Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - سازمان منطقه آزاد کیش و بخش خصوصی برای توسعه مجموعه سوار کاری کیش تفاهم نامه همکاری امضاءکردند.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش در نشستی صبح سه شنبه 22 مرداد با حضور دکتر مظفری مدیر عامل، معاونان و مشاوران سازمان منطقه آزاد کیش و حسین ثابت سرمایه گذار بخش خصوصی ،تفاهمنامه توسعه مجموعه سوارکاری بین سازمان منطقه آزاد کیش و بخش خصوصی امضا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر مظفری در این دیدار با اشاره به علاقه مندی حسین ثابت سرمایه گذار بخش خصوصی به توسعه جزیره کیش گفت: کیش متعلق به تمامی مردم ایران است و پیشرفت این جزیره برای همه هموطنان به ویژه ساکنان کیش بسیار حائز اهمیت است.
وی با بیان اینکه تلاش برای رونق و آبادانی جزیره کیش فرصت ارزشمندی است که در اختیار ما قرارگرفته افزود: باید در تحقق اهداف توسعه ای منطقه به صورت جدی عمل کنیم.
مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش گفت: در حوزه ورزش امکانات و زیر ساخت های بسیار خوبی مهیا شده است که ضمن سفر هفته گذشته مسئولان و هیات های ورزشی کشور هم مورد بازدید قرار گرفت. در این بازدید میدان اسب دوانی که از ظرفیت های خوب جزیره محسوب می شود و از دو بعد ورزشی و گردشگری دارای جذابیت است مورد توجه قرار گرفت که با کمک و توانمندی های آقای ثابت امیدواریم طرح میدان اسب دوانی در سطح منطقه به یک جذابیت خاص و ویژه تبدیل شود.
حسین ثابت نیز در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از توسعه منطقه آزاد کیش با حضور دکتر مظفری به عنوان یک مدیر با درایت و توانمند گفت: در جایگاه یک ایرانی با افتخار و تمام توان به کشور خود خدمت می کنم.
وی با تاکید بر اینکه بخش خصوصی و سازمان با همدلی در جهت توسعه کیش همکاری می کنند گفت: با توجه به عزم جزم دکتر مظفری برای توسعه کیش و پیگیری های مکررشان، ما آماده ایم تا برای انجام طرح های نوین در جزیره کیش با سازمان منطقه آزاد کیش همکاری گسترده داشته باشیم.
ثابت با بیان اینکه هم اکنون در مشهد طرحی به وسعت یک میلیون متر مربع را در دست اجرا داریم، گفت: با امید خداوند برای توسعه کیش نگین ایران تلاش می کنیم و اعتقاد داریم که نعمت های طبیعی چون خورشید درخشان، ساحل زیبا، آب زلال و هوای پاک موهبت های بسیار با ارزش درکیش است.
وی ضمن تشکر از دعوت دکتر مظفری برای حضور و فعالیت مجدد در جزیره گفت: از خداوند طلب یاری می کنم تا بتوانم با تمام توان کاری ماندگار در جزیره کیش انجام دهم.
همچنین امیری خراسانی سرپرست موسسه ورزش و تفریحات سالم کیش نیز در این جلسه گفت: وسعت زمین اسب دوانی 60 هکتار است و با توجه به نیاز منطقه کلینیک درمانی اسب نیز می تواند در آن تعبیه شود.
وی با اشاره به زیر ساخت های مناسب ورزشی کیش گفت : امکان ایجاد زمین چوگان در مجموعه سوارکاری کیش و ترویج این ورزشی کهن ایرانی در منطقه وجود دارد و می تواند به عنوان یکی از ظرفیت های گردشگری ورزشی کیش مورد توجه قرار گیرد.
دکتر مسعود خلیلی رییس فدراسیون سوارکاری کشور نیزبابیان اینکه اشاره به عضویت این هیات در دو فدراسیون جهانی اسب دوانی و سوارکاری گفت : با همکاری مرکز دامپزشکی جهانی برای ایجاد مرکز قرنطینه اسب در کیش مطالعات گسترده ای انجام شده است که در حال پیگیری برای ایجاد این مرکز هستیم.
خلیلی افزود: رایزنی های لازم برای استفاده بهینه از توان تخصصی مشاوران خارجی فدراسیون های جهانی اسب دوانی و سوار کاری در زمینه مشاوره و آموزش جهت ارتقاء سطح علمی فعالان عرصه سوارکاری در کشورمان انجام شده است .
وی باتاکید بر آمادگی کامل فدراسیون سوارکاری کشور درجهت همکاری باسازمان منطقه آزاد کیش و فراهم کردن زمینه استفاده مطلوب از زیرساخت های مناسب کیش و توسعه ورزش سوارکاری در این منطقه افزود: مشاوران فدراسیون آماده هستند تا برای توسعه مجموعه سوار کاری کیش و ایجاد مرکز قرنطینه باسازمان همکاری تنگاتنگ داشته باشند.
لازم به ذکر است حسین ثابت از سرمایه گذاران بخش خصوصی است که در دهه های قبل در زمینه گردشگری در جزیره کیش فعالیت داشته است.
گفتنی است موضوع این تفاهم نامه مرمت، بازسازی، ایجاد، توسعه و تجهیزمجموعه سوارکاری المپیک کیش برای توسعه گردشگری ورزشی در بخش های ورزش همگانی، قهرمانی و حرفه ای اسب سواری است.
توسعه بخش مانژدر قالب ساخت مانژمسقف ویژه فصل تابستان، توسعه به روزاصطبل هاو راه اندازی ساختمان قرنطینه جهت واردات اسب از کیش مطابق با استانداردها و مقررات روز جوامع بین المللی سوارکاری، محوطه سازی و زیباسازی مجموعه سوارکاری کیش، برگزاری مسابقات اسب دوانی دررشته های مختلف، ایجاد زیرشاخه های جدید و محبوب ورزشی ویژه سوارکاری ازجمله سوارکاری جانبازان و چوگان از جمله مفاد این تفاهم نامه است .

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۵۲۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت یکپارچه‌سازی مدیریت سد و کانال در اردبیل

ایسنا/اردبیل نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل گفت: هر سال در چنین فصلی که موسم بسیار خاص و محصول در آستانه رسیدن است مشکل آب اینجاد می‌شود و علت آن این است که وزارت نیرو مدیریت سد و مدیریت کانال را از هم جدا کرده است.

آیت الله سید حسن عاملی، ۱۴ اردیبهشت در خطبه‌های این هفته نماز جمعه که در محل مصلای اردبیل برگزار شد با تبیین آثار عدم مدیریت یکپارچه سد و کانال اظهار کرد: با دوگانه شدن مدیریت آب نه به موقع و نه به اندازه رها می‌شود و گاهی آمار اطلاعات سدهای مخزنی هم به درستی اعلام نمی‌شود در نتیجه استان اردبیل در برنامه‌ریزی کاملاً با بن‌بست مواجه می‌شود که چقدر اجازه کشت بدهد.

خطیب جمعه اردبیل اضافه کرد: امسال علی رغم ذخیره سازی مناسب آب در سدهای مخزنی ارس و خدا آفرین، رهاسازی متناسب با نیاز آبی شبکه ۸۵ هزار هکتاری مغان صورت نمی‌گیرد و فرصت حساس کشت و زرع از دست می‌رود این مشکل باید برای همیشه حل شود. اینجانب موضوع را با آقای رئیس جمهور مکاتبه خواهم کرد و از نمایندگان مجلس هم می‌خواهم با تمام توان به این موضوع ورود کنند.

امام جمعه اردبیل ادامه داد: در خود استان هم باید اقداماتی صورت گیرد طول کانال اصلی مغان ۱۸۰ کیلومتر است ولی فقط ۶۰ کیلومتر بتنی شده و ۱۲۰ کیلومتر خاکی است در نتیجه هم هدر رفت آب درست می‌شود و هم اراضی زهدار می‌شود که اصلاح آن هزینه سنگینی دارد. چنانچه دولت برای کشاورزی و برای استفاده بهینه از آب حساس است دستور دهد امسال حداقل ۵۰ کیلومتر این کانال بتنی شود.

آیت الله عاملی بیان کرد: بیشترین کمبود آب در منطقه بیله سوار و جعفرآباد درست می‌شود چون در انتهای خط قرار گرفته‌اند و کانال‌ قدیمی است، در حالی که از بالا دست زمین های جدیدی زیر کشت و آبیاری رفته است یعنی تاوان آن را باید آخر خطی‌ها بدهند! گاهی شخصاً در همان منطقه با اعتراض و عصبانیت  بسیار شدید کشاورزانی که حقابه تاریخی دارند مواجه شده ام در حالی که هیچ کس جوابگو نیست به همین جهت برای حل مشکل بیله سوار و جعفرآباد باید یک سد در منطقه بیله سوار با ظرفیت ۴۰ میلیون متر مکعب احداث شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • امیرعبداللهیان، وزیر خارجه ایران: تلاش‌های منطقه‌ای برای توقف جنگ و نسل‌کشی در غزه جدی‌تر شده است
  • امیرعبداللهیان: تلاش‌های منطقه‌ای برای توقف جنگ و نسل‌کشی در غزه جدی‌تر شده است
  • احداث ۲۰ پروژه جدید در جنوب تهران/ ساخت پارکینگ زیرسطحی در محله جوادیه
  • ضرورت یکپارچه‌سازی مدیریت سد و کانال در اردبیل
  • بحران آب در مغان جدی است
  • منطقه آزاد چابهار برای توسعه روابط با سرمایه گذاران سریلانکا تفاهم‌نامه امضا کرد
  • جزیره قشم در نگاه سازمان مدیریت بحران جایگاه ویژه‌ای دارد
  • دانشگاه آزاد اسلامی نخبگان منطقه را در مسئله تقریب مذاهب جمع کند
  • بهره گیری از ظرفیت‌های منطقه آزاد کیش با هدف خودکفایی مددجویان کمیته امداد
  • ایجاد منطقه آزاد مغان راپیگیری می‌کنم/کشاورزی شاه‌کلید توسعه مغان