Web Analytics Made Easy - Statcounter

نیره پیروزبخت در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا در خصوص واردات ذرت‌های آلوده گفت:بحث سلامت برای ما بسیار مهم است حال چه مستقیم با سلامت مردم در ارتباط باشد مانند واحدهای تولیدکننده مواد غذایی و یا به صورت غیرمستقیم مانند خوراک دام، بنابراین ما در این حوزه هیچ تعارفی نداریم و هر شخص یا نهادی که واردکننده یا تولیدکننده محصولاتی خارج از ضوابط سازمان استاندارد باشد با آن برخورد می‌کنیم و در صورت لزوم آن را رسانه‌ای نیز خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص ذرت‌های آلوده و ورود آن به کشور گفت: در بحث ذرت آلوده یک محموله ۱۳۰ هزار تنی توسط بخش خصوصی به کشور وارد شد که مطابق ضوابط، گمرک از ما خواست که سلامت آن را تائید کنیم. با بررسی‌های به عمل آمده توسط کارشناسان، آلودگی این ذرت‌ها بسیار بالا اعلام شد و ما به گمرک اعلام کردیم که این محموله نباید تحت هیچ عنوانی وارد بازار کشور شود. همزمان برخی افراد سعی کردند با اعمال نفوذ و فشار به روش‌های مختلف گزارش ما را بی‌اهمیت جلوه دهند، مثلا یکی از روش‌ها بدین صورت بود که می‌گفتند ما در این حوزه کمبود داریم و یا تحریم هستیم، پس اجازه دهید بخشی از آن به مصارف حیوانی برسد. اما ما زیر بار نرفتیم زیرا سلامت مردم خط قرمز ما است، ما ۳ سال ایستادگی کردیم تا نگذاریم این اتفاق صورت بگیرد.

پیروزبخت با اشاره با برنامه‌های سازمان برای پیشگیری از تکرار این تخلفات گفت: ما تفاهم‌نامه با وزارت جهاد کشاورزی امضا کردیم که مطابق آن در حوزه نهاده‌های دامی، کارشناسان ما به طور کامل در تمامی مبادی ورودی کشور این محموله‌ها را پیش از ورود مورد بررسی قرار می‌دهند و آنها را شناسنامه‌دار می‌کنند. به‌ طوری‌که اکنون با مراجعه به هر واحدی که این مواد را مصرف می‌کند، می‌توان دانست که این محموله از کدام کشور، کدام مرز و توسط چه کسی و در چه تاریخی وارد کشور شده است، از همین روی اکنون تمام نهاده‌های دامی کشور قابل رهگیری هستند.

رئیس سازمان ملی استاندارد در خصوص برخی کارخانه‌های تولیدکننده لوازم خانگی که تا پیش از این از قطعات کره‌ای استفاده می‌کردند اما اکنون با تغییر نام از قطعات چینی استفاده می‌کنند گفت: متاسفانه یک تفکر اشتباهی در جامعه ما جا افتاده است مبنی بر اینکه قطعات دومین کشور قدرتمند اقتصاد دنیا کیفیت خوبی ندارد. در حالیکه اکنون بسیاری از برندهای دنیا از جمله برندهای آمریکایی در چین کارخانه تولیدی دارند و این کشور استانداردهای خوبی در بسیاری از تولیدات خود دارد. در بحث داخلی نیز تولیدات ما از کیفیت خوبی برخوردار هستند و پیشرفت‌های خوبی در این زمینه داشته‌ایم.

وی ادامه داد: برای ما فرق نمی‌کند که قطعات از کجا وارد می‌شوند فقط باید استانداردهای ما را رعایت کنند. یکی از همین شرکت‌ها، با اینکه آن زمان قطعات از کره وارد می‌کرد اما ۳ سال مدام با کارشناسان ما بر سر گرفتن استاندارد برای برخی از تولیدات خود بحث و جدل داشت تا سرانجام توانست نظر مثبت کارشناسان سازمان استاندارد را بگیرد. اکنون هم وضعیت همین‌طور است و مطمئن باشید هر قطعه از لوازم خانگی که در کشور ما تولید می‌شود باید بهترین کیفیت را داشته باشد و ما در این زمینه با کسی تعارف نداریم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استاندارد چین خوراک وزارت جهاد کشاورزی سازمان ملی استاندارد ذرت آلوده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۴۵۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهنمای جامع برای تهیه قطعات ماشین لباسشویی

برای خرید قطعات ماشین لباسشویی از پخش قطعات لباسشویی، لازم است مرکز پخشی را انتخاب کنید که محصولات تولید داخل و خارج و اصل و استوک را داشته باشد.

خرید قطعات ماشین لباسشویی از پخش قطعات لباسشویی

اگر به‌دنبال یک قطعه کمیاب برای ماشین‌ لباس‌شویی قدیمی خود هستید و یا می‌خواهید از مرکز پخش عمده قطعات لباسشویی، انواع لوازم لباسشویی را برای مغازه خود بخرید، این مقاله اطلاعاتی را که نیاز دارید در اختیار شما قرار می‌دهد. ما در اینجا اطلاعات مفیدی را درباره لوازم ماشین لباسشویی، تولیدکنندگان قطعات لباسشویی و پخش قطعات لباسشویی ارائه می‌کنیم.

بورس قطعات لباسشویی در تهران کجاست؟

بورس قطعات لباسشویی در تهران، همین‌جا زیر انگشتان شما قرار دارد! دیگر لازم نیست برای پیداکردن نمایندگی قطعات لباسشویی و خرید قطعات لباسشویی، تهران را بگردید. شما می‌توانید برای فروش عمده قطعات لباسشویی به‌راحتی و با کلیک روی این لینک، قیمت قطعات ماشین لباسشویی را متوجه شوید و انواع این قطعات را از مرکز آنلاین قطعات لباس شویی خریداری کنید.

انواع قطعات یدکی ماشین لباسشویی

قطعات یدکی لباسشویی معمولا چند نوع‌اند:

•قطعات لباسشویی اصلی

•قطعات استوک

•قطعات تولیدی وارداتی

•قطعات تولید داخلی

در ادامه با هر کدام از این قطعات و موارد مصرف آن‌ها بیشتر آشنا می‌شویم.

قطعات لباسشویی اصلی

لوازم یدکی ماشین لباسشویی اصلی، قطعاتی هستند که توسط شرکت سازنده ماشین لباسشویی و یا یک شرکت معتمد آن ساخته می‌شوند. این قطعات کیفیت بسیار بالایی داشته و از نظر عملکرد و دوام، تفاوتی با قطعات داخلی ماشین لباس‌شویی اصلی ندارند.

قیمت قطعات لباسشویی اصل از سایر قطعات تولیدی، وارداتی و استوک بیشتر است. معمولا این قطعات تنها در نمایندگی‌ها فروخته می‌شوند. اما با توجه به مشکلات ناشی از تحریم‌های علیه ایران، برخی از برندهای معروف لوازم خانگی، نمایندگی در داخل ایران ندارند. به‌همین دلیل نیز برخی از مراکز فروش قطعات لباسشویی، این قطعات را به‌شکل غیررسمی از نمایندگی برندها در کشورهای همسایه خریداری کرده و وارد کشور می‌کنند.

اگر قصد خرید قطعات اصلی را دارید، لازم است با ثبت شماره‌ای که روی قطعه حک شده است در سایت فروشنده، از کیفیت و اصل‌بودن محصول مطمئن شوید.

قطعات استوک

قطعات استوک به قطعات اصلی دست دوم گفته می‌شود. برخی از قطعات ماشین لباسشویی بسیار گران هستند و یا به دلیل قدیمی‌بودن دستگاه و یا مشکلات مربوط به تحریم‌ها به ایران وارد نمی‌شوند. در این موارد می‌توانید قطعات مورد نیاز خود را از یک مرکز فروش قطعات استوک لباسشویی خریداری کنید. این مراکز، قطعات اصلی دست دوم، اما سالم را از دستگاه‌های اسقاطی خارج کرده و یا به داخل کشور وارد می‌کنند.

برای خرید قطعات استوک، لازم است مطمئن شوید که قطعه مورد نظر به‌درستی کار می‌کند؛ در غیر این صورت هزینه‌ای که برای این لوازم یدکی لباسشویی صرف می‌کنید به هدر خواهد رفت.

قطعات استوک قیمت کم‌تری نسبت به قطعات اصلی نو دارند، اما ممکن است از قطعاتی که به وسیله تولید کنندگان قطعات لباسشویی در داخل تولید شده و یا از کشور چین وارد می‌شوند، گران‌تر باشند.

قطعات تولیدی وارداتی

قطعات تولیدی وارداتی، قطعات یدکی هستند که توسط انواع تولیدی قطعات لباسشویی در خارج از کشور (مخصوصا چین) تولید می‌شوند. این قطعات کیفیت انواع اصلی را ندارند، اما می‌توانند ماشین لباسشویی شما را نجات دهند.

تعداد بسیار زیادی از شرکت‌های فروش عمده قطعات لباسشویی در خارج از کشور هستند که قطعات یدکی انواع ماشین لباسشویی را تولید و به کشورهای مختلف از جمله ایران صادر می‌کنند.

قیمت این قطعات، معمولا کم‌تر از دو نوع اول است؛ با این حال، قیمت بسته به کیفیت و نوع قطعه، می‌تواند متفاوت باشد.

قطعات تولید داخلی

انواع تولید کننده قطعات لباسشویی در ایران وجود دارند که لوازم یدکی انواع ماشین لباسشویی ایرانی و خارجی را تولید می‌کنند. قطعات ساخت داخل، بسته به شرکت‌های سازنده قیمت متفاوتی دارند؛ اما با توجه به اینکه با دلار آزاد وارد کشور نمی‌شوند، ممکن است مقرون‌به‌صرفه‌تر و حتی با کیفیت‌تر از انواع لوازم یدکی وارداتی باشند.

این شرکت‌ها فروش اینترنتی قطعات ماشین لباسشویی را به‌شکل عمده و جزئی بر عهده دارند و به صاحبان ماشین‌های لباس‌شویی و همچنین مغازه‌های فروشنده قطعات یدکی کمک می‌کنند، تا قطعات لباسشویی بازار تهران را با قیمت مناسب خریداری کنند.

از چه مرکز پخشی قطعات یدکی ماشین لباسشویی را بخریم؟

شما می‌توانید لوازم ماشین لباسشویی را از انواع شرکت تولید کننده قطعات لباسشویی خریداری کنید. اما اگر بتوانید یک مرکز فروش قطعات ماشین لباسشویی پیدا کنید که هم قطعات تولید داخل و خارج را عرضه کرده و هم قطعات اصلی و استوک را داشته باشد، می‌توانید همه نیازهای خود را یک‌جا برطرف کنید.

کد خبر 749358

دیگر خبرها

  • از کجا میشه لوازم یدکی چانگان خرید و ارسال داشته باشه؟
  • ۲ هزار قطعه ماهی زینتی از مرز مهران به عراق صادر شد
  • استقبال وزیر تانزانیایی از انتقال دانش فنی ساخت لوازم خانگی ایرانی
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • راهنمای جامع برای تهیه قطعات ماشین لباسشویی
  • راه‌های تشخیص کالای تقلبی از اصلی در بازار لوازم یدکی خودرو | علامت استاندارد تقلبی یا اصل؟
  • تعمیر مایکروفر در محل و سلام به دنیای پخت و پز آسان
  • (تصاویر) این ۲ خودروی جدید امسال وارد بازار ایران می‌شوند
  • ◄ لوازم یدکی ماکسیما اصل را از کجا تهیه کنیم؟
  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه