Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، مدتی هست که نام قارچی با عنوان گانودرما به گوش می خورد و در پی آن قهوه گانودرما که همگان از خواص آن تعریف می کنند و بعضا به یکدیگر پیشنهاد می کنند که حتما از آن استفاده کنند. اما سوالی که در این میان بوجود می آید و امروز باشگاه خبرنگاران جوان قصد دارد به آن پاسخ دهد این است که؛ کدام بیماران می‌توانند از قهوه گانودرما و خواص آن بهره ببرند؟!.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قهوه گانودرما چیست؟

قهوه گانودرما نوشیدنی با عصاره قارچ قرمز و دانه‌های قهوه بو داده است که ‏Ganoderma lucidum، عنصر اصلی آن بوده و جالب است بدانید این ماده در چین باستان به ‏عنوان"قارچ جاودانگی نامیده می‌شود و از جمله قلیایی‌ترین مواد روی زمین محسوب می ‏شود.

قهوه گانودرما نوعی نوشیدنی به صورت پودر فوری است و حاوی پودر قهوه و عصاره قارچی به نام «گانودرما» است. قارچ گانودرما خواص درمانی دارد و به نام‌های «قارچ جان‌افزا»، «رِیشی» یا «لینگژی» هم شناخته می‌شود.

قهوه گانودرما که ترکیبی از قهوه معمولی و عصاره‌ی قارچ گانودرما است را در این نوشته خواهید خواند. این قارچ سابقه‌ای طولانی در طب سنتی چین دارد. مصرف کنندگان قهوه گانودرما ادعا می‌کنند از خواص دارویی آن نیز بهره می‌برند.

از سال ۱۹۷۰ پرورش این قارچ در محیط‌های کنترل شده رواج پیدا کرد و محصولات متنوعی با استفاده از آن تولید می‌شوند.

این مطلب را از دست ندهید: سفید کردن پوست، درمان نهایی برص

در ساخت قهوه گانودرما از مواد دیگری مانند: شکر، مکمل قهوه و گیاهان دارویی هم بهره می‌برند. گفته می‌شود که این قهوه‌ی جذاب هم مفید است و هم علاوه‌بر مزایای زیادی که دارد در ترک و کم‌کردن قهوه‌ی مصرفی عادی به شما کمک می‌کندو این امر بدین معناست که؛ دیگر قهوه عادی مصرف نمی‌کنید، اما انرژی مورد نیاز از قهوه را، «گانودرما» در اختیارتان قرار می‌دهد.

تبلیغات زیادی درباره‌ مزایای این قهوه در رسانه‌ها مطرح می‌شود، اما هنوز هیچ یک از پشتوانه‌ی علمی برخوردار نیستند. در تولید قهوه گانودرما از ترکیب دانه‌های قهوه تفت داده شده و عصاره‌ی قارچ قرمز گانودرما استفاده می‌شود. این قهوه که در قرن‌های متمادی در چین مورد استفاده بوده، به داشتن مزایای فراوان هم شهرت داشته است.

قدمت قهوه گانودرما

قدمت قهوه گانودرما در حدود بیش از ۲۰۰۰ سال است. همچنین به عنوان قهوه قارچ ریشی و یا‎ ‎لینگشی شناخته شده است، که دارای ‏خواص درمانی متعدد است، از قبیل خواب بهتر و انرژی بیشتر و تقویت کبد‎که ‎‏ در مقایسه با قهوه معمولی، دارای کافئین پایین‌تر و مواد ‏مغذی بالاتری است. ‏

خواص درمانی قهوه گانودرما جلوگیری از عفونت‌های ویروسی مانند آنفولانزا کاهش علائم برونشیت و آسم حفاظت از کبد آرم بخشی و بهبود کیفیت خواب کاهش علائم زخم معده بهبود تبخال کمک به بدن برای مقابله با استرس‌های روزانه غنی از ویتامین ‏C کلسیم آهن فسفر پتاسیم انرژی پایدار را به وجود می‌آورد و دفاع طبیعی بدن شما را افزایش می‌دهد.

این قهوه،  با توجه به ‏دارا بودن مقادیر بسیار از آنتی اکسیدان‌ها، می‌تواند در مبارزه با پیری و استرس عملکرد بالقوه‌ای داشته باشد. برخی مطالعات نشان می ‏دهد که میزان آنتی اکسیدان‌ها در قهوه گانودرما بیشتر از چای سبز و کاکائو است. 

ماده اولیه آن عصاره قارچ قرمز، دارای مقدار ‏زیادی گلوتاتیون است که همچنین به عنوان آنتی اکسیدان اصلی شناخته می‌شود ‏ این مواد مغذی به سم زدایی از کبد و کلیه‌ها کمک می‌کند، در حالیکه توانایی بدن شما برای از بین بردن سموم را بهبود می‌بخشد.

‏افرادی که سطح گلوتاتیون کمی دارند بیشتر احتمال دارد که دچار مشکلات قلبی عروقی، بیماری‌های عصبی، خستگی مزمن و ‏اختلالات ایمنی شوند. علاوه بر این، گلوتاتیون باعث طول عمر بیشتر می‌شود. ‏

این مطلب را از دست ندهید: درمان قطعی زخم معده و اثنی عشر؛ بدون دارو!

قهوه گانودرما همچنین حاوی ویتامین ‏C‏ است که منجر به کاهش خطر ابتلا به عفونت‌های ویروسی می‌شود. همچنین عملکرد کبد و ‏کلیه را بهبود می‌بخشد، علائم آسم را کاهش می‌دهد و مقاومت بدن در برابر استرس را افزایش می‌دهد. تحقیقات نشان می‌دهد که ‏سطح قند خون را حفظ می‌کند و از بدن در برابر دیابت محافظت می‌کند. ‏

قهوه گانودرما برای چه بیمارانی تجویز می‌شود؟ افرادی که به کمر درد مبتلا هستند

برای ورزشکاران که ناچار به استفاده از مکمل‌ها هستند، بهترین مکمل برای تقویت، عضله سازی، انرژی بخشی بالا و افزایش توان حرکتی، قهوه‌های غنی شده با گانودرما به ترتیب، کافه سوپریم و موکا است که با پاکسازی کبد و ترمیم بدن ورزشکار کمک می‌کند.

بیماری تخمدان زنان و قارچ سطحی زنان

گیاه گانودرما عامل تمدد اعصاب است بنابراین به بهبود سردرد‌های ناشی از درد عصبی کمک می‌کند. تری ترپن‌ها و آدنوزین مونو فسفات موجود در این گیاه به خوبی کلسترول ناخواسته، مواد چرب و حتی لخته‌های خونی که باعث انسداد در رگ‌های خونی مغز می‌شود را از بین می‌برد. سردرد‌های میگرنی که به علت کمبود منیزیم است با مصرف روزانه قهوه گانودرما بدن ۱۵ برابر منیزیم بیشتر از منیزیم موجود در کلم بروکلی دریافت می‌کند.

درمان سیاتیک

بیماری پارکینسون (PD) یک بیماری رایج تخریب سلولی است، که به لحاظ بالینی با ویژگی‌های کُندی در حرکت، سخت شدن عضله ها، لرزش اندام و عدم تعادل تشخیص داده می‌شود. با پیشروی این بیماری بسیاری از بیماران شاهد علائم غیرموتوری، مانند اضطراب، افسردگی، یبوست و زوال عقل خواهند بود.

با اینکه دارو‌هایی برای تخفیف علائم این بیماری وجود دارد، اما استفاده مداوم از آن‌ها در کند شدن روند پیشروی بیماری تاثیرگذار نبوده و حتی با برخی عوارض جانبی همراه است به همین خاطر، یافتن روش‌های درمانی محافظ عصبی با هدف کُند یا حتی متوقف ساختن روند تخریب مورد توجه قرار گرفته است.

این مطلب را از دست ندهید: چرا هر روز باید قهوه بخوریم؟

شواهد متعددی نشان داده اند که التهاب عصبی در بروز بیماری پارکینسون دخیل است. شواهد جدید نیز حاکی از آن هستند که میکروگلیا در تخریب سلولی پیش رونده در PD نقش مهمی داشته و می‌توان از آن به عنوان یک هدف درمانی امیدوارکننده استفاده کرد.

گانودرما لوسیدوم (GL)، یک گیاه دارویی در طب سنتی چین است که در آزمایشات بالینی نشان داده دارای تاثیر محافظت نورونی احتمالی است و ما را بسوی این فرضیه سوق می‌دهد که احتمالا دارای خواص ضدالتهابی و تعدیل کننده سیستم ایمنی بدن است.

کمبود روی، تیتانیوم، آهن، منگنز و مس در بدن باعث سفید شدن و شکنندگی مو‌ها می‌شود. طبق نظر متخصصان تغذیه، افرادی که دچار سفیدی مو هستند باید میوه‌هایی همچون سیب، گلابی، هلو و همه میوه‌هایی که سرشار از فلزات گوناگون خصوصا فلز منگنز هستند و نیز مصرف سبزیجاتی همچون سیر، پیاز، موسیر و تره که دارای منگنز هستند را دربرنامه غذایی خود بگنجانند.

با مصرف منظم روزانه قهوه‌های گانودرما که حاوی مواد معدنی و ضد پیری هستند و مصرف طولانی مدت آن باعث تقویت مو و جلوگیری از ریزش مو و سفید شدن مو می‌شود.

جهت درمان واریس و درد‌های زانو، دیسک کمر، پادرد، روماتیسم، سیاتیک، واریس و درد مفاصل

کبد چرب؛ راه درمان کبد چرب مصرف روزانه قهوه‌های گانودرما و هات چاکلت گانودرماست که خاصیت سم زدایی و پاک کنندگی کبد از سموم است که این محصول به پادشاه پاکسازی بدن از سموم معروف است.

غلظت خون استرس و اضطراب پیسی، برص یا ویتیلیگو

یک بیماری خود ایمن هست که لک‌های سفید رنگ به دلیل از دست رفتن رنگدانه‌های پوست به وجود می‌آیند. برای درمان این بیماری دو قاشق چای خوری از قهوه گانودرما را در ظرف متوسطی بریزید، با قطره چکان آب جوشیده اضافه کنید تا خمیر شلی بدست بیاید.

پیش از استعمال صورت خود را تمییز بشویید و خشک‌کنید. دورانی روی قسمت‌های مورد نظر بزنید. ماسک حداقل ۵ ساعت باید در تماس با پوست باشد، ترجیحاً شب تا صبح روز بعد بشویید. حتما ًدر طول درمان آب، میوه و‌سبزیجات را به اندازه زیادی استفاده شود

ببینید: هنرنمایی‌های زیبا با قهوه

سلیاک یک اختلال خود ایمنی روده باریک با زمینه ژنتیکی است. در این بیماری گوارشی پرز‌های روده باریک آسیب دیده و در جذب مواد اختلال دارد؛ اگر بیمار به مصرف قهوه حساسیتی نداشته باشد می‌تواند قهوه گانودرما مصرف کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: گانودرما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۰۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو

آفتاب‌‌نیوز :

امین افشار، رییس هیات مدیره کانون هموفیلی ایران در پاسخ به این سوال که این کانون بار‌ها از اهمیت استفاده از شیوه‌های نوین درمان هموفیلی سخن گفته است، مشکل عمده در عدم استفاده از این روش‌ها چیست؟ گفت: متاسفانه دیدگاه جامعی نسبت به این بیماری در کشور وجود ندارد و هزینه‌هایی که برای بیماری هموفیلی می‌شود متنوع است؛ بخشی از هزینه‌های درمان بیماری هموفیلی را بیمه‌های پایه می‌دهند، بخشی دیگر را صندوق صعب العلاج می‌دهد، قسمت دیگر هم از مابه التفاوت ارزی به اسم طرح دارویار پرداخت می‌شود. برخی هزینه‌های دیگر هم از سمت بهزیستی و مراکز توانبخشی تامین می‌شود.

وی اضافه کرد: بنابراین هر ارگانی به بخش خودش نگاه می‌کند و اینگونه می‌پندارند که استفاده از دارو‌های نسل قدیمی تر، هزینه کمتری در بر دارد. درست است که در ظاهر شاید اینگونه باشد، اما در مجموع آن هزینه‌ای که می‌شود با وضعیت درمان بیماران مطابقت ندارد.

بیماران هموفیلی متولی خاصی ندارند

افشار افزود: به طور مثال سازمان غذا و دارو اعلام می‌کند داروی هملیبرا داروی بسیار خوب و اثر بخشی است، اما هزینه بسیار بالایی دارد. این در صورتی است که تنها با نگاهی به مطالعات صندوق صعب العلاج و بیمه سلامت می‌توان دریافت که نسبت به فایبا و فاکتور ۷ در مجموع مصرف هملیبرا به نفع و به صرفه است. ولی چون درگیر بخشی نگری می‌شویم و بیماران هموفیلی متولی خاصی ندارند، باعث می‌شود گا‌ها تصمیماتی گرفته شود که منطقی بر آن حاکم نباشد.

وی یادآور شد: اگر هزینه‌های درمانی، دارویی، توانبخشی و حتی هزینه‌هایی که در زمینه اجتماعی و توانمندسازی بیماران هموفیلی انجام می‌شود درست صورت گیرد، باعث می‌شود، سطح کیفیت بیمار هموفیلی خیلی بالاتر برود.

او متذکر شد: علاوه بر این موانع بحران‌های دارویی را اضافه کنید، به طور مثال در ماه‌هایی از سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بحران دارویی در کشور داشتیم. این امر باعث شد بیمارانی که سال‌ها از دارو استفاده می‌کردند و مفاصل آن‌ها سالم مانده بود، در این برهه بحران دارویی مفاصل این بیماران نیز دچار مشکل شود.

 تقویم دارویی بیماران هموفیلی را تدوین کنید

رییس هیات مدیره کانون هموفیلی ایران تاکید کرد: ما بار‌ها درخواست کرده ایم که برنامه تقویم دارویی بیماران هموفیلی را تدوین کنند تا سهمیه دریافت ماهانه داروی بیماران مشخص باشد، چرا که اگر بیمار داروی خود را به موقع دریافت نکند در بدن او خونریزی اتفاق می‌افتد و هر خونریزی اگر درمان نشود و یا دیر درمان شود مفاصل را از بین می‌برد و همه این‌ها هزینه‌ها و تبعات بدی را هم برای فرد بیمار و هم برای دولت دارند.

کم توجهی به دارو‌های جدید هموفیلی

رییس هیات مدیره کانون هموفیلی ایران درباره حمایت‌های بیمه‌ای از بیماری هموفیلی اظهار کرد: طبق قانون، ۵ بیماری خاص که هموفیلی هم یکی از آن‌ها است، پوشش بیمه‌ای بالایی دارند. ما در این خصوص قدردان دولت هستیم، جمهوری اسلامی ایران با توجه به نگاه معنوی که به حیات انسان‌ها دارد، تا جای ممکن خدمات به بیماران ارائه کرده است و تا جای ممکن هزینه این خدمات رایگان بوده است.

وی افزود: متاسفانه در مورد دارو‌های نوین هموفیلی که وارد بازار می‌شود، سازمان غذا و دارو و شورای عالی بیمه مقداری توجه کمتری نشان داده اند. این دارو‌های جدید که اثر بخشی آن‌ها هم مطالعه شده است و نسبت به دارو‌های قبلی اثربخشی بهتری دارد، تحت پوشش بیمه قرار گرفته نشده است و بیمار مجبور است فرانشیزی را پرداخت کند.

۶۰ درصد بیماران هموفیلی دهک یک تا پنج جامعه هستند

او همچنین بیان کرد: طبق آماری که از اداره وزارت کار داریم، ۶۰ درصد بیماران هموفیلی دهک یک تا پنج جامعه هستند و این افراد توانایی پرداخت فرانشیز دارویی را ندارند. ۱۰۰ میلیون تنها هزینه پایه‌ای است که برای این بیماری می‌شود، اما گا‌ها هزینه‌های این بیماری به میلیارد‌ها تومان نیز می‌رسد.

وی خاطر نشان کرد: ما به شوارای عالی بیمه نامه‌ای نوشتیم و درخواست کردیم که دارو‌های نوین را جزء لیست بیمه قرار دهند. البته منظور این نیست که دارو‌های قدیمی اثر بخشی ندارند. بلکه بیماری هموفیلی بیماری است که باید دارو در تنوع بالایی در اختیار بیماران باشد.

شرایط توزیع دارو در استان‌ها

افشار تصریح کرد: شعار امسال فدراسیون جهانی هموفیلی که کانون هموفیلی ایران هم عضو آن است، دسترسی عادلانه به دارو و درمان برای همه بود. در کشور ما دارو به صورت عادلانه توزیع نمی‌شود.

وی ادامه داد: هر کسی که به پایتخت نزدیک است، می‌تواند از خدمات دارویی و درمانی بهتری بهرمند شود. در استان‌ها هم آن‌هایی که به مرکز استان نزدیک‌تر هستند دسترسی بهتری به دارو دارند. همین رفت و آمد‌ها برای دریافت دارو می‌تواند بیمار هموفیلی را با تبعات خطرناکی روبه رو کند.

او در پایان تاکید کرد: دولت می‌تواند طرحی را برنامه ریزی کند که بیمار هموفیلی در خانه بماند و دارو را در خانه تحویل بگیرد. به این روش می‌توان مصرف بهینه دارو گفت.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • ایمیل‌ها کدام ویژگی‌های شخصیتی را افشا می‌کنند؟
  • خواص شگفت‌انگیز این میوه برای سلامت قلب
  • انواع قارچ‌های خطرناک را بشناسید
  • هشدار اورژانس ؛ این قارچ‌های خطرناک را مصرف نکنید
  • عادت‌های روزمره‌ای که نمی‌دانستید دلیل ترش کردن معده هستند
  • خودداری از مصرف خودسرانه هرگونه قارچ خود رو در طبیعت
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • خواص قهوه + تاثیر بر لاغری و عوارض مصرف بیش از حد
  • خواص تخم کتان و دانه کتان برای لاغری و درمان بیماری ها