Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی کمالی نژاد سرپرست جهاد کشاورزی نهاوند در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، افزود: شهرستان نهاوند دارای ۷۰۰ هکتار زمین زیر کشت انواع باغ‌های آلو قطره طلا و دیگر انواع آلو می‌باشد که ۱۰۰هکتار آن غیر مثمر است که به طور متوسط از هر هکتار بیش از ۱۰ تن محصول برداشت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اوگفت: ارقام انواع آلو در باغ‌های نهاوند شامل شابلون، اختری، خاکی، سانتارزا و آلو قطره طلا می‌باشد.

کمالی نژاد افزود: محصول آلو اغلب به صورت تازه خوری، میوه خشک لواشک و مارمالاد مورد استفاده قرار می‌گیرد که هرس سالیانه، تنظیم دور آبیاری، تغذیه درختان و مدیریت کف باغ نقش به سزایی در افزایش محصول از لحاظ کمی و کیفی دارد و بر سلامت و شادابی درخت اثر گذار می‌باشد.

او با تاکید بر استفاده از روش‌های نوین آبیاری و مبارزه به‌موقع با آفات و بیماری‌های محصولات باغی به‌منظور افزایش تولید محصول، توصیه کرد: باغداران در کاشت آلو از ارقام پرمحصول، خوش‌پوست و همچنین پایه‌های مقاوم به آفات و بیماری‌ها و تنش‌های محیطی استفاده و در زمان کاشت نهال از زیر خاک رفتن پیوندک جلوگیری کنند.

سرپرست جهاد کشاورزی نهاوند اظهار داشت: انواع آلو همچون شمس، طرقبه، قطره طلا، درگزی، ساتتروزوا و بخارا در نهاوند کاشت شده اند که هر کدام مصرف خاص خود را دارند و از آلو قطره طلا بیشتر به صورت لواشک و خشک استفاده می‌شود.
انتهای پیام/ج

۶ هزارتن آلو قطره طلا از باغ‌های نهاوند برداشت شد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی محصولات کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۰۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی برداشت بیش از ۷۰۰ تن گل محمدی در خراسان جنوبی

جعفری رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: این روز‌ها برداشت گل محمدی از گلستان‌های خراسان جنوبی آغاز شده و قرار است این محصول معطر از سطح بیش از ۴۳۹ هکتار از اراضی استان برداشت شود.

او با اشاره به اینکه امسال پیش‌بینی می‌شود ۷۸۶ تن گل محمدی در استان برداشت شود افزود: این میزان نسبت به پارسال ۱۵ درصد افزایش داشته است. 

جعفری اظهار کرد: بیشترین سطح زیرکشت گل محمدی در شهرستان سربیشه با ۲۱۵ هکتار، قاین ۵۳ هکتارو زیرکوه ۵۰ هکتار است. 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی بیان کرد: ۵۰ درصد محصول تولیدی به صورت غنچه، گل‌تر و گل خشک به خارج استان صادر می‌شود.

او گفت: ۳۵۲ بهره‌بردار گل محمدی از اوایل اردیبهشت کار برداشت محصول را آغاز کرده و این کار تا نیمه خرداد ادامه دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • گوجه فرنگی شهرستان مهر در راه بازار‌های جهانی
  • برداشت چغندر قند از اراضی کشاورزی خوزستان
  • آغاز برداشت چغندرقند از مزارع دزفول
  • پیش بینی برداشت بیش از ۷۰۰ تن گل محمدی در خراسان جنوبی
  • برداشت چغندر قند در دزفول
  • پیچیده شدن عطر خوش گل‌های محمدی در خراسان جنوبی + فیلم
  • برداشت گندم از مزارع شهرستان دشتی
  • قیمت جدید برنج اعلام شد
  • برداشت ۹۶۰ تن سبزیجات برگی از گلخانه‌های خراسان جنوبی
  • برداشت ۱۶ هزار تن سیر در طارم