Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-05@23:51:35 GMT

چرا باید وقتی لباس نو می‌خریم، آن را بشوییم؟

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۴۴۸۸۳

چرا باید وقتی لباس نو می‌خریم، آن را بشوییم؟

در ادامه به نکاتی که لازم است لباس‌های نوی مان را قبل از به تن کردن بشوییم؛ می‌پردازیم.

حساسیت‌های پوستی

راش پوستی نوعی درماتیت پوستی است که روز‌ها بعد از تماس با ماده حساسیت زا به وجود می‌آید و در این صورت نمی‌توان دلیلی برای آن یافت، اما اگر در چند روز گذشته لباس نوبه تن کرده و بعد از آن دچار حساسیت پوستی شده اید به دنبال علت آن در لباس تان باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پارچه‌های مصنوعی، مانند پلی استر و نایلون حاوی میزان بیشتری از رنگ هاست که می‌تواند دلیل حساسیت پوستی باشد بنابراین لباس نوی خود، به‌ویژه لباس‌های ورزشی را پیش از پوشیدن بشویید.

عرق کردن در لباس ورزشی باعث جذب سریع‌تر آن‌ها می‌شود. به عنوان مثال هنگام تمرین ورزشی دچار خراشیدگی و آسیب می‌شوید و بعد از آن لباس نو به تن می‌کنید، رنگ از لباس نوی شما به زخم نفوذ و ایجاد حساسیت می‌کند.

مواد شیمیایی سرطان‌زا

باورتان می‌شود که مواد شیمیایی لباس‌های نو، سرطان زاست؟ مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۴ در سوئد نشان داد که ۹۴ درصد نمونه لباس‌های جمع آوری شده حاوی ترکیب شیمیایی به نام کینولین است. کینولین رشد تومور‌ها را در نمونه‌های آزمایشگاهی تحریک می‌کند. این در حالی است که میزان زیادی از کینولین در پلی استر وجود دارد. از این رو، لباس‌های تهیه شده از آن باید به خوبی شسته شود.

افزون بر این در مطالعاتی ارتباط بین مواد شیمیایی دیگر مانند نیتروآنیلین‌ها و بنزوتیازول‌ها با سرطان و مسائل دیگر سلامتی مشاهده شده است.

راه حل پیشنهادی

شست وشوی لباس‌ها می‌تواند میزان مواد شیمیایی موجود در آن‌ها را کاهش دهد. مواد ضد لک، ضد چروک، نرم کننده‌ها و تثبیت کننده‌های رنگ، گزینه‌هایی است که می‌توان در گروه مواد مضر قرار داد. توجه به شست وشوی لباس بچه‌ها باید بیشتر باشد، زیرا بچه‌ها نسبت به نوع و جنس لباس حساسیت بیشتری دارند و نمی‌دانیم که این لباس چه مدت در مغازه و ویترین مانده است و چه کسانی به آن دست زده اند.

از طرفی هر لباس زیبایی همه را به سمت خود جذب می‌کند تا برای لحظه ای، آن را لمس کنند، اگر شما لباس زیبایی خریداری کرده اید که پشت ویترین توجه همه را جلب کرده است، در شستن آن قبل از به تن کردن نوزاد شک نکنید. در شست و شوی این لباس‌ها باید از شوینده‌های مناسب استفاده کنید و پیشنهاد ما به شما استفاده از کمی سرکه است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: لباس نو سلامت حساسیت پوستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۴۴۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد

فردین علیزاده، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان فعال در زمینه بازیافت پسماندهی خطرناک صنعتی و مستقر در پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره خطوط تولید «باتری‌های لیتیومی» گفت: ایده تولید باتری‌های لیتیومی، به‎عنوان یک محصول بازیافتی، از جایی آغاز شکل گرفت که بازیافت لیتیوم به‌عنوان یک فلز خطرناک برای محیط‌زیست، مسئله حیاتی تلقی شد.

وی در همین راستا افزود: لیتیوم داراری فلزاتی سنگینی از جمله کُبالت و نیکل است که پسماند آن برای طبیعت، بسیار خطرناک بوده و به یک روش اصولی برای بازیافت نیازمند است.

علیزاده درباره ابداع شیوه نوین بازیافت فلز لیتیوم توسط متخصصان این شرکت دانش‌بنیان توضیح داد: تکنولوژی مورد استفاده توسط تیم متخصصان که در نهایت لیتیوم را به باتری، تبدیل می‌کند، هیچ‌گونه پساب مضر و خطرناکی برای طبیعت ندارد.

این فناورحوزه مواد شیمیایی به فناوری‌های به‌کار گرفته‌شده در فرآیند تولیدباتری‌های لیتیومی اشاره کرد و ادامه داد: زمانی که مواد شیمیایی اساس کار یک چرخه تولید قرار می‌گیرند، نمی‌توان گفت از یک فناوری خاصی استفاده کرده‌ایم.

وی افزود: در فرآیند تولید باتری‌های لیتیومی، عوامل موثری مانند دما، زمان و مواد شیمیایی گوناگون، تاثیرگذار هستند که تعیین فرمول تولید و نحوه چگونگی به‌کارگیری آنها، توسط کارفرما تعیین می‎شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درخصوص کاربرد باتری‌های لیتیومی در صنایع گوناگون اضافه کرد: این باتری‌های لیتیومی، برای صنایع تولید اسباب‌بازی، خودرو‌های الکترونیکی و تولید گوشی موبایل و به‌طورکلی هر صنعت یا چرخه تولیدی که نیاز به باتری دارد، می‌توان از باتری‌های لیتیومی بازیافتی استفاده کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • این ملحفه‌ها باعث اگزما در پوست می‌شوند
  • چشم‌ها را با چای بشوییم یا نه؟/ یک توصیه‌ به کسانی که زیاد با نمایشگر کار می‌کنند
  • درمان معجزه‌آسای حساسیت فصلی با عطر طبیعی
  • باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد
  • دیدن و بوییدن غذا ممکن است به راه جدیدی برای درمان دیابت تبدیل شود
  • وازلین برای پوست؛ خوب است یا بد؟
  • چرا رتیل‌ها مودار هستند؟
  • حساسیت هایی که در نماینده، روشنفکر و مردم نیست
  • حساسیت فوق‌العاده یک مسئول نسبت به بیت‌المال! + فیلم
  • مبارزه شیمیایی با آفات مزارع گندم و جو مازندران