Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-30@14:20:06 GMT

سازمان‌های مردم‌نهاد زمینه‌ساز توسعه هستند

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۶۰۷۰۶

سازمان‌های مردم‌نهاد زمینه‌ساز توسعه هستند

به گزارش ایکنا از اصفهان، محسن سجاد، مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اصفهان، روز گذشته سه شنبه 22 مرداد در آیین گرامیداشت روز تشکل‌ها و مشارکت‌های اجتماعی که با حضور نمایندگان سازمان‌های مردم نهاد برگزار شد، اظهار کرد: تشکل‌های اجتماعی برگرفته از جمهوریت و اسلامیت نظام مقدس جمهوری اسلامی است، تمام ارکان مهم نظام، برپایه مشارکت مدنی و مشارکت‌های قانونی مردم شکل گرفته و به لطف خداوند رشد و نِمُو خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مردم باید کمک حال دولت باشند و توسعه محلی را شکل دهند. تشکل‌های مردمی در بخش‌های مختلف کارآیی و ابعاد وسیع و گسترده‌ای دارد.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اصفهان بیان کرد: سازمان‌های مردم نهاد، سازمانی غیرانتفاعی، غیردولتی و غیرسیاسی است، ورود این سازمان‌ها به مسائل سیاسی یک آفت بزرگ محسوب می‌شود. وجود خیریه‌ها و سازمان‌های مردم نهاد در اصفهان، نسبت به سایر استان‌ برجسته‌‍‌تر است.

رئیس کمیسیون فرهنگی ورزشی شورای شهر اصفهان نیز در این همایش گفت: توسعه پایدار زمانی به دست می‌آید که حضور مردم در قالب نهادهای مدنی سامان پیدا کند. توسعه پایدار مسیر ناهمواری است که با همیاری و مشارکت مردم در زمینه‌های مختلف هموارتر می‌شود.

فریده روشن افزود: حضور مردم در عرصه مدیریت جامعه باعث پویایی و کاهش مشکلات جامعه خواهد شد، با حضور مردم و سمن‌ها، تمام راه‌هایی که در بخش‌های دولتی و نیمه دولتی به سرانجام نرسیده را می‌توان به انجام رساند، در واقع سمن‌ها چشم‌های بینای جامعه هستنند که زوایای ناپیدای آن را می‌نگرند و با صدای رسا آن را به همگان بیان می‌کنند، جامعه مطلوب زمانی مدریت و مسیر درست خود را به دست می‌آورد که علاوه بر حضور مردم در عرصه انتخابات، این مشارکت را در قالب نهادهای مردمی ادامه دهد.

رئیس کمیسیون فرهنگی ورزشی شورای شهر اصفهان ادامه داد: حضور نهادهای مردمی در زمینه‌های مختلف اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی باعث افزایش سرمایه‌های اجتماعی می‌شود، که در پرتو این سرمایه‌های اجتماعی، دستیابی به اهداف بلند میسر خواهد شد.

روشن بیان کرد: در تصمیم‌گیری‌ها سعی می‌کنیم تا آن جایی که امکان دارد هر گونه برنامه‌ریزی شهری را با حضور و مشارکت سمن‌ها انجام دهیم. در همین راستا اداره مشارکت‌های اجتماعی در اداره معاونت اجتماعی سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری فعال شد.

رئیس کمیسیون فرهنگی ورزشی شورای گفت: برای رهایی از مشکلات اقتصادی، محیط زیست و ... باید از سازمان‌های مردم نهاد استفاده کنیم.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: سمن ها سازمان های مردم نهاد جامعه مدنی مردم محسن سجاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۰۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه‌های فرهنگی برنامه‌های شاخص خود را برای سال جاری تعیین کنند

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اردبیل گفت: دستگاه‌های فرهنگی برنامه‌های شاخص خود را برای سال جاری احصا و اعلام کرده و در اجرای برنامه‌های خود باید به‌ صورت متمرکز و با همکاری یکدیگر اقدام کنند تا تأثیرگذاری بالایی داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، رضا قاسمیان در نشست با مدیران دستگاه‌های فرهنگی استان، اظهار کرد: اجرای برنامه‌های فرهنگی با توجه به تهاجم فرهنگی دشمنان، کاری قرارگاهی و نیازمند مشارکت همگان است.

وی افزود: دستگاه‌های فرهنگی استان اردبیل برنامه‌های شاخص خود را برای سال جاری احصا و اعلام کنند و برای اجرای این برنامه‌ها هم به‌صورت متمرکز و با همکاری یکدیگر اقدام کنند تا تأثیرگذاری بالایی داشته باشد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل با تأکید بر توجه به تقویت موضوعات فرهنگی تأثیرگذار در جامعه از طریق فضاهای مختلف اطلاع‌رسانی اعم از مجازی و مکتوب، ادامه داد: تقویت هویت ایرانی و اسلامی جوانان باعث افزایش مقاومت آنان در مقابل تهاجم فرهنگی دشمنان می‌شود.

قاسمیان تصریح کرد: مشارکت اجتماعی در نهادینه شدن فرهنگ خیرخواهی دارای اهمیت بوده و مشارکت دستگاه‌ها در ترویج قدرشناسی و تمکین به قوانین اجتماعی از طریق فضاهای مختلف اطلاع‌رسانی و ارتباطی ضروری است.

منشور رسانه‌ای و عهدنامه فعالان فضای مجازی استان اردبیل به‌زودی رونمایی می‌شود

وی بیان کرد: در راستای سالم‌سازی فضاهای مجازی، باید تولید و توزیع محتوا به‌صورت تخصصی و با مشارکت فرهیختگان و نخبگان استان اردبیل در دستور کار باشد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل با اشاره به تدوین منشور رسانه‌ای و عهدنامه فعالان فضای مجازی استان و رونمایی از آن در آینده نزدیک، گفت: در این منشور، رعایت نکات مختلف در رابطه با مصالح و منافع استان اردبیل یادآوری شده و فعالان فضای مجازی را نسبت به اجرای آن دعوت می‌کند.

در این نشست مدیران دستگاه‌های فرهنگی استان اردبیل نظرات و نیازمندی‌های خود را برای اجرای برنامه‌ها در طول سال بیان کردند.

کد خبر 749137

دیگر خبرها

  • پیاده‌راه خیابان ملت شهرکرد، موجب جذب گردشگر خواهد شد
  • تخصص بدون تعهد و تعهد بدون تخصص زمینه‌های فساد را ایجاد می‌کند
  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد
  • سخنگوی دولت: برای مقابله با بی‌حجابی نیازی به قانون جدید نیست
  • رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری
  • نقدینگی‌های جامعه باید به‌سمت بخش مولد اقتصاد یعنی نفت و گاز هدایت شود
  • دستگاه‌های فرهنگی برنامه‌های شاخص خود را برای سال جاری تعیین کنند
  • سخنگوی دولت: هیچ مرجعی معطل تصویب قانون جدید حجاب نیست
  • کارکرد‌های مختلف وقف در نمایشگاه دستاورد‌های این نهاد
  • بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه | جمع مبلغ نهاد‌های فرهنگی و مذهبی ۶۷ هزار میلیارد تومان!