Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@20:53:14 GMT

بادیگارد استخدام کنید، سلبریتی شوید!

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۵۲۱۲۹

بادیگارد استخدام کنید، سلبریتی شوید!

مجله مهر:دیدن عکس و فیلم های عجیب از سلبریتی ها در مراسم مختلف از یک جایی به بعد برای اهالی دنیای مجازی به یک عادت تبدیل شده است. چهره هایی که هر روز تصمیم می گیرند با یک رفتار متفاوت خوراک صفحات زرد اینستاگرام را برای  کاربرانش تامین کنند. یک روز با پوشیدن لباس های خاص، روزی با عکس انداختن کنار عقاب زنده در اکران خصوصی یک فیلم و گاهی با نشان دادن واکنش هایی که خود به خود به حاشیه ساز شدن و دیده شدن هر چه بیشترشان کمک می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از اتفاقاتی که طی دو سه سال گذشته بارها و بارها در شبکه های اجتماعی به یکی از پدیده‌های داغ فضای  مجازی تبدیل شده و محل بحث قرار گرفته، تصاویر گروه تشریفات و بادیگاردهایی است که در مراسم مختلف به بهانه حفاظت، دور تا دور یک چهره نسبتا شناخته شده حلقه می‌زنند تا او را از میان جمعیت و سیل طرفدارانش به محل مورد نظر برسانند.

محمدرضا گلزار،امیرحسین رستمی،نیوشا ضیغمی،مهران مدیری و... همه جزو چهره های سرشناسی بودند که به خاطر همین موضوع تا مدت‌ها فیلم و تصاویرشان در فضای مجازی دست به دست شد؛ اما این بار نکته جالب توجه اینجاست که انتشار عکس یک بازیگر نه چندان شناخته شده با بادیگاردهایش در فضای مجازی با بازخوردهای زیادی رو به رو بوده،به همین بهانه به سراغ مرور استدلال و توجیه افرادی سرشناس و ناشناسی رفتیم که هر کدام برای به خدمت گرفتن بادیگارد دلایل مخصوص به خودشان را داشتند.

محمدرضا گلزار: اگر این افراد نباشند سر قرارهایمان نمی‌رسیم

محمدرضا گلزار جزو اولین نفراتی بود که ویدیو حضورش با بادیگارد در اکران عمومی یک فیلم سینمایی واکنش های تندی را به همراه داشت، تا جایی که عده ای با این حرکت آقای سوپر استار، مردمی بودن او را مورد نقدهای تند و تیز قرار دادند و اعلام کردند که این موضوع  چیزی جز ایجاد فاصله بین هنرمند و هوادارانش نیست. موضوعی که در نهایت گلزار را به واکنش وادار کرد و او در جواب گفت:«آنهایی که من را دیدند می‌دانند که من چقدر عاشقانه با هوادارانم رفتار می کنم؛اما یک جاهایی هست که ما باید سر یک زمان مشخص خودمان را به یک مراسم برسانیم؛ در این مراسم اصولا تعدادی بادیگارد وجود دارد که کمک می کنند تا ما به موقع در محل حضور پیدا کنیم.اگر این عزیزان نباشند ما سر وقت نمی‌رسیم، وگرنه من در زندگی شخصی ام بادیگاردی ندارم.»

مهران مدیری:بادیگارد ندارم!

یکی از کسانی که عکس‌ها و تصاویرش با حضور تیم حفاظت و بادیگارد در فضای مجازی مورد توجه قرار گرفت مهران مدیری بود.کسی که در مدت زمان کوتاهی در یک گفت و گو  نسبت به آن واکنش نشان داد و گفت که هیچ بادیگاردی ندارد.«ما هر جا که می رویم گروهی تحت عنوان تیم تشریفات حضور دارند که در خود مجموعه هستند این افراد زمانی که هر یک از ما به این مکان‌ها می‌رویم مسئولیت مراقبت از اشخاص را به عهده می گیرند.»

ترس نیوشا ضیغمی از ترور

در کنار همه حواشی مختلفی که حضور بادیگاردها در کنار سلبریتی ها و چهره ها رقم زدند نیوشا ضیغمی نسبت به مدیری و گلزار درباره استفاده از تیم تشریفات استدلال متفاوت‌تری داشت.او وجود این افراد در مکان های پرجمیعت را برای جلوگیری از هجمه مردم لازم دانست و گفت:«وقتی یک هجمه سیصد،چهار صد نفری به سمت آدم می آید بد نیست که در این میان یک نفر حواسش به او باشد. همین چند وقت پیش بود که یکی از مجری ها محبوب ترکیه توسط یک خانمی که دوستش داشت ترور شد.»

شقایق دلشاد:دارندگی و برازندگی!

در بسیاری از موارد وقتی اهالی سینما و تلویزیون فرصتی برای دیده  شدن در آثار هنری را پیدا نمی کنند برای فراموش نشدن دست به کارهای عجیب و غریبی می زنند که ناخودآگا نگاه های زیادی را به سمتشان جلب می کند. آخرین فیلم جنجالی که درباره استفاده از بادیگاردها به انتشار رسید از بازیگر ناشناخته ای بود که حسابی در فضای مجازی سر و صدا به پا کرد. حاشیه ای که جنجال‌های آن بیشتر به این موضوع بر می‌گشت که اصلا مگر چقدر مردم شخصیتی به نام«شقایق دلشاد» را می شناسند که بخواهند برای حضورش در یک مکان عمومی  هجمه و درنهایت آزار و اذیتی ایجاد کنند  که حالا او برای پیشگیری از همه این اتفاقات به استفاده از بادیگارد متوسل شده؟! این در حالی بود که دلشاد حضورش با بادیگار و بنز در یک مراسم را «دارندگی برازندگی» دانست و در جواب به این اتفاق گفت:«وجود بادیگاردها در کنار ما خیلی ملزم است. چه ایرادی دارد تیم تشریفات را دنبال هنرمندان بفرستند؟ چون ما به خاطر شرایطمان خیلی نمی توانیم در محیط  بیرون حضور داشته باشیم.» حتی برخی از اهالی سینما و تلویزیون حضور این افراد با اسم هنرمند را  را چیزی جز مانور تجمل و حاشیه سازی برای جلب توجه و در نهایت دیده شدن بیشتر نداستند. افرادی که با رفتارهایی از این دست به دنبال قرار گرفتن در سر خط اخبار حاشیه ساز و جنجالی اند.

داشتن بادیگارد در ایران قانونی نیست

نکته  جالب توجه اینجاست که در ایران بر اساس متن صریح قانون داشتن بادیگارد در کشور به رسمیت شناخته نمی‌شود؛ حتی  مدت‌ها قبل رئیس پلیس پیشگیری نیروی انتظامی در این باره گفته:«در جمهوری اسلامی با توجه به امنیت بالایی که وجود دارد برای افراد بادیگارد شخصی و خصوصی نداریم و ما نیز همچنین چیزی نداریم، البته همان‌طور که گفتم ممکن است برای فردی با دستور قضایی یا حکم شورای تأمین یا شورای امنیت کشور برای مدتی محدود فردی به عنوان محافظ فعالیت کند.»

کد خبر 4691501

منبع: مهر

کلیدواژه: سلبریتی بازیگر سینما بازیگر تلویزیون محمدرضا گلزار مهران مدیری نیوشا ضیغمی بادیگارد صفحه اول روزنامه ها دکه روزنامه مطبوعات ایران صفحه اول روزنامه های ورزشی اینفوگرافیک صفحه اول روزنامه های اقتصادی کودکان ژاپن مسکن پلاستیک سیگار ازدواج ایالات متحده آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۵۲۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میدان شهرت در ایران

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، کتاب «میدان شهرت در ایران» اثر پژوهشی احسان شاه‌قاسمی (عضو هیأت علمی گروه ارتباطات دانشگاه تهران) است. این پژوهش به بررسی نقش سلبریتی‌ها در جامعه ایران می‌پردازد و به جنبه‌هایی از این صنعت نوپدید در کشورمان اشاره دارد که تاکنون دیده نشده‌ است. 

 این کتاب با مقدمه آرتور آسابرگر که یکی از بزرگ‌ترین استادان و پژوهشگران زنده علم ارتباطات در دنیا است، از سوی انتشارات پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی منتشر شده است. کتاب «میدان شهرت در ایران» در شانزدهمین جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی در محور رسانه و ارتباطات به‌عنوان اثر برگزیده معرفی شد.

 سه فصل اول کتاب به توضیح تاریخچه شهرت در ایران، شالوده‌های شهرت، نقش صنعت شهرت در سلبریتی‌سازی و... اختصاص دارد.

در سه فصل دوم، به مسائلی همچون فمنیسم شهرت، نیکوکاری سلبریتی‌ها و شهرت و دین پرداخته شده است.

 در فصل ششم نشان داده می‌شود صنعت شهرت چگونه از عناصر دینی برای سلبریتی‌سازی استفاده می‌کند و چگونه مخاطبان و کاربران به مسیری کشانده می‌شوند که احساس کنند با سلبریتی‌ها روابط صمیمانه شخصی و دوسویه دارند.

در فصل هفتم، نویسنده به مسأله مصرف‌گرایی و رابطه آن با شهرت پرداخته و نشان می‌دهد چگونه سلبریتی‌ها به‌صورت آشکار و نهان، مصرف‌گرایی را تبلیغ می‌کنند و چگونه این کار آنها در تضاد با ادعا‌های زیست محیطی آنها قرار می‌گیرد.

فصل هشتم این کتاب به توصیه‌هایی برای مدیریت فرهنگ شهرت اختصاص یافته است. این کتاب تلاش دارد به این سوالات پاسخ گوید:

فرهنگ شهرت از کجا پیدا شد و در ایران چه روندی را طی کرده است؟ رابطه شهرت و پول چیست؟ فضای مجازی چه کمکی به سلبریتی‌ها کرده است؟ چرا نیکوکاری سلبریتی‌ها زیانبار است؟ شهرت چه ارتباطی با فمنیسم پیدا می‌کند؟

آسابرگر در مقدمه کتاب «میدان شهرت در ایران» می‌نویسد: این کتاب به جنبه‌هایی از این صنعت نو پدید در ایران اشاره می‌کند که تا کنون دیده نشده‌اند. مطالب این کتاب کمک می‌کند که حتی مخاطب غیرایرانی هـم به جنبه‌هایـی از شهرت در کشور خودش آگاه شود کـه تا کنون در پیش چشم او بوده و نمی‌دیده است، و شاید این را بتوان مهم‌ترین امتیاز کتاب دانست.

شاه‌قاسمی، نویسنده کتاب می‌گوید از حدود ده سال پیش که مطالعه روی شهرت را آغاز کرده است، هر روز افراد بیشتری متوجه شده‌اند مسأله شهرت مسئله‌ای مهم در فرهنگ ماست. اوایل کار، حتی جامعه‌شناسان بسیاری به او می‌گفتند مسأله شهرت در ایران چندان مهم نیست که ارزش پژوهش‌های گسترده و ژرف را داشته باشد. رسانه‌های رسمی و غیررسمی ایران چندان مسأله شهرت را جدی نمی‌گرفتند و دانشجویان علوم انسانی کمتر این حوزه را حوزه مهمی برای انجام پژوهش و نگارش پایان‌نامه و رساله می‌دانستند. امروز که میلیون‌ها نوجوان ایرانی عملا برای سلبریتی‌های داخلی و خارجی بردگی می‌کنند، پژوهش‌های بسیار بیشتر و بهتری در این حوزه انجام می‌شود.

بریده‌ای از کتاب «میدان شهرت در ایران» که گوشه‌ای از این ابعاد ناپیدا را ملموس‌تر بیان می‌کند به این شرح است:

«سلبریتی‌های ایرانی معمولاً از اصطلاح «خراب شده» در توصیف کشورشان استفاده می‌کنند انگار این کشور ویرانه‌ای است که لیاقت آنها را ندارد و آنها با بازگشت به این کشور یا ماندن در آن باید بر سرش منت بگذارند. هر وقت چنین اظهار نظر‌هایی را می‌شنوم سه نکته به ذهنم می‌رسد، نخست باید از دوگانه حکومت ملت پرهیز کرد حکومت هم بخشی از ملت است و برعکس. نمی‌توان تصور کرد نیرویی اسرارامیز تعدادی غیرایرانی را از کشوری دیگر آورده است تا در جایگاه‌های مؤثر حکومتی قرار بگیرند و ایران را خراب کنند. دوم سلبریتی‌ها هرگز نمی‌گویند که این خراب شده باعث بالیدن و موفقیت آنها شده است. سوم و از همه مهم‌تر، سلبریتی‌ها هرگز توضیح نمی‌دهند که اگر ایران شایستگی آنها را ندارد چرا حاضر نیستند در جایی کار کنند که شایستگی آنها را دارد.»                     

احسان شاه‌قاسمی در سال ۱۳۵۷ در شهرستان رستم به دنیا آمد. کودکی را در نورآباد ممسنی، شیراز و تهران گذراند. در سال ۱۳۸۱ با مدرک کارشناسی مهندسی مکانیک از دانشگاه شیراز فارغ التحصیل شد و بعد از گذراندن دوره سربازی، در سال ۱۳۸۴ وارد دوره کارشناسی ارشد ارتباطات در دانشگاه تهران شد و تحصیلات خود را تا سطح دکتری در این دانشگاه ادامه داد. شاه‌قاسمی از سال ۱۳۹۴ به عنوان عضو هیات علمی در گروه ارتباطات دانشگاه تهران مشغول کارشد.

وی در دو دهه گذشته بیش از پنجاه کتاب را از انگلیسی به فارسی ترجمه کرده و دست کم چهار کتاب را به زبان‌های فارسی و انگلیسی منتشر نموده است. مقاله‌های او در مجلات مهم منتشر شده است. از سال ۱۳۹۹ شاه‌قاسمی برای اولین بار درس مطالعات شهرت و هواداران را در ایران ارائه کرد. او پیش از آن یک دهه را صرف مطالعه و تحقیق درباره شهرت و رابطه آن با رسانه‌ها کرده بود. در سال ۱۴۰۲ پژوهش‌های او در قالب کتابی به نام «میدان شهرت در ایران» به وسیله پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی منتشر شد و به عنوان مهم‌ترین منبع تدریس مطالعات شهرت در اختیار دانشگاه‌های مختلف قرار گرفت.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خبری که تیر خلاص را به سارا و نیکای پایتخت زد 
  • شرایط حضور حسن یزدانی در المپیک پاریس مشخص شد
  • اولین نشست مجازی مدیر عامل در سال ۱۴۰۳ با کارکنان صندوق
  • یمن میهمان ویژه سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد
  • میدان شهرت در ایران
  • لزوم توجه جدی به بزرگسالان اتیسم / برگزاری سومین رویداد «هم‌مسیر اتیسم»
  • (ویدئو) لحظه ترور سلبریتی مشهور عراقی
  • همدلانه با رادیو سلامت برای ارج نهادن مقام معلم | برگزاری پویش روز معلم روی موج سلامت
  • ایران‌پوریان: تراکتور همیشه در نقل‌وانتقالات بازنده است
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد