Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@17:31:37 GMT

اعتماد مخاطبان معیار موفقیت رسانه هاست

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۵۶۱۵۱

اعتماد مخاطبان معیار موفقیت رسانه هاست

احمد نفیسی روز سه شنبه به مناسبت ۱۷ مرداد روز خبرنگار در دیدار با مدیر و خبرنگاران ایرنا هرمزگان افزود: پس از دوران جنگ سرد ( دوره رقابت تبلیغاتی تسلیحاتی بلوک شرق و غرب به سرکردگی شوروی و آمریکا که پس از پایان جنگ جهانی دوم در ۱۹۴۹میلادی آغاز شد) و پیشرفت فناوریها در عرصه اطلاع رسانی ، امکان سانسور اخبار از بین رفت و تکثر رسانه ای، اهمیت اعتماد مخاطبان را به اثبات رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: موفقیت رسانه های معتبر و حرفه ای داخلی در انتشار به موقع و صحیح رویدادها موجب می شود، رسانه های بیگانه در تحقق اهدافشان برای تحت تاثیر قرار دادن افکار عمومی در ایران ناکام بمانند.

نفیسی خاطرنشان شد: خبرگزاری ایرنا با عملکرد حرفه ای کارکنان خود توانسته نقش و سهم قابل توجهی در جلب اعتماد عمومی کسب کند.

مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری هرمزگان با اشاره به تعبیرخبرگزاری ایرنا به عنوان نبض نظام از سوی مقام معظم رهبری اظهار داشت: این تعبیر بسیار  هوشمندانه و درست و دقیق است و خبرگزاری جمهوری اسلامی لحظه به لحظه وضعیت عمومی کشور را رصد کرده و در بسترهای پیش بینی شده گزارش می کند.

پایان دوران حصر خبری

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری هرمزگان نیز در این برنامه گفت: امروزه با قرار گرفتن در دنیای پر سرعت انتشار اخبار توسط رسانه های مختلف داخلی و خارجی و همچنین شبکه های اجتماعی و مجازی، دوران حصر خبرها تمام شده است.

حسین امیرتیموری افزود: باید رسانه های داخلی با سرعت و صحت خبرها را منتشر کنند، تا امکان انتشار اخبار دروغ و هدف دار توسط رسانه های معاند در کشور از بین برود.

ایرنا، تخصصی ترین مرکز خبری کشور است

مشاور رسانه ای استاندار هرمزگان در این دیدار اظهار داشت: صحت اخبار در ایرنا به عنوان یک خبرگزاری رسمی دولتی، مثال زدنی است و به شایستگی به عنوان تخصصی ترین مرکز خبری کشور شناخته شده است.

علیرضا خورشید زاده اضافه کرد: اخبار ایرنا نه تنها از منظر صحت و سرعت ارزشمند هستند، بلکه در رعایت قواعد ویرایشی و نگارشی  نیز حرفه ای عمل کرده و به متر و معیار و استاندارد رسانه ای کشور تبدیل شده است.

 خبرنگارنماها با غرض ورزی به کارگزاران استانی حمله می کنند

مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری هرمزگان نیز گفت: برخی خبرنگار نماها  با غرض ورزی و عمدی، خدمتگزاران استانی را مورد حمله قرار می دهند و مجموعه خدمات دولت را نادیده می گیرند که ایرنا در خنثی کردن این رفتارها نقش مهمی دارد.

فاطمه رکن الدینی افزود: ایرنا به عنوان خبرگزاری رسمی کشور  میتواند همان گونه که تاکنون عمل کرده، با ظرافت این گونه تخریب ها و بی حرمتی ها را بی اثر کرده و مردم را از واقعیت و حقیقت آگاه کند.

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان به اتفاق مدیران کل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری، امور اجتماعی و فرهنگی، روابط عمومی و امور بین الملل و همچنین مشاور رسانه ای استاندار به مناسبت روز خبرنگار امروز از ایرنا هرمزگان بازدید کردند.

۹۹۴۴ /۲۰۹۴

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری هرمزگان هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۵۶۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرخ و سفید و دوست‌داشتنی

  پیوند مویی
آن‌طور که بالا و پایین کردن منابع مختلف به من فهماند، از روز ازل مو برای ایرانیان بسیار مهم بوده است. در ایران باستان، داشتن موی‌ مشکی مجعد چه در خانم‌ها و چه در آقایون نشانه‌‌ آراستگی به شمار می‌رفته و موی صاف را یک جور شلختگی می‌دانستند. در قرن‌های بعد، بنا بر آنچه شعرای فارسی‌زبان برای ما به جا گذاشته‌اند، نشانه‌‌ زیبایی زن ایرانی داشتن موی مجعد مشکی وابروهای پرپشت کمانی شکل بوده است اما قسمت عجیب وجالب این علایق که خودش را درعکس‌های دوران قاجار به خوبی نشان می‌دهد، محبوبیت سبیل وموی صورت برای خانم‌هاست. همچنین در دوره‌های مختلف پیوند ابروهای پرپشت و کمانی شکل معشوق، دین و دنیایی از عاشق می‌برده. ‌

طلای سیاه
این معیاری که می‌خواهم درچند خط آینده برای‌تان بگویم، ازهمان‌هایی است که گفتنش دردوران ما با این حجم ازهزینه برای صاف کردن دندان‌ها و سفید کردن‌شان، مسخره به نظر می‌‌آید. شنیده‌‌اید که می‌گویند فلانی، دندان طلاست؟ در ژاپن خبری از روکش طلا نبوده بلکه ماجرا چیز دیگری است. جانم برای‌تان بگوید که در این کشور، رسمی به نام « اوهاگورو» وجود داشته است که بنا بر آن دندان‌های‌شان را سیاه می‌کردند تا زیباتر به نظر برسند‌. از آنجا‌که مسأله‌‌ دندان برای‌شان خیلی اهمیت داشته، یک معیار عجیب دیگر هم برای خود قرار داده بودند. آنها اعتقاد داشتند کج و کوله بودن دندان‌های‌شان، آنهارا جوان‌تر و زیباتر نشان می‌دهد‌‌ اما این‌که چرا چنین تصوری داشتند؟ ا... اعلم. 

گردن دراز
هروقت بیش ازحد در کاری دخالت می‌کردیم، خانواده تشر می‌زدند که‌«مبادا گردن‌درازی کنی!» حال می‌خواهم به شما بگویم که درجهان ما زنانی هستند که به گردن‌درازی‌های خود می‌بالند!دهکده‌ای درتایلند هست که زنانش گردن‌درازی می‌کنند، البته نه به صورت کنایه‌ای بلکه با روش سنتی و سختی گردن خود را دراز می‌کنند. ساکنان این دهکده از نسل آوارگان برمه‌ای هستندکه بعد از جنگ به تایلند پناه برده‌اند. در این سنت برمه‌ای، زنان از۹سالگی یک حلقه‌‌ برنجی به دورگردن خود می‌اندازند وتا وقت ازدواج، هر سال یک حلقه به آن اضافه می‌کنند. آنها معتقدند که با این کار از خود در برابر یورش پلنگ‌ها محافظت می‌کنند و حتی برخلاف آنچه در تصور عامه است، آنها از این روش برای کاهش جذابیت زنانه‌‌ خود استفاده می‌کنند تا در امان بمانند. البته درسال‌های اخیر،همین موضوع سبب جذب توریست شده است. 

پنج برعکس!
نمی‌دانم اولین بار چه کسی شکل قلب تپنده سینه آدمیزاد را شبیه به عدد پنج برعکس ترسیم کرد و بعد هم آن قدر آن را رواج داد که امکان ندارد کسی بعد ازشنیدن کلمه‌‌ «قلب» تصوری جدای ازاین داشته باشد.(اگر تصوری جز این دارد، به ما ربطی ندارد!)این علاقه به شکل‌های قلبی و وسایل قلبی شکل، آن‌قدر شدت پیدا کرد که پایش به اتاق‌های جراحی کره باز شد. زنان کره‌ای با به جان خریدن درد و رنج‌های زیاد و هزینه‌های سنگین، تن به قلبی شکل شدن چهره‌های خود دادند. گمان آنها بر این بود که با تغییر چهره به شکل قلبی، زیباتر خواهند شد. 

ماه‌پیشونی!
در دوران رنسانس و دردل اروپای از نو متولد شده، استفاده ازلوازم آرایشی شدت پیدا کرده بود و زنان بر صورت‌های خود نقاشی می‌کشیدند. یکی از معیار‌های جالب وعجیب آن زمان داشتن پیشانی بلندبوده است‌؛ زنان برای داشتن این معیار،موهای جلوی سر خود را می‌تراشیدند تا پیشانی‌شان بلند‌تر به نظر برسد.البته ازاین هم فراترمی‌رفتند و برای زیبا شدن صرفا به تراشیدن موی جلوی سر بسنده نمی‌کردند، بلکه گمان می‌کردند با کندن مژه‌های‌شان چهره‌هایی دلربا خواهند داشت پس خودشان راازداشتن مژه هم محروم می‌کردند و آنها را می‌کندند.همین معیار را با زمان حال مقایسه کنید! تفاوت درسلیقه و معیارزیبایی زمین تا آسمان است. 

خال‌خالی
خال ازآن ویژگی‌هایی است که زیبا بودن یا نبودنش حتی در زمان حال هم نسبی و سلیقه‌ای است. بعضی معتقدند که داشتن خال، زیباست و بعضی هم از این دکتر پوست به آن دکتر پوست راه می‌افتند تا هرچه خال روی بدن‌شان دارند را محو کنند. شاید برای‌تان جالب باشد که بدانید در قرن ۱۸میلادی و در کشور انگلستان، زنان برای زیباتر شدن روی صورت خود خال می‌گذاشتند. قضیه‌ آنجایی جالب‌تر می‌شود که می‌فهمیم این خال‌ها هر کدام یک معنایی داشته‌اند. مثلا خال بر گونه‌‌ راست، نشان‌دهنده‌‌ تأهل آن خانم بوده است و خال بالای لب، نشان از مجرد بودن. حال شما بگویید که به نظرتان، خال زیباست یا نه؟

دیگر خبرها

  • عدم پاسخگویی مسئولان جشنواره آسمان هشتم در میناب بی‌اعتنایی به رسانه‌ است
  • سرخ و سفید و دوست‌داشتنی
  • جنگ رسانه‌ای نیازمند استراتژی است
  • سندروم فتوشاپ‌سازی از سلبریتی‌ها
  • سندروم فتوشاپ سازی از سلبریتی‌ها
  • مخاطب ۶۹.۲درصدی ثمره تحو ل رسانه ملی
  • سلبریتی‌ها و سندروم فتوشاپ سازی
  • رکوردشکنی «مست عشق» در روز اول اکران
  • روابط عمومی؛عامل کلیدی در رونق کسب و کار‌ها
  • رضایتمندی سی و دو درصدی مخاطبان از رادیو کیش