Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه پیام نور گفت: : بخشی از پژوهش‌ها مستقیما در جامعه و صنعت استفاده می‌شود و بخشی دیگر ساختارهای جدیدی در قالب شرکت‌های دانش بنیان ایجاد می‌کند. ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۹:۲۸ استانها چهارمحال و بختیاری نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، محمدعلی کریمی بعدازظهر امروز در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه سالانه چند درصد از پژوهش‌ها به تولید ملی منجر و نحوه برخورد با متخلفان پایان نامه چگونه است، اظهارداشت: بخشی از پژوهش‌ها مستقیما در جامعه و صنعت استفاده می‌شود و بخشی دیگر ساختارهای جدیدی در قالب شرکت‌های دانش بنیان ایجاد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یکی از آمارهایی که می‌توانیم به آن اتکا کنیم و به پشتوانه پژوهش‌ها انجام شده کثرت قابل توجه شرکت‌های دانش بنیان است و سهم قابل توجه چند 10 میلیارد تومانی که طی سال‌های اخیر در اقتصاد این حوزه استفاده شده است.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه پیام نور بیان کرد: همچنین در خصوص تخلفات پایان نامه‌ها، آیین نامه وزارتخانه برای همه دانشگاه‌ها تدوین شده که طبق آن با متخلفان برخورد می‌شود.

فعالیت پژوهشی در واحدهای تولیدی استان بوشهر منجر به تخفیف مالیاتی می‌شودصندوق اعتباری « پژوهش و فناوری» در گلستان راه‌اندازی می‌شودجزئیات 2 رویداد علمی به میزبانی استان مرکزی اعلام شد؛ حضور پژوهشگران ایتالیا و اسپانیا در اراک

علیرضا آبرود رئیس دانشگاه پیام نور شهرکرد، در حاشیه این نشست گفت: معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه پیام نور به نمایندگی هیئت رئیسه این دانشگاه و به منظور بررسی مشکلات و مسائل استان‌ها به چهارمحال و بختیاری سفر کرده که امروز از برخی مراکز پیام نور استان، کارگاه‌های آموزشی و مراکز آموزشی در استان چهارمحال و بختیاری بازدید می‌کند.

وی افزود: جمع بندی این بازدیدها و نشست با کارکنان، هیئت علمی و روسای مراکز پیام نور چهارمحال و بختیاری فردا در جلسه هیئت رئیسه منطقه 6 که در اصفهان برگزار می‌شود ارائه و برای مسائل و چالش‌های مختلف از جمله مسائل آموزشی، پژوهشی، عمرانی و اداری دانشگاه پیام استان چهارمحال و بختیاری مصوبات لازم در راستای توسعه، آمایش رشته و چشم انداز آینده، صادر می‌شود.

رئیس دانشگاه پیام نور شهرکردبا اشاره به 258 کد رشته محل در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد این واحد در استان چهارمحال و بختیاری، خاطرنشان کرد: رشته گردشگری در استان چهارمحال و بختیاری از شهریور ماه امسال تدریس می‌شود.

انتهای پیام/ ع

R41350/P/S6,54/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۵۵۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، غلامرضا خاکساری، رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان در افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» که در این دانشگاه برگزار شد این رویداد را اتفاقی مبارک و پیونددهنده علم و صنعت دانست و اظهار کرد: در سند تحول و تعالی دانشگاه به موضوع حلقه مفقوده صنعت و دانشگاه و لزوم ارتباط این دو رکن مهم در عرصه عمل توجه شده است.

وی با تأکید بر لزوم توسعه فعالیت‌های فناورانه و تمرکز بر ایجاد کارآفرینی عنوان کرد: رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و پیوند صنعت و دانشگاه و مسیری برای ایجاد اشتغال است و در همین راستا همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ استان را در عمل دنبال می‌کنیم.

رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان گفت: با ورود دانشگاه به صنعت از یک‌سو می‌توان در حل مسئله مثمر ثمر بود و از سوی دیگر با ورود دانشجو به‌عنوان کارورز، موضوع کسب مهارت را شاهد خواهیم بود.

خاکساری از تحقق کارورزی بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و بیان کرد: در این طرح دانشجو در عرصه عمل و حضور در واحد‌های صنعتی به کسب تجربه آموزش و یادگیری می‌پردازد که می‌تواند راهی برای شناخت مسیر شغلی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان تلقی شود.

وی مطرح کرد: طرح پویش در راستای تقویت توانمندی دانشجویان در ارتباط با صنعت و بازار کار راه‌اندازی شده است. این طرح منجر به پرورش دانشجویان ماهر خواهد شد که همزمان با تحصیل در دانشگاه، مهارت‌های لازم را از طریق اشتغال در نهاد‌های مختلف کسب می‌کنند.

رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان اضافه کرد: در طرح پویش، دانشگاه امکان اشتغال همزمان دانشجو با تحصیل را فراهم کرده تا تجربه خوبی را در محیط کاری کسب کنند و پس از فارغ‌التحصیلی با آمادگی کامل وارد بازار کار شوند.

خاکساری با بیان اینکه در این طرح دانشجو هیچ هزینه‌ای را بابت این واحد نمی‌پردازد تا بی‌دغدغه زمینه مهارت‌آموزی محقق شود از اجرای طرح پایش و بررسی مشکلات به‌ویژه در حوزه کشاورزی و حل آن توسط دانشگاه آزاد خبر داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است
  • چرا کمتر شاهد خبرنگاری تحقیقی و پژوهشی هستیم؟
  • فعالیت سامانه بارشی جدید امروز در چهارمحال و بختیاری
  • یاوری: دانش‌آموزان در نمایشگاه پژوهشی سمپاد ظرفیت نهفته خود را آشکار می‌کنند
  • یاوری: دانش آموزان در نمایشگاه پژوهشی سمپاد ظرفیت نهفته خود را آشکار می‌کنند
  • دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی سمپاد آغاز می‌شود
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است/ ملاک‌های پذیرش طرح‌ها در دستگاه‌ها مشخص شود
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است