Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد ، امیر احمد پهلوانیان مدیر کل صداوسیمای مرکز یزد در نشست هم‌ اندیشی با حضور جمعی از مسئولان کمیته امداد و صدا سیمای مرکز یزد، گفت: اعتماد و اتکای مردم به کمیته امداد همچنان باقی است، در سیل اخیر نهاد‌های امداد رسان و خدمت رسان از جمله کمیته امداد با اقبال بیشتر مردمی مواجه شدند و آمار کمک‌های اهدایی به سیل‌ زدگان مؤید این موضوع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: نهاد‌های انقلابی همواره به شیوه‌های مختلف ازجمله فضای مجازی مورد هجمه دشمنان قرار دارند، اما این موضوع باعث تقویت اعتماد مردم به نهاد‌های حمایتی و خدمت رسان شده است و مردم با هوشیاری توطئه‌های معاندین را خنثی کرده‌اند.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز یزد بابیان اینکه کار رسانه ملی فرهنگ‌سازی و تغییر نگرش و اندیشه‌ها است، گفت: کمیته امداد نگاه حرفه‌ای به رسانه‌ها ازجمله رسانه ملی دارد و این تعامل و همکاری نقش ارزنده‌ای در اعتمادسازی دارد.

نقش ارزنده صداوسیما در ترویج و توسعه فرهنگ احسان و نیکوکاری

محسن علیزاده، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره )استان یزد نیز با اشاره به اینکه ترویج و توسعه فرهنگ احسان، انفاق و نیکوکاری ازجمله محور‌های اصلی فعالیت‌های کمیته امداد است، گفت: در طی سال برنامه‌های ویژه‌ای باهدف فرهنگ‌سازی سنت‌های حسنه الهی و کمک‌رسانی به اقشار نیازمند جامعه اجرا می‌شود و نقش ارزنده رسانه‌ها ازجمله صدا و سیما در تحقق این برنامه‌ها بر کسی پوشیده نیست.

او افزود: همکاری رسانه ملی در اجرای برنامه‌های این نهاد ازجمله ماه مبارک رمضان، جشن عاطفه‌ها و جشن نیکوکاری زمینه مشارکت بیشتر مردم در انجام کار‌های خیر و بهره‌مندی محرومان از کمک‌های مردمی را فراهم کرده است.

علیزاده بابیان اینکه میانگین کمک‌های مردمی در استان یزد بالاتر از میانگین کشوری است، ادامه داد: مردم استان یزد همواره در کمک‌رسانی به نیازمندان با این نهاد همدل و همراه هستند و در طرح‌های مختلف مشارکتی کمیته امداد در زمینه‌های مختلف ازجمله زکات، صدقه، اکرام ایتام و محسنیم همکاری و همراهی خوبی دارند.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کمیته امداد خانواده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۴۶۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسابرسی داده‌محور و توسعه حسابرسی رایانه‌ای در اولویت است

به گزارش قدس آنلاین، «محمد جلیلی» در گردهمایی اساتید و مربیان حرفه حسابرسی به مناسبت فرا رسیدن «روز معلم» با اشاره به «مکتب شهید مطهری» اظهار داشت: هر جا از معیارهای واقعی انقلاب، از جمله اندیشه ها و منطق مطهر فاصله گرفتیم ضربه خوردیم؛ برای مثال در زمینه مفهوم عدالت، شهید مطهری نگاهی عمیق، فراگیر و نو ارائه داده است که هنوز هم کاربردی است و باید قدر و قیمت آن شناسانده شود.

وی با تاکید بر اینکه آموزش‌های آینده سازمان با برنامه ها هماهنگ می‌شود، توضیح داد: از آنجایی که حسابرسی داده محور، به یک مبنای قدرتمند از جمله فناوری حقوقی نیاز دارد، برای توسعه این بُعد از دانش حسابرسی، باید قوانین را واکاوی و شناسایی کنیم.

رئیس هیات عامل سازمان حسابرسی با بیان اینکه عبور از نگاه سنتی در حسابرسی یک ضرورت است، ادامه داد: ظرفیت های سازمان در زمینه آموزش، منحصر به فرد است، اما بنا داریم از ظرفیت همه نخبگان استفاده کنیم؛ مشارکت با کسانی که در حوزه حسابرسی تجربه دارند را بالا ببریم و درهای سازمان را به روی کسانی که قصد برنامه های «تحول خواهانه» دارند، باز کنیم.

برونگرایی در سازمان حسابرسی از محوری ترین برنامه های ما است

مدیرعامل سازمان حسابرسی با تاکید بر «استراتژی برون‌گرایی» بیان‌داشت: در برنامه های تحولی به تجربه کشورهای صاحب سبک و نوآور نیز نیاز داریم و تلاش می کنیم که برای تغییر و توسعه این حرفه، از این ظرفیت بیرونی استفاده کنیم؛ بنابراین نگاه به بیرون و استفاده از ظرفیت های بی شمار و تجربه های جهانی یکی از سیاست های سازمان در برنامه های آینده است.

وی در ادامه گفت: در آموزش های تعریف شده، مهارت های درک محیطی همکاران توسعه خواهد یافت، زیرا بر این باوریم که برای تحول در این حرفه، می بایست مهارت های چند بعدی و کلان محور، برای پرورش یک مدیر توانمند، آموزش داده شود.

مدیرعامل سازمان حسابرسی همچنین به نقش تعیین کننده آموزش اشاره کرد و یادآور شد: آموزش یک سرمایه گذاری زود بازده است، بنابراین باید در گام نخست، نیازهای آموزش را به خوبی شناسایی کنیم و با تحول ابزارهای آموزشی و نگاه به آینده، به مسائل و چالش های حرفه حسابرسی پاسخ دهیم.

در پایان این برنامه، از ۵۵ نفر از اساتید سازمان حسابرسی تقدیر شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • حسابرسی داده‌محور و توسعه حسابرسی رایانه‌ای در اولویت است
  • اعطای ۹۱۰ میلیارد تومان تسهیلات به مدد جویان البرز
  • نیازمند شبکه تنظیم‌گری کشوری هستیم
  • به مفهومی به اسم شبکه تنظیم گری کشوری نیاز داریم
  • افزایش ۲۶ درصدی کمک‌های مردمی به کمیته امداد
  • اردبیل رتبه چهارم تولید عسل کشوری را دارد
  • ایرانی‌ها سال گذشته چقدر صدقه دادند؟
  • رشد ۲۶ درصدی مشارکت های مردمی در کمیته امداد
  • رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری
  • شاخص برخورداری گلستان از صدور اسناد مالکیت، هفت درصد بالاتر از میانگین کشوری