Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا خراسان جنوبی، به بهانه 22 مردادماه روز ملی تشکل ها و سازمان های مردم نهاد نشست صمیمی سمن های بهزیستی و وزارت کشور با موسوی کیا مدیرکل و شریفی معاون دفتر امور اجتماعی استانداری خراسان جنوبی در سالن ایثار برگزار شد.

موسوی کیا مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه سمن ها نقش موثری بین مردم و دولت در سطوح مختلف محلی، منطقه ای، ملی و بین المللی دارند عنوان کرد: به زودی بانک اطلاعاتی سمن ها بر اساس نگاه علمی و سیستمی تدوین می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه نگاه سیستمی می تواند نقش موثری در تحقق اهداف ما باشند افزود: متاسفانه هنوز جامعه شناخت کافی با سمن ها ندارد که در همین راستا طی بخشنامه ای از کلیه دستگاه های اجرایی خواسته شده تا نمایندگان سمن ها را در آن دستگاه مربوطه معرفی کنند.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه به زودی 486 سمن با نمایندگان دستگاه های اجرایی جلسه هم اندیشی برگزار خواهد کرد افزود: طبق قانون جدید کلیه سمن ها باید در سامانه وزارت کشور ثبت شوند و وزارت ورزش و جوانان سازمان مردم نهاد را ثبت نخواهد کرد.

وی با تاکید براینکه سمن ها در حوزه فرهنگی اجتماعی رشد خوبی داشتیم عنوان کرد: در حوزه مدیریت بحران،فضای مجازی و حقوق شهروندی، نیازمند سازمان های مردم نهاد هستیم. مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه توزیع اعتبارات به صورت تقسیم کار از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شده است خاطرنشان کرد: طلاق، اعتیاد و فساد اخلاقی و حاشیه نشینی اولویت های دفتر اجتماعی استانداری ها است.

وی گفت: خراسان جنوبی در برخی از حوزه از میانگین کشوری بالاتر است همچون در حوزه طلاق رتبه 28 کشور را داراهستیم.

 

شهرستان های قاین و بیرجند رتبه دار اخذ مجوز سمن ها 

شریفی معاون دفتر امور اجتماعی استانداری خراسان جنوبی نیز در این جلسه به همدلی و تبادل اطلاعات بین سمن ها تاکید کرد و افزود: اعتماد به یکدیگر موجب رشد و توسعه سازمان های مردم نهاد می شود. وی با اشاره به اینکه دولت نگاه جدی و قابل اعتمادی به سمن ها دارد افزود: باید از ظرفیت یکدیگر برای توسعه و رشد اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی کشور و استان استفاده کنید. شریفی از تشکیل نمایشگاه ملی آسیب های اجتماعی خبرداد وبیان کرد: سمن ها باید از لحاظ کمبی و کیفی رشد کنند و در خراسان جنوبی شهرستان های قاین و بیرجند رتبه دار اخذ مجوز سمن ها هستند و شهرستان هایی همچون طبس و فردوس نسبت به جمعیتشان دارای سمن های کمتری هستند. وی گفت: سمن های کار آفرین یکی دیگر از اولویت های ما هستند خاطرنشان کرد: تاکنون با همکاری فنی و حرفه ای 125 هزار نفر ساعت آموزش دیده اند.  

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بهزیستی خراسان جنوبی رشد فنی و حرفه ای معاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۰۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستای مهموئی سرآمد کشور در کمک به اعتاب مقدسه

سال گذشته به طور میانگین هر نفر از مردم این روستا با ۷۵۰ نفر جمعیت، مبلغ چهار میلیون و ۲۶۶ هزار ریال به عتبات کمک کرده‌اند که در سطح استان و کشور یک رکورد است.

 

استاندار خراسان جنوبی عصر دیروز به روستای مهموئی رفت و با اعطای لوح سپاس از مردم این روستا تقدیر کرد.

قناعت در این مراسم با بیان اینکه روستای مهموئی، سرآمد کشور در کمک به اعتاب مقدسه است گفت: در شهرها و روستاهای خراسان جنوبی شاهد اقدامات مناسب مردم و پیشقدم و پیشرو بودن آنان در کمک به بازسازی عتبات عالیات هستیم.

 

وی از خراسان جنوبی به عنوان استانی با مردم متدین، انقلابی و پای کار برای بازسازی عتبات عالیات یاد کرد و افزود: ساخت صحن امام محمد باقر (ع) در کاظمین با مشارکت ۶ استان کشور از جمله خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، قم، فارس و اصفهان در حال اجراست که دبیرخانه آن در استان خراسان جنوبی مستقر است.

 

استاندار به برخورداری و توانمندی اقتصادی و زیرساختی سایر استان‌ها نسبت به استان کم برخوردار خراسان جنوبی اشاره و تصریح کرد: در زمینه کمک به ساخت و بازسازی عتبات عالیات، مردم خراسان جنوبی علیرغم کم‌ برخوداری اقتصادی و ضعف زیرساختی اما به واسطه غنای دینداری، بصیرت، تقوا و عشق و علاقه به اهل بیت‌ (ع)، جزو استان‌های برخوردار است.

وی با اشاره به جانفشانی مردم خراسان جنوبی برای اهل بیت (ع) ادامه داد: ستاد بازسازی عتبات عالیات در کشور سرانه کمک برای بازسازی اعتاب مقدسه را ۱۲۵ هزار ریال اعلام کرده که مردم روستای مهموئی از این مرز گذشته و به سرانه چهار میلیون و ۲۶۶ هزار ریال رسیده‌اند که نشان می‌دهد این مردم بسیار فهیم و با بصیرت دینی هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • کارکرد‌های مختلف وقف در نمایشگاه دستاورد‌های این نهاد
  • معرفی ۱۱۰ فرصت اقتصادی خراسان جنوبی به سرمایه‌گذاران
  • تسریع در روند رسیدگی به شکایات اتباع و مهاجرین خارجی از طریق کمیته حل اختلاف
  • اولین اثر آذرنگاری ایران رونمایی شد
  • سرمایه‌های خُرد اتباع خارجی در خراسان جنوبی ساماندهی می‌شود
  • برآورد اولیه خسارات ناشی از بارندگی‌های اخیر در خراسان جنوبی
  • ابلاغ برنامه‌های ارتقای بهره‌وری به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • روستای مهموئی سرآمد کشور در کمک به اعتاب مقدسه
  • قرارگاه مردم نهاد در سازمان مدیریت بحران کشور تشکیل شده است
  • پاسخگویی مدیران استانداری خراسان رضوی به هم‌استانی‌ها در سامانه سامد