Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@21:35:02 GMT

تلاش برای خود کنکور باشد نه فکر کردن به نتیجه آن

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۶۲۸۷۸

تلاش برای خود کنکور باشد نه فکر کردن به نتیجه آن

دانش‌آموز خوزستانی رتبه 9 کنکور علوم تجربی گفت: به دانش‌آموزان توصیه می‌کنم به جای اینکه به نتیجه کنکور فکر کنند، تمام تلاش خود را برای آزمون انجام دهند؛ با این کار، نتیجه هرچه باشد، دانش‌آموزان می‌توانند به این افتخار کنند که تلاش خود را انجام داده‌اند.

سیاوش کیانپور، دانش‌آموز مدرسه شهید بهشتی اهواز در کنکور سراسری سال 98، رتبه 9 گروه علوم تجربی را کسب کرد؛ خبرگزاری ایسنا با این دانش‌آموز گفت‌وگویی انجام داده است که مشروح آن را در ادامه می‌خوانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

*به طور متوسط روزانه چند ساعت مطالعه داشتید؟

در سال آخر به طور میانگین 8 تا 11 ساعت در روز مطالعه داشتم.

*از چه زمانی مطالعه برای کنکور سراسری را آغاز کردید؟

از سال دهم، شرکت در آزمون‌های آزمایشی را شروع کردم. از همین سال، چون در آزمون‌های آزمایشی شرکت می‌کردم، دروس را با این دیدگاه می‌خواندم که به صورت تستی هم باشد. اما نحوه درس خواندن من از تابستان قبل از سال دوازدهم دیگر خیلی جدی شد.

*تراز شما در آزمون‌های آزمایشی که شرکت می‌کردید چطور بود؟

میانگین ترازم در سال دهم بین 7500 تا 7600 بود. در پایه یازدهم کمی ترازم بهتر شد و حدود 7800 تا 7900 بود. در سال آخر نیز میانگین ترازم 7800 تا 7900 بود و در یک مقطع میانگین ترازم از 8000 هم عبور کرده بود.

*در آزمون‌های آزمایشی که شرکت می‌کردید، تخمین زده می‌شد که چه رتبه‌ای کسب کنید؟

با توجه به میانگین ترازم، پیش‌بینی می‌شد که رتبه چهار کشوری را کسب کنم. در مقطعی نیز هشت کشوری بود که در کنکور نیز چندان از آن دور نشدم.

*در انتخاب رشته چه رشته‌ای را انتخاب می‌کنید؟

فردا قصد دارم انتخاب رشته کنم و به احتمال زیاد رشته پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی تهران را انتخاب می‌کنم.

*قصد دارید در مقاطع بالاتر هم ادامه تحصیل دهید؟

قطعا.

*برای ادامه تحصیل ایران را ترجیح می‌دهید یا کشورهای خارجی؟

هنوز تصمیمی در این خصوص نگرفته‌ام. هدف من این بود که ابتدا محیط دانشگاهی را تجربه کنم. بعد درباره ادامه تحصیل در ایران یا خارج از کشور تصمیم می‌گیرم.

*چه توصیه‌ای برای دانش‌آموزان کنکوری دارید؟

توصیه می‌کنم دانش‌آموزان به جای اینکه به نتیجه فکر کنند، تمام تلاش خود را برای کنکور انجام دهند. دانش‌آموزان تلاش را اولویت خود قرار دهند؛ با این کار، نتیجه هر چه باشد، دانش‌آموزان می‌توانند به این افتخار کنند که تلاش خود را انجام داده‌اند.

*عامل موفقیت خود را چه چیزی می‌دانید؟

خانواده و معلمان خوب.

*گاهی صحبت‌هایی درباره تک بعدی بودن دانش‌آموزان مدارس تیزهوشان مطرح می‌شود و گفته می‌شود که این دانش‌آموزان تنها در زمینه درسی موفق عمل می‌کنند اما در حوزه‌های دیگر چندان موفق نیستند، شما در این زمینه چطور فکر می‌کنید؟

من چندان اطلاعی درباره دانش‌آموزان شهرهای دیگر ندارم اما با آگاهی که نسبت به شهر خودم و مدرسه خودم دارم، نظرم این است که از حدود 110 دانش‌آموز مدرسه ما، تعداد افراد تک بعدی شاید کمتر از 10 نفر بود. این مساله در مدرسه ما چندان زیاد نبود اما اگر چنین چیزی باشد هم کاملا طبیعی است، چون تا چند سال پیش ملاک اصلی دانش‌آموزان در ورود به مدارس سمپاد، درس‌شان بوده است.

سازمان سمپاد تلاش‌های زیادی داشته است که دانش‌آموزان به رشته‌های مختلف فرهنگی، هنری و ورزشی روی بیاورند. نهایتا من معتقد هستم تک بعدی بودن یک دانش‌آموز بیشتر از این که به سمپاد مربوط شود به خود آن شخص و اهداف او بستگی دارد. اگر تمام اهداف کسی در درس باشد، نتیجه‌ای جز تک بعدی بودن هم کسب نخواهد کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کنکور سراسری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۲۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش گفت: توانمندسازی در دو بعد «معیشت» و «علمی و انگیزشی» معلم باید انجام شود؛ با توجه به رویکرد دولت و رویکرد قوای حاکم و نگاه حمایتی مقام معظم رهبری نسبت به جامعه تعلیم و تربیت، امیدواریم که به روزهای خوب برسیم.

به گزارش ایسنا، ستاری فرد با بیان اینکه در دولت سیزدهم اتفاقات خوبی برای موضوع معیشت معلمین رخ داده، گفت: از دهه هفتاد مسئله نظام رتبه بندی معلمین مطرح بود، به خصوص اینکه در سند تحول بنیادین سال ۱۳۹۰ نیز صراحتا تأکید و تصحیح شد که باید انجام شود که در این دولت عملیاتی و به مسئله معیشت معلمان توجه شد.

وی با بیان اینکه امیدواریم کاری که این دولت در بحث رتبه بندی و توجه به معیشت معلمان شروع کرده استمرار پیدا کند، افزود: با همراهی و همکاری مجلس اتفاقی را رقم می زنیم تا «معلمی» سرآمد همه مشاغل باشد یعنی کارآمدترین و موثق ترین افراد شغل معلمی را انتخاب کنند.

ستاری فرد به دیدار رهبر معظم انقلاب با معلمان اشاره کرد و گفت: حضرت آقا به محور توانمندسازی معلمان اشاره داشتند که باید توانمندسازی در دو بعد «معیشت» معلم و «علمی و انگیزشی» انجام شود که امیدواریم با توجه به رویکرد دولت و رویکرد قوای حاکم و نگاه حمایتی مقام معظم رهبری نسبت به جامعه تعلیم و تربیت، به روزهای خوب برسیم.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه ۴۰۶ هزار نفر در آزمون استخدامی خاص معلمین پرورشی و تربیت بدنی شرکت کردند، ادامه داد: جمعا ۱۹ هزار و ۳۷۷ نفر مربی پرورشی و معلم تربیت بدنی از محل این آزمون وارد آموزش و پرورش می‌شوند.

ستاری فرد با اشاره به سخنان وزیر آموزش و پرورش گفت: به گفته وزیر آموزش و پرورش به زودی مقدمات آزمون دیگر برای مربیان تربیت بدنی و پرورشی در سال پیش رو مهیا می شود؛ چیزی که خیلی برای ما مهم است، جذب مربیان با کیفیت برای نظام تعلیم و تربیت دانش آموزان است.

وی با بیان اینکه امروز دچار چالش های جدی هستیم، افزود: فقر حرکتی، ضعف حرکتی، تغییر سبک زندگی مردم و ورود بچه‌ها به فضای مجازی که رقیب جدی سلامت جسمی و سلامت روانی بچه‌هاست، توجه به کیفیت و کمیت درس تربیت بدنی اهمیت دارد.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در حال حاضر به خصوص بعد از کرونا میزان اضافه وزن و چاقی دانش آموزان و کودکان و نوجوانان به ۳۴ درصد رسیده یعنی از هر سه دانش آموز یک دانش آموز در موقعیت مناسب سلامت قرار ندارد، ادامه داد: اگر دانش آموز در موقعیت مناسب سلامت نباشد قطعا در موقعیت مناسب یادگیری قرار نمی گیرد.

ستاری فرد با بیان اینکه مسئله سلامت دانش آموز زیربناست، عنوان کرد: ارزان ترین و بهترین ابزار و در واقع فرصت کنترل آسیب های اجتماعی و تربیت، مسئله بازی و ورزش است، یعنی بهترین فرصت برای تربیت دانش آموز فرصت بازی کردن است.

وی به عیدی وزیر آموزش و پرورش به دانش آموزان ابتدایی اشاره کرد و گفت: موضوع افزایش ساعت درس تربیت بدنی برای دانش آموزان ابتدایی در سال تحصیلی پیش رو صحبت و عیدی وزیر است که امیدواریم محقق شود.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در قانون اساسی برای تربیت بدنی و آموزش و پرورش صرفا عبارت رایگان استفاده شده، افزود: دو اصل مهم قانون اساسی به تربیت بدنی رایگان و آموزش و پرورش رایگان اشاره شده است.

ستاری فرد که در برنامه تلویزیونی سخن می‌گفت، به جذب استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان اشاره کرد که هم مشکل نظام وظیفه آن ها حل شود، هم اشتغال و ادامه تحصیل آن ها صورت می گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • واژه ای به نام سمپاد به گوشتان خورده است ..
  • قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته
  • تسلیت استاندار مازندران درپی درگذشت نخبه دارنده رتبه ۲۵ کنکور
  • حجازی: هوادار واقعی استقلال کاری به نتیجه ندارد
  • جذب استعداد‌های برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور جذب دانشگاه فرهنگیان می شوند
  • جذب استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • تلاش رژیم صهیونیستی برای نشان دادن یک چهره متمدن از خود بی نتیجه است
  • تلاش استکبار جهانی برای فراموشی مساله غزه بی‌نتیجه است
  • توصیه‌هایی به داوطلبان کنکور برای تأیید سوابق تحصیلی