Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@10:15:08 GMT

توضیحات مدیر آبفار گتوند درخصوص مشکلات آب بخش عقیلی

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۵۸۶۷۰

توضیحات مدیر آبفار گتوند درخصوص مشکلات آب بخش عقیلی

رستم عبدالله پور روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا علت قطعی آب در برخی نقاط روستایی بخش عقیلی شهرستان گتوند را ناشی از شکستگی شبکه آبرسانی عنوان کرد و گفت: برخی از لوله های آبرسانی ناخواسته و بر اثر فشار دستگاه های سنگین پس از تردد، اجرای جوی و جدول، آسفالت معابر و خیابان ها و حفاری ها دچار شکستگی می شوند که این امری طبیعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه اطلاعیه های لازم درخصوص حفاری ها به دستگاه های اجرایی خدمات رسان، پیمانکاران و اهالی روستاها داده شده است، افزود: نقصی در اجرای عملیات و شبکه آبرسانی وجود ندارد.  
آغاز عملیات اجرایی طرح مجتمع آبرسانی بخش عقیلی در سال ۸۸
مدیر امور آب و فاضلاب روستایی شهرستان گتوند ادامه داد: بخش عقیلی به علت فرسوده بودن تاسیسات و شبکه آبرسانی و همچنین جمعیت رو به رشد این بخش نیازمند طرح توسعه و نوسازی شبکه بود که در سال ۸۸ مطالعات اولیه طرح مجتمع آبرسانی به این بخش آغاز شد.
وی اظهار داشت: بلافاصله بعد از مطالعات، عملیات اجرایی این مجتمع آبرسانی آغاز شد ولی به دلیل تخصیص پیدا نکردن اعتبارات روند اجرای آن در آن سالها به کندی پیش رفت.
عبدالله پور افزود: روند اجرای این طرح در سال های ۹۳ و ۹۴ از سر گرفته شد و در سال های ۹۶، ۹۵ و ۹۷ با پیگیری های سهراب گیلانی نماینده مردم شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی و با تخصیص اعتبارات این طرح از صندوق توسعه ملی اجرای آن سرعت بیشتری به خود گرفت، به طوری که فاز اول و دوم آن به بهره برداری رسید.
۱۴ روستا تحت پوشش طرح آبرسانی مجتمع عقیلی
مدیر امور آب و فاضلاب روستایی شهرستان گتوند گفت: ۱۴ روستای بخش عقیلی درحال حاضر تحت پوشش این مجتمع آبرسانی قرار دارند.
وی پیشرفت فاز سوم این طرح آبرسانی را ۹۰ درصد اعلام کرد و افزود: ۶ روستای محمدی، دهلران، دشت بزرگ، ایستادگی، ویسی و حیدر از توابع بخش عقیلی در فاز سوم این طرح وارد مدار می شوند.
وی با بیان اینکه تاکنون برای کل مجتمع آبرسانی بخش عقیلی ۱۲۰ میلیارد ریال هزینه شده است، اظهار داشت: امسال در کمیته برنامه ریزی شهرستان گتوند ۲ میلیارد ریال از اعتبارات تملک دارایی به این طرح اختصاص یافت.
مدیر امور آب و فاضلاب روستایی شهرستان گتوند با اشاره به اینکه فاز سوم این طرح به صورت آزمایشی راه اندازی شده است، افزود: تاکنون سه روستای حیدر، ایستادگی و ویسی به صورت کامل وارد مدارآبرسانی شدند و مشکل خاصی ندارند.
عبدالله پور افزود: سه روستای محمدی، دشت بزرگ و دهلران نیز در مرحله پایانی این طرح قرار دارند که با تغییرات و تعویض خط انتقال فرسوده وارد مدار شده و به ظرفیت نهایی می رسند.

بهره برداری از فاز سوم طرح آبرسانی عقیلی در مهرماه امسال 

وی ادامه داد: فاز سوم طرح آبرسانی مجتمع بخش عقیلی شهرستان گتوند مهرماه امسال به صورت رسمی به بهره برداری کامل می رسد که با اجرای آن با افق ۲۵ ساله هیچگونه مشکلی در زمینه تامین آب شرب شهر سماله و روستاهای بخش عقیلی بوجود نخواهد آمد.
مدیر آب و فاضلاب روستایی شهرستان گتوند افزود: بخش عمده ای از آب ۲ روستای کوزر و ماهور  از توابع شهرستان شوشتر از طرح مجتمع آبرسانی بخش عقیلی گتوند تامین می شود.
وی با بیان اینکه منبع آبرسانی این مجتمع از طریق حفر و تجهیز  سه حلقه چاه در سه تاسیسات آبرسانی با فاصله ۵۰۰ متر احداث شده است، گفت: احداث و نصب ۱۳ مخزن روستایی، تعویض شبکه آبرسانی تمام روستاها، نوسازی خط انتقال روستاها، خارج کردن تاسیسات فرسوده و احداث تاسیسات جدید از جمله اقداماتی بود که در این طرح اجرا شده یا در حال اجرا می باشند که پس از بهره برداری کامل آب شهر سماله و روستاهای بخش عقیلی به صورت شبانه روزی و پایدار توزیع می شوند.
بخش عقیلی با ۲۰ روستا در شهرستان گتوند واقع شده است.
امور آب وفاضلاب روستایی شهرستان گتوند چهار هزار و ۸۸۴ انشعاب و ۱۶ تاسیسات آبرسانی در ۲ بخش عقیلی و مرکزی دارد.
۷۴۶۷/۳۰۲۲

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گتوند توسعه روستایی آبرسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۵۸۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۹ طرح آبرسانی در شهرستان خرمدره

به گزارش خبرگزاری مهر، علی محمد نادرخانی گفت: این طرح‌ها شامل اجرای خطوط انتقال شمال شهر خرمدره به طول ۴ کیلومتر، آبرسانی به فاز ۳ شهرک گلدشت، تأمین آب آشامیدنی سایت اداری و مساکن ملی خرمدره، تکمیل مخزن ۱۰۰۰ متر مکعبی سوکهریز است.

وی افزود: احداث ۲ کیلومتر خط انتقال آب روستای فلج، یک کیلومتر خط انتقال روستای قلعه حسینیه، حفر و تجهیز چاه شماره ۱۶ خرمدره و تکمیل مخزن ۴۰۰۰ متر مکعبی خرمدره از جمله دیگر طرح‌هایی است که امسال در دستور کار شرکت آبفا قرار دارد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان بیان کرد: سال گذشته نیز ۱۰ طرح آبرسانی با اعتبار بالغ بر ۹۷ میلیارد تومان در شهرستان خرمدره اجرا و به بهره برداری رسید.

نادرخانی گفت: اجرای ۸۰ میلیارد تومان طرح‌های توسعه‌ای در تصفیه خانه آب ابهر و خرمدره نیز از جمله اقدامات شرکت آبفا در سال گذشته در شهرستان خرمدره بود.

این مسئول یادآور شد: توسعه خدمات آب و فاضلاب به ویژه در حوزه روستایی از اولویت‌های کاری شرکت آبفا در سال جدید است که در این راستا روستای نصیرآباد خرمدره به عنوان نخستین روستای استان، از خدمات جمع آوری و تصفیه بهداشتی فاضلاب برخوردار شد.

گفتنی است شهرستان خرمدره با ۷۵ هزار نفر جمعیت و ۳۴ هزار مشترک یکی از ۸ شهرستان تحت پوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب در استان زنجان است.

کد خبر 6089966

دیگر خبرها

  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • تأمین آب ۴۱ آب‌نمای منطقه ۸ اصفهان از شبکه آبرسانی شهری نیست
  • رفع ترکیدگی خط انتقال آب شرب مجتمع روستایی نازک شهرستان پلدشت
  • مسئولان، صدای مردم میمند درخصوص موقوفه میمند باشند
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان    
  • اجرای ۹ طرح آبرسانی در شهرستان خرمدره
  • ۲۷۴ زندانی ندامتگاه قزلحصار با پابند الکترونیکی خارج از زندان هستند
  • رفع تصرف ۲۰ هزار متر مربع از اراضی دولتی در گتوند
  • بازدید مدیر امور عشایر تفتان از مناطق عشایری