Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-27@00:00:24 GMT

نارضایتی جهرمی از میزان اعتبارات وزارت ارتباطات

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۵۵۶۱۳

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: اعتبارات وزارتخانه برای توسعه شبکه ملی اطلاعات، برنامه‌های فضایی، ایجاد پیام‌رسان، اصلاح و توسعه مخابراتی و ارتباطی، اجرای فیبر نوری و... پاسخگو نیست.

به گزارش صدای ایران از ایسنا، محمدجواد آذری جهرمی در نشست شورای هماهنگی ICT استان مرکزی در فرمانداری ساوه، اظهار کرد: شرکت مخابرات ایران موظف است ظرف سه ماه آینده نسبت به برقراری ارتباط تلفنی شهرک‌های مسکونی احداث شده در نقاط مختلف ساوه برای حدود پنج هزار خانوار ساکن، اقدام کند و این روند از طریق ثبت‌نام با فراخوان فرمانداری و اجرای فرآیند توسط مخابرات شهرستان صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی به پوشش مخابراتی محورهای مواصلاتی شهری و روستایی ساوه و زرندیه نیز اشاره کرد و افزود: احداث یک سایت همراه اول و یک سایت ایرانسل برای بهبود پوشش مخابراتی از دیگر موضوعاتی است که باید در کمترین زمان ممکن عملیاتی و با افزایش ارتفاع سایت‌های موجود باید مشکلات مخابراتی شهری ساوه نیز تا مهرماه ۹۸ برطرف شود، همچنین باید پوشش جاده‌ای هشت کیلومتر از محور اتوبان ساوه سلفچگان، در این مدت عملیاتی و منطقه از نقطه کور خارج شود.

وزیر ارتباطات همچنین خواستار تملک اراضی و تامین برق برای احداث دو سایت به منظور پوشش مخابراتی مسیر تفرش به نوبران و زرندیه به اخترآباد به وسعت ۱۵ کیلومتر از سوی استانداری مرکزی شد و افزود: اعتبار اجرای پوشش مخابراتی به میزان حدود سه میلیارد تومان برای خرید تجهیزات این دو محور نیز از طریق وزارت ارتباطات تامین خواهد شد.

وی با اشاره به محدودیت منابع اعتباری گفت: با وجود کمبود اعتبارات، اما تلاش خواهیم کرد که مسیر ۵۶ کیلومتری بخش نوبران مجهز به فیبر نوری شود و باید این اقدام تا پایان سال ۱۳۹۸ اجرایی شود.

او از سفر دوم خود به استان مرکزی در مهرماه سال جاری خبر داد و افزود: تا مهرماه مدیران مربوطه فرصت دارند که اقدامات صورت گرفته در خصوص مصوبات این جلسه را مطرح و نیازهای ارتباطی و زیرساختی پوشش مخابراتی را جمع‌بندی کنند تا تصمیمات لازم به ویژه برای محورهای روستایی اتخاذ شود.

آذری جهرمی به شرایط فعلی کشور اشاره کرد و افزود: مجلس شورای اسلامی برای وزارت ارتباطات ۴۲۰۰ میلیارد تومان بودجه تصویب کرده است، اما در سال گذشته تنها ۱۳۰۰ میلیارد تومان جذب شد که از این میزان ۵۰۰ میلیارد تومان هزینه جاری و ۸۰۰ میلیارد تومان آن اعتبارات تملک دارایی است که این میزان برای توسعه شبکه ملی اطلاعات، برنامه‌های فضایی، ایجاد پیام‌رسان، اصلاح و توسعه مخابراتی و ارتباطی، اجرای فیبر نوری و... پاسخگو نیست.

وی با تاکید بر اینکه ۷۰ درصد هزینه‌های بخش ارتباطی کشور با ارز تامین می‌شود، افزود: ۱۰۰ درصد درآمدهای بخش ارتباطی کشور ریالی است و نوسانات ارزی شوک سنگینی به حوزه ارتباطی وارد کرد. وزارت ارتباطات در این راستا با کنترل هزینه اجازه نداد میزان پرداختی از جیب مردم افزایش یابد که این شیوه با منطق اقتصادی کشور سازگار نیست.

وزیر ارتباطات با تاکید بر اینکه بوروکراسی اداری ظلم به مردم است، افزود: در راستای اجرای مصوبه دولت مبنی بر چابک‌سازی دولت در دو سال اخیر، دو هزار نفر نیروی انسانی از این وزارتخانه بازنشسته شدند و هیچ نیروی انسانی جدیدی جذب مجموعه نشد.

وی در ادامه دسترسی به شبکه ملی در مناطق کمتر برخوردار را مورد تاکید قرار داد و افزود: برخی سیاست‌های اقتصادی مانع از اجرای تمامی پروژه‌های مخابراتی و زیرساختی شده است و امیدواریم با بهبود شرایط و تخصیص کامل اعتبارات مصوب مجلس، ضمن برطرف کردن مشکلات این حوزه، در شهرستان ساوه نیز اداره مستقل ارتباطات و فناوری اطلاعات راه‌اندازی شود.

آذری جهرمی اولویت اساسی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را برطرف کردن مشکلات حوزه روستایی دانست و افزود: قطعا با بهبود وضعیت اقتصادی مشکلات این حوزه را نیز برطرف خواهیم کرد و تا مهرماه سال جاری نیز مشکلات روستاهای ساوه و زرندیه را با اولویت بالا رفع می‌کنیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به صنعتی بودن استان مرکزی و حجم بالای جمعیتی، اظهار کرد: برخورداری از نقاط گردشگری بالا در این استان و صنعتی بودن آن از مزیت‌های مهم استان مرکزی است اما این استان به رغم این ظرفیت‌ها از وضعیت دیتای مناسبی برخوردار نیست.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: جهرمی اعتبارات شبکه ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۵۵۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست رفع فیلتر این اپلیکیشن در کمیته فیلترینگ بررسی می‌شود

به گزارش همشهری آنلاین، او دراین‌باره به خبرنگاران گفت: «پیش‌ازاین دو بار این درخواست را به کارگروه بردیم. پیش از پایان سال هم برای بار سوم بردیم و قرار شد مجدداً بررسی شود. امیدواریم در جلسه هفته بعد دوستان همراهی کنند که این اتفاق بیفتد.»

وزیر ارتباطات در مورد نقش دولت در این کمیته نیز توضیح داد: «کارگروه ۱۲+۱ عضو دارد؛ ۱۲ عضو صاحب رأی به علاوه مرکز ملی فضای مجازی. وزارت ارتباطات هم یک عضو از این ۱۳ عضو است و دولت هم ۶ رأی دارد. اکثریت با نمایندگان دولت نیست، پس باید به‌صورت جمعی تصمیم گرفته شود.»

بیشتر بخوانید:

زارع پور: وزارت ارتباطات مسئول فیلترینگ نیست

پیش ‌از این، در تیرماه ۱۴۰۲، وزیر ارتباطات اعلام کرده بود که کمیته فیلترینگ درخواست بازگشایی گوگل‌پلی را رد کرده است.

کد خبر 846886 برچسب‌ها وزارت ارتباطات‌ و فناوری اطلاعات شرکت گوگل عیسی زارع پور - وزیر ارتباطات فيلترينگ اینترنت

دیگر خبرها

  • پیگیری پروژه‌های مهم اقتصاد دیجیتال در استان کرمانشاه
  • گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان
  • جزییات بودجه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • دسترسی حمل‌و‌نقل‌ دریایی و هوایی به ارتباطات مخابراتی/آنتن‌های ماهواره‌ای سیار ساخته شد
  • منطقه پیام، از اولویت‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • سهم حدود ۱۴ درصدی وزارت بهداشت از بودجه دولت/ بودجه کدام دانشگاهها جهش داشت؟
  • معاون وزیر ارتباطات : شبکه اپراتور مدعی نارضایتی مردم از کیفیت شبکه به دلیل استفاده از مودم بومی قابل بررسی است
  • طرح «ایران دیجیتال» در کردستان اجرا می‌شود
  • درخواست رفع فیلتر این اپلیکیشن در کمیته فیلترینگ بررسی می‌شود
  • آذری جهرمی: ترمز تشدید نارضایتی عمومی را بکشید؛ فردا نگویید توطئه دشمن بود