Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر آموزش و پرورش شهرستان اسلامشهر گفت: پیش‌بینی می‌شود با توجه به مشکلات اقتصادی و دسترسی آسان اسلامشهر به پایتخت به تبع آن افزایش مهاجرت‌ها با افزایش ۶ هزار نفری جمعیت دانش‌آموزی در این شهرستان روبه‌رو باشیم. ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۵ استانها استان تهران نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اسلامشهر، حسینعلی بنار امروز در جمع اصحاب رسانه با اشاره به اینکه موفقیت مسئولان در عرصه‌های مختلف مستلزم حضور مؤثر و بی‌واسطه خبرنگاران است اظهار داشت: مسائل و چالش‌های آموزش و پرورش می‌تواند توسط اصحاب رسانه احصا و راه برون‌رفت از این مسائل از نگاه نافذ و بلند خبرنگاران میسر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی بیان کرد: هر جا فضایی برای اصحاب رسانه مهیا شود قطعاً فرصت شکل گرفتن کلونی‌های قدرت، ثروت و فساد از بین خواهد رفت و بالعکس هرگاه مسئولان سد راه حضور خبرنگاران شدند شائبه‌هایی ایجاد شد که صرفاً به نفع برخی افراد شد.

 مدیر آموزش و پرورش شهرستان اسلامشهر سپس به 600 مورد بازدید از مدارس در یک سال گذشته اشاره کرد و گفت: این بازدیدها به منظور ارزیابی عملکرد و نظارت بر مسائل مالی و اداری بوده و علی‌رغم حجم وسیع بازدیدها در حوزه آموزش و پرورش شاید در راستایی که باید برای خدمت به مردم گام برداشت ضعف‌هایی وجود داشته باشد که از خبرنگاران می‌خواهیم مشکلات پیرامون را به ما اطلاع دهند تا در جهت رفع آن‌ها و ارتقا سطح فرهنگی و آموزشی مدارس بکوشیم.

بنار ضمن تأکید بر اینکه همواره تلاش کردیم تا آرامش را به مدیران یک دل و یک صدایمان تزریق کنیم تصریح کرد: کسب رتبه‌های مختلف استانی و کشوری، کسب بیش از 100 رتبه فرهنگی و هنری، بیش از 50 عنوان استانی در حوزه سلامت و آموزش، حضور دانش‌آموزان در مسابقات علمی، ورزشی و پرورشی کشوری نشان از مدیریت خوب مدیران مدارس و حضور نخبگان وافر دانش‌آموز در این شهرستان است.

دانش‌آموزان ایرانی 14 مدال المپیاد جهانی نجوم و کامپیوتر را از آن خود کردنددوره نخبه‌پروری علوم انسانی دانش‌آموزان هرمزگان برگزار شددانش‌آموزان فقیر قربانی "نظام طبقاتی آموزش کشور"/ افشای حقیقتی تلخ بر اساس آمار کنکور

وی ادامه داد: به منظور تکریم ارباب رجوع و آرامش‌خاطر اولیا برای حضور در مدارس در فصل تابستان هر هفته 30 مدرسه از حیث ثبت‌نام و دریافت کمک‌های مردمی و هزینه کتاب و بیمه مورد ارزیابی قرار گرفته و بازخورد عملکرد مدیران را به آن‌ها ارائه کردیم.

مدیر آموزش و پرورش اسلامشهر سپس با اشاره به پروژه مهر و فعالیت سه ماهه مدیران گفت: مدیران برخلاف تفکر عمومی که مدارس در تابستان تعطیل است سه ماه طاقت‌فرسا را سپری می‌کنند تا فضا برای حضور مجدد دانش‌آموزان با اهداف رضایتمندی و تکریم ارباب رجوع، تسهیل در امور ثبت‌نام، استانداردسازی پایگاه سلامت» و ارائه برنامه‌های راهبردی مدارس با شعار «مشارکت برای تابستان فراهم شود.

بنار با بیان اینکه 23 فعالیت برای مدیران در تابستان مشخص شده تصریح کرد: شاداب‌سازی فضای داخلی و بیرونی مدارس با کلیدواژه محبت و نوع‌دوستی نیز از فعالیت‌های مدیران مدارس اسلامشهر در تابستان است.

وی همچنین افزود: به منظور شناسنامه‌دار کردن املاک آموزش و پرورش و در زمینه مستندسازی املاک توانستیم به رتبه نخست در کشور دست پیدا کنیم.

مدیر آموزش و پرورش اسلامشهر سپس با اشاره به افزایش جمعیت 6 ‌هزار نفری دانش‌آموزان در سال تحصیلی جدید خاطرنشان کرد: به دلیل مسائل و مشکلات اقتصادی و جذابیت‌های شهرستان اسلامشهر برای سکونت و نیز دسترسی آسان برای رسیدن به پایتخت، مهاجرت از تهران به این شهرستان افزایش و به تبع با افزایش 6 هزار نفری جمعیت دانش‌آموزی، 12 مدرسه در قالب 102 کلاس به مدارس سال گذشته اضافه شد تا دانش‌آموزان در امر تحصیل در سال تحصیلی جدید مشکلی نداشته باشند.

انتهای پیام/ح

R7840/P/S6,60/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۴۹۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ دانش‌آموز در حوزه فناوری‌ نو گواهی بین‌المللی دریافت کردند

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، رامبد دانش‌پژوه، مدیرعامل مرکز نوآوری دانش‌آموزی لنسر شریف در حوزه فناوری‌های نو در نشست خبری که امروز برگزار شد، اظهار کرد: اولین مرکز نوآوری شریف با هدف توسعه فناوری‌های نو، اینترنت اشیا، رباتیک دانش‌آموزان را مورد آموزش و حمایت قرار می‌دهد. این مرکز در ۱۴۰۱ تاسیس شده است و به عنوان شرکت خلاق فعالیت می‌کند.

وی با اشاره به ماموریت مرکز نوآوری دانش‌آموزی لنسر افزود: کشف استعدادیابی و آموزش دانش‌آموزان از سن ۷ سال تا ۱۷ سال برای ورود به فری‌لنسری یا آزاد کار انجام می‌شود. به عبازت دیگر، دانش‌آموزان پس از ورود به فری‌لنسری می‌توانند کسب و کار خودشان داشته باشد.

دانش‌پژوه با بیان اینکه مرکز نوآوری لنسر با سایر مراکز تفاوت دارد، ابراز کرد: نیاز دانش‌آموزان و روش آموزش آن‌ها با یکدیگر متمایز است؛ بنابراین یک اتاق هنر تعبیه کردیم تا دانش‌آموزان در اتاق هنر و مکانیک همراه با بازی و سرگرمی به آموزش بپردازند.

مدیرعامل مرکز نوآوری دانش‌آموزی لنسر اضافه کرد: آموزش به دانش‌آموز با آموزش به بزرگسال متفاوت است؛ دانش‌آموزی که برنامه‌نویسی یاد می‌گیرد باید به صورت کنترل‌شده بازی و سرگرمی داشته باشد. در واقع، بازی باید در خدمت آموزش باشد.

وی افزود: مهارت‌هایی که در مرکز نوآوری لنسر به دانش‌آموزان آموزش داده می‌شود، باعث می‌شود که آن‌ها بعد از فارغ‌التحصیلی توانایی انجام پروژه را داشته باشند.

دانش‌پژوه با بیان اینکه دانش‌آموزان در مرحله مقدماتی باید با الگوریتم‌ها آشنا شوند، اظهار کرد: فرآیند آموزش مهارت‌ها در این مرکز نوآوری سه سال طول می‌کشد.

مدیرعامل مرکز نوآوری دانش‌آموزی لنسر با بیان اینکه ۱۲۰۰ دانش‌آموز از بدو تاسیس ۶۰۰ نفر فارغ‌التحصیل شدند، تصریح کرد: از  ۶۰۰ نفر  ۸۰ نفر گواهی بین‌المللی دریافت کردند و به مرحله آزمون بین‌المللی رسیدند. با مجموعه ای خارج از ایران فعالیت می‌کنیم که دانش‌آموزان بتوانند بورسیه شوند. همچنین ۱۲ نفر مرحله کارآموزی را گذارندند.

وی افزود: مرکز نوآوری لنسر به دانش‌آموزان نخبه علاقه‌مند بورسیه تحصیلی رباتیک، برنامه‌نویسی هوش مصنوعی اهدا می‌کند.

دانش‌پژوه ادامه با اشاره به معنای لنسر، ادامه داد: لنسر به معنای نوک پیکان است یعنی دانش‌آموزانی که بتوانند خط‌شکن دشمن باشد.

مدیرعامل مرکز نوآوری لنسر ابراز کرد: دستاوردهای دانش‌آموزان باید نشان داده شود و در این خصوص ایونت‌هایی در عراق و دانشگاه شریف برگزار کردیم. همچنین مسابقه کیدمد شریف بررگترین مسابقه دانش‌آموزی که در ۱۴ اردیبهشت برگزار خواهد شد.

وی افزود: ما به اختلالات یادگیری دانش‌آموزان در آموزش توجه می‌کنیم و درصدد هستیم قبل از ورود به مرکز مشکلاتشان را حل کنیم؛ لذا محتوای آموزشی را با کیفیت بالا آماده کردیم. دانش‌آموزان به صورت آنلاین می‌توانند در این کلاس حضور پیدا کنند.

دانش‌پژوه ادامه داد: هزار و صد ۱۶۰ مدرسه شبانه‌روزی در کل کشور وجود دارد که از فناوری محروم هستند و با معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش این دانش‌آموزان را شناسایی کردیم و هزار و ۱۵۰ نفر را در این مرکز نوآوری تحت پوشش قرار می‌دهیم.

وی خاطرنشان کرد: نوع و محتوای آموزش به دانش‌آموزان بسیار اهمیت دارد و هزینه یک ماه حضور در این مرکز نوآوری ۱ میلیون و پانصد هزار تومان است. همچنین ۱۴ نفر به ثبت اختراع رسیدند.

دانش‌پژوه با اشاره به چشم‌انداز ۱۰ ساله خود، ابراز کرد: درصدد هستیم به یک بستر و مرکزی تبدیل شویم که از لحاظ علمی مرزشکن باشیم و محصولات های‌تک را به کشورهای جهان صادر کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود
  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • جشنواره فناوری و نوآوری دانش‌آموزی رینوفست ۲۰۲۴ برگزار می‌شود
  • نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • استقبال گسترده دانش‌آموزان یزدی از رویداد ایده شو دانش‌آموزی
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی
  • ۸۰ دانش‌آموز در حوزه فناوری‌ نو گواهی بین‌المللی دریافت کردند