Web Analytics Made Easy - Statcounter

علوی گفت: در اجلاس‌های ملی و بین‌المللی میزبانی ایرانی اسلامی با همکاری رسانه‌ها فرهنگ ناب مهمان‌نوازی ایرانیان را که در دنیا سرآمد بوده و هست به‌ خوبی به جهانیان معرفی خواهیم کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «سیداحسان علوی» در مراسم بزرگداشت روز خبرنگار با اشاره به اینکه رسانه‌ها به عنوان رکن چهارم دموکراسی باید مسئولیت‌های اجتماعی خود را به نحو مطلوب انجام دهند و نقش بی‌بدیل خبرنگاران در توسعه همه‌جانبه جامعه انکار ناپذیر است، گفت:توسعه فرهنگی منجر به خودباوری جامعه می‌شود و این مسئله خود در شکل‌گیری و هویت فرهنگی جامعه نقش مهمی را ایفا می‌کند و در اجلاس‌های ملی و بین‌المللی میزبانی ایرانی اسلامی نیز با همکاری رسانه‌ها فرهنگ ناب مهمان‌نوازی ایرانیان را که در دنیا سرآمد بوده و هست به‌خوبی به جهانیان معرفی خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مسئول برگزاری اجلاس‌ ملی و بین‌المللی میزبانی ایرانی اسلامی با بیان اینکه خبرنگاران سربازان عرصه اطلاع‌رسانی و تنویر افکار عمومی هستند که جامعه را با حقایق و واقعیت‌های موجود آشنا می‌کنند، خاطرنشان کرد: انعکاس و بازتاب حقایق و واقعیت‌ها در جامعه مرهون تلاش‌های بی‌وقفه اصحاب رسانه است و بی‌شک حمایت و پشتیبانی از خبرنگاران در راستای ارتقای جایگاه آنان و تعامل همه قشرهای مختلف از قبیل ارگان‌ها، دستگاه‌ها و نهادها برای بازتاب حقایق به مردم و مخاطبان، وظیفه‌ایست که باید همواره مدنظر قرار گیرد.

 

علوی گفت: اجلاس‌های ملی و بین‌المللی میزبانی ایرانی اسلامی از سال ۹۵ آغاز شده و به‌طور متوسط سالانه دو اجلاس در مشهد با حضور مقامات و مسئولان ارشد کشوری، استانی و شهری در این شهر برگزار شده است، ۵ اجلاس برگزار شده از ابتدا تاکنون با موضوعات مدیریت دانش، سینما و خانواده، صنعت گردشگری، افزایش میزان جذب و ماندگاری زائران و گردشگران و ترویج فرهنگ میزبانی امام رضایی برگزار شده است و در اجلاس ششم هم که در نیمه دوم سال ۹۸ برگزار می‌شود به نقش و تاثیرپذیری زنان شاخص و کارآفرین در جامعه خواهیم پرداخت.

 

 ۵۰۰ اشتغال پایدار به ‌همت باشگاه مدیران برتر ایجاد شده است

 

«سعید سوداگری» هم در این مراسم گفت: رشد آگاهی و اطلاع‌رسانی سریع و دقیق در جامعه را مرهون تلاش‌های شبانه‌روزی و خستگی‌ناپذیر اصحاب رسانه می‌دانیم و همواره قدردان خبرنگاران هستیم و از بی‌مهری‌ها و اهانت‌هایی هم که به جامعه رسانه‌ای می‌شود گلایه‌مند هستیم و از مسئولان می‌خواهیم که به‌طور جد گامی بلند و موثر در مسیر حل مشکلات خبرنگاران بردارند.

 

مسئول باشگاه مدیران برتر ضمن اشاره به فعالیت‌های باشگاه مدیران برتر، افزود: این باشگاه از تمامی افراد خلاق و توامندی که می‌توانند در جامعه تاثیرگذار باشند، اما به جهت عدم حمایت‌های مالی نتوانسته‌اند اهداف خود را دنبال کنند حمایت‌ویژه می‌کنند.

 

وی با اشاره به تاکید ویژه مقام معظم رهبری در سال رونق تولید بر اقتصاد پایدار مبتنی بر تولید و کارآفرینی بدون اتکای به نفت، بیان کرد: این مهم به‌طور جد در دستور کار مسئولان باشگاه مدیران برتر قرار گرفته است و تا کنون برای بیش از ۵۰۰ نفر از شرکت‌کنندگان در دوره‌های آموزشی این باشگاه اشتغال پایدار ایجاد شده است و این نوع اشتغال زمانی تحقق می‌یابد و تقویت می‌شد که استانداردهای گویش، پویش و برندیدنگ در آن فرد و مجموعه باشد.

 

سوداگری خاطرنشان کرد: این محفل که در ایام سالروز شهادت شهید محمود صارمی برپا شده فرصتی است تا از تلاش‌های خبرنگارانی که همکاری مستمری در طول سال با برگزارکنندگان اجلاس ملی و بین‌المللی ایرانی اسلامی در جهت پوشش اخبار این رویداد داشتند تقدیر به‌عمل آید.

پایان پیام/483

منبع: شبستان

کلیدواژه: نماز عید قربان کانون های فرهنگی هنری مساجد روزنامه مسجد عید قربان دعای عرفه غدیر عید غدیر شیراز استان همدان میزبانی اجلاس همایش ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۵۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیپلماسی فرهنگی در دولت سیزدهم به‌طور جدی دنبال می‌شود

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: دیپلماسی فرهنگی در دولت مردمی به‌عنوان راهکاری جدی برای ایجاد بسترهای لازم برای گسترش تعاملات توسط دولت دنبال می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بامداد امروز_دوشنبه دوازدهم فروردین_ ایران را برای شرکت در مجمع گفت‌وگوی فرهنگ‌ها به مقصد جمهوری آذربایجان ترک کرد؛ اسماعیلی پیش از ترک تهران درباره اهداف این سفر اظهار کرد: مجمع گفت‌وگوی فرهنگ‌ها نشستی است که در باکو برگزار خواهد شد و جمهوری اسلامی ایران هم در این اجلاس ضمن بیان نکات مهم، راهبردی و در حوزه تعامل فرهنگی با ملل و فرهنگ های دیگر از این سخنگاه برای بیان حقایق مختلف در حوزه فرهنگ اقلیت‌ها که محور گفت‌وگو های امسال است، استفاده خواهد کرد.

وی با بیان اینکه با توجه به وضعیت ناعادلانه‌ای که در صحنه نظامات بین‌المللی داریم باید از هر فرصتی برای بیان حقایق و تنویر افکار عمومی استفاده کنیم، افزود: به این اجلاس به‌عنوان فرصتی نگاه می‌کنیم که بتوانیم برنامه‌ها و نگاه انقلاب اسلامی را برای نخبگان و کشورهای شرکت کننده بازگو کنیم و امید است سخنگاهی برای بیان حقایق باشد.

وزیر فرهنگ با تاکید بر اینکه نکته بعدی گفت‌وگوهایی است که طبیعتا در چنین اجلاس‌هایی با کشورهای مختلف برای تقویت تعاملات فی‌مابین استفاده می‌شود، خاطرنشان کرد: دیپلماسی فرهنگی در دولت مردمی به‌عنوان راهکاری جدی برای ایجاد بسترهای لازم برای گسترش تعاملات توسط دولت دنبال می‌شود؛ در این راهبرد بیشتر معطوف به کشورهای دوست، همسایه، جهان اسلام و کشورهایی که در موضوعات مهم بین‌المللی نزدیکی راهبردی با ما دارند هستیم؛ در همین راستا تلاش می‌کنیم در فرصت اجلاس باکو گفت‌وگوهای مقتضی را انجام دهیم تا از نتایج آن مجموعه حوزه فرهنگی منتفع شود.

اسماعیلی تصریح کرد: دوستانم برنامه‌هایی را پیش‌بینی کرده‌اند تا بتوانیم در فرصت محدودی که به واسطه این اجلاس در اختیار داریم حداکثر استفاده را کنیم.

به گزارش ایمنا، ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها که با مشارکت وزارت فرهنگ جمهوری آذربایجان، آیسسکو و برخی سازمان‌های بین‌المللی مانند ائتلاف تمدن‌های سازمان ملل متحد برگزار می‌شود، چالش‌های جهانی مربوط به گفتمان تمدنی، همکاری برای مقابله با تنفر و تقویت ارزش‌های صلح مورد بحث و تبادل نظر قرار می‌گیرد؛ پیش از این نیز پنجمین دوره مجمع گفت‌وگوی فرهنگ‌ها در اردیبهشت سال ۱۳۹۸ برگزار شده بود که در آن دوره از این مجمع ۱۴۰ کشور و نهاد بین‌المللی مشارکت داشتند.

کد خبر 749685

دیگر خبرها

  • باید از هر فرصتی برای بیان حقایق استفاده کنیم
  • دیپلماسی فرهنگی در دولت سیزدهم به‌طور جدی دنبال می‌شود
  • نقش فیلم، بازی و موسیقی روشنگرانه در ترویج فرهنگ حجاب
  • استفاده از منابع مسدودی آزادشده ارزی کلید خورد
  • صابری فومنی طنز را با رعایت مرزهای اخلاقی وارد جریان رسانه‌ای کرد
  • هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه به ایستگاه پایانی رسید
  • جزئیاتی از طرح‌های مطالعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
  • اولویت‌ طرح‌های ملی وزارت فرهنگ کدام است/ از توجه به هویت ملی و سبک زندگی ایرانیان تا آرزو‌های جوانان
  • باور به سوددهی «دلالی» علی‌رغم حمایت فرهنگ عمومی از کار مولد
  • برگزاری دوره‌ی آموزش مهارت‌های رسانه‌ای موبایل آوین نو