Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-30@14:01:41 GMT

اولین واکنش‌ها به قانون جدید مهاجرتی ترامپ

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۶۳۹۵۱

اولین واکنش‌ها به قانون جدید مهاجرتی ترامپ

به گزارش پایگاه خبری هیل، در شکایت نمایندگان شهرهای سانتا کلارا و سن فرانسیسکو آمده که این قوانین جدید موسوم به "مطالبه عمومی" به دولت اجازه می‌دهد تا از اعطای گرین کارت به مهاجران برای استفاده از برنامه‌های عمومی نظیر مهر تایید دریافت غذا و کمک‌های دارویی یا ورود به این برنامه‌ها جلوگیری به عمل آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نمایندگان گفته‌اند که با این شکایت به دنبال یک حکم موقت در دادگاه منطقه‌ای برای منطقه شمالی کالیفرنیا هستند و گفته‌اند که این قوانین جدید که به سیستم‌های امنیتی و بهداشت عمومی لطمه وارد می‌کند، قوانین خودسرانه و از روی هوس هستند که می‌خواهند اختیار کنگره را با لغو سیستم دیرینه مهاجرت مبتنی بر خانواده از میان بردارند. آنها همچنین گفتند که این کاهش برنامه ریزی شده استفاده غیر شهروندان از خدمات عمومی در نتیجه قانون جدید، باعث افزایش خطرات مربوط به سلامت عمومی می‌شود.

این نمایندگان همچنین گفته‌اند که این دستور، غیرقانونی است چون با چارچوب قوانین مهاجرتی آمریکا که در کنگره تصویب شده، در تضاد است.

دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا جدیدترین نسخه مطالبه عمومی را روز دوشنبه منتشر کرد و قرار است ۱۵ اکتبر اجرایی شود. این دو شهر در ایالت کالیفرنیا به دنبال تعویق زمان اجرایی شدن آن هستند.

در همین حال، دادستان های عمومی نیویورک و کالیفرنیا نیز گفته‌اند که علیه این قانون دست به کار می‌شوند.

310311

کد خبر 1289525

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ایالات متحده آمریکا دونالد ترامپ ایالات متحده آمریکا باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس خودرو خودروسازان سینمای ایران بازیگران سینما و تلویزیون ایران قیمت مسکن دونالد ترامپ بازار خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۳۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قوانین سختگیرانه اتحادیه اروپا یقه آیپد را گرفت!

ایتنا - آیپد اپل به فهرست محصولات و خدمات شرکت‌های بزرگ فناوری اضافه شد که مشمول مقررات سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا برای متوقف کردن سوءاستفاده از قدرت رقابت می‌شوند.
این اقدام به معنای آن است که اپل، شش ماه فرصت دارد تا اطمینان حاصل کند اکوسیستم تبلت این شرکت، مطابق با مجموعه اقدامات بازدارنده تحت «قانون بازارهای دیجیتال» اتحادیه اروپا است.

سیستم عامل موبایل iOS، فروشگاه اپ استور و مرورگر سافاری اپل پیش از این هدف این قانون قرار گرفته‌اند اما اپل، مشخص شدن این شرکت برای خدمات خاص را در دادگاه عمومی اتحادیه اروپا در لوکزامبورگ، به چالش کشیده و قرار است جلسه رسیدگی به درخواست این شرکت، در سال میلادی جاری برگزار شود.

مارگارت وستاگر، کمیسر رقابت اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای گفت:‌ تصمیم اتحادیه اروپا برای قرار دادن آیپد تحت «قانون بازارهای دیجیتال»، حفظ انصاف و رقابت را تضمین می‌کند. وی اظهار کرد: تحقیقات نشان داده که سیستم عامل iPadOS، دروازه مهمی است که بسیاری از شرکت‌ها برای دسترسی به مشتریانشان، به آن متکی هستند.

این تصمیم، یک شکست برای شرکت آمریکایی اپل است که باید سیستم عامل خود را برای عمل به مجموعه‌ای از الزامات و ممنوعیت‌ها، اصلاح کند و به کاربران آیپد اجازه دهد اپلیکیشن‌ها را فراتر از مرزهای انحصاری اپل دانلود کنند و بتوانند برنامه‌های از قبل نصب شده در این دستگاه را حذف کنند.

سخنگوی اپل اظهار کرد: این شرکت به خدمات‌رسانی به مصرف کنندگان اروپایی متعهد مانده و همزمان تلاش می‌کند ریسک‌های امنیت داده و حریم خصوصی جدید ناشی از «قانون بازارهای دیجیتال» را خنثی کند.

«قانون بازارهای دیجیتال» اتحادیه اروپا، ضربه‌ای به قلب مدل‌های کسب و کار شش شرکت فناوری قدرتمند جهان شامل اپل، مایکروسافت، متا پلتفرم، گوگل، آمازون و بایت دنس (شرکت مادر تیک‌تاک) است که همگی به عنوان «دروازه‌بان‌های دیجیتالی» مشخص شده‌اند و مشمول الزامات جدید قرار می‌گیرند تا مانع سوءاستفاده از نفوذشان شود.

تحت این قانون که از هفتم مارس به طور کامل اجرایی شد، شرکت‌هایی که به عنوان «دروازه‌بان دیجیتالی» مشخص شده اند حق ندارند سرویس‌های خود را بر سرویس‌های رقبا در اولویت قرار دهند. همچنین اجازه ندارند اطلاعات شخصی را در سراسر خدمات مختلف، یکپارچه کنند و از داده‌های جمع آوری شده از شرکت‌های شخص ثالث برای رقابت با آنها استفاده کنند و باید به کاربران اجازه دهند اپلیکیشن‌ها را از پلتفرم‌های رقیب، دانلود کنند.

دیگر خبرها

  • قوانین کارگر وجود دارد اما اجرا نمی‌شود 
  • موارد تسری مزایا و امتیازات قوانین ایثارگران مشخص شد
  • موافقت با اصلاح موادی از لایحه برنامه هفتم
  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل تنش در روابط دوبلین-لندن
  • مجلس با اصلاح موادی از لایحه برنامه هفتم موافقت کرد
  • واکنش ترامپ به خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین
  • قوانین سختگیرانه اتحادیه اروپا یقه آیپد را گرفت!
  • ترامپ خطاب به دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا: اعتراضات را متوقف کنید، همین الان!
  • واکنش ترامپ به اعتراضات حمایتی از فلسطین در آمریکا
  • بوتسوانا درخواست انگلیس برای توافق ضد مهاجرتی را رد کرد