Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: احتمالا قرارداد ساخت فاز اول ماهواره جدید تا ماه آینده امضا خواهد شد. سیداحمد معتمدی رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در گفتگو با خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، درخصوص وضعیت ساخت ماهواره در این دانشگاه؛ اظهار کرد: ماهواره اولی که در زمستان ۹۷ پرتاب شد، در عین حال که از جهاتی موفق بود، اما متاسفانه نتوانست در مدار قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معتمدی افزود: با دستور وزیر ارتباطات از همان زمان تصمیم بر این شد که کار ساخت ماهواره جدید توسط دانشگاه صنعتی امیرکبیر آغاز شود، بحث‌های مختلفی هم در این حوزه وجود داشت که آیا همان مدل قبلی دوباره ساخته شود یا مدل جدیدی از ماهواره؟

وی ادامه داد: اگر بنا بر ساخت ماهواره با مدل قبلی بود می‌توانستیم یکساله آن را قویتر و پیشرفته‌تر بسازیم، اما نظر وزیر این بود که بر روی خط‌های تک حرکت کنیم و سراغ مدل‌های قدیمی نرویم.

رییس دانشگاه امیرکبیر تصریح کرد: مدل قبلی ماهواره نشان داد که ما توانایی ساخت ماهواره را داریم که قابل تست هم بود، اما نظر جمع بر این بود که گام‌های بلندتری در این جوزه برداشته شود.

معتمدی در خصوص ساخت ماهواره جدید، گفت: برای ساخت ماهواره با فناوری‌های تک رایزنی‌هایی با سازمان فضایی صورت گرفته و مشخصات فنی ماهواره جدید تعریف شده است.

وی ادامه داد: معیار‌های مشخص شده نشان می‌دهد که این ماهواره می‌تواند مهمترین و قویترین ماهواره‌ای باشد که در کشور طراحی و ساخته خواهد شد.

رییس دانشگاه امیر کبیر در خصوص زمان اجرایی شدن ساخت این ماهواره نیز تصریح کرد: امیدواریم طی یک ماه آینده قرارداد اجرای فاز اول ساخت این ماهواره را منعقد کنیم.

وی با بیان این اینکه هنوز نامی برای این ماهواره انتخاب نشده است، یادآور شد: این ماهواره در حوزه سنجش از راه دور بوده و بر روی آن دوربین نصب خواهد شد، اما اینکه چه رزولیشینی داشته باشد بستگی به کاربرد آن دارد، ولی به طور قطع نسبت به مدل قبلی‌های تک خواهد بود.

معتمدی در پاسخ به این سوال که در شرایط تحریمی برای تامین قطعات چه برنامه‌ای دارید، اظهار کرد: سعی می‌کنیم عمده قطعات مورد نیاز را در داخل کشور تامین کنیم، همانطور که در مدل قبلی هم در تهیه دوربین و لنز از توان داخلی بهره گرفتیم، همچنین تلاش می‌کنیم در بحث واردات از قطعات عمومی تری استفاده کنیم که درگیر شرایط تحریم نباشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ساخت ماهواره ساخت ماهواره سنجش از دور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۵۸۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضای منطقه هستیم / ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد+ فیلم

وزیر ارتباطات تاکید کرد : ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد و در حال حاضر مشتریانی در سطح دنیا برای این نوع ماهواره‌ها وجود دارد.

عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو گفت : با تلاش‌های جهادگرانه متخصصان ایرانی، در افق برنامه ۱۰ ساله صنعت فضایی کشور، شاهد خودکفایی و تبدیل شدن ایران به قطب فضایی منطقه خواهیم بود.

وی افزود: با وجود تثبیت فناوری‌ها در برخی حوزه‌ها، تمرکز اصلی بر بازاریابی خدمات فضایی ایران در سطح جهانی، به خصوص در زمینه پرتابگر‌های سبک و ماهواره‌های کوچک است.

زارع پور اظهار داشت : ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد و در حال حاضر مشتریانی در سطح دنیا برای این نوع ماهواره‌ها وجود دارد.

وی افزود: برای رسیدن به خودکفایی کامل و چرخش خودجوش صنعت فضایی، نیازمند سرمایه گذاری در زمینه‌های مختلف این حوزه هستیم.

وزیر ارتباطات تاکید کرد :  جمهوری اسلامی ایران با برگزاری نمایشگاه‌ها و رویداد‌های فضایی، به دنبال جذب شرکای بین‌المللی و توسعه همکاری‌ها در این زمینه است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • دست‌یابی به دانش فنی ساخت پلیمرهای نسوز در پژوهشگاه مواد و انرژی
  • زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضایی منطقه هستیم / ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد+ فیلم
  • زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضای منطقه هستیم / ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد+ فیلم
  • هیچ یک از قطعات راه آهن استان نباید معطل بماند
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • موسیقی شمال خراسان سوژه ساخت یک آهنگ جدید شد
  • پاکسازی زباله‌های فضایی با کمک فناوری ژاپنی
  • پیش‌بینی جالب یک فعال بازار درباره قیمت طلا در هفته آینده
  • پیش‌بینی یک فعال بازار: طلا در هفته آینده به این قیمت می‌رسد