Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-02@03:45:11 GMT

دیسکو، بال کباب و جمعه بازار در آپارتمان ۴۰ متری!

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۴۵۲۵۰

دیسکو، بال کباب و جمعه بازار در آپارتمان ۴۰ متری!

به گزارش جهان نيوز، خب طبیعی است شهری که جمعیت آن کم باشد، مردم آن هوای مناسب و زندگی شهری خوبی را تجربه خواهند کرد، اما در مقابل اگر شهری جمعیتش بیشتر از حد تصور باشد به گونه‌ای که مردم برای زندگی کردن باید خانه‌هایشان را روی سر یکدیگر یعنی همان آپارتمان بنا کنند، یا برای پارک ماشین‌هایشان بر زیرزمین‌ها دست درازی کنند، آن وقت است که زندگی‌ها دشوار می‌شود و سبک زندگی مردم روبه زندگی ناایمن تغییر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالا در این میان تصور کنید مجتمع ۶۴ واحدی صد‌ها نفر را در خود جای بدهد... بخوانید رفتار‌های عجیب و غریب همسایگانی که رعایت حال یکدیگر را نمی‌کنند. 

۱) یک عده هستند که با اتکا بر شعار چهار دیواری اختیاری، در خانه‌شان هر کاری دلشان بخواهد می‌کنند. صدای ضبط را به اندازه دیسکو زیاد می‌کنند، صدای دعوایشان تا ۱۰ خانه آن طرف‌تر می‌رود، خانه را تبدیل به کارگاه کفاشی می‌کنند و... انگار نه انگار خانه‌ای را که در آن زندگی می‌کنند با آجری سفالی و نازک که درون آن هم پوک و خالی است، ساخته‌اند به گونه‌ای که اگر عطسه کنی صدایت تا طبقه پایین می‌رود. 

۲) یک عده فکر می‌کنند با کار‌هایی که انجام می‌دهند به زیبایی و رفاه حال همسایگان می‌افزایند، در صورتی که اینطور نیست. پله‌ها را پر می‌کنند از گلدان‌های مختلف که اگر هر کدام را یک استکان آب هم بدهی جوی آبی از زیر گلدان‌ها راه می‌افتد که بیا و ببین. یا به دیوار‌های راه پله قاب عکس می‌زنند: طبقه اول تابلو‌های اماکن تاریخی، طبقه دوم عکس مناظر و طبیعت، طبقه آخر هم عکس پرندگان را به دیوار می‌آویزند و اصلاً هم به این فکر نمی‌کنند گلدان‌های شما در تردد همسایگان اشکال ایجاد می‌کند یا عکس‌ها و مناظری که به دیوار زده‌اید یک نوع تحمیل در نگاه دیگران محسوب می‌شود. 

۳) یک عده هستند به نام اینکه یک شب است دیگر و هیچ شبی مثل امشب نمی‌شود، در خانه‌شان مراسم می‌گیرند، اما چه مراسمی؟! طبقه دوم مراسم عروسی دخترشان است، از طبقه اول کفش به صورت نامنظم وجود دارد تا طبقه دوم، از ساعت ۷ بعدازظهر جشن و پایکوبی برپا می‌کنند تا نیمه‌های شب، آنقدر این کار را ادامه می‌دهند تا یک نفر پیدا شود با ۱۱۰ تماس بگیرد و دیگر همسایگان را نجات دهد. 

۴) بعضی‌ها فکر می‌کنند هنوز در دهه‌های ۳۰، ۴۰ و ۵۰ زندگی می‌کنند. از همین جا از شما سؤال می‌کنیم آیا راه‌پله جایی مناسب برای خشک کردن شوید و نعناست؟ آیا بالای پشت بام مجتمع که جزء مشاعات ساختمان محسوب می‌شود، جایی برای درست کردن رب انار است؟ قانون گفته است مشاعات حق همه همسایگان است، حتی گذاشتن جاکفشی در آن اشکال دارد، بعد شما با چه رویی به همسایگانت سلام می‌دهی بعد سیب‌زمینی، سیر و پیازهایت را کنار خانه آن‌ها دپو می‌کنی؟

۵) عده‌ای هستند از خانه‌هایشان چند منظوره استفاده می‌کنند! وقتی وارد آپارتمان می‌شوی مشاغل جالبی را می‌بینی، انگار وارد جمعه بازاری شده‌ای و اصلاً هم فکر نمی‌کنند تغییر کاربری جرم است و اشکال دارد. طرف یک خانه خریده است ۴۰ متر بعد قسمتی از اتاق آن را آرایشگاه زنانه می‌کند، قسمت دیگرش را فال قهوه می‌گیرد، گوشه‌ای از آن را پسر خانه پاشنه‌کش کفش پرس می‌کند و خدا نکند کسی از آن‌ها انتقاد و اعتراضی کند، باز هم آن جمله معروف «چهار دیواری اختیاری است» را می‌شنویم. 

۶) کافی است برای آنکه خانه‌ای را انتخاب کنید به بالکن‌ها و تراس‌های آن خانه یا مجتمع دقت کنید. حتی با نگاه سطحی‌تان هم می‌توانید متوجه فرهنگ و تمدن آن آپارتمان یا مجتمع شوید. طبقه سوم فرش شستند، آن را در بالکن آویزان کردند و تا پایین آپارتمان چکه چکه آب بر خانه‌های همسایگان مانند باران بهار نم‌نم می‌بارد. آن یکی بالکن خانه‌اش را مرکز دریافت تمام سیگنال‌های جهان کرده و تا دلت بخواهد بشقاب و در قابلمه است که در طبقه سوم به چشم می‌آید. دیگری نصف بالکنش را کولر اشغال کرده است و نصف دیگرش را هر چه وسایل اضافی دارد! جا برای ایستادن نیست، اما به زور با پوششی نامناسب، هر وقت که بیکار باشد سیگاری دود می‌کند و فیلتر آن را داخل حیاط مجتمع می‌اندازد. 

۷) دوره زمانه‌ای شده است که دیگر همسایگی معنا ندارد. اصلاً فکر این را نمی‌کنند که در خانه اگر مراسمی گرفته‌اند نباید همسایه‌ها دلگیر و خدای نکرده ناراضی باشند، یا اگر قصد گوش دادن موسیقی دارند چرا با صدای بلند؟ شاید همسایه شما از صدای آن راضی و خشنود نباشد... چرا با صدای بلند آن را به دیگران تحمیل کنیم؟ یا اگر شما بی‌خوابی به سرت زده است دلیل نمی‌شود که دیگران هم با تو در این بیداری و خوابی که از سرت پریده است شریک باشند. 

۸) شاید رعایت حال یکدیگر آنقدر سخت است که هیچ کس در یک آپارتمان از عهده‌اش بر نمی‌آید! بالای پشت بام بال کباب می‌زند، در میان راه‌پله‌ها بوی سیگار می‌آید، از خانه همسایه به شدت بوی غلیظ و تند اسفند می‌آید، آنقدر غلیظ است که آدم فکر می‌کند کل کشور او را چشم زده‌اند... ماشین حسین آقا هم که به روغن‌سوزی افتاده است و فکر این را نمی‌کند کم‌کم دود ماشین در پارکینگ، همسایگان را خفه می‌کند. آسمان آبی و زمین پاک که جای خود دارد. 

۹) همسایگی یعنی در سایه یکدیگر بودن و در آسایش با یکدیگر زندگی کردن، اما به هر طریق شاهد آن هستیم که سبک غلط زندگی‌ها باعث می‌شود تا یک عده قربانی آن شوند و آسایش خود را از دست بدهند. کودک شما زیباست، می‌خندد، بامزه است و همه او را دوست دارند، اما دلیل نمی‌شود در خانه فوتبال بازی کند. شما اگر علاقه به فلان برنامه تلویزیونی دارید دلیل نمی‌شود آن برنامه را با صدای بلند ببینید که دیگران از آن ناراضی باشند... شما به حیوانی علاقه دارید، اما خانه و آپارتمان جایی برای نگه داشتن حیوانات نیست. 

۱۰) رعایت احترام و حقوق شهروندی از باید‌های یک اجتماع محسوب می‌شود. اگر آن را رعایت کنیم فضایی امن و مملو از آسایش فراهم کرده‌ایم. 
*مددکار اجتماعی و خانواده

منبع: روزنامه جوان کپی متن خبر

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۴۵۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان

«جزو ۱۰ کشور اول در رشد سرطان هستیم.» این جمله را قبل‌تر رئیس مرکز تحقیقات سرطان به خبرآنلاین گفته بود، بیماری‌ای که اگرچه این روز‌ها روش‌های زیادی برای درمان و کنترل آن وجود دارد، اما هیچکدام از این روش‌ها جای پیشگیری از ابتلا به سرطان را نمی‌گیرد، پیشگیری‌ای که شاید فقط لازم است تغییری در سبک زندگی‌مان ایجاد کنیم، حتی تغییراتی در خوردن چایی یا استفاده از مسواک، این‌ها نتیجه یک پژوهش ۲۰ ساله است، وقتی مردم یک نقطه از ایران بیشتر از هر جای دنیا به سرطان مبتلا می‌شدند یک تیم پژوهشی برای ۲۰ سال حدود ۵۰ هزار نفر از آن‌ها را زیر نظر گرفت تا سر نخ این کلاف به‌هم پیچیده پیدا شود؛ رضا ملک‌زاده، وزیر اسبق بهداشت، سرپرست آن تیم تحقیقاتی بود، او به خبرنگاران می‌گوید: «یک زمانی یک نقطه از ایران در دنیا بیشترین میزان شیوع سرطان‌ها را داشت، آن نقطه گنبد کاووس بود که سرطان مری در این شهر بیشتر از همه جای دنیا بود.»

به گزارش خبرآنلاین، ملک‌زاده ادامه می‌دهد: «همیشه علاقه داشتم دلیل این مسئله را متوجه شوم، بنابراین حدود ۲۰ سال در این نقطه از کشور و در ۳۶۴ روستا مطالعه خود روی حدود ۵۰ هزار نفر از افراد سالم شروع کردیم، مثلاً از این تعداد ۵۰۰ نفر از آن‌ها سرطان مری گرفتند و آن‌ها را با افرادی که به سرطان مبتلا نشدند مقایسه کردیم.»

وزیر اسبق بهداشت بیان می‌کند: «به این نتیجه رسیدیم که ابتلا این افراد به سرطان ۷ علت دارد، عدم مصرف سبزیجات، عدم مصرف میوه‌جات کافی، مصرف آب آب‌انبار، زندگی در خانه‌های تنگ و تاریکی که دود آن را گرفته بود، اصللاحاً به آن آلودگی درون خانه می‌گوییم آن‌ها با چوب و ذغال هم خانه را گرم می‌کردند و هم پخت و پز می‌کردند، بنابراین خانه پر از دود شده بود. مصرف چایی داغ یکی دیگر از دلایل بود، برخی‌ها چایی را در دمای ۶۵ الی ۷۰ درجه مصرف می‌کردند. مصرف تریاک و عدم مسواک زدن دندان‌ها از دیگر دلایل بود.»

ملک‌زاده می‌گوید: «در ۲۰ سال این ۷ علت را پیدا کردیم و برای این پژوهش جایزه بین‌المللی هم گرفتیم، جالب این‌که تاثیر تریاک و چایی داغ بر ابتلا به سرطان را برای اولین بار در دنیا ثابت کردیم، قبل‌تر گمان می‌کردند سیگار سرطان‌زا است، اما ما ثابت کردیم تریاک از سیگار سرطان‌زا‌تر است.»

جوان شدن سن ابتلا به سرطان

وزیر اسبق بهداشت درباره جوان شدن سن ابتلا به سرطان به خبرنگاران می‌گوید: «سرطان‌ها در همه دنیا وارد سن جوانی شده است، در ایران هم این اتفاق افتاده و افراد در سنین جوانی به سرطان مبتلا می‌شوند، دلیل آن هم تغییر سبک زندگی آدم‌ها است، غذا‌های فست فودی چیز‌هایی هستند که اگر آدم‌ها از سنین کودکی آن را مصرف کنند کمک می‌کند افراد در سنین جوانی به سرطان مبتلا شوند؛ بنابراین شیوه زندگی ما مدرن شده است لذا ما هم با مشکلات غیرمدرنیزاسیون مواجه هستیم و هم با مشکلات مدرن شدن جامعه.»

او بیان می‌کند: «علاوه بر تغییر سبک زندگی به‌ویژه در غذا خوردن، موارد دیگری هم وجود دارند که سبب ابتلا به سرطان می‌شود، مانند مصرف سیگار، مواد مخدر و آلودگی هوا که متاسفانه در شهر‌های بزرگ خطرات جدی برای ابتلا به سرطان و بیماری‌های قلبی و عروقی ایجاد می‌کنند.»

دیگر خبرها

  • آتش سوزی آپارتمان ۳ طبقه در خیابان گلزاری قم
  • وضعیت بازار اجاره مسکن در جنوب تهران
  • خانه موزه‌ای در تهران که نماد عقل و عشق است
  • بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟ | خارجی ها بستنی ایرانی را با این طعم‌ها دوست دارند | جدیدترین قیمت بستنی قیفی، متری، سنتی و ویژه را ببینید
  • قیمت آپارتمان در محدوده «تهران قدیم»
  • تاکید ماموستا رستمی بر توجه به معیشت و زندگی کارگران
  • با یک میلیارد تومان در کجای تهران می‌توان خانه خرید؟/ جدول قیمت
  • رد پای رشد قیمت اجاره خانه در پرند/ انتظارات تورمی قیمت مسکن در شهرهای حاشیه تهران را افزایش داد
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • (تصاویر) این زن زندگی خود را وقف گربه‌ها کرد