Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیرکل تقسیمات کشوری وزارت کشور با بیان اینکه تصمیمات ما در مباحث تقسیمات کشوری باید بر اساس منطق، عقل و کار کارشناسی باشد، گفت: برنامه ریزی، سیاست گذاری و آمایش سرزمین به مباحث مردمی گره خورده است. تاریخ انتشار: 10:38 - 23 مرداد 1398 - کد خبر: ۵۴۱۵۶۱ گروه سیاسی خبرگزاری میزان؛ سیدسعید جلالی در نشست با فرمانداران شهرستان‌های استان خراسان شمالی در جریان دوازدهمین سفر استانی معاونت سیاسی، اظهار داشت: مردم در تاروپود تصمیم گیری نظام مقدس جمهوری اسلامی قرار دارند و برنامه ریزی، سیاست گذاری و آمایش سرزمین به مباحث مردمی گره خورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جلالی افزود: تصمیمات ما در مباحث تقسیمات کشوری باید بر اساس منطق، عقل و کار کارشناسی باشد و همچنین در برخی موارد باید اجازه دهیم با گذشت زمان، مردم منطقه، خود متوجه هدف تقسیمات کشوری برای افزایش نشاط اجتماعی شوند و در این راستا به تعامل برسند.
وی درباره موضوع حدود تقسیماتی بین شهرستان گرمه و استان سمنان برای مدیریت مرتع داری از دیگر دستورکار‌های این نشست بود، اظهار داشت: برای این موضوع باید وضعیت مرتع داری بررسی شود و در نهایت با دعوت دو استان به مرکز با همکاری بین دو استان این مسئله حل شود.
جلالی در ادامه با بیان اینکه خراسان بزرگ، مهد جاینام‌ها و مکان نام هاست، تاکید کرد: نام شهر‌ها و عناصر تقسیمات کشوری در خراسان بزرگ باید مورد توجه باشد چرا که نشان دهنده تاریخ، تمدن، فرهنگ و وضعیت اجتماعی منطقه است و به واسطه این نام‌ها می‌توانیم ارتباط بین شهر‌ها با عنوان‌هایی نزدیک به این نام‌ها را در دیگر مناطق مشخص کنیم.
وی مطرح کرد: در مورد ایجاد عناصر جدید تقسیماتی باید سه عنصر جمعیت، ساختار و نیاز منطقه مورد توجه باشد.
وی با بیان اینکه در بحث شناخت روستا به عنوان شهر، تصریح کرد: برخی فکر می‌کنند تبدیل روستا به شهر، اقدام بزرگی برای منطقه صرفا با هدف افزایش اعتبارات و یا دیگر امکانات است، اما بنده اعتقاد دارم باید به سمتی برویم که روستا‌ها احساس کنند روستا بودن برای آنان سود بیشتری دارد.
جلالی گفت: وزارت کشور برای تقویت ساختار و استحکام روستا‌ها گام برداشته و با درجه بندی روستا‌ها موضوع توانمندسازی روستا‌ها را در دستور کار دارد، از این رو پیش بینی می‌شود با تقویت ساختار روستایی به صورت اساسی با موضوع روستا زدایی مقابله شود.
جلالی خاطر نشان کرد: نباید ایجاد عنصر جدید تقسیمات کشوری موجب شکاف اجتماعی شود و برای ایجاد شهرستان، بخش باید شرایط قانونی و اجتماعی برای انجام این کار فراهم باشد.
جلالی با بیان این سوال که آیا کشوری که به پایداری و ثبات رسیده است هر لحظه باید یک استان، شهرستان، شهر و بخش جدید داشته باشد؟ تصریح کرد: باید عدالت تقسیمات کشوری ایجاد شود.
وی مطرح کرد: یکی از کار‌های بزرگی که وزارت کشور در حال انجام است بحث کدگذاری آبادی است که برای مدیریت بحران و برنامه ریزی ملی یک ضرورت راهبردی است.
جلالی با اعلام اینکه نزدیک به ۲۰۰ هزار نقطه در کشور باید کدگذاری شود، افزود: در بحث کدگذاری باید مراقب بود تا فساد و درگیری اجتماعی ایجاد نشود و نقاطی که کد دریافت می‌کنند باید دارای شرایطی که قانون مشخص کرده است، باشند.
جلالی همچنین در ادامه سفر ضمن بازدید از برخی نقاط جمعیتی و روستایی شهرستان بجنورد، راهبرد‌هایی را جهت بهبود وضعیت این مناطق با مقامات استانی در میان نهاد.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وزارت کشور نقاط جمعیتی مقامات استانی کدگذاری تقویت ساختار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۰۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری بیش از ۷۰۰ برنامه کشوری در دهه کرامت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس، رئیس ستاد دهه کرامت کشور در نشست هماهنگی برنامه‌های دهه کرامت در شیراز گفت: روز بزرگداشت مقام حضرت احمد بن موسی (ع) در ششم ذیقعده و روز تکریم امامزادگان (ع) نیز در پنجم این ماه در نظر گرفته شد تا با توجه به اینکه مردم اعتاب مقدسه و بقاع متبرکه را پناهگاه خود می‌دانند، در مورد اولیای الهی بیشتر صحبت شود.
خدا داده با تاکید بر اینکه مراسم‌ها و برنامه‌های ایام دهه کرامت با محوریت اعتاب مقدسه برگزار می‌شود، گفت: امسال با تدبیری که از سوی نماینده ولی فقیه در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور انجام شد، ساز و کاری با همراهی ستاد بزرگداشت دهه کرامت اندیشیده شد که کار از جنس مردمی و هماهنگی بیشتری نسبت به سال‌های گذشته برخوردار باشد.
رئیس ستاد دهه کرامت کشور هدف از برگزاری این نشست را هم افزایی و تصمیم گیری در خصوص اجرای برنامه‌های مشترک نهاد‌های فرهنگی در ایام دهه کرامت ذکر و تاکید کرد: طبق گزارش‌های ارائه شده در این نشست برنامه ریزی‌ها و کار‌های خوبی انجام شده است و شیراز علاوه بر سابقه ادبی و گردشگری به مرکز معرفتی و زیارتی تبدیل شده ضمن اینکه نقش آفرینی خوبی با محوریت حرم مطهر حضرت احمدبن موسی (ع) با راهبری تولیت این حرم بین نهاد‌های مختلف در جریان است.
خداداده گفت: امسال محوریت دهه کرامت با موضوع حجاب و عفاف و همچنین عزت و کرامت مردم در پی پاسخ کوبنده نیرو‌های مسلح به رژیم صهیونیستی برگزار خواهد شد
راهپیمایی دختران فاطمی، محفل انس با قرآن، پیاده رویی از شهر‌های مختلف به سمت حرم مطهر از دیگر برنامه‌های دهه کرامت در استان فارس است.
دهه کرامت با ولادت حضرت معصومه (س) آغاز می‌شود و پایان آن ولادت امام رضا علیه السلام است.
پنجمین روز دهه کرامت مصادف با ششم ذی القعده روز بزرگداشت حضرت احمد بن موسی (ع) در نظر گرفته شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • برگزاری بیش از ۷۰۰ برنامه کشوری در دهه کرامت
  • ضرورت حفظ یکپارچگی شهر ری در تقسیمات کشوری
  • برنامه ریزی لازم برای تحقق اقتصاد دریامحور در راستای تحقق تمدین نوین اسلامی انجام شود
  • شوراها مردمی سازی کارها را در اولویت قرار دهند
  • گلایه از عدم حضور هیئت دولت در بخش بسطام/برنامه ریزی سفر خوب نبود
  • تمرکز شهرداری‌ها در ارزش‌افزوده تولید و ثروت باشد
  • صحبت‌های جالب مجید جلالی درباره برنامه ۱۲ ساله
  • برنامه‌ریزی برای گازرسانی به ۵۰ روستای کرمانشاه
  • تشکیل شورا‌های جوان‌سازی در روستا‌های فارس
  • ویدیو/ مجید جلالی: برنامه ۱۴۱۴ فوتبال ایران را منتشر می‌کنیم