Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از چندین سال انتظار و برای رسیدگی بهتر به مشکلات موقوفات و بقاع متبرکه و سایر اماکن مذهبی با مجوز هیئت دولت و مساعدت مدیرکل اوقاف، اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان گتوند افتتاح شد. ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۲ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از گتوند، حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی خاکباز در جمع خبرنگاران در  آئین افتتاحیه این اداره اظهار داشت: کار اوقاف یک کار دارای برنامه و روتینگ است و تمام دغدغه اداره اوقاف شهرستان گتوند احیاء موقوفات امامزادگان است که با توجه به سابقه این شهرستان امروز استقلال خود را در بحث موقوفات و بقاع با راه‌اندازی اداره پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه هدف اصلی اداره اوقاف آبادانی امامزاده است، افزود: در سطح شهرستان گتوند موقوفات منفعتی و انتفاعی زیادی وجود دارد که مسئول اداره اوقاف شهرستان باید قدم بردارد و با احیا موقوفات بتواند برابر نیت واقف اجرای نیت کند.

روابط‌عمومی اوقاف حلقه گمشده مسابقات سراسری قرآن!مدیرکل جدید اوقاف و امور خیریه استان سمنان منصوب شدخوزستان| مجوز استقرار اداره اوقاف هندیجان بعد از 4 سال در آستانه ابطال

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خوزستان بیان کرد: حضور اداره اوقاف در این شهرستان نوید یک برنامه فرهنگی خوب، رشد، تعالی بار اجتماعی و فرهنگی برای شهرستان است که باید بتواند ظرفیت خوبی برای مبارزه با محرومیت‌زدایی و فقر ارائه دهد.

وی گفت: از مسئولان شهرستان انتظار داریم همکاری لازم را با این اداره داشته و دستگاه‌هایی که موقوفات در اختیار دارند برابر نیت واقف قرارداد ببندند تا قبل از اینکه به محاکمه قضایی کشیده شود.

عباس‌نژاد سرپرست اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان گتوند در حاشیه این مراسم اظهار داشت: بقاع متبرکه زیادی در شهرستان داریم که ساختمان آن‌ها دارای مشکلاتی است که امیدواریم بتوانیم با جذب اعتبارات از طریق دولت،گام‌های موثری برای برطرف کردن این مشکلات برداریم.

سرپرست اداره اوقاف وامور خیریه شهرستان گتوند در باره مشکلات خدام امامزاده محمدبن زید(ع) و عقب افتادگی چند ماهه حقوق آنان ادامه داد: یکی  از مشکلاتی که در شهرستان وجود دارد بحث حقوق خدام امامزاده محمدبن زید(ع) است که هفته گذشته یک ماه از حقوق آنان را پرداخت کردیم و امیدواریم بتوانیم با رایزنی‌هایی که با نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و فرماندار، حقوق عقب افتاده آنان را پرداخت کنیم و از ظرفیت این خدام استفاده کنیم.

انتهای پیام/ح

R41468/P1357/S6,57/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۴۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان افتتاح شد

بزرگترین درمانگاه خیریه روستایی کشور به همت خانواده خیر نیکوکار مرحوم حاج‌محمد علی رحیمیان با حضور معاون پارلمانی رئیس جمهور و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان و انار، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور در آئین افتتاح درمانگاه با گرامیداشت یاد مرحوم رحیمیان، اظهار کرد: در رفسنجان و انار قبل از انقلاب ما پزشک ایرانی انگشت شمار داشتیم که اکثراً از کشورهای دیگر بودند ولی امروزه ایران به قطب گردشگری سلامت تبدیل شده است زیرا از کشورهای مختلف برای درمان به ایران می آیند.

وی افزود: در حوزه‌های صنعت، معدن، اقتصاد و واحدهای تولیدی بالغ بر هشت هزار و ۴۰۰ کارگاه تعطیل یا نیمه تعطیل وجود داشت که در این دولت یک واحد احیا جهت کارگاه‌های نیمه تعطیل در همه استان احداث شده تا نیروی کار مجدد به کار مشغول شوند و همچنین در استان‌های مختلف پروژه‌های نیمه تمام فراوان وجود دارد که در حال تکمیل و آماده جهت ارائه خدمت به مردم هستند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور ادامه داد: هیچ دولتی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به اندازه دولت کنونی در حوزه بهداشت، درمان و سلامت توجه و هزینه نکرده است، زیرا حوزه سلامت جز اولویت‌های مهم دولت است.

وی با بین اینکه وظیفه اصلی نظام جمهوری اسلامی ایران خدمت به مردم و پیشرفت کشور است، گفت: درمانگاه خیریه حضرت ولی عصر (عج) جزو بزرگترین درمانگاه‌های روستایی کشور است و باید از آن مراقبت کرد تا متوقف نشود.

حسینی با اشاره به فعالیت شرکت‌های دانش بنیان افزود: درمان زخم‌های دیابتی، تولید داروی شیمی درمانی، داروی آسم، تشخیص سرطان روده، سی تی اسکن ۱۶ اسلایدی، داروی ضد سکته مغزی، داروی درمان سرطان پروستات، راه اندازی بزرگترین خط تولید انسولین در کشور و…از جمله نمونه‌هایی است که توسط شرکت‌های دانش بنیان در حوزه بهداشت انجام شده است.

به گزارش ایمنا، درمانگاه خیریه حضرت ولیعصر (عج) به عنوان بزرگترین درمانگاه خیریه روستایی کشور در زمینی به مساحت ۱۰۰ هزار متر مربع و زیربنای ۴۲۰۰ متر مربع با هزینه‌ای بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان توسط خانواده مرحوم حاج‌محمد علی رحیمیان بنا شده است.

کد خبر 750355

دیگر خبرها

  • بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان افتتاح شد
  • اقدامات هیئت امنای با تجربه؛ جهش خوبی برای احیای موقوفات
  • افتتاح بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان + تصاویر
  • افتتاح دفتر کانون بسیج رسانه در شهرستان آران و بیدگل
  • استفاده از ظرفیت ۵۰ نفر امین برای مدیریت موقوفات متصرفی سمنان
  • سومین یادواره ۳۵۷ شهید گتوند برگزار گردید
  • تجلیل از ۸۰ خادم قرآنی در امام زاده نرمی اصفهان
  • سرمایه‌گذاری اوقاف در پرورش ماهی
  • شناسایی بیش از ۸۰۰ نوع نیت برای وقف
  • یکی از عملکردهای مثبت سازمان اوقاف در نهضت ملی مسکن است