Web Analytics Made Easy - Statcounter

خانواده یکی از بازداشت شدگان در زندان های آل سعود از سلول‌های پر از موش و بدن‌های ورم کرده در بازداشتگاه‌های عربستان خبر داد.

به گزارش گروه بین الملل قدس آنلاین، حساب کاربری «معتقلی الرأی» در توئیتر اطلاعاتی را در مورد شرایط نامناسب و وخیم بازداشت شدگان در زندان های سعودی فاش کرد.

این حساب کاربری در پیامی به نقل از خانواده یکی از زندانیان گزارش داد: آنچه رسانه‌های سعودی در مورد حقوق تضمینی زندانیان نقل می کنند کذب محض است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این حساب می افزاید: دستگاه امنیت دولتی دستگاهی دروغگوست و اگر می‌خواهید واقعیت را بدانید باید به سلول های کثیف در زندان‌ها با زندانبان‌های کثیف مراجعه کنید.

عضو خانواده این زندانی ادامه می دهد: بروید و بدن زندانیان را نگاه کنید که چگونه از ضرب شلاق و لگد با کفش های افسران امنیتی ورم کرده است. بدن آنها به تکه‌هایی از سیاهی تبدیل شده است.

در مورد شکنجه های دیگری که در این زندان ها وجود دارد خانواده این زندانی که هفت سال از حبس او می گذرد می افزاید: سلول‌ها پر است از حشرات موذی و موش. فرد زندانی به شدت درد می‌کشد و هیچ توجهی به او نمی‌شود. اگر درخواست درمان داشته باشد به او حمله ور می شوند تا سکوت کند.

این اطلاعات در حالی منتشر شده است که سازمان‌های بین المللی و فعالان حقوق بشری گزارش‌های متعددی را از نقض گسترده حقوق بشر در زندان‌های سعودی منتشر می کنند.

شنبه گذشته صالح الضمیر یک مبلغ سعودی در زندان «طرفیه» واقع در منطقه قصیم جان باخت. ماه مارس نیز فعالان از درگذشت شیخ احمد العماری رئیس دانشکده قرآن کریم در دانشگاه مدینه منوره براثر سکته مغزی در زندان خبر دادند.

از سپتامبر سال ۲۰۱۷ تاکنون مقامات سعودی مبلغان مشهور و فعالان حقوق بشری بسیاری را بازداشت کرده اند که معروفترین آنها شیخ سلمان عوده، عوض القرنی و العمری هستند. عربستان غالبا تعداد زندانیان را اعلام نمی‌کند.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: عربستان سعودی آل سعود حقوق بشر زندان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۳۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این زن بخاطر نوع لباسش به ۱۱سال زندان محکوم شد

 به گزارش تابناک، اِی‌ال‌کیواس‌تی (سازمان ناظر بر حقوق بشر عربستان که در لندن مستقر است) گفت مناهل عُتَیبی، زن ۲۹ ساله، به دلیل نقض قانون مبارزه با جرایم سایبری از جمله «مخالفت با قوانین مربوط به زنان، مثل نظام سرپرستی مردانه و قانون حجاب»، «مشارکت در چندین هشتگ مخالفت با این قوانین»، «داشتن چندین عکس و کلیپ ویدئویی در لباس‌های نامناسب» در حساب‌ها شبکه‌های اجتماعی و «رفتن به فروشگاه بدون پوشش عبایه، عکس گرفتن از این صحنه، و نشر آن در اسنپ‌چت» با زندان روبرو شد.

دو گروه حقوق بشر حکم ۱۱ سال حبس برای یک مربی تربیت بدنی و فعال حقوق بشر توسط یک دادگاه جرایم تروریستی در عربستان سعودی را محکوم کرده‌اند.
 
به گزارش بی بی سی؛ عفو بین‌الملل و «اِی‌ال‌کیواس‌تی» گفتند که مناهل عُتَیبی، ۲۹ ساله، در اتهامات مرتبط با انتخاب نوع لباس و بیان دیدگاه‌هایش در فضای مجازی محکوم شده است.
 این‌ها شامل درخواست برای پایان نظام سرپرستی مردان بر زنان و ویدئو‌هایی از خرید رفتن او بدون پوشش اسلامی عبایه است. 
دیپلمات‌های سعودی به سازمان ملل گفتند که او در ارتباط با «جرایم تروریستی» گناهکار شناخته شده است.
 
نمایندگی دولت عربستان در ژنو در نامه‌ای گفت که محاکمه خانم عتیبی با محکومیت او در ماه ژانویه پایان یافت، اما جزئیات بیشتری ارائه نکرد.

 
در دو سال گذشته ده‌ها نفر، که بسیاری از آن‌ها زن هستند، در ارتباط با پست‌هایی در شبکه‌های اجتماعی در عربستان زندانی شده‌اند.
 
عفو بین‌الملل و اِی‌ال‌کیواس‌تی، که یک سازمان ناظر بر حقوق بشر در عربستان است که در لندن مستقر است، گفتند که خانم عتیبی از حامیان اولیه اصلاحات اجتماعی و اقتصادی بود که محمد بن سلمان بعد از انتخاب شدن به عنوان ولیعهد عربستان در سال ۲۰۱۷ از سوی پدرش، ملک سلمان، اعلام کرد.
 
خانم عتیبی دو سال بعد به شبکه «دویچه وله» در آلمان گفت که احساس می‌کند آزاد است هرچه می‌خواهد بپوشد و دیدگاه‌هایش را بیان کند.
 
او همچنین گفت که رفتار او «بر آنچه ولیعهد گفته استوار است... اینکه من حق دارم نوع پوشش خود را تا زمانی که محترمانه باشد انتخاب کنم.»
 
او در نوامبر ۲۰۲۲ به اتهامات تروریستی بازداشت شد که در میان سرکوب شدید بیان نارضایتی در فضای مجازی بود.
 
اِی‌ال‌کیواس‌تی گفت او ابتدا به نقض قانون مبارزه با جرایم سایبری از جمله «مخالفت با قوانین مربوط به زنان، مثل نظام سرپرستی مردانه و قانون حجاب»، «مشارکت در چندین هشتگ مخالفت با این قوانین»، «داشتن چندین عکس و کلیپ ویدئویی در لباس‌های نامناسب» در حساب‌ها شبکه‌های اجتماعی و «رفتن به فروشگاه بدون پوشش عبایه، عکس گرفتن از این صحنه، و نشر آن در اسنپ‌چت» روبرو شد.
 
براساس نظام سرپرستی مردان بر زنان در عربستان، پدر، برادر، شوهر یا پسر یک زن حق دارند تصمیم‌های مهم را به نمایندگی از او در زمینه ازدواج، طلاق و فرزندان اتخاذ کنند.
 
حکم ۱۱ سال زندان او روز ۹ ژانویه صادر شده بود، اما این حکم تازه در نامه نمایندگی عربستان به دفتر حقوق بشر سازمان ملل - که تاریخ آن ۲۵ ژانویه است - علنی شده است.

دیگر خبرها

  • گزارش جدید وزارت خارجه روسیه از وضعیت دردناک حقوق بشر آمریکایی
  • رسیدگی مستمر به مشکلات خانواده زندانیان نیازمند بوشهر
  • سخنگوی طالبان گزارش یوناما را تکراری و تبلیغاتی خواند
  • سال‌گذشته زمینه اشتغال ۴۵ هزار نفر زندانی کشور در داخل و خارج زندان فراهم شد
  • گزارش یوناما درباره وضعیت افغانستان اشتباه و نادرست است
  • آزادی ۱۵۵ زندانی از زندان های هرمزگان
  • این زن بخاطر نوع لباسش به ۱۱سال زندان محکوم شد
  • آزادی ۱۵۵ زندانی در هرمزگان
  • اهدای هزینه سالگرد اموات، برای کمک به خانواده زندانیان نیازمند
  • رئیس شورای اسلامی شهر سمنان : اداره کل زندان‌ها از حساب شهرداری ۹۰۰ میلیون برداشت با آنکه به شهرداری بدهکار است