Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ؛ دکتر حمیدرضا آبایی  در مراسم تجلیل از فعالان رسانه حوزه دریایی استان گیلان با تقدیر از زحمات فعالان این حوزه اظهار داشت: خبرنگاران در حقیقت وجدان بیدار جامعه هستند و جامعه نیز به دلیل خدمات شایانی که آنان ارائه می‌دهند، مدیون اصحاب رسانه است.

وی افزود: خبرنگاران با انتقال درست اخبار گامی موثر در جهت اعتلای عملکرد بندرانزلی برمی‌دارند و از زحمات تمامی این افراد قدردانی می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان گیلان با بیان اینکه حمل و نقل دریایی در توسعه پایدار اقتصاد کشور موثر است، خاطرنشان کرد: طبق آمار بیش از ۸۰ درصد کالاها از طریق حمل و نقل دریایی انجام می‌شوند که بر همین اساس صنعت حمل و نقل دریایی بسیار حایز اهمیت است و سازمان بنادر و دریانوردی به عنوان مسئول و متولی صنعت دریایی و بندری ضمن ارج نهادن به خدمات دریانوردان ، در روز جهانی دریانوردی اقداماتی را برای پاسداشت این عزیزان در نظر می گیرد.

دکتر آبایی با اشاره به سابقه طولانی بندرانزلی در زمینه تراتزیت کالا تصریح کرد: بندر انزلی  در حمل و نقل دریایی و  بحث ترانزیت کالا در دو کریدور بزرگ ترانزیتی بین المللی نقش اساسی دارد و باید از این امکانات به درستی استفاده شود زیرا وضعیت این بندر در توسعه تجارت در کشور بسیار تاثیرگذار است.  

وی با اشاره به حضور معاون اول محترم رییس جمهور در نشست اقتصادی کشورهای حاشیه ی دریای خزر گفت : به امید خدا با رایزنی های صورت گرفته شرایطی فراهم شود که بتوانیم در خصوص حمل و نقل دریای خزر بیش از پیش فعال شویم.

مدیر کل بنادر و دریانوردی استان گیلان با اشاره به جایگاه بندر انزلی در دهه های مختلف، گفت: بندر انزلی می تواند به جایگاه گذشته ی خود برگردد و در حال حاضر امکانات و تجهیزاتی در بندر در حال فراهم و بروز شدن است که در جهت توسعه ی صنعت بندری می باشد.

دکتر آبایی با اشاره به توسعه ی زیر ساخت های بندر انزلی به جهت تغییر نوع کالاها عنوان کرد: زیر ساخت های عملکردی و عملیاتی بسیار تاثیر گذار است  و تغییر کالا از آهن آلات به  سمت غلات شرایط خاصی را می پذیرد که در بندر انزلی باید امکانات آن فراهم شود اما  وقتی غلات وارد یک استان می‌شود بایستی صنایع پشتیبان و پایین دستی آن نیز در آن استان وجود داشته باشد و در این راستا نیاز به هماهنگی و همکاری بیشتری با سایر نهادهاو سازمانهای همجوار و ذیمدخل احساس می شود.

وی با بیان اینکه فعالیت ها و شرایط خوبی برای حضور سرمایه گذاران در مجتمع بندری انزلی فراهم بوده، یادآور شد: بندر انزلی حدود ۱۵۰ هکتار اراضی دارد که اگر با قوانین منطقه آزاد اداره شود می‌تواند در جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی موفق عمل کند همچنین قرار است که ظرفیت سیلوهای این بندر به ١٦٠هزار تن افزایش یابد.

مدیر کل بنادر و دریانوردی استان گیلان رشد ۵۶ درصدی کانتینر در ۴ ماهه نخست امسال را نشان‌دهنده ظرفیت بالای بندرانزلی دانست و گفت: بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری بخش خصوصی در این بندر جذب شده است و هم اکنون نیز بخش خصوصی در این بندر فعال است و برای جذب بیشتر سرمایه بخش خصوصی نیز برنامه داریم.

وی با تاکید بر فرهنگسازی رسانه‌ها در استفاده بیشتر از ظرفیت بندر انزلی بیان کرد: در بندر ما هنوز فرهنگ غله‌داری و استفاده از سیستم‌های کانتینری وجود ندارد و استفاده از کالاهای فله‌ای و فرهنگ غله‌داری باید در دستور کار سازمان‌های دخیل در واردات قرار گیرد.

دکتر آبایی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه گردشگری گفت:  در سال ۹۸ زمان انتظار (port time) کشتی‌ها در بندر انزلی کاهش یافت و اقداماتی نظیر ساخت موج شکن و حوضچه نیز انجام شد و بایستی برای ورود سرمایه گذاران جهت ساخت اماکن تفریحی و هتل در این بندر برنامه‌ریزی شود.

مدیر کل بنادر و دریانوردی استان گیلان با اشاره به برخی برنامه های اداره کل بنادر و دریانوردی استان گیلان، گفت: ایجاد ترمینالی که قابلیت پذیرش در تمام فصول سال را داشته باشد، بهره گیری سیستم های هوشمند، ارتباط الکترونیکی بین سازمان های دخیل در امر تجارت، استفاده بهینه از نیروی انسانی و بهره گیری از تجهیزات به روز موجب ارتقای توان عملیاتی و تجاری بندرانزلی شود اما آنچه که برای ما مهم است این است که در زمینه ی کالاهای اساسی نقش آفرینی کنیم.

وی با تاکید بر ورود سرمایه‌گذاران از کشورهای حاشیه دریای خزر تصریح کرد: ورود سرمایه‌گذاران از کشورهای حاشیه دریای خزر در بندر انزلی از اهمیت بالایی برخوردار است و قرار است یکی از بحث‌های اصلی در نشست سه جانبه بین ایران، آذربایجان و روسیه اعلام آمادگی بندر انزلی برای ورود سرمایه گذاران کشورهای حاشیه دریای خزر باشد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان گیلان توسعه پایدار رسانه رشد کشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۰۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ نشست مرور فرآیندهای مطلوب سامانه یکپارچه عملیات بندری در بندر شهید رجایی

تین نیوز

نشست فرآیندهای مطلوب سامانه یکپارچه عملیات بندری با هدف اجرای پروژه طراحی و استقرار سامانه یکپارچه عملیات بندری در سازمان بنادر و دریانوردی در بندر شهید رجایی آغاز شده است.

به گزارش تین نیوز، این نشست سه روزه با هماهنگی دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات (فاوا) و با حضور نمایندگان بنادر لنگه و باهنر، اداره کل امور بندری، اداره کل ترانزیت، لجستیک و توافقنامه ها و کارشناسان و مدیران این بخش ها از سوم اردیبهشت ماه درحال برگزاری است.

براساس این گزارش این نشست با توجه به ضرورت هم اندیشی در خصوص فرآیندهای مطلوب و رویه های مرتبط با ورود کالا از خشکی (انواع کالاهای کانتینری و فله) تا چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه جاری ادامه دارد.

 در این نشست کارشناسان بخش های بندری پیرامون مرور فرآیندهای وضعیت مطلوب و اهم تغییرات در فرآیندهای جاری، مکانیزم و رویه های اجرای الزمات نظارتی و حاکمیتی سازمان بنادر و دریانوردی و آماده سازی ارکان مرتبط با عملیاتی شدن فرآیندهای مطلوب با حضور نمایندگان شرکت های کشتیرانی و اپراتورها بحث و تبادل نظر می کنند.

 از مهم ترین تغییرات فرآیندی در استقرار دوره نخست سامانه یکپارچه عملیات بندری در این نشست سه روزه نیز می توان به ارتباط با ذینفعان کالا، ورود و تخلیه کالا در بنادر بر اساس مجوزهای صادره توسط بنادر، ورود وسایط نقلیه تجاری مبتنی بر مجوز بندر و تعامل و تبادل اطلاعات با سازمان های همکار از جمله راه آهن، راهداری و گمرک اشاره کرد.

سامانه یکپارچه عملیات بندری به عنوان یکی از طرح های کلیدی سازمان بنادر و دریانوردی با مدیریت معاونت امور بندری و اقتصادی و نظارت دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان بنادر و دریانوردی از آبان ماه ۱۴۰۲ در دست تحلیل، طراحی و تولید می باشد.

این سامانه به عنوان یک راهکار نرم افزاری یکپارچه در حوزه عملیات بندری (کالاهای کانتینری و غیر کانتینری) جایگزین سامانه های فعلی سازمان بنادر می شود و در تعامل با سایر سامانه های تخصصی اپراتورهای بندری، امکانات لازم برای ایفای وظایف حاکمیتی سازمان بنادر و دریانوردی، نظارت موثر بر قراردادهای اپراتورها و کنترل شاخص های کلیدی عملکردی، برقراری ارتباط با سازمان های متعامل و ارائه خدمات به مشتریان را از طریق یک درگاه واحد فراهم می سازد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • روایت برگزیدگان جشنواره «قهرمان ایران» از عملکرد رسانه ملی
  • زیرساخت‌های بندر دیلم تقویت می‌شود
  • بانک توسعه صادرات درمسیرجهش تولید گام موثر برمی دارد
  • مشارکت مردم بندرانزلی در سامانه هوشمند تفکیک زباله از مبدا
  • ملوان بدون مصدوم و محروم مقابل سایپا
  • ◄ نشست مرور فرآیندهای مطلوب سامانه یکپارچه عملیات بندری در بندر شهید رجایی
  • اتمام تعمیر اسکله تاریخی بلوار بندرانزلی
  • بندر انزلی، میزبان کشتی ساحلی کارگران قهرمانی کشور
  • اعتلای ورزش کارگری با استفاده از ظرفیت‌های موجود
  • پیشرفت فیزیکی ۸۶ درصدی تصفیه خانه شرقی بندرانزلی