواهد کرد.

به گفته او، مردم در ایران از نظر فرهنگی و تمدنی و سابقه، دید خوبی نسبت به عطاری ها دارند و عطاری ها توانسته اند در بیشتر موارد اعتماد و رضایت مردم را جلب کنند.

وی مطرح کرد: شرکت‌های دانش‌‎بنیان به خوبی در حوزه‌های مختلف تلاش کرده اند و ما باید در حال حاضر با دست به دست هم دادن و ظرفیت های افزوده کار را پیش ببریم. در سال های اخیر بازگشت به طبیعت در همه حوزه ها پر رنگ شده و امیدواریم با تلاش خودمان و به کارگیری همه ظرفیت ها در این زمینه موفق تر از پیش عمل کنیم.

شمس اردکانی، طب سنتی ایرانی را سلامت محور دانست و افزود: بسیاری از آموزه های طب سنتی ایران مبتنی بر اصلاح سبک زندگی است و با توجه به ریشه دار بودن این آموزه ها در فرهنگ مردم، قابلیت پذیرش خوبی دارد و دسترسی به خدمات آن نیز برای مردم آسان است.

وی ادامه داد: ارتقای سلامت و کاهش بیماری‌ها مستلزم افزایش سطح سواد سلامت مردم و تغییر رفتار آنها است. امروزه به دلیل تغییر سبک زندگی ، نوع غذاها، کم تحرکی و ... علیرغم کنترل بیماری‌های واگیر و عفونی، بار بیماری‌های غیر واگیر افزایش یافته است.

شمس اردکانی در پایان "رعایت اصول تغذیه بر مبنای طب سنتی" را مهمترین اصلی دانست که رعایت آن منجر به حفظ سلامتی می شود.

کد خبر 6098303

دیگر خبرها

  • تجمعات در آمریکا از روی انسانیت و عدالت خواهی است
  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • دانشگاه تربیت مدرس در میان برترین دانشگاه های ایران قرار گرفت
  • ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است
  • افزایش حضور دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴
  • راه سعادت دنیا و آخرت انس با قرآن و مفاهیم واقعی دینی است
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان/ زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۱۶ ارديبهشت
  • جهان منتظر طلای ۳۰۰۰ دلاری باشد؟