Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس جمهوری آمریکا از زمان ورود به کاخ سفید در راستای پیگیری دکترین «اول آمریکا» خود، آمریکا را از چندین توافق چند جانبه و بین المللی مهم خارج کرده است.

ترامپ به غیر از خروج از برجام که از زمان کمپین انتخاباتی خود در سال ۲۰۱۶ وعده آن را داده بود، آمریکا را به بهانه دروغ بودن مباحث مربوط به گرم شدن کره زمین و تغییرات آب و هوایی از پیمان آب و هوایی پاریس خارج کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی سپس در ادامه حمایت کورکورانه از سیاست های رژیم صهونیستی، آمریکا را از سازمان یونسکو خارج ساخت.

خروج از شورای حقوق بشر نمایشگر دوگانگی رفتاری دیگری از سوی  رئیس جمهور آمریکا بود.

قرارداد تجارت آزاد آمریکای شمالی موسوم به نفتا بین سه کشور آمریکا، کانادا و مکزیک توافق دیگری بود که در صف عهدشکنی دولت ترامپ قرار گرفت.

وی چندی پیش آمریکا را بطور رسمی از پیمان منع موشک‌های هسته‌ای میان‌برد با روسیه خارج کرد.

اکنون به نظر می رسد که نوبت به خارج کردن آمریکا از سازمان جهانی تجارت رسیده است.

ترامپ امروز (سه شنبه) تهدید کرد که آمریکا ممکن است از سازمان جهانی تجارت خارج شود.

این تهدید بدنبال ادعای او درمورد سالها سوء عملکرد این سازمان مطرح شده است.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، ترامپ در جمع هواداران خود در شهر پیتسبورگ ایالت کالیفرنیا گفت: اگر مجبور شویم از این توافق خارج می شویم. آنها سالها ما را فریب داده اند و این اتفاق در طولانی مدت دیگر اتفاق نخواهد افتاد.

وی افزود: اگر این سازمان نتواند نقاط ضعفی را که به نفع برخی کشورها است رفع کند، ایالات متحده آمریکا به آن نیاز نخواهد داشت.

رئیس جمهور آمریکا تاکنون بارها  از سازمان جهانی تجارت انتقاد و ادعا کرده که آمریکا به عنوان  عضوی از این سازمان جهانی از امتیازات این سازمان محروم مانده است.

او بارها سازمان جهانی تجارت را  «فاجعه» و «مصیبتی» برای آمریکا توصیف کرده است.

ترامپ به تازگی به «رابرت لایتیزر» نماینده تجاری آمریکا دستور داد تا با ایجاد تغییراتی در سازمان جهانی تجارت مانع از آن شود که کشورهای در حال توسعه از مفرهای قانونی این سازمان سوءاستفاده کنند.

کاخ سفید در بیانیه ای اشاره کرده که چین و بسیاری دیگر از کشورها ممکن است همچنان خود را به عنوان کشورهای در حال توسعه جا بزنند و «از منافع قرار داشتن در چنین جایگاهی منفعت کسب کنند و به دنبال تعهدات کمتری در مقایسه با دیگر اعضای سازمان باشند.»

اندکی بعد از انتشار این بیانیه، ترامپ در بیانیه دیگری اعلام کرد که سازمان جهانی تجارت «تضعیف شده» شده بویژه در شرایطی که ثروتمندترین کشورها ادعا می کنند که کشورهای در حال توسعه هستند و به منظوراجتناب از پیروی از مقررات سازمان جهانی تجارت بطور ویژه با آنها برخورد می شود.

در یادداشت کاخ سفید آمده است که هفت کشور از ۱۰ کشور ثروتمند اقتصادی در جهان شامل برونئی، هنگ کنگ، کویت، ماکائو، قطر، سنگاپور و امارات اکنون مدعی هستند که در وضعیت «کشور در حال توسعه» قرار دارند.

آمریکا اعلام کرده که چین به عنوان دومین کشور بزرگ اقتصادی جهان، بیش از همه کشورها از مقررات سازمان جهانی تجارت سوء استفاده می کند.

واشنگتن می گوید چین از زمان الحاق به سازمان جهانی تجارت تاکید دارد که کشوری در حال توسعه است.

مباحث مربوط به اصلاحات در سازمان جهانی تجارت سالهاست که مطرح است و این سازمان که ۱۶۴ عضو دارد هنوز به توافقی در این زمینه دست نیافته است.

اعضای سازمان جهانی تجارت به دو جبهه تقسیم شده اند، نخست گروهی از کشورها از جمله روسیه که از توسعه بیشتر سازمان حمایت می کنند و دوم کشورهای که خواستار توسعه الگوی جدیدی برای این سازمان هستند.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۵۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات بیش از ۲ میلیون دلار صنایع دستی فارس به خارج از کشور

استاندار فارس گفت: در سال گذشته از استان فارس بالغ بر دو میلیون و ۲۰۰ هزار دلار صنایع‌دستی به خارج از کشور صادر شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، محمدهادی ایمانیه، امروز_ سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در نشست خبری خود با خبرنگاران در تشریح اقدامات صورت گرفته در حوزه گردشگری استان در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: طی نشست برگزار شده با ۱۸ نماینده منتخب مجلس شورای اسلامی استان فارس با حضور نماینده ولی‌فقیه در استان فارس مقرر شد تا ۶۴ پروژه کلان استان پیگیری و تا تحقق کامل آنها اجرایی شود.

وی افزود: در تدوین این ۶۴ پروژه کلان، نگاه به تمام پروژه های استانی معطوف و همه استان دیده شده است.

استاندار فارس همچنین با اشاره به برگزاری نشست خود با سرمایه‌گذاران استان فارسی مقیم تهران تصریح کرد: در این جلسه موضوع تامین منابع مالی برای پیشبرد پروژه‌های اجرایی استان بحث و گفت‌وگو شد.

ایمانیه همچنین در ادامه سخنان خود به حوزه گردشگری استان پرداخت و گفت: رتبه نخست ستاد اجرایی خدمات سفر کشور به استان فارس تعلق گرفت.

وی با اشاره به رتبه های برتر کسب شده استان فارس در حوزه گردشگری ادامه داد: فارس در ایام نوروز ۱۴۰۳ رتبه نخست اسکان را کسب کرد، همچنین رتبه نخست ثبت آثار جهانی و تاریخی و ملی، رتبه نخست اربعین به فارس، رتبه نخست بهره‌گیری از فرصت‌های جام جهانی وزارت ورزش و جوانان به فارس، رتبه نخست شهرها و روستاهای جهانی ثبت شده در حوزه صنایع دستی، رتبه نخست پرداخت تسهیلات کم‌بهره به حوزه صنایع دستی، رتبه نخست برپایی چادرهای عشایری، رتبه سوم کشوری در تعداد مراکز درمانی و پذیرش بیماران بین‌المللی و رتبه دوم کشوری شیراز از نظر تعداد پذیرش بیماران بین المللی تعلق گرفت.

ایمانیه با بیان اینکه استان فارس ظرفیت‌های زیادی در حوزه گردشگری دارد، اظهار داشت: در استان فارس ۷۷ کارونسرا، ۱۴۶۵ اثر ثبت ملی ،۱۲ اثر جهانی ،۳۱۰۰ بنای گردشگری و ابنیه تاریخی اعم از ثبت ملی، جهانی و تاریخی دارد و ۶۹ هتل در سطح استان فعال است که ۲۰ هتل دیگر نیز در حال ساخت است،همچنین ۹۱ هتل آپارتمان فعال، ۱۸۵ بوم‌گردی دارای مجوز و ۱۳۴ مهمان‌پذیر آماده استقبال از گردشگران است.

استاندار فارس اضافه کرد: در سال گذشته ارائه ۷۰۰ کارت به راهنمایان صلاحیت‌دار و ۸۵ مجوز کار به آژانس‌های خدمات مسافرت هواپیمایی در عرصه ارائه خدمات سلامت به گردشگران صورت گرفت، همچنین ۲۸ واحد بیمارستانی فعال پذیرش بیماران بین‌الملل را بر عهده دارند که بیشترین مراجعه بیماران از کشورهای عمان، عراق و افغانستان بوده است.

وی همچنین به انعقاد شش تفاهم‌نامه با تمرکز بر کشورهای حوزه خلیج فارس، آسیای میانه، عراق و چین اشاره کرد.

استاندار فارس تاکید کرد: در سال گذشته از استان فارس بالغ بر ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار دلار صنایع دستی به خارج از کشور صادر شده است اما معتقدیم افق صنایع دستی باید بالاتر از این میزان باشد.

ایمانیه همچنین از افتتاح دفتر حمایت از سرمایه‌گذاران در شهر شیراز خبر داد و تصریح کرد: سومین دفتر به صورت رسمی در کشور در شهر شیراز افتتاح می‌شود و دو دفتر دیگر در تهران و مشهد فعال هستند.

کد خبر 749305

دیگر خبرها

  • ترامپ اعضای ناتو را تهدید کرد
  • ترامپ اعضای ناتو را تهدید کرد/ پول نمی‌دهیم
  • ترامپ باز هم اعضای ناتو را تهدید کرد
  • تغییرات اقلیمی افغانستان را تهدید می کند
  • توسعه روابط تجاری و اقتصادی با مالزیایی ها در نمایشگاه اکسپو
  • ورود و خروج سهامداران درصدی ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • صادرات بیش از ۲ میلیون دلار صنایع دستی فارس به خارج از کشور
  • تجارت خاموش گلرنگ با «افعی تهران» در شبکه‌های فارسی زبان خارج از کشور +عکس
  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • کشور‌های آفریقایی و خاورمیانه ذخایر طلا را از اقتصاد آمریکا خارج می‌کنند