Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی نجفی نژاد روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: دستگاه های اجرایی می توانند با تغییر سیاست ها و توجه بیشتر به تحقیقات دانشگاهی، از این یافته ها در راستای تغییر سیاست گذاری، اصلاح برنامه و اجرای پروژه ها استفاده کنند.

وی بیان کرد: در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گلستان تحقیقات فراوانی در موضوع منابع طبیعی، سیل، ریشه یابی و مدل سازی آن انجام شده اما کمتر از حد انتظار این تحقیقات به مرحله اجرا رسیده و از آن بهره برداری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان بیان کرد: استفاده از پایان نامه ها، رابطه دو طرفه است که علاوه بر توجه به لزوم کاربردی بودن آن توسط محققان، باید مورد استفاده دستگاه های اجرایی قرار بگیرد اما در حال حاضر و با وجود تقاضا برای تحقیق در موضوعات گوناگون، بهره برداری از این یافته های علمی ضعیف است.

نجفی نژاد افزود: فاصله به کارگیری یافته های دانشگاهی در بخش اجرایی مطلوب نیست که اصلاح سیاست گذاری ها می تواند بر سرعت بهره برداری از این پایان نامه ها در موضوعات مرتبط با توسعه استان بیفزاید.

وی ادامه داد: در حال حاضر روش ها انجام پروژه ها در کشور قدیمی و مربوط به ۴۰ سال قبل است که این مدل ها باید با اعطای نقش پررنگ تر به دانشگاه ها و مراکز علمی و تحقیقاتی به روز شود.

وی به روند تهیه گزارش ملی سیلاب اشاره کرد و گفت: این گزارش به درخواست رییس جمهوری و توسط کارگروهی متشکل از اساتید برجسته کشور در حال تهیه است که بر اساس این گزارش قرار است برخی سیاست ها با هدف کاهش حوادث و خسارت طبیعی اصلاح شود.

رییس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان گفت که این گزارش تا ۲ ماه آینده نهایی و تقدیم رییس جمهوری می شود.

نجفی نژاد در ادامه به توسعه فعالیت های علمی و زیرساختی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان اشاره کرد و گفت: از شش سال گذشته تاکنون و با افزودن بر ایجاد زیرساخت ها، رفع کمبود و فراهم آوردن امکانات مورد نیاز رشته های گوناگون، این مرکز آموزش علمی رشد قابل توجهی در بهبود فعالیت های علمی و دانشگاهی داشته و از رتبه ۳۴ کشور به رتبه دوازدهم ارتقا یافت.

وی اظهار داشت: چشم انداز ۲ سال آینده این دانشگاه، قرار گرفتن در جمع ۱۰ دانشگاه برتر کشور است که با وجود دشواری ناشی از رقابت شدید و سنگین دیگر مراکز آموزش عالی، به کسب این رده امیدواریم.

دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان افزود: شاخص هایی مانند فعالیت های بین المللی، برقراری ارتباط با دانشگاه های خارجی و حضور اساتید خارجی برای تدریس، صعود به رده دانشگاه های کشور را آسان تر می کند که تلاش می کنیم با استفاده از ظرفیت این مرکز آموزش عالی، فعالیت های برون مرزی خود را بیشتر کنیم.

دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان فعالیت خود را از ۱۱ مهر ۱۳۳۶ با عنوان آموزشگاه عالی جنگل آغاز کرد و به عنوان قدیمی ترین دانشگاه تخصصی ایران در رشته منابع طبیعی و علوم کشاورزی و اولین نهاد آموزش عالی شمال کشور محسوب می شود. 

این مرکز آموزش عالی همچنین تنها مرکز آموزش عالی دانشگاه‌های شمال کشور در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام است. 
 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر تحریم ظریف آموزش عالی جنگل سیل کشاورزی کشاورزی و منابع طبیعی قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر تحریم ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۴۸۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاهها می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت آموزشی وزارت بهداشت، دکتر غلامرضا حسن زاده، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ضمن معرفی برنامه «طراحی، اجرا و ارزشیابی، برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش علوم پزشکی» گفت: در این برنامه بر اساس اسناد بالادستی در معاونت آموزشی وزارت بهداشت برای ارتقا، بهره وری و تعالی آموزش در دانشگاه های علوم پزشکی کشور برنامه ریزی شد. بر این اساس ده کارگروه در نظر گرفته و برای هرکدام شاخص هایی طراحی شد تا در دانشگاه ها و کلان مناطق آمایش سرزمینی اجرایی شوند.

وی با اشاره به اجرای این برنامه در دانشگاه ها گفت: این برنامه در سال ۱۴۰۲ مورد ارزیابی و پایش قرار گرفت و نتایج آن به کلان مناطق ابلاغ شد.

دکتر حسن زاده، یکی از مشکلات دانشگاه ها را عدم استفاده بهینه از منابع موجود خواند و تصریح کرد: متاسفانه منابع موجود به صورت منطقی و درست استفاده نمی شود و گاهی این مسئله موجب می شود تا بهره وری در سیستم کاهش پیدا کند؛ لذا اگر بتوانیم انگیزه و نگرش مناسب را در دانشگاه ها ایجاد کنیم می توانیم کارایی را در آنها افزایش دهیم.

دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ارتقای کارایی و اثربخشی را موجب ارتقاء بهره وری دانست و یادآور شد: در این شرایط هم کیفیت کار افزایش و هم هزینه های سیستم کاهش می یابد.

وی طرح ایده ها و برنامه های جدید در جشنواره امسال را از نقاط قوت آن ارزیابی کرد و گفت: جشنواره امسال تمرکز خود را بر کارهای جدید معطوف کرده بود. نحوه پذیرش فرآیندها نیز بسیار خوب و منطقی بود و امیدوارم که فرآیندهای خوب بتوانند اجرایی شوند.

کد خبر 6098180

دیگر خبرها

  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاهها می‌شود
  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به دو جشنواره ملی کتاب دانشجویی و پایان‌نامه سال
  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • حق‌آبۀ لرستان فدای بازی‌ سیاسی شد/ کشاورزان ‌مهاجرت کرده‌اند